BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 1 miesiąc temu #323763 przez Dorciaition
HElloł :)

Wielkie buziaczki dla Olinki :*:*:*

Emka no jak ładnie Natalcia spała :) Koniecznie rób zdjęcia jak bedzie zajadała.

Vestusia my z tym weselem to nie wiemy właśnie. Na pewno na początku będziemy z małą, a poźniej może znajoma by się na nią zajęła. Wesele w Gdyni, więc nie daleko.
Fajnie masz z tą Anetą :) Też chciałabym tutaj koleżankę z dzieckiem :)
Jeju co to za norka :laugh:

Czekałam na KRzysia, ale nic nie było :silly: Wrócił o 22, więc zanim się nagadaliśmy to padł i on i ja.

Malina smacznego :)

KAtka dobrze, że kobieta zadzwoniła, bo gorzej jak byście tam pojechali, a jej by nie było. Wtedy można by było się wkurzyć.

Miłego dnia

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #323782 przez Malina86
My tez mamy wesele we wrzesniu i wezmiemy Misie na troche, bo to wesele mojej siostry, a Misi chrzestnej wiec zobaczyc musi :) Tez sukienke juz mamy :) Bedziemy mieli pokoj wiec potem Misie poloze spac u gory, tylko tez mam problem, bo nie bedzie mial kto z nia posiedziec. Cala rodzina na weselu, kolezanki same w wiekszosci dzieciate wiec nie zostawia swoich dzieci, zeby Miśke pilnowac, a te ktore nie dzieciate to raczej sie nie nadadza.
Mozliwe, ze jeszcze w czerwcu bedziemy mieli wesele znajomych, ale tam to juz Misi nie wezmiemy napewno, zostanie z moja mama.
13 lata 1 miesiąc temu #323784 przez emkapl84
malina twoj komentarz na fb "jedno po mamie ma na pewno" mnie rozwalił :lol: :lol: :lol: czyzby chodziło nam o to samo??? :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #323799 przez Dorciaition
ha ha ha :laugh: :laugh: :laugh:

13 lata 1 miesiąc temu #323807 przez Malina86
emcia mysle, ze myslimy o tym samym ;) :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #323811 przez emkapl84
malina :lol: :lol: :lol: :lol: no tak tego sie wlasnie po tobie mogłam spodziewac :lol: :lol: :blink: :blink:
13 lata 1 miesiąc temu #323866 przez luska
hej laseczki

Sto lat dla Oli

Iva no my czegos takiego nie mieliśmy ale tak jak piszą dziewczyny nie ma pewnie co panikować.

Docia no minki Lenki wymiatają :laugh: No i sukieneczka tez słodka, my w tym roku bez weselowo .Miał być w lipcu ale przełozyli na przyszły rok.

Vestusia fajnie masz z tą Anetką , chociaż nie narzekam kawałek ode mnie mieszka kuzynka a jej córeczka jest równo dwa tygodnie młodsza od Aurelki :)

wczoraj moja córa mnie rozwaliła , wyszłyśmy na spacer o 15 i jak zasnęła tak spala do 22 w końcu na śpiocha jej zmieniłam pampka , a jak już zmieniłam to się rozbudziła B) Ale wymęczyłam ja kąpielą i zasnęła zaraz , za to w nocy znowu się rozbudziła.Byłam tak padnięta , ze nie miałam siły z nią latać .Po prostu wsadziłam do łóżeczka włączyłam karuzele i poszłam spać, a o której mała zasnęła to nie wiem.Ostatnio jej nie poznaje , ma problem z zaśnięciem.......jest dość nerwowa i domaga się noszenia i strasznie się ślini........no i gryzaki to wciąga.....eh czyżby to zęby.....
13 lata 1 miesiąc temu #323869 przez mia1082
Witam moje drogie my aktualnie na spacerku bo taka piękna pogoda. Czytałam Was od rana ale jakoś nie mam weny. Łapie chyba jakiegoś dola przez to ciagle siedzenie bez towarzystwa :)
Malina Ty to artystka jesteś tak się z Ciebie usmialam :lol:
Kawa do nas jeszcze nie dotarła wiec nici z degustacji ale za to przyszły ciuszki i kolejne pudełko tym razem z Bobovity :laugh: Może coś wiecej napisze jak mi ten wisielczy humor przejdzie....
13 lata 1 miesiąc temu #323980 przez Malina86
Mowiłam, ze Bozia dla mnie kumulacje w totku szykuje! 30 mln do wygrania!

Bylismy na spacerku, a teraz herbatke popijamy :)
13 lata 1 miesiąc temu #323989 przez Dorciaition
Malinka powodzenia.
A kupisz mi coś jak wygrasz? Chociaż coś malusiego, dla Lenki :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #324008 przez emkapl84
i Natalki :lol: :lol: :lol: jakas sukieniusie moze????no i jakis zapas pampersow na najblizsze lata :lol: no i jeszcze.......to ja moze ci mailem liste wysle :silly: :lol: :lol:
13 lata 1 miesiąc temu #324029 przez Malina86
Coś czuje, że jak wygram to nie powinnam się tu chwalic :silly: Dobra kupię Wam coś i wynajmuje jakiś pensjonat nad morzem i w wakacje robimy zlot :)
13 lata 1 miesiąc temu #324036 przez Dorciaition
Oooo jestem za :lol:

13 lata 1 miesiąc temu #324051 przez katka
malinka jak na zlot to trzymam kciuki abys wygrała no i mam nadzieje że Olinka wtedy też jakąś sukieneczke dostanie :silly:
13 lata 1 miesiąc temu #324117 przez luska
Malinka ja tez jestem za , wiec trzymam kciuki :laugh:

Dziciny już śpią , jak dobrze :) Miałam robić ciasto i dupa :angry: Miał być pyszny orzechowiec ale orzechy przy piecu a o tej godzinie nie ide B)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia