- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327798 przez Batmanik
Witam
u nas nocka jak zwykle
teraz niunia spi sobie
zrejestrowalam dzieci na szczepienie na przyszly piatek a w czwartek mala ma ortopede bo zawsze mam takie szczescie ze wszystko na raz w jednym tyg
IVA abyscie szybko doszli do porozumienia i tyle dobrze ze z Twoim da sie porozmawiac bo z moim to zero rozmowy i tez czas pokaze jak to bedzie dalej...
Sarna zansz taki niemiecki odplamiacz denk mit??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaczki od corci za mile slowa
wlasnie sie dama obudzila...
narzie uciekam- do kolejnego napisania
u nas nocka jak zwykle
teraz niunia spi sobie
zrejestrowalam dzieci na szczepienie na przyszly piatek a w czwartek mala ma ortopede bo zawsze mam takie szczescie ze wszystko na raz w jednym tyg
IVA abyscie szybko doszli do porozumienia i tyle dobrze ze z Twoim da sie porozmawiac bo z moim to zero rozmowy i tez czas pokaze jak to bedzie dalej...
Sarna zansz taki niemiecki odplamiacz denk mit??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaczki od corci za mile slowa
wlasnie sie dama obudzila...
narzie uciekam- do kolejnego napisania
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327880 przez [email protected]
Hej ją na chwilę z telefonu
Zabiegu nie było ma być za tydzień
Generalnie wytykali mi niekompetencję a ją im.
Wyszło że mieliśmy wycieczkę do legnicy po to żeby darusia zbadał okulista i skierował na zabieg czyli coś co już zrobiliśmy u nas paranoja i lekceważenie !!!!
Taniała od pokoju doc pokoju bo nikt nic nie wiedział
W domu opiszemy dokładnie ten cały bareizm
P
Zabiegu nie było ma być za tydzień
Generalnie wytykali mi niekompetencję a ją im.
Wyszło że mieliśmy wycieczkę do legnicy po to żeby darusia zbadał okulista i skierował na zabieg czyli coś co już zrobiliśmy u nas paranoja i lekceważenie !!!!
Taniała od pokoju doc pokoju bo nikt nic nie wiedział
W domu opiszemy dokładnie ten cały bareizm
P
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327958 przez katka
My po 2 rehabilitacji i tak jak mówiłam pani Ania jest rewelacyjna tak Olke zagadała ze cwiczyły całe 40 min z małymi przerwami na kwekanie
Sarna jak to tobie niekompetencje przeciaz robiłas wszystko co ci kjazali Tam to chybqa jakies durnie same. Opisz dokładnie jak bedziecie mieli chwilke
Dobra uciekam nakarmic mojego głodomorka
Sarna jak to tobie niekompetencje przeciaz robiłas wszystko co ci kjazali Tam to chybqa jakies durnie same. Opisz dokładnie jak bedziecie mieli chwilke
Dobra uciekam nakarmic mojego głodomorka
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327985 przez emkapl84
rano zadzwonila szefowa, ze potrzebują na poniedzialek dodatkowa opiekunke w przedszkolu i poprosila, zebym przyszla na 7 godzin...no wiec ide bo z kasa krucho i zabieram ze soba Natalkę..całe szczescie nie bede musiała płacic za jej pobyt tego dnia w przedszkolu wiec dostane cała kaske dla siebie..ciekawe jak to bedzie...mam nadzieje, ze natalka mnie nie zawiedzie i bedzie grzeczna dziewczynka...w sumie to jestem podekscytowana i mam ochote sie wyrwac z domu a przy okazji jakies 40 funtów wpadnie(bede miała na buty na chrzciny) no i cały dzień bedę pracowac w baby roomie wiec z natalka
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #327998 przez mia1082
Sarna bez sensu.... a w jakiej niby kwestii???? Tak tylko ciagaja tych ludzi od budynku do budynku od gabinetu do gabinetu.... nasza sluzba zdrowia...
Emka to fajnie ze mozesz pracowac z Natalka, a to prawda troszke sie z domku wyrwiesz miedzy ludzi pojdziesz to zawsze jakas odskocznia....
Katka to super ze sie rehabilitacja udala fajnie jak tacy ludzie maja dobre podejscie do dzieci.... moze z czasem to bedzie swietna zabawa dla maluszka
A u nas nici z odwiedzin i babcia i dziadek tak sie pochorowali ze ledwo z lozka moga sie zwlec tyle planowania i uciechy a tu taki psikus tak sie cieszyslam no ale co zrobic dobrze z jednej strony ze sie u siebie pochorowali a nie przywiezli wirusa do nas bo byloby gorzej.... ale mi sie humor popsul przez ta wiadomosc
Emka to fajnie ze mozesz pracowac z Natalka, a to prawda troszke sie z domku wyrwiesz miedzy ludzi pojdziesz to zawsze jakas odskocznia....
Katka to super ze sie rehabilitacja udala fajnie jak tacy ludzie maja dobre podejscie do dzieci.... moze z czasem to bedzie swietna zabawa dla maluszka
A u nas nici z odwiedzin i babcia i dziadek tak sie pochorowali ze ledwo z lozka moga sie zwlec tyle planowania i uciechy a tu taki psikus tak sie cieszyslam no ale co zrobic dobrze z jednej strony ze sie u siebie pochorowali a nie przywiezli wirusa do nas bo byloby gorzej.... ale mi sie humor popsul przez ta wiadomosc
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328028 przez iva 20
hejcia w popludnie!!
Emcia no to masz superowo !!!! Mozesz z Natala isc do pracy , poprostu bajka !! Kaska tez sie przyda jak mowisz wiec powodzenia zycze:)
Mia no szkoda sie pochorowali ale dobrze ,ze nie przyszli do Ciebie i nie zarazili Kacperka albo Ciebie Poczekasz ,az wyszdrowieja i sie napewno spotkacie , ale wiem ,ze jak sie czlowiek nakreci to pozniej smutno jest !
Narzekacie na figury to ja tez sobie ponarzekam ,ze brzydko wygladam i chcialam bym wygladac jak przed ciaza ,a nie mam czasu nic ze soba zrobic ,za to mezulek wczoraj powiedzial ,ze moge chodzic na godzinke na basen chociaz jak chce cos z cialem zrobic ,o to najlepsza metoda i nie taka drastyczna jak bieganie ,a beda wszystkie miesnie plywaly
Ja oczywiscie pomaylam te gary bo nie moglam patrzec , mala zasnela po 13 wiec ja sie wzielalm do pracy hihi i nawet okno umylam w kuchni i firanke zmienialam Obiad mi tesciu przyniols wiec nie mam juz nic do roboty Nadusia jeszcze spi a ja mam czas na odpoczynek
Mezus dzwonil do mechanika i duzo kasy wydamy w tym miesiacu ehhhh
ja mam na pocieszenie mojej figury zdjecia jak wygladalam przed ciaza i jak na nie patrze to mnie chuuuu ...j strzela ,ze teraz wygladam inaczej i nie mam wysportowanego cialka a na takie cialko pracowalam niecaly rok !!!!
Emcia no to masz superowo !!!! Mozesz z Natala isc do pracy , poprostu bajka !! Kaska tez sie przyda jak mowisz wiec powodzenia zycze:)
Mia no szkoda sie pochorowali ale dobrze ,ze nie przyszli do Ciebie i nie zarazili Kacperka albo Ciebie Poczekasz ,az wyszdrowieja i sie napewno spotkacie , ale wiem ,ze jak sie czlowiek nakreci to pozniej smutno jest !
Narzekacie na figury to ja tez sobie ponarzekam ,ze brzydko wygladam i chcialam bym wygladac jak przed ciaza ,a nie mam czasu nic ze soba zrobic ,za to mezulek wczoraj powiedzial ,ze moge chodzic na godzinke na basen chociaz jak chce cos z cialem zrobic ,o to najlepsza metoda i nie taka drastyczna jak bieganie ,a beda wszystkie miesnie plywaly
Ja oczywiscie pomaylam te gary bo nie moglam patrzec , mala zasnela po 13 wiec ja sie wzielalm do pracy hihi i nawet okno umylam w kuchni i firanke zmienialam Obiad mi tesciu przyniols wiec nie mam juz nic do roboty Nadusia jeszcze spi a ja mam czas na odpoczynek
Mezus dzwonil do mechanika i duzo kasy wydamy w tym miesiacu ehhhh
ja mam na pocieszenie mojej figury zdjecia jak wygladalam przed ciaza i jak na nie patrze to mnie chuuuu ...j strzela ,ze teraz wygladam inaczej i nie mam wysportowanego cialka a na takie cialko pracowalam niecaly rok !!!!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez iva 20.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu #328149 przez madziaska
Ojjjj sarna , to Cie niezle wkurzyli w tej Legnicy
Mia przykro mi, ze z odwiedzin nici. Wyzdrowieja i na pewno przyjada
No no no Iva laseczka Teraz tez nie wygladasz gorzej
Dziewczyny, jak myslicie, czy karmiac mozna wybrac sie na solarium???? Na troszeczke ????
Mia przykro mi, ze z odwiedzin nici. Wyzdrowieja i na pewno przyjada
No no no Iva laseczka Teraz tez nie wygladasz gorzej
Dziewczyny, jak myslicie, czy karmiac mozna wybrac sie na solarium???? Na troszeczke ????
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328248 przez Malina86
Czesc Mamusie!
Znowu weny do pisania brak...
madziaska moj wczorajszy szoping skonczyl sie na Biedronce haha Takze poszalalam
Na solarium nie powinno sie chodzic, no, ale wiadomo, ze jak sie karmi to sie wiele rzeczy nie powinno Nic sie nie stanie jak pojdziesz na krotko, ale na cycki pieluche, albo jakis stanik grubszy.
iva Ty nawet na te 21 lat nie wygladasz Normalnie taka dziewczyneczka Czuje sie staro Figurke mialas super i teraz pewnie tez masz taka i nie fisiuj
Jak ja popatrzylam na swoje zdjecia w stroju kapielowym z zeszlego roku, to normalnie laska bylam haha Oczywiscie wtedy tak nie uwazalam, ale teraz to wiem Duzo bym dala, zeby tamto cialo wrocilo. Niebawem zaczynam cwiczenia
emka super, ze Nacie mozesz zabrac ze soba Przyjemne z pozytecznym- tak to mozna pracowac
mia no szkoda, ze dziadki nie przyjada, ale tak jak piszesz- lepiej niech sie wykuruja, niz wirusa przywioza.
katka no swietnie, ze Olinka sie przekonala do rehabilitantki
Znowu weny do pisania brak...
madziaska moj wczorajszy szoping skonczyl sie na Biedronce haha Takze poszalalam
Na solarium nie powinno sie chodzic, no, ale wiadomo, ze jak sie karmi to sie wiele rzeczy nie powinno Nic sie nie stanie jak pojdziesz na krotko, ale na cycki pieluche, albo jakis stanik grubszy.
iva Ty nawet na te 21 lat nie wygladasz Normalnie taka dziewczyneczka Czuje sie staro Figurke mialas super i teraz pewnie tez masz taka i nie fisiuj
Jak ja popatrzylam na swoje zdjecia w stroju kapielowym z zeszlego roku, to normalnie laska bylam haha Oczywiscie wtedy tak nie uwazalam, ale teraz to wiem Duzo bym dala, zeby tamto cialo wrocilo. Niebawem zaczynam cwiczenia
emka super, ze Nacie mozesz zabrac ze soba Przyjemne z pozytecznym- tak to mozna pracowac
mia no szkoda, ze dziadki nie przyjada, ale tak jak piszesz- lepiej niech sie wykuruja, niz wirusa przywioza.
katka no swietnie, ze Olinka sie przekonala do rehabilitantki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328249 przez madziaska
Dorcia, wlasnie czytam i czyyytam. Rozne sa opinie. Cycki zakryje na pewno To juz nawet nie chodzi zeby teraz, ale przed slubem wypadaloby opalic sie troszenke
malinka dzieki za opinie
malinka dzieki za opinie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez madziaska.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #328352 przez mia1082
Iva Ty chudzielcu
Madziaska co do solarium to nie wiem sprawdz jak Dorcia Ci mowila tylko czy tam sie prawdy dowiesz mozesz zawsze zapytac pediatry jak bedziesz z dzieckiem
Malina tos ty dziolszko poszalala na calego nie ma to jak stara dobra Biedronka nigdy nie zawiedzie mi sie marzy choc na chwilke polazic troszke po sklepach juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w jakiejs galerii. Bardzo dawnoooooooo bo tu na tym zdupiu to musialabym 100 km w jedna strone jechac to stanowczo za daleko
Z dziadkami to nie wiem jak bedzie be ze slaska to kawalek maja a oboje jeszcze pracuja (moja mama wlacznie z weekendami) wiec ciezko im dograc dluzsze wolne to musi byc planowane na dlugo w przod.... zobaczymy jak to bedzie. Moj tata sie zapowiedzial wiec moze w ten weekend wpadna na dwa dni
Ale my mielismy dzis kapanie ryk taki jakby ktos mojego synka ze skory obdzieral. Juz dawno nie bylo takiej histerii. Juz przy rozbieraniu zaczal kwiekac jak sie w wanience rozryczal to juz jak zasnal bo 20min wycia jeszcze sie przez sen bidulek zanosil. Nie wiem co sie stalo nie umialam go uspokoic a kapanie to bylo zawsze wyjscie awaryjne i chwilka odpoczynku od placzu bo bardzo lubi sie pluskac w wodzie. Teraz zasnal ja juz wykapana wiec relaks i odpoczynek ....
Emka co to za porodowka juz ostatnio mialam Was pytac
Iva Ty chudzielcu
Madziaska co do solarium to nie wiem sprawdz jak Dorcia Ci mowila tylko czy tam sie prawdy dowiesz mozesz zawsze zapytac pediatry jak bedziesz z dzieckiem
Malina tos ty dziolszko poszalala na calego nie ma to jak stara dobra Biedronka nigdy nie zawiedzie mi sie marzy choc na chwilke polazic troszke po sklepach juz nie pamietam kiedy ostatnio bylam w jakiejs galerii. Bardzo dawnoooooooo bo tu na tym zdupiu to musialabym 100 km w jedna strone jechac to stanowczo za daleko
Z dziadkami to nie wiem jak bedzie be ze slaska to kawalek maja a oboje jeszcze pracuja (moja mama wlacznie z weekendami) wiec ciezko im dograc dluzsze wolne to musi byc planowane na dlugo w przod.... zobaczymy jak to bedzie. Moj tata sie zapowiedzial wiec moze w ten weekend wpadna na dwa dni
Ale my mielismy dzis kapanie ryk taki jakby ktos mojego synka ze skory obdzieral. Juz dawno nie bylo takiej histerii. Juz przy rozbieraniu zaczal kwiekac jak sie w wanience rozryczal to juz jak zasnal bo 20min wycia jeszcze sie przez sen bidulek zanosil. Nie wiem co sie stalo nie umialam go uspokoic a kapanie to bylo zawsze wyjscie awaryjne i chwilka odpoczynku od placzu bo bardzo lubi sie pluskac w wodzie. Teraz zasnal ja juz wykapana wiec relaks i odpoczynek ....
Emka co to za porodowka juz ostatnio mialam Was pytac
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez mia1082.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #328358 przez Dorciaition
Malina86 napisał:
Trzymaj się
No i przyszli! Ja pierdziele, Miskę zaraz mamy kąpać, znaleźli sobie porę.
Trzymaj się
Moderatorzy: ilona