- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353882 przez madziaska
dzień dobry
sto lat dla chłopaków
Malina,ale z Was laseczki Trzymam kciuki za A.
Vestusia,super,ze waga spada,oby tak dalej.
Dorcia,namowiłaś mnie ma to reserved muszę się wybrać
Kredzia,Hania też cały czas pluje,ma tak chyba juz od dwóch tyg Tylko inaczej niż Igorek, z języka
My wczoraj byliśmy z Książu,30 stopni było Hania bardzo grzeczna. malina,ja też Bogu dziękuję za takie grzeczne dziecko tfu tfu
Miłego dnia laseczki
sto lat dla chłopaków
Malina,ale z Was laseczki Trzymam kciuki za A.
Vestusia,super,ze waga spada,oby tak dalej.
Dorcia,namowiłaś mnie ma to reserved muszę się wybrać
Kredzia,Hania też cały czas pluje,ma tak chyba juz od dwóch tyg Tylko inaczej niż Igorek, z języka
My wczoraj byliśmy z Książu,30 stopni było Hania bardzo grzeczna. malina,ja też Bogu dziękuję za takie grzeczne dziecko tfu tfu
Miłego dnia laseczki
Temat został zablokowany.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #353886 przez Róża
Cześć babeczki
my w końcu wyszliśmy na świeże powietrze, z Małym już ok, nie ma sensu siedzieć w domu, dziś też planuje dużą część dnia przespacerować,a po południu wpada koleżanka
Rzuciło mis ię w oczy, ze Aurelcia chora bidulka, całuski dla niej :* mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i że nie będzie się męczyła już więcej
Emka, też wracam do pracy 9 lipca
Vestusia, serdecznie gratuluje wagi, wytrwała kobieta z Ciebie :*
Dorcia, mój też w pracy ;/ i nie wiemy jeszcze jak będzie z 2 i 4
Malinka, trzymam kciuki za A.
Zaraz Was obczytam! Tyle mi się przypomniało, bo oczywiście i tak zaglądałam przez weekend :*
my w końcu wyszliśmy na świeże powietrze, z Małym już ok, nie ma sensu siedzieć w domu, dziś też planuje dużą część dnia przespacerować,a po południu wpada koleżanka
Rzuciło mis ię w oczy, ze Aurelcia chora bidulka, całuski dla niej :* mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i że nie będzie się męczyła już więcej
Emka, też wracam do pracy 9 lipca
Vestusia, serdecznie gratuluje wagi, wytrwała kobieta z Ciebie :*
Dorcia, mój też w pracy ;/ i nie wiemy jeszcze jak będzie z 2 i 4
Malinka, trzymam kciuki za A.
Zaraz Was obczytam! Tyle mi się przypomniało, bo oczywiście i tak zaglądałam przez weekend :*
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353899 przez kima
Hejka
U nas pobudka o 6, przed chwilką zasnął, ciekawe ile pośpi ale i tak są postępy, bo ostatnio udaje mi się małego usypać ok.21, także luzik i w sumie to fajnie, że tak się budzi, bo jak wrócę do pracy to trzeba będzie wstawać o 5 chyba padnę na cyce
Suari mi już cyce tak nie strzelają jak kiedyś i już prawie z nich nie cieknie, no chyba, że karmię, to z drugiego leci, tak jak zawsze zresztą mi teraz na dzień wychodzi ok.4 karmień cycem, bo reszta to obiadek, deserek kaszka. A Ty w dzień też karmisz tak często jak w nocy? A pierwsza wracasz do pracy pewnie dlatego, że Igorek najstraszy z chłopaków
Malina Ciebie to chyba co chwile ktoś podrywa jak spacerujesz takaś ładna
Lusia zdróweczka dla księżniczki
Emka super Natka w serduszku, to ta z serii "babuszka bez zębów"hehehe
Co do plucia, to Kubuś też jest strasznym plujem! Pluje chyba już ze 3 tygodnie i nie wiem kiedy zamierza przestać i chyba każdy nasz skrzat pluje inaczej, bo mój to robi z dolnej wargi
My wczoraj u teściów, a właściwie większość to na polu, była kuzynka Kubusia, która ma 9 miesięcy, zaczepiała go, łapała za rączkę, szturchała, ale Kubuś był nieugięty i nawet na nią nie patrzył wklejam fotki,ale kiepskie, bo dwoje takich małych ciężko ogarnąć
dziewczynki, ja też mam tak spieczony dekolt i ręce, że masakra, na tych spacerkach, to nieźle się teraz opalę
Buziaki dla solenizantów
i chciałam jeszcze Wam powiedzieć, że to dzięki mnie przeżywałyście te historie love story, bo to był mój mega rewelacyjny pomysł hehehe
A u nas rano, prze 7 było już 16 stopni, znowu będzie mega skwar! A tym dzieciaczkom w sweterkach współczuję, nie ma nic gorszego niż przegrzanie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
U nas pobudka o 6, przed chwilką zasnął, ciekawe ile pośpi ale i tak są postępy, bo ostatnio udaje mi się małego usypać ok.21, także luzik i w sumie to fajnie, że tak się budzi, bo jak wrócę do pracy to trzeba będzie wstawać o 5 chyba padnę na cyce
Suari mi już cyce tak nie strzelają jak kiedyś i już prawie z nich nie cieknie, no chyba, że karmię, to z drugiego leci, tak jak zawsze zresztą mi teraz na dzień wychodzi ok.4 karmień cycem, bo reszta to obiadek, deserek kaszka. A Ty w dzień też karmisz tak często jak w nocy? A pierwsza wracasz do pracy pewnie dlatego, że Igorek najstraszy z chłopaków
Malina Ciebie to chyba co chwile ktoś podrywa jak spacerujesz takaś ładna
Lusia zdróweczka dla księżniczki
Emka super Natka w serduszku, to ta z serii "babuszka bez zębów"hehehe
Co do plucia, to Kubuś też jest strasznym plujem! Pluje chyba już ze 3 tygodnie i nie wiem kiedy zamierza przestać i chyba każdy nasz skrzat pluje inaczej, bo mój to robi z dolnej wargi
My wczoraj u teściów, a właściwie większość to na polu, była kuzynka Kubusia, która ma 9 miesięcy, zaczepiała go, łapała za rączkę, szturchała, ale Kubuś był nieugięty i nawet na nią nie patrzył wklejam fotki,ale kiepskie, bo dwoje takich małych ciężko ogarnąć
dziewczynki, ja też mam tak spieczony dekolt i ręce, że masakra, na tych spacerkach, to nieźle się teraz opalę
Buziaki dla solenizantów
i chciałam jeszcze Wam powiedzieć, że to dzięki mnie przeżywałyście te historie love story, bo to był mój mega rewelacyjny pomysł hehehe
A u nas rano, prze 7 było już 16 stopni, znowu będzie mega skwar! A tym dzieciaczkom w sweterkach współczuję, nie ma nic gorszego niż przegrzanie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez kima.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #353915 przez Dorciaition
Kredzia o tak, Krzysiu to pracuś. Prawdopodobnie 3go też pójdzie do roboty :/
Madzia Reserved to mój ulubiony sklep dla dzieciaków Takie spodobały mi się tam krótkie spodenki, ale kurka 60 zł to trochę dużo jak dla mnie.
Róża fajnie, że już spacerujecie.
Kima, ale zarywała ta dziewczynka do Kubusia, zresztą wcale się jej nie dziwię A on nic he he No tak- zajętym, więc wierny Hanulce.
Pytki wycałuj
Jak Lenia się obudzi zmykamy na spacerek i jakieś zakupy.
miłego dnia
Madzia Reserved to mój ulubiony sklep dla dzieciaków Takie spodobały mi się tam krótkie spodenki, ale kurka 60 zł to trochę dużo jak dla mnie.
Róża fajnie, że już spacerujecie.
Kima, ale zarywała ta dziewczynka do Kubusia, zresztą wcale się jej nie dziwię A on nic he he No tak- zajętym, więc wierny Hanulce.
Pytki wycałuj
Jak Lenia się obudzi zmykamy na spacerek i jakieś zakupy.
miłego dnia
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353918 przez madziaska
Kimuś, Kubasek chyba większy od tej dziewuszki Pokazałam zdj. hani,jest zła My juz na podwórku,muszę zamówić moskitiere,bo masakra z tym robactwem.
Dorcia,ja tam zawsze kupuje jak są przeceny Zeszłego lata kupiłam na to lato,ale żałuje,ze tak mało
Dorcia,ja tam zawsze kupuje jak są przeceny Zeszłego lata kupiłam na to lato,ale żałuje,ze tak mało
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353925 przez Dorciaition
Pamietam jak kupowałaś. Starałam się też tak robić, ale nie wyszło Za małe rzeczy pokupowałam. Teraz już pewnie będę bardziej doświadczona i kupię więcej i rozmiarowo też mam nadzieję, że trafię.
Bez przecen to te ceny są czasami masakryczne.
Bez przecen to te ceny są czasami masakryczne.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353955 przez emkapl84
Ja już od 6 na nogach!! Zdążyłam zrobić obiadek -kurczak ala strogonoff i pieczone ziemniaczki Mała troszkę lepiej ale kaszel nadal ją trzyma!!
a mnie coś się z okiem stało i na jedno oko nie moge prawie patrzeć i widze jak przez mgłę...czyzby za duzo komputera????
Malina fotki jak zwykle słodziakowe!!!
Kima Kubuś też kochany!!!!
Buziaczki dla Mikoajka i Bartusia
A własnie miałam sie już wczesniej zapytać...co z Aleksandrą????
a mnie coś się z okiem stało i na jedno oko nie moge prawie patrzeć i widze jak przez mgłę...czyzby za duzo komputera????
Malina fotki jak zwykle słodziakowe!!!
Kima Kubuś też kochany!!!!
Buziaczki dla Mikoajka i Bartusia
A własnie miałam sie już wczesniej zapytać...co z Aleksandrą????
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353956 przez Dorciaition
To Ci się udało
Rozmiary różne. 68 i 74, z tym, że bodziaki 74 to na długośc są ok, ale za szerokie. Długa będzie po Krzysiu, zresztą ja też nie niska.
Chłopek śliczny brzuszek. Faktycznie duży. Mój jak Madziaski był z tych małych. Jeszcze troszke. Imię już macie?
ha ha Emka możlwie, że od kompa
A Aleksandra mieszka już na swoim, ale nie może dostać się na forum, a fejsa nie ma ;/
Rozmiary różne. 68 i 74, z tym, że bodziaki 74 to na długośc są ok, ale za szerokie. Długa będzie po Krzysiu, zresztą ja też nie niska.
Chłopek śliczny brzuszek. Faktycznie duży. Mój jak Madziaski był z tych małych. Jeszcze troszke. Imię już macie?
ha ha Emka możlwie, że od kompa
A Aleksandra mieszka już na swoim, ale nie może dostać się na forum, a fejsa nie ma ;/
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #353989 przez Kredka
MADZIASKA mój tez tak z jezyka pluje a banki przy tym robi hehe jak mydlane My 68 to nosiliśmy jak Mikolaj miał 2-3 miesiace
RÓZA to cudownie ze dzis na spacer, szkoda siedziec z Szymkiem skoro już jest zdrowy.
KIMA Kubus to się w tajemnicy chyba zmowil z Mikolajem mój tez dzis o 6 rano wstał i gadał, spiewał, pluł, smiał się przez godzine i potem usnął.
Kubus ma gdzies koleżankę, on tam woli Hanię. A na wieklkosc wiekszy od tej koleżanki.
Mój Miki jest taki Duzy ze zakladam mu ubranka na 80. Niektóre roczne dzieci sa jego wielkości. Teraz jak wychodzimy na spacery to widze po innych dzieciach jakiego mam chlopa w domu.
Te pysie to bym zjadla. Ja tam mojego synka tak wycaluje ze pewnie po calym dniu to już ma dosc mamuski calusnicy.
DORCIAITION ja nie bylam w tych sklepach. U nas to takie zadupie ze jakiegos specjalnego wyboru to nie ma. Jest sklep Wójcik, Cocodrillo, h&m, no i reszta bazarkowa i nie tylko. A za spodnie 60 zl to troche przy duzo. W cocodrillo kurteczki sa po 200zł sliczne ale drogie. Mowie o takich letnich. To Lenka jest wysoka. Mój Miki nosi 80. Dobrze ze nie kupowalam na zapas bo w zyciu bym nie zakładała ze taki będzie Duzy. Pamietam jak lekarz mowil mi ze Miki ur się około 3 kg hahah a tu prawie 4 kg. Taka niespodzianka.
CHŁOPEK wygłaskaj maluszka w brzuszku i wycałuj duzego łobuziaka. Brzusio kazda kobieta ma jedyny w swoim rodzaju. Dzidzius ma wiecej miejsca na lezenie
Wspolczuje tego upalu… pamiętam jak ja chodzilam z malym jeszcze brzuchem to w te upaly myślałam ze zdechne…
EMKAPL może podrażniłaś oko. Sprobuj sobie zakropic sztuczną łzą. Kupisz w aptece. Nawilzy Ci śluzówkę.
A my po spacerku. Około 12 wrocilismy i Mikus najadł się i usnął. Jak minie ten skwar to znow jedziemy.
Przyszła paczka z allegro – tak się cieszę
RÓZA to cudownie ze dzis na spacer, szkoda siedziec z Szymkiem skoro już jest zdrowy.
KIMA Kubus to się w tajemnicy chyba zmowil z Mikolajem mój tez dzis o 6 rano wstał i gadał, spiewał, pluł, smiał się przez godzine i potem usnął.
Kubus ma gdzies koleżankę, on tam woli Hanię. A na wieklkosc wiekszy od tej koleżanki.
Mój Miki jest taki Duzy ze zakladam mu ubranka na 80. Niektóre roczne dzieci sa jego wielkości. Teraz jak wychodzimy na spacery to widze po innych dzieciach jakiego mam chlopa w domu.
Te pysie to bym zjadla. Ja tam mojego synka tak wycaluje ze pewnie po calym dniu to już ma dosc mamuski calusnicy.
DORCIAITION ja nie bylam w tych sklepach. U nas to takie zadupie ze jakiegos specjalnego wyboru to nie ma. Jest sklep Wójcik, Cocodrillo, h&m, no i reszta bazarkowa i nie tylko. A za spodnie 60 zl to troche przy duzo. W cocodrillo kurteczki sa po 200zł sliczne ale drogie. Mowie o takich letnich. To Lenka jest wysoka. Mój Miki nosi 80. Dobrze ze nie kupowalam na zapas bo w zyciu bym nie zakładała ze taki będzie Duzy. Pamietam jak lekarz mowil mi ze Miki ur się około 3 kg hahah a tu prawie 4 kg. Taka niespodzianka.
CHŁOPEK wygłaskaj maluszka w brzuszku i wycałuj duzego łobuziaka. Brzusio kazda kobieta ma jedyny w swoim rodzaju. Dzidzius ma wiecej miejsca na lezenie
Wspolczuje tego upalu… pamiętam jak ja chodzilam z malym jeszcze brzuchem to w te upaly myślałam ze zdechne…
EMKAPL może podrażniłaś oko. Sprobuj sobie zakropic sztuczną łzą. Kupisz w aptece. Nawilzy Ci śluzówkę.
A my po spacerku. Około 12 wrocilismy i Mikus najadł się i usnął. Jak minie ten skwar to znow jedziemy.
Przyszła paczka z allegro – tak się cieszę
Moderatorzy: ilona