BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #352792 przez Róża
Allegro uzależnia, to prawda ;) właśnie zaczęłam szukać butków dla Szymcia :D

Drocia, Krzysiu ma fajną ciocię ;)

NO dobra, to tutaj nasza historia, nie jakaś filmowa, ale proszę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #352807 przez vestusia
Ale super się czyta takie Love Story :)

Sarenka, z Ciebie to niezła dziewczyna jest :D A ten Radek to się nie obraził na brata? Nie był w Tobie zakochany? :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zuza zasnęła, pranie się kończy, ja się wyszykowałam, więc jak Zuza wstanie to spadamy na dwór :)

Miłego dnia dziewczyny, bo pewnie większość z Was jest na dworze :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352845 przez Kredka
Hej zabicWas to mało!!! 3 dni mnie nie ma a Wy nie do opanowania tu produkujecie!!Dziękujemy za życzenia - troszkę za wczesnie :P ale liczą się intencje :lol: :lol:
Usilowalam przedwczoraj Was nadrobic ale nie wiem czemu nie mogla wejsc na forum... :dry:
Nie dam rady tych stron 10 :ohmy: nadrobic...wiec wybaczcie :blush:
Odkąd pogoda taka cudna :lol: spacerujemy prawie caly dzien. A poza spacerami mamuska lata i sprzata ;) zawsze jest cos ;P
Miki spi, okolo 14 umowilam sie z kolezanka na spacer. Siedzielismy dzisiaj do poludnia w domu bo myslalam ze przyjdzie listonoszka z kasą...ale nie.. :(
Uwielbiam Was szalone mamuski!!! :P :P Ide sie podszykowac na ten spacer bo nie wiem jak dlugo Miki bedzie spal...

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352848 przez madziaska
Różą superrr historia :)

Hania spi na dworze,ja gotuje zupeee :P

MIKI cudasek Kochany :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #352850 przez Kredka
i obudzil sie krzat maly..lece bayyyyy do wieczora

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #352869 przez Dorciaition
Ha ha Róża nieźle sobie faceta ustawiłaś. Coś ci nasi faceci szybko się zakochują. A ten co do seminarium to niezły hehe. Aleś mu zawróciła w głowie 

Vestusia, a to Ci Zuzia zrobiła niespodziankę z zerzyganiem się.
No i ja podobnie obcinam paznokietki u rąk- zazwyczaj 2 razy w tyg. Lubię to robić, bo one takie mięciutkie :blink:

Kredka Mikołaj cudowny. Przystojniaczek jeden. Dziewczyny, która wolna jeszcze? Patrzcie jaki men :lol:
Któż Ci takie ładne foty robi?

Kredzia mówiłam dziewczynom żeby spojrzały na Twój suwaczek, ale nikt mnie to nie słucha :P

Jejku Sarna Ty naprawdę jesteś zakochana :woohoo:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #352879 przez Dorciaition
madziaska napisał:

dorcia, zapomniałam się zapytać. Jak tam ta kreseczka u Leni na nóżce,zniknęła?
No i Vesta,a Zuzi wysypka?

Madzia już taka całkiem bladziutka. Na początku maja mamy szczepienie, zapytam. Choć znając moja dr to nic mi na to nie powie. Muszę ją zmienić, można prawda? W ogóle inną przychodnie chcę.

12 lata 8 miesiąc temu #352887 przez madziaska
dorcia, ale super ze robicie takie rzeczy. Teraz będę się wszystkim chwaliła,ze znam tych bo to robią :) A rezerved bardzo lubię,mała fajne gatunkowo ubranka dla dzieci :) Jeśli chodzi o dr,to gdy zapisywałam Hanię do przychodni to wybrałam lekarkę pewna,ale jeszcze nam się nie zdążyło aby nas przyjmowała.
12 lata 8 miesiąc temu #352921 przez Róża
Cześć dziewuszki śmigające na spacerach w tą piękną pogodę ;)

Kredeczko, śliczne fotki, uroczego masz synka :)

Buziole ;)
ja czekam na pensję powinna być dziś i trzeba uzupełnić braki w lodówce ;] i sprawdzam to konto w kółko jak szalona :)
12 lata 8 miesiąc temu #352948 przez Suari
Helołłłł

Pogoda rzeczywiście piękna, ale po dwóch godzinach spaceru to ja wysiadłam, jest za gorąco i aż spać mi się chce :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352965 przez Dorciaition
Po spacerku :)

Madziaska
też bardzo lubię ciuchy z Reserved dla Lenki, zresztą dla mnie też ;)

Napisałam do tej Sabku. No bo ciągle nas podgląda. Może to któraś z naszych teściowych ;)

Róża u mnie był wczoraj listonosz. To juz chyba ostatnia wypłata :(

U nas też cieplutko, ale wiatr wieje. Daisy jak kot wygrzewa się na balkonie.

Ha ha Igor udany, a kobieta miała darmowe mycie twarzy ;) Ciekawe jak to będzie. W te 2 dni zostajesz razem z nim tak?

No i foty, żebyście nie mówiły, ze mało Lenki :blink: :blink: hi hi

Buczek

w ulubionej pozie

Z rańca

No i codzienne

12 lata 8 miesiąc temu #352979 przez vestusia
Witam!

My też wróciłyśmy ze spacerku. W piekarniku robią się ziemniaki z udkami, a tak na szybko, w woreczku.
Piotrek zasnął na dywanie, Zuzia zasnęła w łóżeczku, ja zrobiłam prania, kolejne się robi. No a na dworze taki gorąc, że masakra!!

Dorcia nie strasz, że to któraś teściowa ha, ha, ha :D

Dorcia to masz zła datę urodzin Mikusia wpisaną w tabelkę, bo ja też posiłkowałam się nią przy składaniu życzeń ;-)

Suari, ja też będę miała kilka pierwszych dni czerwca takich adaptacyjnych i zobaczymy jak Zuzia będzie się spisywać. Jestem już przerażona :(

Kredzia fotki superaśne. Jakiż on kochany :)

Dorcia no a Lenka jak zwykle strojnisia. Kurka taka laseczka :D
Z firmą będą takie czasy, o jakich marzysz. To początki i na razie trzeba wszystkiego pilnować, ale z czasem będzie luźniej. Tego Wam życzę :)

Ciekawe czy ta Sabku coś napisze.

A ta ulubiona poza Lenki to nie wiem jak ona to zrobiła i gdzie ona leży, bo coś mi chyba oczy szwankują he, he, he :D

Idę się położyć, bo ledwo dycham.
12 lata 8 miesiąc temu #352988 przez Dorciaition
Dziękuję Vestuśka, kochana jesteś :kiss:

Zobacz tabelkę :P :silly:

Mmm pyszny obiadek masz, choć ja nigdy nie wkładam do woreczka. na górze piecze się kurczaczek, a na dole ziemniaczki. Pychotka.

He he Lenka leży w poprzek :) Wczoraj rano, gdy się obudziła patrze w łóżeczko, a ona leży w poprzek i na brzuszku. Nie wiem jak to zrobiła ;)

Idę się ogolić na dzisiejsze tańce ;)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353003 przez Suari
Lenka śliczna jak zawsze :)

A poniżej fota mojego dziecka jak zagadywał do motylka czy jakiegoś innego latającego stwora na leżaczku
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #353012 przez Suari
Dorcia- 7,8 i 9 idę z nim na kilka godzin tylko, 10 już sam zostaje na cały dzień. Ja w pracy to jajko zniosę albo sraczki dostanę z nerwów :dry:

To ja jestem pierwsza, która wraca do pracy i dziecko do żłobka oddaje też jako pierwsza ?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia