BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #354353 przez Malina86
Heloł!
Haneczko wszystkiego najlepszego dla Ciebie!

Emcia dobrze zrobiliscie, trzeba sobie pomagać.

Wstaje, trza się ogarnąć i jedziemy na działkę.

Wczoraj chciałam kupić jakieś mięso na grilla do znajomych na czwartek, ale w żadnym sklepie nie było żadnego mięsa prócz mielonego.

Miłego dnia!
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354354 przez madziaska
Dzien dobry :)

Dziekujemy ciociom za zyczonka :kiss:

Emcia, WY to dobrzy ludzie jestescie. Kolezanka mam rozumiec nie pracuje???

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dorcia Sopot super!!!!. Tylko, ze my zawsze na zachodnie wybrzeze jezdzimy, bo tam mamy blizej. Wogole nie bardzo wyobrazam sobie jechac z Hania przez cala Polske. SZ mowi, ze pojedziemy w nocy to bedzie spala. Zobaczymy....

Lusia takie zycie, ze swojego interesu trzeba pilnowac ;) Ale tak jak mowi Emcia, dobrze, ze jest praca. Jak SZ byl zdrowy to tez pracowal od rana do nocy, wiec wiem o czym mowisz. Kochana dorobicie sie i ludzie beda za WAS pracowac ;) Choc znajac Twojego M to pewnie i tak do roboty bedzie chodzil, cooo??? ;)

Dzis znowu szykuje sie upalny dzien... Moze sie troszke poopalam i wyrownam moj dekold ;)

Milego dnia kobitki :)
12 lata 8 miesiąc temu #354366 przez vestusia
Hello!!!

Hanusia, sto latek od cioci i Zuzolka :*

Emcia dobra kobitko. To zostanie wynagrodzone, jesteście dobrymi istotkami i takich ludzi naprawdę się ceni :)

Luska dziwna ta wysypka. Dobrze, że zeszła.
A ja to mam kuźwa jakiegoś pecha z tą wysypką. O ile na brzuszku prawie jej nie ma (blady placek został) to kuźwa wyszło na łokciach. No ja się pochlastam. 16 maja idziemy do lekarza, niech coś poradzi. Już nie mam pomysłu od czego to. Myślicie, że nagle mogłoby się okazać, że to jakaś skaza białkowa? Że mleko jej nie podchodzi??? No nie mam po prostu pomysłu i ręce mi opadają, bo znowu wypad na basen prawdopodobnie odpadnie :(

Kima ja zamawiałam parasolkę stąd:

allegro.pl/parasolka-do-wozka-producent-gratis-i2304371475.html

Jeszcze nie przyszła, ale mam nadzieję, że dojdzie szybciutko.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My dziś też nad wodę jedziemy, więc mnie tu nie będzie.

Napiszę coś wieczorkiem, jeśli zdołam.

Buziole :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354375 przez [email protected]
hej kochane moje mamutki!!!

pogoda przecudna, tyle wolnego a Wy przed komputerem tyle?
produkujecie i produkujecie:)

u nas tyle się dzieje, że głowa mała!
Czesi grają od piątku-zawsze grali do niedzieli ale teraz będa grać do jutra albo nawet do czwartku!!!
Polacy malkontenci tak się buntują że nawet do ambasady dzwonili!!!
wczoraj muzyke sciszyli ale od dzisiaj w nocy graja jeszcze głośniej-a młodzi co nie ida na pole tańczą na mieście i koło domów-bo muzyka dak daje czadu jakby grała przy nas samych!!!

qbanez.wordpress.com/2012/05/01/386-technoparty-w-cernousy/

wczoraj wniemczech i w czechach było święto Palenie czarownic-tez niezła jazda
wszędzie płonęły potężne stosy z czarownicami-poszłam wieczorem z mamą i z kuzynostwem jak dzieci juz spały.

www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fww...nic.html&h=nAQGafnyr

dzisiaj u nas jest festyn, pod kościołem-ale tez jest fajnie bo pełno atrakcji dla dzieci
i jest loteria, my dlaismy na nią fanty od tescia-mp4, pen drivy i duzo innuch fajnych rzeczy, mozna tez wygrac rower i telewizor-ja licze na ten rower bo musze kupic nowy heheh.
jutro jedziemy rodzinnie do Książa-nie uśmiecha mi sie to bo powaleni rodzice szawgra dziewczyny tez jadą...oni sa okropni a za wszelką cene chca się skumac z moimi tesciami bo to niby elita.hahahaha a oni to tak straszniena siłę robią-buraki!

wczoraj poszłam do Niemic na zakupy i oczywiscie sobie nic nie kupiłam(prócz cukierków :P )
ale pełne torby dla dzieci hehe

ok zmykam na śniadano, potem idziemy do tego kościoła po losy i śmigamy nad jeziorko!

buziaczki dla Was

i spóżnione ale szczere życzonka dla Mikusia i Bartusia!!!
12 lata 8 miesiąc temu #354387 przez chłopek
hej poczytałąm was troszkę
kima rzeszów ładny studiowałam tam :)
ja kupiłam rowerek Ksawciowi zobaczymy jak sie sprawdzi
buziaki ide sprzatac
12 lata 8 miesiąc temu #354530 przez katka
Witajcie

My całe dnie na podwórku spędzamy. Dziś poznałysmy nowa sąsiadke i Franka który urodził sie 4 11 2011. Nawet nie wiecie jak sie ciesze że sie wprowadzili do domku koło nas. Wreszcie bede miała z kim kawe wypić jak r nie bedzie w domu. :lol:

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Dla wczorajszych chłopaków i dzisiejszej Hanulki

Sarna nie za dobrze ci z tymi imprezami

Malinka no tesciowa bardzo kumata nie ma co. Powiedz jak sie czujesz jak A wyjechał.

Chłopek ale superaśny brzuchalek

Emcia ale macie wielkie serducha
12 lata 8 miesiąc temu #354574 przez kima
Eeeeee ja tylko na chwilkę, bo ostatnio coś nie ogarniam ;)

chciałam tylko przesłać duuuuuuuuże buźki dla Hanulki od Kubunia :kiss: no i od teściowej też :kiss:

Dobranocka!
12 lata 8 miesiąc temu #354586 przez Malina86
Czesc Kochane!

katka zle sie czuje :( Smutno mi :( Poryczalam sie oczywiscie. Cale szczescie, ze bedzie wracal na weekendy, bo nie wyobrazam sobie jakby mial wyjechac np. na pol roku. Dzwonil przed chwila, wlasnie sie rozpakowal. Dobrze, ze ten tydzien krotszy to szybciej zleci. Ja w akcie rozpaczy zajadam czekolade i zapijam Redsem :) Ale od jutra w kocu dieta!

My dzisiaj caly dzien na dzialce u mamy bylismy, ale powiem Wam, ze zamiast wypoczac to jestem tylko bardziej zmeczona bo zjechala sie cala rodzina, a jak przyjada moi dziadkowie i siostra mojej mamy z dwojka dzieci to jest taki jazgot, ze wlasnych mysli nie slysze. Oczywiscie nie obylo sie bez tego, ze wpieprzyla tym dzieciom tzn. jedno powiedzmy "zasluzylo", a drugie dostalo przy okazji i stwierdziala, ze nie da sie wychowac dziecka bez bicia. Zapytalam sie jej co jej to bicie dalo i gdyby przynosilo skutek to dzieci nie bylyby wiecej nie gzreczne, a one i tak po pieciu minutach robia to samo. Przyjechaly w bluzach, dzinsach, adidasach i czapkach i nie powzolila im sie rozebrac, a bylo dzisiaj ze 30st., powietrze stalo normalnie. Misia w samym bodziaku siedziala i kapelutku i tylko czekalam, az babcia, albo ciotka cos powiedza, ale wiedza, ze lepiej z komentarzami pod moim adresem ugryzc sie w jezyk. Synek tej ciotki ma prawie 4 latka i strasznie mojego psa meczyl i w koncu go ugyzl! Nie zlapal go mocno, ale odbil mu dwa zeby na reku. Przestraszylam sie troche, bo kiedys tez chapnal jej corke (tez go meczyla), a co bedzie jak Misia podrosnie?! Mysle, ze prze te dzieciaki pies sie zrazil i teraz nie wiem jak bedzie z Misia. Poki co nic jej nie robil nawet nie warknal tylko ja oblizuje, ale cholera wie co bedzie jak Michaśka podrosnie.

Spadam odpoczac troszke.

Papa!
12 lata 8 miesiąc temu #354592 przez anyanka
Hej!
Dzięki za życzonka i najlepszego dla Hani!
Bartek dziś dostał po raz pierwszy winogrona w deserku i w soczku, i się po nich pochorował :( biegunki dostał :( oby do jutra mu przeszło
Jutro mamy wizytę u neurologa, bo pediatra potrzebuje opinii czy można małego szczepić. Choć K. mnie ostatnio przekonuje żeby małego jednak nie szczepić, bo on sam nie był na nic szczepiony i nic mu nie jest. A Wy na wszystko szczepicie maluchy, czy tylko na te obowiązkowe?
12 lata 8 miesiąc temu #354617 przez Malina86
Chłopek ale mega brzuchol! :) Jakoś dziwnie szybko ta Twoja ciąża zleciala, moja jakas dluzsza była haha :)

Sarna skoro było palenie czarownic to najwidoczniej w końcu pozbyłam się mojej teściówki :)

Dziwnie bez mojego Malza mi. Ciekawe czy zasne nie przywalona jego ręką albo nogą :)

Dobranoc!
12 lata 8 miesiąc temu #354627 przez emkapl84
Czesc dziewczyny!!!
chyba nie bede miała teraz za duzo czasu, zeby pisac bo wkoncu mam teraz dwojke dzieci wdomu :lol: :lol: wczoraj kolezanka oficjalnie przeprowadziła sie do nas...generalnie telenowela na maksa cale jej zycie i przeboje z chlopakiem, z ktorym i tak byc moze jeszcze kiedys sie zejdzie...eh no zobaczymy jak bedzie..mam tylko nadzieje, ze jakos damy rade finansowo. Chwilami wydaje mi sie, ze to my potrzebujemy pomocy...Kolezanka nie pracuje i jest totalnie bez kasy a wiadomo, ze trzeba teraz bedzie rzucic kaska na dodatkowe paczki pampersow mleko itp itd...no ale jest jedna bardzo poztywna strona tej syt...Natalka uwielbia ole i chyba powiem mamie, zeby nie przylatywała zajmowac sie Natka bo Ola bedzie to robic...w koncu i tak nie pracuje..a negatywna strona to to, ze jest strasznie ładną dziewczyna wiec musze byc czujna :lol: :lol: :lol: :blink: :silly: Poza tym to ciesze sie ze mam z kim spedzac całe dnie...a synek POli jest totalnym słodziakiem!!!! Dziewczyny trzymajcie za nas kciuki!!!!
Malina na pewno bedzie ci latwiej teraz przejsc na diete, jak M nie ma!!!!Moj zawsze kupuje mnostwo smieciowego jedzenia a jakbym sama robila zakupy to tylko zdrowe rzeczy ladowały by w koszyku :) Na pewno przez pierwsze tyg bedzie ci ciezko ale sie przyzwyczaisz, wpadniesz w rytm i bedzie luzik :lol:
Anyanka Buziaki dla Bartusia!!!Oby szybko mu przeszło
12 lata 8 miesiąc temu #354628 przez emkapl84
AURELCIU I KUBUSIU :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Mam nadzieje, ze nic nie pokreciłam.....
12 lata 8 miesiąc temu #354630 przez Malina86
Aurelko i Kubuniu wszystkiego najlepszego w Waszym dniu!

Dzień dobry :)

Moje dziecko już nie śpi, za to staje na głowie w lozeczku! To co ona tam wyczynia przechodzi ludzkie pojęcie. Wczoraj spala na kolanach.

Emcia bądź czujna, opiekunka do dziecka powinna być brzydka :)

Milego dzionka!
12 lata 8 miesiąc temu #354636 przez vestusia
Dżem Dobry Mamusie :D

First of all, wszystkiego Naj dla naszej Aurelci i Kubusia. Popatrzcie, miesiąc różnicy między nimi :D Buziaczki dla Was dzieciaczki :D

Malina fajnie, że A. będzie zjeżdżał na weekendy, to dużo. Tydzień jakoś Ci zleci a weekend będzie dla Was. Tyle dobrze Kochana, więc głowa do góry. Najważniejsze teraz, aby praca była i abyście stanęli przez to na nogi :)
No a na działce widzę wesoło miałaś. Kurka to ta dziewczyna niezła skoro dzieci tak grubo ubrała. Mogła sama się tak ubrać, ciekawe czy byłoby jej fajnie. No szalona.
My wczoraj byliśmy też nad wodą i Zuzia miała tylko sukienkę, a jak leżała na kocu (w cieniu), to położyłam odkład i zdjęłam jej pieluszkę, żeby jej dupcia pooddychała troszkę. Oczywiście Zuzia zadowolona.
No a z tym biciem to mnie takie coś strasznie wkurza. Tak, jak jej powiedziałaś - co to dało, skoro za chwilę dziecko robiło to samo i znowu dostało. Raczej nie miało to waloru edukacyjnego i pouczającego.

Emcia kurka faktycznie jak tak czytam, to mam nadzieję, że poradzicie sobie finansowo, bo jeszcze niedawno pisałaś, że miewasz doły z powodu sytuacji finansowej, a tu masz jeszcze jedną dorosłą osobę i dziecko do wyżywienia. No ale trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze. No a ta koleżanka to do pracy nie może iść? Może jakby zarabiała, to mogłaby się jakoś dorzucać? Albo przynajmniej sama się żywić???
No chyba że chcecie tak, jak napisałaś - żeby Mamcia nie przylatywała a ta koleżanka zajmie się Natalką. To co innego.

My wczoraj byliśmy też nad jeziorkiem, ale chyba niewiele się opaliłam, z czego jestem niepocieszona. Bo chcę ładnie na tę Komunię wyglądać...

Dziś niestety jedno z nas musi być w domu, bo czekam na przesyłkę (ten komplecik szydełkowy dla Zuzi) i parasolka.

No i tak zleci dzionek, pewnie pójdę na spacer, albo Piotrek :)

Wy pewnie korzystacie z długiego weekendu :D

Miłego dnia Laseczki :D
12 lata 8 miesiąc temu #354647 przez Kredka
Ja tylko na chwilkę. Witam z rańca :) Moje dziecie dalo mi sie dzis wyspać. Przed 6 obudzil sie na jedzonko i wzielam go do lozka. Pospalismy, potem sie obudzil i siedzial cichutko jak myszka i bawil sie kocykiem aby mamusi nie obudzic. Rano taaakkkiii wiiiieeeellllkkkkiii usmiech mnie powitał :lol:

EMCIA macie z M bardzo dobre serduszka ;) To się ceni. Byleby ktos nie żyrował na tej Waszej szczerej pomocy. Kolezanka musi isc do pracy i jakos poukładac swoje sprawy. A skoro jest taka ładna to byłabym bardzo czujna bo nie raz sie słyszy że kolezanka koleżance odbila bez skrupułów męża. Mówisz że bedziesz szła do pracy, czyli czesto M bedzie z Polą w domu sami? no no ja bym sie obawiala mimo zaufania do drugiej polowki...
Ja nie raz sie przekonałam że jak człowiek ma miękkie serce to musi miec twardą d...pę :(

pozniej Was nadrobie. Musze chalupkę ogarnąc. Za oknem u nas sie chmurzy. Ciekawe czy bedzie padac

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia