BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #353035 przez katka
Witajcie
No nadrobic to nadrobiłam ale uwierzcie mi ze nie pamietam co miałam wam odpisac.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla Szymonka bo wczoraj nas nie było

A co do jednych jedynych to ja sie nie przyznawałam bo myslałam ze tylko my tacy szaleni ze tylko z soba :silly: No ale wybaczcie ja wtedy miałam 16 lat i co poradze że juz tak zostało :silly:

A powiem wam ze ja myslałam dziś ze zawału dostane. Wyszłam do azienki a olinka była w łużeczku i nagle słysze łomot. Lece jak szalona a moje szczęscie wykopało szczebelek ten co sie pózniej wyjmuje żeby dziecko samo wchodziło. No i oczywiście leży w poprzek z nózkami poza łózeczkiem i zadowolona na maxa.

Suari moja tez uprawia monologi ze stworami nad łóżeczkiem ma elfika i co wieczór jest monolog i hihranie :woohoo:

My dziś i wczoraj cały dzień na podwórku urzedujemy a Olinka z tego meega zadowolona. I powiem wam ze tym wiaterkiem to juz jest tak fajnie opalona.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353036 przez Dorciaition
Suari dasz radę. Będziemy mocno zaciskać kciuki żeby Tobie czas w pracy szybko leciał.

Igorek pięknie się wygina :) Widzę, że też najbardziej lubi na gołych pytkach :)

Odwołali dzisiejsze tańce. Szkoda :(

Ha ha Katka, ale agentka z Olinki :)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #353038 przez vestusia
Oj Dorcia, ale zawsze możesz spróbować tańca na rurze i zademonstrować Krzysiowi :D He, he, he :D Żebyś nie wyszła z wprawy :D

Suari - ale Igorek szaleje. Moja Zuzia to samo ma i też najlepiej bez skarpetek :D

A, i nie chwaliłam się. Jak Wam wczoraj wklejałam fotki jak gapiła się za nogi, to już dziś za nie łapała!!! Jestem z niej taka dumna he, he, he :D Bo już się stresowałam. Stęka przy tym, ale ładnie do nich sięga i zaciesza :D

Katka a to Ci Olinka zrobiła numer. Moja Zuzia wcześniej drzemała i Piotrek poszedł zobaczyć do niej a ona też w poprzek, tyle że nie na brzuszku jak Lenka, ale normalnie. Ja to się boję, że Zuzia tak się odepchnie nogami od szczebelków, że z drugiej strony uderzy głową. Ajć. Musiałabym chyba mieć drugi ochraniacz, żeby był na całości łóżeczka.

No a Olinka to poszalała z tym szczebelkiem. Nie wiem jak to zrobiła :D

Suari, ja wracam 11 czerwca, więc pewnie jako druga wracam do pracy???

A Zuzia od 1 czerwca do żłobka. Im bliżej tego dnia, tym mam większe nerwy...

Idę przed tv, może coś będzie lecieć :D
12 lata 8 miesiąc temu #353042 przez emkapl84
Ja do pracy 9 lipca wracam...jako trzecia??? :)
Katka moja Natalcia za to z hipopotamkiem uwielbia gadac!!!rozbraja mnie przy tym
a ja za 2 godz wychodze z kolezanka na dyskotekę....jej chłopak przychodzi do M beda ogladac MMA (tez bym sobie w sumie obejrzała...)mam nadzieje, że sie wybawię.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353047 przez Dorciaition
Vestusia tylko, że rury nie mam. Ale chyba miotła mogłaby być co? ;) Może Ty masz jakiś sprawdzony przedmiot zamiast rurki? Ten Twój żel mi się przypomniał. :laugh: Nigdy tego nie zapomnę :silly: :silly:

No widzisz, a tak się martwiałaś. Lenka jeszcze nie łapie. Ciekawe co sobie teraz wymyślisz żeby się stresować ;)

W tv dziś bieda :(

12 lata 8 miesiąc temu #353060 przez emkapl84
Dorcia a zapomniałam napisać, że fajne te gift cards, które zrobiłaś :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #353061 przez vestusia
Dorcia miotła może być, ale mi się ona od razu z Czarownicą kojarzy (czyt. teściowa Maliny) ha, ha, ha :D

Ty Łobuziaro, wymaż z pamięci ten żel he, he, he :D

No to teraz poszukam nowych rzeczy do zamartwiania się hi, hi, hi :D

Zamówiłam na Allegro ten komplecik robiony na szydełkach, bo mi babka odpisała, że jeśli to zamówię i zapłacę, to w poniedziałek to wyślą i powinnam to mieć na 2 maja najdalej. Mam nadzieję, że poczta nie zaszwankuje :D

Emcia ale Ci zazdroszczę!! Idź i wyszalej się kobieto! :D I wytańcz za mnie przy okazji :D

Dorcia faktycznie bieda w tv. Oglądak Got do Dance. Bob idzie po kawę, bo się skończyła a mnie dziś głowa boli, bo nie piłam żadnej kawy he, he, he :D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353071 przez Dorciaition
A dzięki, dzięki Emka. :)

Ha ha Vestusia masz rację, miotła nie :laugh: Coś innego wykombinuje.

Tego się nie da wymazać :P :laugh:

Oo fajnie z tym komplecikiem, oby doszło. Koniecznie sfotografujcie Zuzię przed wyjściem, w całej okazałości. No i Tobie niech też Bob zrobi fotki.

Emka miłej imprezy.

Ja własnie pomalowalam paznokietki i jak wyschną zmykam pod prysznic.

Dziwnie z tą kawą masz. Ja jakoś nie odczuwam tego jak nie wypiję kawy.

12 lata 8 miesiąc temu #353083 przez vestusia
Dorcia, zatańcz na krześle albo na stole :D

Ajć widzisz z tą kawą jak mam. Niby słabą piję, ale odczuwam jej brak.

Bob wrócił z Redds'ami i z chipsami. I jak ja mam trzymać dietę :( Powiedział, że dziś jest impreza. Ja myślę, że on coś ode mnie znowu chce hi, hi, hi :D

Ja czekam na koniec aukcji na Allegro, bo licytuję kilka rzeczy dla Zuzi. Obym wygrała :)

Dobranoc jakby cio :)
12 lata 8 miesiąc temu #353085 przez Dorciaition
Stół to by się zarwał ;)

My w weekendy też zawsze piwko i chipsy. Ale dziś przy herbatce. Może jutro coś zorganizujemy :lol:

Coś czuję, że Ty będziesz dziś tańczyć. No albo Bob :)

Powodzenia w aukcjach.

12 lata 8 miesiąc temu #353143 przez kima
Muszę zburzyć Waszą kolejność dziewczynki, bo ja wracam do pracy 25 maja, więc jestem druga :P a Kubuś mój na szczęście z moją mamcią, więc chociaż tyle stresu zaoszczędzę :)

Powiem Wam, że jak wciskam klawisze w tym moim lapku to tak strasznie chrobocze, same okruchy między nimi, ciągle coś podjadam przy tym kompie ;)

Vestuśka, ja ten żel też pamiętam, hahahahah :laugh: i nie ma opcji wymazania z pamięci takiego numeru :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My dzisiaj też dłuuugo spacerowaliśmy, było 25 stopni :ohmy: tak mnie opaliło, że masakra! Jutro biorę już bluzkę na ramiączkach, co by się równiej opalić :ohmy:

Suari mój Kubuś robi dokładnie takie same pozy i gryzie oparcie :lol:

Dorcia fajne te rzeczy, kurczę jaka pomysłowość! A do tańczenia weź makaron do spagetii, długi to z raz się obkręcisz ;)

A ja jak takie ciele z tymi życzeniami dla Mikiego.. wszystkie pisały to ja też :P w tłumie człowiek nie myśli, tylko robi to co reszta :P a najlepsze jest to, że widziałam tego Twojego posta Dorcia, że daty pomylone :laugh:

Dobra lecę pod prysznic :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353211 przez [email protected]
Joł joł joł z wieczorra!!!!
Ale u nas jazdaaaa!!!!
Na polu koło nas tzn w czechcach-tuż prtzy samej granicy jest impreza Czech Tech się nazywa!
To identyczna skala co Woodstock tylko z musyką techno, drums and bass i junggle
Napierdzielają od piątku od 13 do niedzieli do 17! Data zawsze inna roznosi się wiesci przez ulotki tylko. Od 5 lat grają u nas- przy samej granicy-nie wiem to góra kilometr ode mnie jest-bo wzesniej to grali w andrlce, też blisko a jeszcze wczesniej pod Pragą. cały domek az chodzi od basów! Jutro idziemy z Adamem bo dzisiaj nikt z dziecmi nie chcial zostac.

Byłam dzis z adamem w niemczech i kupilismy takie płytki/kostki na dwór zeby oddzielić tuje od trawnika. Z jedej strony ogrodu mamu juz od 4 lat a za druga dopiero się zabraliśmy:/ no i podawałam Adasiowi te kostki każda waży 3 kg a kupilismy 150! Potem wyładować-z mooimi zakwasami po wczoraj :(

a przed Niemcami zajechaliśmy dywan do pralni oddać i tam tez jest apart-Adam zabrał mnie do środka(po moich 50ciu sugestiach hahah) i kupił dwie kuleczki do pandory-bo ostatnio specjalnie tak oglądałam i oglądałam te moja pandore-Adam sie pyta co się jej tak przyglądam-ja na to że brakuje mi 2 kulek! Adam pyta czy zgubiłam-a ja na to że nie, ale w marcu i kwietniu żadnej nie dostałam-śmialiśmy sie do rozpuchu no i dziś kupił mi te dwie brakujące:P
potem jeszcze przegrał zakład-no głupek zakłąda się ze mną a pytaniem są wątki pochodzneia języka angileskiego i wczesna historia krajów anglojęzycznych i skandynawii-coś co studiowałam-nie miał szans! haha a sam w nagrode zaproponował mi kulkę do pandory-nie powiem co ja miałam zrobić jak przegram :P
no ale oczywiście wygrałam!!! hahaha

Róża-ale się z ciebie uśmiałam, ze stoisz w kolejce do Dara mojego hahahaha coś mi sie tak przypomniało ja tak napisałaś tylko bardzo prosze nie obraź się, to nie do Ciebie tylko takie sytuacyjne-kiedys kuzyn chodził ze swoja nauczycielką i wszyscy mówili że „ na starej piczy, młody się ćwiczy” hahaha
Kurde u nas nie ma tesco!
O i Historia też super-uparty Łukasz wychodził swoje! Super, pewnie teraz dużo śmeichu z tego macie hę?i fajnie z alkoholem sobie go utemperowałaś!
A chłopy to głupie takie-piją na odwage i tylko od siebie odpychają zamiast poderwać fuj!

Vestusia-widzisz ja lubie misiowatych mężczyzn, a na zdjęciu z Zuzią Bob wygląda fajnie i ładny się wydaje :P
Co do butków, Domisiowi kupowałam więc Darusiowi tez hehe, ale wiesz on w nich długo siedział i ładnie to wyglądało, a potem uczył sie w nich chodzić i chodził aż zdarł-więc nie poszły na marne.
Radek miał jakies zastrzezenia chyba ale ani on we mnie zakochany ani ja w nim, chyba bardziej z grzecznosci sie ze mną spotykał, mi się podobał ale chemii zero-a do Adama serducho zapikało od razu więc...Adam z nim gadał że jak się nie określi to Adam nie odpuści bo mu na mnie zależy-ale ja Radka już nie chciałam! Głupio mi tylko że sie z Braćmi całowałam –i zjednym i z drugim-zawsze o tym myśle jak Radka widzę:/
Vestusia-właśnie jak Bobek coś chce to niech on dzisiaj tańczy!!!

Kredzia-ale Miki śliczny! Do taty bardzo podobny co? I pokaż nam sie wreszcie też!!!

Dorcia-ja posłuchałąm i życzeń Mikusiowi nie złożyłam :P
Woooow Dorcia! To firme macie niezłą! Gratuluję pomysłu i determinacji!!!
a Twoje projekty super!
Cmokaski dla boskiej Lenki!!! Ty ją na spacer ubierasz tak jak na pierwszym zdjeciu? Dajesz jezcze czapkę? Nie że atakuje-pytam tylko:) moze ubieram ja za cienko-ale w sumie nie choruja a zimno chłopakom tez nie jest.
A z firmą jeszcze zobaczysz-będziesz miała willę i wakacje z agranica 2 razy w roku!!!
A ryrę niech Ci mężu z plexi zmontuje-będzie przyjemne z pożytecznym hahaha

Suari-to sprytnego masz syneczka heheh a jak zareagowała opiekunka? Sztucznie miłą i cierpliwa czy rzeczywiście wyrozumiała i ciepła?
Zobaczysz i ty i maluch dacie sobie rady-będzie łatwiej niz ci sie wydaje:)

Dobra babole, uciekam do łóżka-będziemy się masować za to noszenie kostek!!!
Vestusia-pamiętasz że te żele też służą do masażu :laugh: :ohmy: :silly: :woohoo:

BRANOC!!!
12 lata 8 miesiąc temu #353243 przez Malina86
Dobry wieczór!

Ja tak po krotce bo z telefonu.

Dorcia weź rurę od odkurzacza :)

Róża fajna ta Wasza historia.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja po dzisiejszym trzy godzinnym spacerze wyglądam jak jelop! Mam opalony dekolt w szpic, ręce do rekawka i zjarany kark. Jak baba z pola wyglądam. Jutro jedziemy nad jezioro, muszę to wyrównać :) Misi też się dziubek opalil, jutro muszę kupić jej konieczne krem z filtrem.

Poza tym byłam u czarownicy, ale o tym jutro.

Moja porypana sąsiadka oczywiście pierze.

Dobranoc!
12 lata 8 miesiąc temu #353245 przez Kredka
nie mam sil B) . Nadrobilam 14 stron :cheer: padam na mordkę. Jest przed 1 w nocy a ja nawet prysznica nie wzieła. No i jak tu nie mowic ze forum to nie uzaleznienie?
Zaraz wklejam te moje wypociny. Jesli kogos ominelam przepraszam ale o tak poznej godzinie mozg sie lasuje.
Chłopaki juz dawno spią. Mam nadzieje ze Mikolaj mi nie zaserwuje pobudki o 6 rano jak to ostatnio lubi robic :dry:

Odlądałam zdjęcia i powiem ogolnie, że sliczne te nasze formowe dzieciaczki 

ANYANKA
mnie lekarz powiedział, że dziecko powinno PODWOIC!!! Wagę urodzeniową. Mnie się wydaje że 8 kg jak na prawie 6 miesiecy to nie jest zle.
Co do sporu na forum. Powiem tak, przejscie na wege powinno być swiadomym wyborem. Dziecko powinno mieć wszystkie wartościowe składniki. Jak będzie już rozumiał, będzie swiadomy co znaczy być wege to wtedy ok. Ale skoro w ciazy jadlas mieso aby Bartus miał odpowiednie składniki to uwazam, że teraz tym bardziej nie powinnas się z tego wycofywać. Dziecko rosnie i potrzebuje bialka, roślinnego ale i tez zwierzęcego.

SUARI postawilas wszystko na jedną kartę. Wyjazd za granicę, mialas odwagę..

Igorek chlop jak dąb. Wspolczuje noszenia, rece pewnie opadają…

EMKAPL jak patrzę na Natalkę to mam wrażenie że ona wciąż jest o krok do przodu od naszych dzieci. Taka mi się bardziej dorosla wydaje.
Wzruszyla mnie Wasza historia.. Wiesz ciezko jest się oderwac od takiego środowiska i udowodnic ze jest się kimś..Niestety ludzie patrza bardzo często przez pryzmat rodzicow.. Udało się M. Teraz ma Ciebie i Natalkę, ma swoją rodzinę. To piekne.. normalnie placze…ehhh
M to widze dobry tata, romantyczny, opiekunczy, pracowity..hehe zdradz lepiej jakas wade bo pomysle ze masz ideala :P
Emkapl może M powinien poszukac jeszcze czegos innego. A może modeling???

MALINA
Twój facet o malo co by się na skawek nie zjarał z tej miłosci..hihi Oszałamiająca ta pierwsza randka..nie ma co. Mnie mój eks oświadczył się po 3 miesiacach a i to było dla mnie za szybko. On już chciał brac slub, mieć dzieci…Tak się poczulam przyparta do muru ze nic z tego nie wyszlo. Pisany mi był ktos inny
Wspolczuje tych nalotow czarownicy i wiedzmina..
Michasia walnęła głową w re gips a to agentka. A w gondoli to niezle cuda wyczynia..
A co do tesciowki normalnie ona jest nawiedzona!!! Zapraszac kogos na cm ogorki ze smietaną. A co ona mysli ze Wy króliki jesteście??? Na jej miejscu spaliłabym się ze wstydu gdyby ktos na obiad przyszedł z mięsem..
Ja bym zrobila tak jak mowi VESTUSI że zaserwowac specjalnie obiad ze staroci..heheh poczuje się jak w domu :P

Hahhaha mąż zazdrosny o Boba!!! Ale jaja!!

MADZIASKA 12 lat no to niezły staż.Hania jaki relaks ma w wanience..po prostu cuuudooo.

DORCIAITION przebicie jezyka boli jak cholera!! No ale jak się mialo 19 lat to człowiek o tym nie myślał, hehe troche się szalonym było. Kolczyk w jezyku przebiłam sobie po wizycie w Czestochowie przed maturą…

Supernowe te bodziaki  wlasnie czegos takiego szukalam ale na tch str nie bardzo wiem jak zamowic. W przyszłym tyg ide szukac cos na komunie dla Mikusia. Jakis garniturek, a co!!
Tesciowa pracowala dla Gesslerowej? Może podrzucisz jakies sprawdzone przepisy co?? Ja już nie mam pomysłów na obiady… oswiec nas czyms nowym…
Lenka ma supernowe ubranka, no ten pajacyk w kwiatki. Oryginalne rzeczy jej kupujesz. A minki swietne robi 

RÓŻA jak się czuje Szymus? Lepiej jzu mu? Śliczniutki aniołeczek z niego..
Spóżnione ale szczere zyczonka dla Szymusia!!!!!!!!!
Ustawilas sobie abstynenta, nie ma co  piekna historia 

KATKA u Was milosc ze szkolnej ławki praktycznie.. 

KIMA mój Miki tez czasem takie histerie odprawie. Zauwazylam ze dzieje się to gdy go przetrzymam i jest już bardzo zmecony. Wtedy troche trwa zanim go uspokoje i ululam. Potem spi jak susel. Na zdjęciach po prostu kochany aniołeczek usmiechniety
Kima gdybys schudla 50 kg to zostaly by same kosci. Pieknie wygladasz a ty tu pitolisz głupoty.

Ale uśmiech ma Kubus  amancik z niego  można się zakochac

MIA wspolczuje calej drogi. Wyjazd z dzieckiem to już cala wyprawa a jak jeszcze tak placze to człowiek padniety. No ale reszta dnia się udala i dobrze  I z praca się udalo..wiec same dobre wiadomości.

VESTUSIA internetowe lov story hehe… każdy związek ma jakies burze… pisane Wam było być razem.
Moja tesciowa tez nam często walowki daje, szczególnie jak sa swieta… ma swoje dobre i zle strony..jak każdy
Lezaczek fajny  no i ma funkcje krzesełeczka. Rosnie razem z dzieckiem i dostosowuje się do jego potrzeb.

Zuzia śliczna..nie mogę…tak się przejęła ze az czkawki dostała. Nie zapomne miny Mikołaja jak zobaczył swoje nogi i taką zdziwioną minę zrobił haha jakby chciał zapytac co to jest i po co?
Za to u nas dzisiaj na obiad były udka pieczone z chlebkiem. Bo mój mezus zapomnial kupic ziemniaki, ryz tez już „wyszedł” z domu, a z kaszą mój małż nie zje. Wiec udka poszły z chlebkiem mmmnnniiiammmm

LUSIA podziwiam z ate brzuszki…chyba musze wziasc przykład z Ciebie. No i daj znac jak tam się ma celulit po tych wibracjach. Choc jak Cie znam to tam wcale nie dojrzysz celulitu bo go tam nie ma :p.

SARNA swietne fotki. Daro kochany słodziak. Masz talent  Romantycznie zaczęła się Wasza historia..jak Romeo i Julia..
Jak schudne do 48 kg to sie Wam pokazę, na razie nie mieszczę sie w obiektrywie :P

Oj SUARI wspolczuje… w pracy będziesz myślała o synku. Jak się sprytnie wykreca…mamy taki sam lezak  tyle ze mój Miki się nie wykreca tak, dupę podnosi i zsuwa się, musze go przypinac bo już dawno by zarył nosem o ziemie.
Mikołaj rano po przebudzeniu gada do misia spioszka  zawzięcie jakos z pol godziny.

ide pod prysznic. jutro prosze nie szalec z postami co bym znow pol nocy nie nadrabiala. Buziaki :kiss: bayyyyyy milej nocy

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #353251 przez Malina86
Witam!

Ja znowu pierwsza! Ha!

Mój pies wymiotuje od rana po wczorajszej wizycie u T :angry: Szlak!

Lenka piękna i zawsze ślicznie ubrana!

Mikolajek cudowny, ach te oczy... A życzenia mu skladalam zawsze 25 bo Dorcia zrobiła byka w tabelce :P. A co tam, dobrych życzeń nigdy dość :)

Udanej soboty Kochane!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka