BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #326793 przez Dorciaition

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja od początku ssie smoczek Avent. Z innymi nie próbuję. No i właśnie Róża jest przezroczysty.

O Sarna niezły, ale za tyle kasy to ja dziękuję.

Malina u mnie nie ma co pokazywać, bo mam tylko trochę kolor ciemniejszy. Nic poza tym. Ale Ty szybciutko koniecznie nam się pokazuj.

Ojej Vestusia kaska poszła, no ale dobrze, że się przeprowadzicie. W jakimś stopniu będzie spokój.

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326857 przez Malina86
No to wrzucam. Foty z reki wiec wybaczcie :laugh: Grzywka musi mi troche podrosnac jeszcze, zeby sie zrownac z bokiem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #326862 przez Róża
Malinka !!!!! Rewelacja !!!!! Pięknie wyglądasz i jak seksownie :):):):):)
TO się nazywa śliczna młoda mama :):):):):)
No nie mogę się napatrzeć :D :D :D
Zapuszczam moje 12 mm i tez będe mieć taką :D :*
12 lata 9 miesiąc temu #326864 przez Malina86
Rózyczko dziekuje :kiss: :kiss: :kiss:
A najlepsze, ze za mycie, strzyzenie i wyszuszenie z delikatnym podprostowaniem zaplacilam 25zl. Takiego mam fryca na osiedlu :)
12 lata 9 miesiąc temu #326868 przez Dorciaition
Wow Malina bosko! Wiedzialam ze bedzie ladnie ale jest rewelacyjnie. Co malz na fryz?

No i jaka cena piekna. Ja za farbowanie plus wycieniowanie placilam 210 zl. przegiecie! Zla bylam.

No naprawde cudnie!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326869 przez [email protected]
vestusia-ta kasa nie poszła się *** bo przecież jak mieszkania nie uszkodzicie to Wam oddadzą kaucje, a przed wyprowadzką nie bedziecie płacić tych 3 miesięcy zaliczki:)
no i co najważniejsze bedziecie "u siebie" bez mamy

Malina-koniecznie dawaj fotke!!! ja tam zawsze odradzam jak ktoś mnie pyta o zdanie, bo sama boje sie takich zmian:/

Dorcia-wziełam zdjecie z pierwszego lepszego sklepu. ja kupiłam w innym gdzie były za 70zł i mam tam jeszcze 20%zniżki. Moje maluchy mają wiele ich produktów i są super, w ogole się nie zużywają ani nie spierają-zawsze wyglądają jak nowe. W niemczech czasem są okazyjnie takie jak to sie teraz modnie mówi "dizajnerskie" produkty i czesto można je dostać tanio

O KURNA FELA!!!!!
Malinka cudnie!!!! i jak sexy w ogole twrzowo! ślicznie Ci!!!
12 lata 9 miesiąc temu #326881 przez Malina86
Małz powiedzial: "Jestem zdziwony, ze tak dobrze wygladasz, myslalem, ze bedzie gorzej". Haha coz za wyszukany komplement :) Mowi, ze mu sie podoba :)
Ja kiedys tez u fryzjera zaplacilam 310zl, za samo farbowanie bez ciecia wiec znam ten bol. Ta moja fryzjerka ma dobra reke do strzyzenia, no i cena smieszna. Moja mama jak sie obcina i farbuje to placi 45zl na krotkie wlosy :) To sa uroki starych zapyzialych osiedlowych zakladow fryzjerskich :lol: Hehe, ale liczy sie efekt koncowy :)
Dziekuje za komplementy, mam nadzieje, ze nie sciemniacie ;)
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326920 przez anakol
Cześć i czołem. Pewnie wszystkie już śpią :) My dziś w Krakowie byliśmy, bo miałam spotkanie ważne, Przemek został z Natalką. Spotkanie trwało 2 godzinki a nam cały dzień zszedł na ten wyjazd. Trochę Was podczytałam, ale chyba już nie dokończę i nie pamiętam, co chciałam odpisać B)

Dorcia, Ty mi zawsze tego avatarka wypominasz ;) Ale Ci utkwił w pamięci. Musiałam Cię nieźle nim nastraszyć. Dobrze że szybko zmieniłam ;) A ja go już nie pamiętam, he he :P To znaczy pamiętam z jakiego typu obrazków, ale nie wiem dokładnie który to był.

Sarna, w zakopiańskim rossmanie nie ma gratisów :(

Emka, fajnie to napisałaś, jak Natalka się przewróciła na brzuszek i wszyscy jej brawo biliście :laugh: U nas jest tak samo, zachwycamy sie jak głupki każdym stęknięciem :lol:

Malinka, ślicznie wyglądasz!

Vestusia, super, że podpisaliście umowę Wrzuć jakieś fotki nowego mieszkania :)

Nie pamiętam, co jeszcze chciałam napisać. Idę spać, bop zaraz północ, a Natalka na pewno znowu wstanie o 6 :huh: :laugh: No ale same tego chciałyśmy, nie babeczki? :silly:

Dobranoc! :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #326929 przez Dorciaition
FIRST! ;)

Dzien Dobry :)

Milego dnia i dobranoc bo ide spac ;)

12 lata 9 miesiąc temu #326931 przez emkapl84
Dzien dobry!!!!
Malina no co ty nie sciemniamy!!!!jakby mi sie nie podobało to bym po prostu zostawiła fryzurke bez komentarza a ta musze napisac, ze wygladasz naprawde suuuuuper :woohoo: :woohoo:
Dzis goscie wylatuja do swoich domków :lol: :lol: ogolnie nawet fajnie było :) wczoraj przegie li bo nagotowałam spaghetti z poltora kg miesa mielonego!!!!i mialo byc na dwa obiady!!!a oni zjedli prawie wszystko w ciagu kilku minut :ohmy: :ohmy: :dry: :dry:
Natalcia od kilku dni tak koło 17 juz tak trze oczka, placze ze zmeczenia...no ale nie moge jej tak wczesnie kłaść spać :huh: a jak zrobi sobie drzemke to i tak po 10 min sie budzi z płaczem...
Lrece robic sniadanie moim głodomorkom..
12 lata 9 miesiąc temu #326934 przez katka
Witajcie Mamutki
Olinka miała lekką temperature po szczepieniu więc nocka czuwana :( ale już jest ok

Malinka no wyszło super i powiem ci że ci nie poznałam więc bedziesz bogata hi hi moze wreszcie w tego totka wygrasz :silly:

Róża nie zostawiajcie tak tych niedopłaconych pieniążków. Ja bym nasłała inspekcję pracy. No ale tak naprawde to jest nasza radomska rzeczywistość.

Vestusia huk z pieniędzmi wazne że już prawie na swoim i nikt ci sie nie bedzie wtrącał.

Sarenka dużo zdrówka dla chłopaków i powiedz mi czy kupowałaś te kropelki bo jestem ciekawa czy wam pomogły

Emka ze spagetti to już tak jest ja ile bym nie ugotowała to zawsze zniknie w 1 dzień :silly:

A przypomniało mi sie Malinka no i jak teściówka obraziła sie?
12 lata 9 miesiąc temu #326936 przez iva 20
Witam mamuski :kiss:

Malina fryzurka czadowa no i ladnej kobiecie we wszystkim do twarzy :) trafilas z fryzurka :)

U mnie nocka jakas dziwna ostatnio , mala sie budzi bardzo czesto moze mam mleko jakies inne teraz ,ze nie potrafi przespac 4 godzin jak kiedys tylko max spi 1,5 godziny :unsure: :unsure: teraz wlasnie zasnela i smacznie sobie spi :) Dalam jej kaszke przed spaniem i podjadla jeszcze mlekiem z cycuchow ... moze ona ma taki duuuzy zoladek :ohmy:

Vestusia najwazniejsze ze na swoim bedziecie i mozna robic co sie chce :)

Emka no to ladnie jak wszystko zjedli hehe no ale nie ma sie co dziwowac chlop musi sobie pojesc i nie ma zmiluj sie :P

Ja ze swoim probowalam porozmawiac wczoraj ale nic z tego nie wyszlo tylko to samo co od tygodnia ... On twierdzi ,ze on chodzi do pracy ,a ja z dzieckiem siedze i to koniec . Przyszedl to pobawil mala 3 min doslownie liczylam ,a ja 24 h siedze z nia to powiedzilam,ze narzekam ,ze wlasnym dzieckiem sie nie chce zajmowac... tylko ja tez potzrebuje czasu zeby si umyc ,bo ostatnio sie nie mylam 3 dni!!! Bo co oczywiscie nie mialam czasu !! Ne mowiac o wyregulowaniu brwi lub zrobieniu paznokci !!! Eh musiala bym przyznac mojej mamie teraz racje ,bo mowila ,ze tak bedzie ...
12 lata 9 miesiąc temu #326943 przez mia1082
Witam dziewczeta :laugh:
Jakos czasu mi brak ostatnio bo jutro mamy gosci mama przyjezdza wiec trzeba troszke dom ogarnac a malutki jakos nie chce wspolpracowac :lol:

Malinko przeslicznie wygladasz nie wiem jak bylo Ci przed obcieciem ale teraz z ta fryzurka naprawde sexi z Ciebie mama :lol:

Vestusia tylko sie cieszyc bo nareszcie na swoim.

Emka hehehhe dzis juz jada wiec zlapiesz roche oddechu a co do spaghetti to juz chyba tak z facetami jest brzuchy bez dna :lol:

Sarna ja tez dostaje gratisy w rossmanie ale nie takie jak u Was tylko jakies male upominki. Ostatnio zostawila prawie 200 zl i dostalam maly krem z hippa dle maluszka. Takie male upominki.

buziaki i postaram sie tu jeszcze zajrzec w trakcie sprzatania :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu #326946 przez Róża
Witajcie mamusie :)

Malinka, do głowy nie przyszłoby mi ściemniać :)

Emka - kurcze, znam ten ból, bo cały czas się zmagam z tym żeby Szymek mi nie zasypiał koło 18, po potem mi go szkoda jak go wybudzam do kapieli, raz mi sie uda raz nie,wczoraj zasnął 16:30 i o 18:30 go wybudzalam, bo tak to by spał na dobre jesczze pewnie, a z nocy byloby nici, ja tak kolo poludnia przeliczam sobie w glowie jak mi wypadaja karmienia i staram sie przedluzac mu zabawe, albo dolulywac, zeby wypadlo tak jak trzeba ... ale nie jest to latwe

Dobranoc Dorciu :*

Katka, nie zostawimy tak tego,

Ivus :* trzymaj sie, jesli rozmowy powazne nie skutkuja, nie wiem co Ci poradzic, dziwie mu sie ze nie teskni za małą, moze faktycznie jeszcze nie dojrzał ...

Miłego dnia, lece sprzatac :*
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326963 przez Malina86
Czesc Mamki:)

Nie spie juz :) (tu powinno nastapic zdziwienie :) )

Vestusia fajnie, ze mieszkanko juz zaklepane, a faky kasy szkoda, zwlaszcza takiej wladowanej komus do kieszeni.

iva 20 no szkoda, ze nie mozecie sie dogadac, probuj do skutku, moze w koncu cos dotrze.

katka no to teraz juz musze w totka wygrac!

Brzuch mnie boli, bo @ wczoraj przylazla... Jak fajnie bylo bez niej :)

W weekend ma byc u mnie 20 st!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka