BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #326066 przez katka
Mia dołacz do nas na fb
A włosy to obciełam bo mi tak strasznie wypadały nie było rady jak tylko obciąć i powiem wam ze troszke sie poprawiło
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326078 przez madziaska
Kasia śliczna z Ciebie mamuśka,a dzieciaczki masz piękne :kiss:

Kurka, co się dzieje z tymi facetami !!!! Iva trzymaj się. To ile lat ma Twoj M, że jeszcze nie dorósł do roli taty????

Dziewczyny oby WAM się ułożyło z Waszymi połówkami, bo szczęśliwe mamy, to szczęśliwe dzieciaczki :)

A o włosach to mi nawet ni mówcie, wczoraj wyłam jak bóbr po ich umyciu. Chyba będę łysą panną młodą ;) No chyba, że kupię sobie perukę :silly:

Malina co polecasz na cienie pod oczami i na skóre twarzy, szarą i zmęczoną????
12 lata 9 miesiąc temu #326092 przez jo_anna20
Dziękujemy za życzonka i gratulacje! Teraz już boli jak gryzie mój palec:)

No i buziaki dla Miśki!!!

Co do włosów, to jak odkurzam pokój co sobotę to zawsze mam wrażenie, że z tego co wciągam można zrobić perukę.....
12 lata 9 miesiąc temu #326093 przez madziaska
Joanna ja przez te moje kłaki odkurzam srednio 4 razy w tyg.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326096 przez jo_anna20
Zapomniałam zapytać: Malwinko skąd masz taki cudny bodziak "pępek świata"??? Jest boski!!!

Madziaska, ja mam krótkie włosy więc nieco mniej się rzucają w oczy, poza tym co chwilę ściągam z głowy ręką garście włosów i wyrzucam od razu, resztę co chwilę ściągam z bluzki....
12 lata 9 miesiąc temu #326099 przez mia1082
Joanna przepraszam przeoczylam gdzies informacje o pierwszym zabku GRARULUJEMY !!! teraz tylko czekac na drugiego i chwilka oddechu bedzie :laugh:

Katka a gdzie Was tam szukac bo bardzo chetnie :lol: a co do wlosow to ja tez juz myslalam o obcieciu bo mam dosc dlugie i dziewczyny uwierzcie ja bym musiala odkurzac dwa razy dziennie a po umyciu to mi juz rece opadja bo gasciami przed umyciem w trakcie i po umyciu wyciagam. Tez sie boje ze lysa zostane. Moj A. jak raz zobaczyl ile wlosow trace po umyciu to az sie przerazil :ohmy: .
12 lata 9 miesiąc temu #326110 przez katka
mia daj namiary na ciebie to cie znajde i dołącze
joanna tez zapraszamy
12 lata 9 miesiąc temu #326113 przez jo_anna20
Katka, ja już jestem :)
12 lata 9 miesiąc temu #326116 przez mia1082

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Katka czy to wystarczy???
12 lata 9 miesiąc temu #326163 przez Dorciaition
Cześć Dziewczęta!

Wpadam tylko na chwilkę życzyć naszej Michaśki wszystkiego najpiękniejszego z okazji 4 miesiąca :) Buziaczki

Juterko nadrobię. Nie dawno wróciliśmy do domku. Padam, więc zmykam spać.

Pozdrawiam :kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 9 miesiąc temu #326169 przez luska
hej kochane
ja z tele pisze a nie ogarniam,wiec jak by co to juz sorrki.Madziu twoj Sz. to naprawde obrotny chlopak,takiego to ze swieca szukac:)Gratulacje dla Hani,szybciutko zaczela sie przekrecac,moja to jakZuzia rwie sie niesamowice to siadania

Gratulujemy zabkow:)

Malina powinnas zrobic,tak jak Mia pisze nie ma co sie ogladac na to,ze sie obraza,wejda ci na glowe juz calkiem.......

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a co do przedszkola,to razem decydowalismy,ale Olek jest pierwszym dzieckiem u niego w rodzinie co poszlo do prxedszkola i u nich.jest takie przekonanie, ze dzircko jak najdlizej powinno byc przy mamie,apotem wyrasyaja takie dzikusy.........Ja mam podejscie takie ,jak wy,ze przedszkole uspolecznia i rozwija,a moj mnie wku......glupimi gadkami,ze nie dbaja o olka, ze wraca z odparzonym tylkiem, poobijany itd.Ale ja rozmawialm z laskami i wiem co ijak ale on sluchac nie chce ich wyjasnien tylko ze mnie.robi macoche ale mam to w dupie i.nikt.na moja decyzje nie wplynie.

Ach co do niku to u mnie chyba prosta sprawa luska od luizy:)

mia nie dawaj skorki ,jeszcze sie maly zakrztusi!!!!!ja olkowi dawalam tak jak siora madzi do zupki troszke pozniej
12 lata 9 miesiąc temu #326173 przez luska
katka cudne masz dzieciaczki i ty tez swietnie wygladasz:)
emka przeczytalam o tych twoich palcach iwrrrr az mnie ciary przeszly.......
12 lata 9 miesiąc temu #326180 przez luska
sto lat dla Michalinki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326184 przez vestusia
dżem dobry wieczór :-) ją z telefonu na szybko i leze w łóżku. Luska masz zdrowe podejście do dzieci i myślę że wkrótce w rodzinie przekonają się że jest to z korzyścią dla Olka. bądź dzielna i nie daj się choć wiem że może być trudno.

iwa ach faceci. ostatnio wielu nawala. mam nadzieję że Twój dorosnie do roli ojca i weźmie się w garść. choć i tak podziwiam Cię za siłę i cierpliwość w opiece nad Nadia. mnie nieraz jest ciężko i tracę cierpliwość i wtedy Piotrek działa a ją mam czas na pozbieranie emocji w kupę. za to na innej płaszczyźnie daje dupy. no ale.

katka super fotki i niezłą fryzurka. odważny kolor podoba mi się. no i Olinka jaką zadowolona :-)

ja na razie nie myślę o podawaniu skórki chleba. byłabym się.

jutro mam wycieczkę autobusem do pracy bo muszę złożyć wniosek o urlop po macierzyńskim. no i przesiadamy się do spacerowki. jest superowa i dziś Zuzia siedziała w niej na próbę i podobało jej się. lepiej jak w lezaczku .

lecę spać dobranoc i wpis uzupelnie jutro bo nie jestem pewną czy dopisała wszystko co chciałam. bo pisze z telefonu. Buziaki.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326194 przez Malina86
Czesc Kobitki!

Dziekujemy za wszystkie zyczonka :kiss: :kiss: :kiss:

jo_anna 20 bodziaka kupilam Misi w hurtowni z artykulami dzieciecymi :) Mamy kilka bodziakow z fajnymi napisami: "Top model, Mam Talent, Mama FanClub, Pepek Swiata, Kocham mojego Tatusia" itd. :lol:

katka no w koncu nam sie ujawnilas :) Super mamuska z Ciebie i fryzurke masz fajna. Ja chyba tez sie zdecyduje na obciecie na krotko :)

madziaska na szara zmeczona cere polecam serum Mesolift z Lieraca- to jest cos wspanialego- jest jeszcze krem do tego www.lierac.com.pl/main.html , a pod oczy www.lierac.com.pl/diopticerne-redukcja-cieni-p,16,1_6,2,4.html . Wogole kosmetyki z tej firmy sa swietne. Polecam koncentrat na rozstepy i kremy na cellulit, kremy nawilzajace z serii Hydra Chrono i meskie balsamy po goleniu. Niestety kosmetyki sa dosyc drogie.

My milutko spedzilismy dzien. Bylismy u moich dziadkow, Miśka dostala stowe na pampersy :) Potem pojechalismy nad takie jeziorko na spacer i do moich rodzicow na kolacje. Wrocilismy ok. 20:00.

Dzwonil kolega i zaprosil nas na przyszla sobote na urodziny. Impreza jest na 21:00 w lokalu i nie wiem co zrobic. Musialaby Misie zawiezc do mojej mamy, wykapalabym ja, nakarmila i bysmy pojechali i potem wrocili spac do rodzicow, ale nie wiem... bije sie z myslami, bo z jednej strony tak dawno nie bylismy na takiej prawdziwej imprezie, a z drugiej strony nie wiem czy urodziny kolegi warte sa takiego zachodu. Boje sie, ze Mała sie przebudzi i bedzie ryczec jak mamy nie bedzie. Tak sie zastanawiam czy teraz juz przed kazdym wyjsciem bede miala takie dylematy :unsure:

Z moim psem cos sie dzieje, sraczke ma piszac najprosciej, w brzuchu mu sie kotluje, cos czuje, ze bedzie ciezka noc.

Uciekam do wyrka.

Papapa!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży