- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #330022 przez Malina86
Co do ubierania na spacer to moja Miśka dzisiaj ubrana byla tak:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330033 przez emkapl84
Malina tak własnie wyobrazałam sobie twoja teściowa..s.erio!!!1 a michasia czadzik ubrana!!!!
a mnie sie zycie dziewczyny wali...taki dzien, ze masakra...M cos odwalił w pracy i go zawiesili i w przyszłym tyg ma zebranie czy go zwolnia czy nie załamka totalna..poza tym chyba bede musiała sprowadzic na rok mame do anglii i bedzie znami mieszkac i ona bedzie zajmowała sie natalka bo ja musze isc na pelen etat do pracy bo inaczej to bedzie zle...eh dol totalny...nie wiem jak to bedzie...
a mnie sie zycie dziewczyny wali...taki dzien, ze masakra...M cos odwalił w pracy i go zawiesili i w przyszłym tyg ma zebranie czy go zwolnia czy nie załamka totalna..poza tym chyba bede musiała sprowadzic na rok mame do anglii i bedzie znami mieszkac i ona bedzie zajmowała sie natalka bo ja musze isc na pelen etat do pracy bo inaczej to bedzie zle...eh dol totalny...nie wiem jak to bedzie...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 9 miesiąc temu #330046 przez Dorciaition
Kredka a to Cię zrobili z tym becikowym.
My jeszcze wniosku nie złożyliśmy :/ Kurka nie ma kiedy. W nast tyg trzeba to załatwić, bo kasa się przyda.
Miśka super wygląda. Lenia ma podobną kamizelkę.
Emka będziemy tu wszystkie trzymać kciuki żeby M nie zwolnili. Będzie dobrze
Lencia ma stan podgorączkowy, ok 37. Dostała syropek i witaminki. Wszyscy mówią mi, że to ząbki. Ciekawe.
Malina no właśnie dziwna ta kaszka. Robię ją na oko, bo wg nich to faktycznie paczka na dwa razy by była. Tylko u mnie jest tak, że na początku jest ładna gęsta, a pod koniec robi się rzadka.
My jeszcze wniosku nie złożyliśmy :/ Kurka nie ma kiedy. W nast tyg trzeba to załatwić, bo kasa się przyda.
Miśka super wygląda. Lenia ma podobną kamizelkę.
Emka będziemy tu wszystkie trzymać kciuki żeby M nie zwolnili. Będzie dobrze
Lencia ma stan podgorączkowy, ok 37. Dostała syropek i witaminki. Wszyscy mówią mi, że to ząbki. Ciekawe.
Malina no właśnie dziwna ta kaszka. Robię ją na oko, bo wg nich to faktycznie paczka na dwa razy by była. Tylko u mnie jest tak, że na początku jest ładna gęsta, a pod koniec robi się rzadka.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 9 miesiąc temu #330051 przez madziaska
Emcia kurka to nieciekawie. Trzymam kciuki, zeby Ne zwolnili męża.
Emcia kurka to nieciekawie. Trzymam kciuki, zeby Ne zwolnili męża.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330057 przez emkapl84
a no i musieliśmy odwołać chrzciny bo bilety do polski strasznie podrożały...poza tym wynajecie sali na obiad po chrzcinach i sam pobyt w polsce za duzo by nas to wyniosło...ogolnie niefajnie dobrze, ze jest Natalka bo bez niej to nie wiem co bym dzisiaj zrobiła
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330090 przez madziaska
Jesli chodzi o bodziaki Michasi, to sa mega bez dwoch zdan. Ja na allgeo zamowilam od tego sprzedawcy body i bluzeczki. Z pewnoscia nie dorownuja Machaskowym, ale jak za taka cene nie sa zle. Wypralam i nadal sa w jednym kawalku
allegro.pl/kolorowe-wiosenne-bluzeczki-z...r74-i2163469161.html
allegro.pl/kolorowe-wiosenne-bluzeczki-z...r74-i2163469161.html
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 9 miesiąc temu #330132 przez luska
hej kochane
Buziaczki dla Leneczkiale przyznaje sie bez bicia , ze zapomniałam
Kima mmm jak seksi w czerwienie , oj trzeba się wziąć za siebie laseczki :laugh:Oj biedna ty , musisz na wieczor małego przeciągnąć
Malina popieram prośbę Vestusi
Mi sie tez wydaje , że tu chamsko trzeba postąpić i wyprosić B)a taki podłe nastroje to chyba na serio przez to jakieś "przesilenie wiosenne"
Co do ciuszków ja mam jakis deficyt dla malej zwłaszcza bodziaków, muszę przeprac wszystko i na zakupy się wybrać ale zajebiaszczo mi się nie chce Porządków robić
Batmanko a co Igorowi , że tak płakał
Docia jak romantycznie
Vestsuia powaliłaś mnie na nogi heheh, ale wydaje mi się , ze lepiej jest jak jest mała różnica i "siedzi sie w pieluchach ciągiem" no i na moje oszczędność czasu
Iva a nie możesz zadzwonić do lekarza i sie spytać czy z tymi więzłam może cie chodzić na spacer??
Emka piekne zdjecia
Eh z kasa to chyba tak u wszystkich U nas to samo z tym dobrze , ze ja sie o to nie martwię , mój jest od tego .Jedyne co to sie wkur.....ze pustki na koncie i nic nie moge zakupic
Moja tez w kombinezonie smiga , i jeszcze niech posmiga .Mam dwie kutreczki ale jakos nie spieszno mi.Kombinezonik jest spory i wygodny i pal mnie i malej
Ankol jak zobaczyłam ciebie na tych skałkach ...oja masz odwagę
hehe Malina ten hod dog wymiata
Emka kochana bedzie wszystko dobrze
Madziu , jak nie ma wyjścia inne go to trzeba zdecydować się na ta operacje,ja 3 mam za twojego Sz. mocno kciuki , na pewno będzie dobrze ....musi koniec kropka
A bluzeczki fajowe:)
Buziaczki dla Leneczkiale przyznaje sie bez bicia , ze zapomniałam
Kima mmm jak seksi w czerwienie , oj trzeba się wziąć za siebie laseczki :laugh:Oj biedna ty , musisz na wieczor małego przeciągnąć
Malina popieram prośbę Vestusi
Mi sie tez wydaje , że tu chamsko trzeba postąpić i wyprosić B)a taki podłe nastroje to chyba na serio przez to jakieś "przesilenie wiosenne"
Co do ciuszków ja mam jakis deficyt dla malej zwłaszcza bodziaków, muszę przeprac wszystko i na zakupy się wybrać ale zajebiaszczo mi się nie chce Porządków robić
Batmanko a co Igorowi , że tak płakał
Docia jak romantycznie
Vestsuia powaliłaś mnie na nogi heheh, ale wydaje mi się , ze lepiej jest jak jest mała różnica i "siedzi sie w pieluchach ciągiem" no i na moje oszczędność czasu
Iva a nie możesz zadzwonić do lekarza i sie spytać czy z tymi więzłam może cie chodzić na spacer??
Emka piekne zdjecia
Eh z kasa to chyba tak u wszystkich U nas to samo z tym dobrze , ze ja sie o to nie martwię , mój jest od tego .Jedyne co to sie wkur.....ze pustki na koncie i nic nie moge zakupic
Moja tez w kombinezonie smiga , i jeszcze niech posmiga .Mam dwie kutreczki ale jakos nie spieszno mi.Kombinezonik jest spory i wygodny i pal mnie i malej
Ankol jak zobaczyłam ciebie na tych skałkach ...oja masz odwagę
hehe Malina ten hod dog wymiata
Emka kochana bedzie wszystko dobrze
Madziu , jak nie ma wyjścia inne go to trzeba zdecydować się na ta operacje,ja 3 mam za twojego Sz. mocno kciuki , na pewno będzie dobrze ....musi koniec kropka
A bluzeczki fajowe:)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #330134 przez Kredka
Emcia trzymam mocno kciuki aby skończyło się tylko pouczeniem. Trudne chwile macie teraz ale miejmy nadzieje że szybko miną. Zobaczysz że po burzy zawsze wychodzi słonce. U nas też nie ciekawie więc nie jesteście sami… Rozumiem, że planowaliście chrzciny.
Dorcia całkiem możliwe że to ząbki. Oby łagodnie przeszła. Swoją drogą to nie wiem po co dzieciom wychodzą mleczaki? Tyle bólu, płaczu, gorączki, nieprzespanych nocy a i tak po jakims czasie muszą wypaść. Szkoda dzieciaczków… Ucałuj Lenkę
Ja Mikusiowi nie daję jeszcze kaszki. W ogóle żadnych innych pokarmow niż mleko z cyca. Mój Miki z końca listopada wiec można powiedziec ze ma jeszcze czas.
Madziaska jakie to smutne gdy widzimy tyle nieszczęść wokół nas. Gdy patrzę na Mikołaja widzę jakie mam szczęście. Inni tego nie mają.. .
Emcia trzymam mocno kciuki aby skończyło się tylko pouczeniem. Trudne chwile macie teraz ale miejmy nadzieje że szybko miną. Zobaczysz że po burzy zawsze wychodzi słonce. U nas też nie ciekawie więc nie jesteście sami… Rozumiem, że planowaliście chrzciny.
Dorcia całkiem możliwe że to ząbki. Oby łagodnie przeszła. Swoją drogą to nie wiem po co dzieciom wychodzą mleczaki? Tyle bólu, płaczu, gorączki, nieprzespanych nocy a i tak po jakims czasie muszą wypaść. Szkoda dzieciaczków… Ucałuj Lenkę
Ja Mikusiowi nie daję jeszcze kaszki. W ogóle żadnych innych pokarmow niż mleko z cyca. Mój Miki z końca listopada wiec można powiedziec ze ma jeszcze czas.
Madziaska jakie to smutne gdy widzimy tyle nieszczęść wokół nas. Gdy patrzę na Mikołaja widzę jakie mam szczęście. Inni tego nie mają.. .
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 9 miesiąc temu #330138 przez luska
U nas dzis powolutku , malutka grzeczniutka jak zwykle , co prawda coraz wiecej domaga sie uwagi i noszenia ale nie jest zle.Olo cały tydzień w domu siedzi , bo ma katar przy okazji ucze go siku wołać.......no i od kwietnia chyba nie bedzie chodził do przedszkola , dopiero jak sie nauczy to go zapiszemy do tego co jest bliżej nas.......
Pogoda tez sliczna wiec Olo dzis byl dwa razy na dworze po 2 h a mała raz i o 20 oba bomble miały totalny odlot
a no i rodzina nam sie powiększyła.Wczoraj kuzynostwu urodził sie synek.Tylko szkoda , ze zobaczymy go dopiero w lipcu , bo oni w angli siedzą
Pogoda tez sliczna wiec Olo dzis byl dwa razy na dworze po 2 h a mała raz i o 20 oba bomble miały totalny odlot
a no i rodzina nam sie powiększyła.Wczoraj kuzynostwu urodził sie synek.Tylko szkoda , ze zobaczymy go dopiero w lipcu , bo oni w angli siedzą
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej