- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #354013 przez luska
Sto latek dla naszych chłopaków
Kredzia ale mieliście fajny dzionek , kurcze az mnie ściska raz , ze my uziemione dwa u nas się zaczęło wiec Ł pracował i niedziele i tak cały tydzień ........w sumie to pewnie do października będzie
No a ta twoja znajoma pogratulować tylko takiej glupoty Szkoda tylko tego dzieciatka
Docia podejrzewam , ze cały czas taki upałow nie bedzie.....Też mysle , ze Lence bedzie najlepiej w samych bodziakach
Vestusia to gratki oby tak dalej , ja co brawda cicze , trzese sie na wieczór ale nie moge sie powredzia masz racje , ze z cenami to ocipieli ja ostnio weszła do crocostrzymac z jedzeniem No i tylko -1kg
Kima ale Kubus oczy zrobił jak 5zł na co on tak patrzył.
docia my tez mam bardzo ciepłe mieszkanie , tyle , ze ja klimy nie chce w domu i mamy w planach te rolety zewnętrzne dac
chłopek ale masz juz bebzolek No i Ksawcio juz duży chłopak
Kredzia ja ostatnio weszła do cocdrillo i mi laska krzykla 50zł za body na długi rekaw i to nic specialnego , pogrzało ja , poszlam kupiłam w tesco z F&F za 30zł 3 pary Zreszta ja juz w sklepie nie umie sie odnaleśc mi najlepje na allegro sie kase wydaje heheh
Aurelka od wczoraj juz nie ma tem , o boziu jak ja sie ciesz i lepjej wygląda , chyba na troszke wyjdziemy chociaz na taras.Za to mlody wlasnie demoluje swoj pokuj az boje sie tam isć
Kredzia ale mieliście fajny dzionek , kurcze az mnie ściska raz , ze my uziemione dwa u nas się zaczęło wiec Ł pracował i niedziele i tak cały tydzień ........w sumie to pewnie do października będzie
No a ta twoja znajoma pogratulować tylko takiej glupoty Szkoda tylko tego dzieciatka
Docia podejrzewam , ze cały czas taki upałow nie bedzie.....Też mysle , ze Lence bedzie najlepiej w samych bodziakach
Vestusia to gratki oby tak dalej , ja co brawda cicze , trzese sie na wieczór ale nie moge sie powredzia masz racje , ze z cenami to ocipieli ja ostnio weszła do crocostrzymac z jedzeniem No i tylko -1kg
Kima ale Kubus oczy zrobił jak 5zł na co on tak patrzył.
docia my tez mam bardzo ciepłe mieszkanie , tyle , ze ja klimy nie chce w domu i mamy w planach te rolety zewnętrzne dac
chłopek ale masz juz bebzolek No i Ksawcio juz duży chłopak
Kredzia ja ostatnio weszła do cocdrillo i mi laska krzykla 50zł za body na długi rekaw i to nic specialnego , pogrzało ja , poszlam kupiłam w tesco z F&F za 30zł 3 pary Zreszta ja juz w sklepie nie umie sie odnaleśc mi najlepje na allegro sie kase wydaje heheh
Aurelka od wczoraj juz nie ma tem , o boziu jak ja sie ciesz i lepjej wygląda , chyba na troszke wyjdziemy chociaz na taras.Za to mlody wlasnie demoluje swoj pokuj az boje sie tam isć
Temat został zablokowany.
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #354018 przez Kredka
HAHAHA LUSIA dobra jestes..mi sie najlepiej na allegro kase wydaje. Masz wesolo z mlodym, nie da sie mamusi nudzic. Jak jest u Ciebie tak cieplo, nie ma wiatru to ja bym wyszla choc na chwilkę.
CHLOPEK ja mowilam ze bedzie dziewczynka, no ale ponoc chlopak..hehe zastanawiasz sie bedzie dziewczynka.. zobaczysz
Moje dziecie od okolo 12ej spalo do teraz czyli 14:30 ja jestem w szoku nawet sama sie zdrzemnęłam bo mnie jakos moglo. Zaraz idziemy w rejs. Nie ma co w domu siebdziec.
CHLOPEK ja mowilam ze bedzie dziewczynka, no ale ponoc chlopak..hehe zastanawiasz sie bedzie dziewczynka.. zobaczysz
Moje dziecie od okolo 12ej spalo do teraz czyli 14:30 ja jestem w szoku nawet sama sie zdrzemnęłam bo mnie jakos moglo. Zaraz idziemy w rejs. Nie ma co w domu siebdziec.
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354026 przez mia1082
Witam dziewczęta nie dam rady Was ponadrabiac taki zaległości ze aż mi wstyd. Trochę się u nas dzieje do tego piękna pogoda no i Kacprus taki wymagający ze szok ale go matka rozpuscila hehehe. Przejrzalam tylko zdjęcia i cudasne te nasze dzieciatka.
Spóźnione sto lat dla chlopaczkow
My aktualnie przed domem Kacperek drzemie a ja mam chwilke dla Was. Takie upały ze szok dobrze ze nie muszę się kisic w mieszkaniu dom jest super latem. Kacperek dostał od dziadków pierwsza huśtawke i testujemy w ogrodzie. Ale ma maluch ubaw taka prosta rzecz a jak cieszy
Ja wracam do pracy 01.06 prawdopodobnie wiec trzeba korzystać póki co.
Posalyscie ze dzieciaczki pluja hehehe skąd ja to znam. U Kacpra to oznaka radości i zadowolenia artysta malutki. Do tego ciagle skacze podaniem na nodze. Ja padam a on dalej swoje podskoki trenuje. Jak tak dalej pójdzie to jak Pudzianowski będę wyglądała .
Przepraszam ze nie odpisuje ale skrobiecie kobitki jak szalone. Jak Was podczytam to mały się budzi i pózniej zapominam co komunmialo być napisane. Chyba się już starzeje hehehe
Spóźnione sto lat dla chlopaczkow
My aktualnie przed domem Kacperek drzemie a ja mam chwilke dla Was. Takie upały ze szok dobrze ze nie muszę się kisic w mieszkaniu dom jest super latem. Kacperek dostał od dziadków pierwsza huśtawke i testujemy w ogrodzie. Ale ma maluch ubaw taka prosta rzecz a jak cieszy
Ja wracam do pracy 01.06 prawdopodobnie wiec trzeba korzystać póki co.
Posalyscie ze dzieciaczki pluja hehehe skąd ja to znam. U Kacpra to oznaka radości i zadowolenia artysta malutki. Do tego ciagle skacze podaniem na nodze. Ja padam a on dalej swoje podskoki trenuje. Jak tak dalej pójdzie to jak Pudzianowski będę wyglądała .
Przepraszam ze nie odpisuje ale skrobiecie kobitki jak szalone. Jak Was podczytam to mały się budzi i pózniej zapominam co komunmialo być napisane. Chyba się już starzeje hehehe
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354047 przez chłopek
kredzia no moze jeszcze usg bede miec w 37 tyg to sie okaże,lekarz mnie nie przekonał ze jest syn:) siusiaka jak bym widziała i jajeczka to bym była pewna a tak nic nie widziałam ale lekarz twierdzi że są jajeczka, według mnie to usg jakies beznadzijne maja:) ale juz nie długo i sie dowiem
ale jest gorąco my domku siedzimy a później jedziemy na grilla
ale jest gorąco my domku siedzimy a później jedziemy na grilla
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354072 przez Malina86
Witam Kochane!
Mikołajku i Bartusiu wszystkiego co najlepsze!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki!
Mikołajku i Bartusiu wszystkiego co najlepsze!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354082 przez vestusia
Witam Kochane
Ja w zasadzie na chwilę, bo troszkę zdycham - raz, że gorąco, a dwa, że ręce to mam nieźle zjarane (może nawet spalone?).
Do tego odciski na nogach, bo założyłam na chwilę buty, aby wypróbować przed Komunią i tylko nabawiłam się ogromnych odcisków. Mam nadzieję, że zejdą do niedzieli.
Kubunio śliczny, ma teraz koleżankę więc randkuje
Taka piękna pogoda, że mało przed kompem siedzę. Pewnie w lato będzie nas tu mniej, bo jednak będziemy z dzieciaczkami aktywnie spędzać czas na dworze...
Mia masz rację - trzeba korzystać z tego wolnego, bo po powrocie do pracy będzie ciężko.
Luska - dobrze, że z Aurelką już lepiej. Namęczy się bidulka, oby stan się poprawiał!
Ja w zasadzie na chwilę, bo troszkę zdycham - raz, że gorąco, a dwa, że ręce to mam nieźle zjarane (może nawet spalone?).
Do tego odciski na nogach, bo założyłam na chwilę buty, aby wypróbować przed Komunią i tylko nabawiłam się ogromnych odcisków. Mam nadzieję, że zejdą do niedzieli.
Kubunio śliczny, ma teraz koleżankę więc randkuje
Taka piękna pogoda, że mało przed kompem siedzę. Pewnie w lato będzie nas tu mniej, bo jednak będziemy z dzieciaczkami aktywnie spędzać czas na dworze...
Mia masz rację - trzeba korzystać z tego wolnego, bo po powrocie do pracy będzie ciężko.
Luska - dobrze, że z Aurelką już lepiej. Namęczy się bidulka, oby stan się poprawiał!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354083 przez vestusia
Chłopek fajny brzusio. No i ogromny już, a jeszcze miesiąc przed Tobą. Jednak myślisz, że w brzuszku siedzi dziewuszka? Życzę Ci tego Byłaby parka
Luska ja też najlepiej wydaję kasę na Allegro. Znowu pokupowałam kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, żeby było taniej, bo zapłacę raz za przesyłkę.
Czekam na parasolkę do wózka a moskitierę też mam, więc trzeba będzie ją wyciągnąć...
Lecę do mojej Zuzi, bo coś mi stęka Łobuziara Mała
Luska ja też najlepiej wydaję kasę na Allegro. Znowu pokupowałam kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, żeby było taniej, bo zapłacę raz za przesyłkę.
Czekam na parasolkę do wózka a moskitierę też mam, więc trzeba będzie ją wyciągnąć...
Lecę do mojej Zuzi, bo coś mi stęka Łobuziara Mała
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354117 przez Kredka
MIA fajnie masz ze mozesz wyjsc na podworko. Wiem sama jak mnie nie ma 2-3 dni to ledwo nadrabiam...a wiecej dni to masakra..
MALINA czekam z niecierpliwoscia na opowiesci z krypty
VESTUSIA ciepło sie zrobilo i kazdy siedzi na dworzu, na działce, spaceruje, wypoczywa nad wodą. Ja w wolnej chwilce jak Mikus idzie spac wchodze na forum a tak to spacerujemy Latem w dzien na forum beda pustki. Pewnie tylko wieczorami bedziemy nadrabiac.
My pospacerowalismy od 15ej do 17ej. Skwar jak nie wiem. Lato pełną gębą uwielbiam jak jest tak cieplo az milo z dzieckiem wyjsc. Idziemy go zaraz kapac. Ostatnio troszke pozniej bo idzie spac o 21 bo wczesniej oczy jak 5 zł
DO pozniej babenki
MALINA czekam z niecierpliwoscia na opowiesci z krypty
VESTUSIA ciepło sie zrobilo i kazdy siedzi na dworzu, na działce, spaceruje, wypoczywa nad wodą. Ja w wolnej chwilce jak Mikus idzie spac wchodze na forum a tak to spacerujemy Latem w dzien na forum beda pustki. Pewnie tylko wieczorami bedziemy nadrabiac.
My pospacerowalismy od 15ej do 17ej. Skwar jak nie wiem. Lato pełną gębą uwielbiam jak jest tak cieplo az milo z dzieckiem wyjsc. Idziemy go zaraz kapac. Ostatnio troszke pozniej bo idzie spac o 21 bo wczesniej oczy jak 5 zł
DO pozniej babenki
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354123 przez Dorciaition
Witam z wieczora.
Allegro to zło He he Vestusia też staram się tak robić, ze od jednego sprzedawcy kupuję więcej rzeczy.
Malina mam nadzieję, że nic się nie zmieni i A wyjedzie.
No i też z niecierpliwością czekam na opowieść
Kredzia zazdroszczę tego skwaru. U nas ciepło, ale nie aż tak mocno.
Jutro jedziemy do mojego taty na grilla. Cieszę się, choć ta droga mnie drażni.
No i dziś ładnie się wypociłam na Zumbie.
Vestuśka do komunii się zagoi
Allegro to zło He he Vestusia też staram się tak robić, ze od jednego sprzedawcy kupuję więcej rzeczy.
Malina mam nadzieję, że nic się nie zmieni i A wyjedzie.
No i też z niecierpliwością czekam na opowieść
Kredzia zazdroszczę tego skwaru. U nas ciepło, ale nie aż tak mocno.
Jutro jedziemy do mojego taty na grilla. Cieszę się, choć ta droga mnie drażni.
No i dziś ładnie się wypociłam na Zumbie.
Vestuśka do komunii się zagoi
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #354158 przez luska
hej kochane
pustki jak nie wiem heheh wszytkie na spacerkach , ja tez nie dałam rady i wyszlam z mała tak sie rozszalałysmy , ze jak wystawiłam ja o 16 tak urzędowałyśmy do 18.30 ale zawsze coś , mała ma wysypany cały brzuszek i plecki kark i na psitce też , czerwone krostki plamki i teraz nie wiem , bo wychodziło by , ze ta temperatura była od tzw. 3 dniówki co sie objawia właśnie 3 dniowa wysoka temperaturą ,a po 3 dniach wysypka....czy od marchewki z ziemniakami , co prawda jadał już to tylko , ze z hippa ,a dzis dałam jej z babydrem.......
mia dokładnie w lato domek to dobra sprawa , zawsze na ogrodek mozna wyjsc i siedziec z maluchem godzinami
hehe Docia dokładnie allegro to samo zło.....mój to stwierdzil , ze ja uzależniona jestemm i jak tak dalej bedzie to zmieni haslo.....zagroziłam mu rozwodem hehehe
pustki jak nie wiem heheh wszytkie na spacerkach , ja tez nie dałam rady i wyszlam z mała tak sie rozszalałysmy , ze jak wystawiłam ja o 16 tak urzędowałyśmy do 18.30 ale zawsze coś , mała ma wysypany cały brzuszek i plecki kark i na psitce też , czerwone krostki plamki i teraz nie wiem , bo wychodziło by , ze ta temperatura była od tzw. 3 dniówki co sie objawia właśnie 3 dniowa wysoka temperaturą ,a po 3 dniach wysypka....czy od marchewki z ziemniakami , co prawda jadał już to tylko , ze z hippa ,a dzis dałam jej z babydrem.......
mia dokładnie w lato domek to dobra sprawa , zawsze na ogrodek mozna wyjsc i siedziec z maluchem godzinami
hehe Docia dokładnie allegro to samo zło.....mój to stwierdzil , ze ja uzależniona jestemm i jak tak dalej bedzie to zmieni haslo.....zagroziłam mu rozwodem hehehe
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu #354173 przez madziaska
U nas tez straszny upal 30 stopni Macie racje, domek latem fajna sprawa. Jak wystawilam Hanie o 10, tak zabralam ja do domu o 19 Oczywiscie przerwa na pieluche i cyca
Luska nie wiem skad taka wysypka, mysle ze nie od marchewki. Hania ma na łapkach drobna wysypke, tez sie zastanawiam. Obstawiam gruszke. Choc od jedzenia to chyba przede wszystkim na buzi powinna byc wysypka Juz sama nie wiem.
Dorcia kiedy nad morze jedziecie???? Super fotki pewnie Lenci porobicie
Luska nie wiem skad taka wysypka, mysle ze nie od marchewki. Hania ma na łapkach drobna wysypke, tez sie zastanawiam. Obstawiam gruszke. Choc od jedzenia to chyba przede wszystkim na buzi powinna byc wysypka Juz sama nie wiem.
Dorcia kiedy nad morze jedziecie???? Super fotki pewnie Lenci porobicie
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #354183 przez Dorciaition
Madziuś chcieliśmy wczoraj, ale za duży wiatr był, a nad morzem to wiadomo, że jeszcze większy. Na pewno jeszcze nadrobimy.
Pewnie jak będzie tak ciepełko jak u Was to będę chodziła sama, tzn z Lenką, na pieszo.
Jutro jedziemy jakis zamek oglądać, a potem na grilla
Zmykam lulkać
papa
Pewnie jak będzie tak ciepełko jak u Was to będę chodziła sama, tzn z Lenką, na pieszo.
Jutro jedziemy jakis zamek oglądać, a potem na grilla
Zmykam lulkać
papa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #354215 przez kima
Hej
Dorcia fajnie, że się tak wypociłaś, ja też, nawet sól na dresie miałam
Madzia zazdroszczę Wam tego ogrodu i domku my to w blokowisku, więc wiadomo jak jest, zostaje tylko park Kubuś mówi, że Hanulka nie ma o co być zła, bo po pierwsze nie interesował się tą dziewczynką, a po drugie to jego kuzynka i to bardzo bliska
większe miała w sumie łapki, dłuższe rączki, a tak to praktycznie tak samo wyglądają, mimo tych 3 miechów różnicy
Malina ja też się nie mogę doczekać
Lusia u nas po marchewce z ziemniaczkami z hippa nic nie było, więc może to po tych babydream? ja ich nie kupowałam nigdy jeszcze, w sumie nie wiem czy dobre są
Byłam dzisiaj a C&A jest -20% na wszystko, ale kupiłam tylko taki zestaw 5 bodziaków z krótkim rękawkiem i wyszło mi 23,9 a reszta to kurcze na takie roczne dzieci a w H&M to na promocji są AŻ czapki zimowe i bodziaki w rozmiarze 50, 56
Dorcia a Ciebie nie lubie za to morze kurczę, ludzie tyle płacą żeby tam pobyć chociaż kilka dni, a ta sobie chodzi tam na spacer heheheh nie za dobrze Ci Kochana?
Dobranocka
Dorcia fajnie, że się tak wypociłaś, ja też, nawet sól na dresie miałam
Madzia zazdroszczę Wam tego ogrodu i domku my to w blokowisku, więc wiadomo jak jest, zostaje tylko park Kubuś mówi, że Hanulka nie ma o co być zła, bo po pierwsze nie interesował się tą dziewczynką, a po drugie to jego kuzynka i to bardzo bliska
większe miała w sumie łapki, dłuższe rączki, a tak to praktycznie tak samo wyglądają, mimo tych 3 miechów różnicy
Malina ja też się nie mogę doczekać
Lusia u nas po marchewce z ziemniaczkami z hippa nic nie było, więc może to po tych babydream? ja ich nie kupowałam nigdy jeszcze, w sumie nie wiem czy dobre są
Byłam dzisiaj a C&A jest -20% na wszystko, ale kupiłam tylko taki zestaw 5 bodziaków z krótkim rękawkiem i wyszło mi 23,9 a reszta to kurcze na takie roczne dzieci a w H&M to na promocji są AŻ czapki zimowe i bodziaki w rozmiarze 50, 56
Dorcia a Ciebie nie lubie za to morze kurczę, ludzie tyle płacą żeby tam pobyć chociaż kilka dni, a ta sobie chodzi tam na spacer heheheh nie za dobrze Ci Kochana?
Dobranocka
Moderatorzy: ilona