BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 9 miesiąc temu #329573 przez iva 20
Witam mamuski!!!

Lenka i Olaf Wszystkiego dobrego z ukonczenia 4 miesiaca duzo radosci:P Zyczy ciocia Iva i -Nadia buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Vestusia jak chcesz drugiego bobasa to musisz dzialac hihi :P Ja wiem , ze za dwa lata to nie bedzie mi sie chcialo robic nastpnego bo mala bedzie juz duza ja bede chciala do szkoly wrocic jakas praca dodatkowo wiec bedzie trudno zrezygnowac z tego !! No ale zobaczymy co zycie przyniesie !

No te bodziaki fajne sa naprawde! Mozna na nich naprawdezarobic jak sie je kupuje tanio!:D Malina otwieraj dzialalnosc :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Dorcia fota superowa !! i jak romantycznie ! Moja szwagierka ma w tym samym miejscu zdjecie :P :P

Katka super cie dzidzia budzi heheh moja jak by mnie szarpala za wlosy to by mi zostalo 5 na krzyz !!

Moja mala wczoraj miala trudnosci z zasnieciem plakala i nie mogla zasnac ale po dluzszym uspianiu zasnela ! Kurcze chcialabym wychodzic z mala na spacer ale ma jeszcze tego wezelka i sie boje ! :( a tak mi sie nie chce siedziec w domu ze szok ...
Musze wstawic jeszcze pranko bo caly kosz a wczoraj pralam :ohmy: Najwazniejsze ,ze tylko wsadze do pralki ,a nie musze prac recznie hehe
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #329577 przez emkapl84
Czesc dziewczyny :)
Lenko i Olafku buziaczki dla was
moja nocka czadzik bo tylko 2 pobudki i spanie prawie do 7 :lol: :lol:
po wczorajszym wypadzie na silke ledwo chodze :dry: :dry:
zazdroszcze pogody w Polsce...u nas około 10 stopni wiec tez nie ma tragedii ale to nie to samo co 20...bo tak podobno ma byc u was w weekend
zalamalam sie wczoraj bo okazalo sie ze obcieli dof do przedszkoli i nic nie dostane i przez to chyba nie bede mogla wrocic do pracy...masakra jakas :( :( :(
a co do fotek to daje wam linka paru zdjec z wakacji...kiedy byłam w formie :lol: :lol: ...jakies 2 lata temu je cyknelam
www.facebook.com/photo.php?fbid=12944552...16586&type=3&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=12944552...16586&type=3&theater
www.facebook.com/photo.php?fbid=12951319...16586&type=3&theater
12 lata 9 miesiąc temu #329597 przez Dorciaition
Vestusia skoro chciałabyś to może spróbuj za jakiś czas. Organizm na pewno dobrze zareaguje. Mój po dwóch miesiącach dał radę, więc i Twój da :)

Iva a jaka pogoda u Was? Może chociaż na chwilkę wybierz się z Nadulką.

My dziś nawiedzimy Park Oliwski. Jest cudowny! Tylko nie wiem czy tą moją hrabiankę zabrać ;)

Emka Ty to teraz też w formie jesteś. A zdjęcia cudowne. Wyglądałaś tam rewelacyjnie.
Aż mi się "moja" Teneryfa przypomniała ;)

A byłaś już w pracy na ten jeden dzień z Natalką?

Alanek[*] :(
12 lata 9 miesiąc temu #329696 przez emkapl84
Dorcia ide w poniedziałek od 8.30 do 3.30...ciekawe jak bedzie...ale ogolnie mam dzis doła zwiazanego z kasą...i ciagle tylko główkuje i główkuje co by tu zrobic, zeby było dobrze..nie dosc ze czlowiek chce pracowac to jeszcze ma kłody pod noggi i okazuje się, ze lepiej siedziec w domu i dostawac benefity...i w ogole rozdrazniona jestem i wkurzam sie co troche na Natalkę...no zero cierpliwosci mam dzis do niej :( :( moze okres mi sie zbliza???
12 lata 9 miesiąc temu #329721 przez iva 20
Dorcia u nas pogoda 6 na plusie wiec rarytasow nie ma !:P mnie najbardziej w mojej sylwetce wkurzaja nogi bo mam wrazenie wtedy ze jestem mega gruba :(

Emcia nie przejmuj sie nie mysl tyle ja tez tak robie ,ze kasy brak to glowkuje a pozniej wszyscy do okoola obrywaja ,a po czasie jak ochlone sama sie dziwie co ja robie :unsure: wiec wszystko bedzie dobrze ,a nie masz jak znalezsc innej pracy ???

Moja mala zasnela o 10 a nie spala od 6 30 !!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329727 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Lenko i Olafku wszystkiego najlepszego z okazji Waszego dnia! Tysiace buziakow!!! :kiss: :kiss: :kiss:
Dorcia super fotki, ta na molo cudna! Jaka strzaskana bylas! Co Ci sie snilo? :) Pewnie, ze hrabinke zabieraj do parku!

Vestusia dokladnie nie wiem ile te body kosztuja, bo po zmianie vatu w tej hurtowni jest taki bajzel z cenami, ze na polowie artykulow nie ma wogole, a druga polowa okazuje sie miec inna cene przy kasie, zreszta zawsze biore kilkanascie rzezczy i potem na paragonie ma 10 pozycji o nazwie body i badz madry ktore to :) Ale z tego co kojarze ok. 30zl placilam. Jak bede nastepnym razem to zwroce uwage.
Ja tez juz Misie w wiosenna kurtke ubieram. Kupilam jej fajna z Hello Kity :)

emcia przykro mi z powodu pracy...., a co do problemow z kasa to temat nie jest mi obcy. W tym miesiacu to wogole masakra.

U nas dzis ma byc 17 st. Piekne slonce jest. Jak malz wroci to idziemy na spacer.

Biore sie za sprzatanie.
12 lata 9 miesiąc temu #329737 przez iva 20
Ubieracie juz dzieci wkurtke ???? bo ja moja ubieralam jeszcze do tej pory w kombinezon :unsure: :unsure: hmmm

Ja chyba ciemna jestem jak ubieracie w kurtke to co zakladacie od polowyw dol chodzi mi czy zakladacie rajtuzki jakies gatki i czy buty ????
12 lata 9 miesiąc temu #329744 przez emkapl84
moja od 3 tyg chodzi w cieplej bluzie i kamizelce a na nogi kocyk ale cała jest prawie zakryta takim spiworkiem ze spacerówki
12 lata 9 miesiąc temu #329794 przez Batmanik
ja mojej ubieram ciensza kurteczke juz i jezdzi w spacerowce
Vestusia ja mam jedno po drugim i nie zaluje a wiele dziewczyn jak odczeka dwa lata czy wiecej to juz nie chce i odwlekaja
lece bo mam trojke dzieci na glowie :laugh: takze mam wesolo i jestem sama:) ale daje rade jeszcze:))
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #329800 przez anakol
Cześć dziewczynki. Ja tylko na moment, bo teściowa wzięła Natalkę na spacer a ja siem uczem ;)

Malinka, dołączam się do prośby o wiadomą fotkę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wasze fotki wymiatają. Ja to w ogóle nie mam takich eleganckich ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

U nas dziś 11 stopni - tak ciepło jeszcze nie było w tym roku :) Słońce przepiękne. Aż mi szkoda, że to nie ja poszłam na spacer z Natalką ;) Spadam sie uczyć, żeby chociaż coś z tego było :P
12 lata 9 miesiąc temu #329810 przez madziaska
hellooo laseczki:)

Przede wszytskim wszystkiego najjjjjj (spoznione) dla Zuzolinki i Nadziejki no i dzisiejsze dla Olafka i laluni Lenki Buziaczki ogromne od cioteczki i Hanulki :kiss: :kiss: :kiss:

Dziewuszki, ale z WAS laseczki :):):)

U nas dzisiaj w sloneczku 19 stopni :ohmy: :silly:
12 lata 9 miesiąc temu #329814 przez vestusia
Hallo :)

My już po spacerku :D

Malina, ja też kupiłam Zuzi kurteczkę z Hello Kitty :D Taką ciemnoróżową w kropeczki :D

Na dół zakładam jej rajtuzy, ciepłe skarpetki i spodenki polarkowe (albo inne), wcześniej była w śpiworze, a dziś cienki kocyk a było jej na pewno ciepło. Zdjęłam jej szalik, bo pod kurtkę dałam jej bluzę polarkową i body z długim rękawem i to było chyba za dużo. No i czapę w żyrafkę :D

Zuzia też zadowolona w spacerówce :D

Jedziemy dziś do teściów, przeprowadzka jutro z rana, ale na weekend będziemy u teściów. Wracamy w niedzielę.

Odezwę się później :D
12 lata 9 miesiąc temu #329965 przez katka
Witajcie ponownie mamutki
U nas dziś pieknie więc dzień spędzony na 2 spacerkach i myciu okna. ;) No powiem wam ze ja to chyba Olke za lekko ubieram z tego co wy tu piszecie bo dziś była w body z długim rekawem spodenkach skarpetkach kurteczce polarkowej i kocyk i to wsio a no i czapeczka i apaszka. Ale wydaje mi sie ze nie zmarzła bo po powrocie była cieplutka ;)

A co do dzieci jedno po drugim to nie wiem ale ja najpierw planowałam poczekac 2 lata a zeszlo mi 5 :ohmy: wiec sie nie wypowiadam

Ankaol a czego sie uczysz?

Pa na razie uciekam do wanny
12 lata 9 miesiąc temu #329985 przez Malina86
Czesc Laski!

Vestusia ja kupilam fioletowa kurtke :) Ile dalas? Bo ja 39.99zl :)

Ja na spacer zakladam kurtke, a na dol rajty, albo spodnie, albo jak zimniej to jedno i drugie i skarpety albo adidasy.

Zaraz poszukam fotki T to Wam wrzuce :)

Jutro moja mama przyjezdza do fryzjera i do nas oczywiscie- pewnie pojdziemy na spacer bo ma byc pieknie.

Dzisiaj bylam na spacerze w dresie tylko i bylo mi goraco.

Kupilam Misi kaszke bananowa Nestle i nie bardzo jej wchodzila. Chyba za gesta zrobilam, ale wedlug przepisu na opakowaniu i pol kaszki poszlo na raz, cala micha wyszla, a lyzka to stala. Musze chyba bardziej polplynna jej robic, a nie takiego gluta :) A Wam ja wychodza te kaszki?
Sloiczki za to Misia wciaga jedna dziurka i strasznie jej smakuja, smeszy mnie bo po kazdej lyzeczce robi "mmmmmm".

Dobra podlacze dysk zewnetrzny i poszukam fote :)
12 lata 9 miesiąc temu #329990 przez Kredka
Vertusia – mnie się najbardziej podobasz w blondzie z hrzywką – środkowe zdjęcie.

Emka
to super że nocki coraz łaskawsze z Natalką  U nas są dwie pobudki, tyle że to ja budzę mojego królewicza bo inaczej spałby chyba calą noc a mnie by cycki się z tej radości na rugą stronę przekręciły..

Katka no to musisz poczekać cierpliwie  hormony tarczycy na wagę mają ogromny wpływ. Katka pobudkę masz świetną. Ja uwielbiam jak Mikus po przebudzeniu posyła mamusi takiego soczystego uśmieszka 

Spóźnione życzenia dla Zuzi i Nadziei z okazji ukończenia 4 miesięcy!

Malina no daj się prosić – chcemy zobaczyc króliczka

Iva tak to jest narzekałyśmy wczesniej że byłyśmy grube a teraz człowiek inaczej na siebie patrzy. Choc ja z tymi dodatkowymi kg pogodzilam się, na razie nie mogę się na dietkę przerzucic a niestety kg nie chcą spadać. Spadłam 13 kg po ur Mikusia I 7 kg stoi jak zadra w oku..no ale trudno się mowi.
Mała nie chciała Twojego mleczka jak ćwiczyłas – może wytwarzał się kwas mlekowy i mialo to jakis wpływ na mleczko…sama nie wiem…

Malina no to powiem Ci że wygląda ten odcien świetnie  Ja już od kilku lat farbuje na czarno…może czas na zmianę… ale na jaki? Może podpowiecie??

A po spaghetti (wersja łagodna ) to mały nie chciał wcale jesc…\

Anakol jaką gorszą mamą- jesteś najwspanialsza mamą na świecie. Nawet tak nie mysl, Natalka kocha Cie najmocniej na świecie. Ja tez mialam cc rano i ok. 15 ej przynieśli mi MIkusia i wtedy utuliłam moje maleństwo

Lusia nie to że byłaś laską, Ty jestes laską. Śliczną mamuską  uwierz kobieto w siebie w koncu!!

Malina ja tez chetnie kupie jakiegos fajowego bodziaka bo u nas lipa w tym temacie.
Masz los z tymi teściami. Nie wiem że tez są tacy ludzie co nie mają za grosz taktu

Vertusia czekam z niecierpliwoscia na zdjęcia

Kima
jaka śliczna fotka  ale tera też Ci nic nie brakuje

100 lat dla Lenki i Olafka buziole

Batmanik
oj biedny Igorek a co mu było, że tak się wił??

Dorciaitron jacy zakochańce  ale się słodko zrobiło  zazdroszę Ci tych zachodów słonca na tle morza…

Emka
figurka do pozazdroszczenia 

Emka, Iva ja tez często chodze wkurwiona bo brak kasy…a wydatkow mnóstwo…ehhh - życie

Anakol fajnie tak na skałach spędzic czas, wśród natury… foteczki fajowe

Mikus ma katar a na dworze dzisiaj ponad 15 stopni. Wiosna pełną gębą. Aż szkoda siedziec w domu. No ale wolę się powstrzymać żeby nie zaszkodzic bąbelkowi.

Dziewczyny ja tez mam problem nie raz jak mam ubrac Mikusia na dworze aby mu nie było za zimno, bądź za ciepło…

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia