- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352121 przez Dorciaition
Vestusia idź do babci, idź do babci
Nadrobiłyśmy spanie
Ogarne sie i poźniej wpadne. Musze wziąć jakiś łańcuch na wózek bo idziemy na zakupy
Nadrobiłyśmy spanie
Ogarne sie i poźniej wpadne. Musze wziąć jakiś łańcuch na wózek bo idziemy na zakupy
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352154 przez vestusia
Malina a to przepraszam za pomyłkę i zwracam prawa autorskie he, he, he
Dorcia koniecznie łańcuch! Z kłódką he, he, he
Ja zajadam śniadanie, Zuzia zjadła drugie śniadanie - kaszkę malinową z sokiem i część wyrzygała, czyli standard he, he, he
U nas dziś ma być 26 stopni a ja muszę być w domu i czekać na tego kuriera!!!
Do babci nie idę, boję się
Chyba, że któregoś razu podejdę, ale naprawdę boję się tych sweterków he, he, he
Dorcia koniecznie łańcuch! Z kłódką he, he, he
Ja zajadam śniadanie, Zuzia zjadła drugie śniadanie - kaszkę malinową z sokiem i część wyrzygała, czyli standard he, he, he
U nas dziś ma być 26 stopni a ja muszę być w domu i czekać na tego kuriera!!!
Do babci nie idę, boję się
Chyba, że któregoś razu podejdę, ale naprawdę boję się tych sweterków he, he, he
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #352167 przez emkapl84
Dzien dobry mamuski kochane!!!
Nadrobiła Wasd szybciutko...wczoraj nie wchodziłam od 16 na forum bo miałam totalnie zrabany humor...M wrocil z silowni i mowi, ze jakas maszyna sie w pracy zepsuła i mu odwołali nocke!!!ja pitole jeden dzien byl wtym tyg w pracy i oczywisscie sie zalamałam i mielismy prawie cały wieczor z głowy...eh zanudzam was juz tymi opowiesciami o m pracy ale musze sie komus wygadac...
Szymonku buziaczki od Natalki
Kima na pewno bedzie dobrze !!!Natalka trzyma kciuki...a umie to robić bardzo bardzo mocno
Vestusia jak tylko dostaniesz sweterki to wrzucaj fotki na forum juz je sobie próbuje wyobrazic
Malina pisałas ze M ogladał wczoraj mecz...ja tez!!!!!!uwielbiam piłke nozna i u mnie w domu to ja ogladam mecze nie M...chociaz od czasu do czasu tez mu sie zdarza...juz sie euro nie moge doczekac
i jak zwykle pisze o wszytskim i ani słowa o moim dziecku...jak to przystało na forum o ciaży...paranoja no wiec moze tylko zaznacze ze spała dzis znowu 12 godzin...troche pokasłuje ale kupilismy syrop i mammy nadzieje ze jej przejdzie
Nadrobiła Wasd szybciutko...wczoraj nie wchodziłam od 16 na forum bo miałam totalnie zrabany humor...M wrocil z silowni i mowi, ze jakas maszyna sie w pracy zepsuła i mu odwołali nocke!!!ja pitole jeden dzien byl wtym tyg w pracy i oczywisscie sie zalamałam i mielismy prawie cały wieczor z głowy...eh zanudzam was juz tymi opowiesciami o m pracy ale musze sie komus wygadac...
Szymonku buziaczki od Natalki
Kima na pewno bedzie dobrze !!!Natalka trzyma kciuki...a umie to robić bardzo bardzo mocno
Vestusia jak tylko dostaniesz sweterki to wrzucaj fotki na forum juz je sobie próbuje wyobrazic
Malina pisałas ze M ogladał wczoraj mecz...ja tez!!!!!!uwielbiam piłke nozna i u mnie w domu to ja ogladam mecze nie M...chociaz od czasu do czasu tez mu sie zdarza...juz sie euro nie moge doczekac
i jak zwykle pisze o wszytskim i ani słowa o moim dziecku...jak to przystało na forum o ciaży...paranoja no wiec moze tylko zaznacze ze spała dzis znowu 12 godzin...troche pokasłuje ale kupilismy syrop i mammy nadzieje ze jej przejdzie
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352180 przez Malina86
Zuzanka sliczna! Pierwsze zdjecie slodkie
emka mam nadzieje, ze jakos sie sytuacja unormuje z ta praca u Was, u nas tez lipa troche- A nie bardzo zadowolony, a zarobki takie, ze pewnie Twoj pracujac jeden dzien w tygodniu zarobi wiecej niz moj za caly miesiac zapieprzu
emka mam nadzieje, ze jakos sie sytuacja unormuje z ta praca u Was, u nas tez lipa troche- A nie bardzo zadowolony, a zarobki takie, ze pewnie Twoj pracujac jeden dzien w tygodniu zarobi wiecej niz moj za caly miesiac zapieprzu
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352188 przez [email protected]
Kimuś- kciukasy zaciśnięte, ale alet tylko jeden bo drugi trzymam za mojich uczniów i kuzynostwo-dzisiaj egzaminy z angielskiego:/ ale mówię Ci kochana będzie dobrze!
Dorcia, Vestusia-no a spróbujcie sobie wyobrazic tapete w motylki toszna dzień dobry się dostanie buahahahha
Vestusia-kurier przecie zawsze dzowni ze nadjezdza albo ze juz jest i sie z nim umawiasz z ejuz albo za pare minut-przynajmniej u nas:/
Kwiat Pustyni ogladalam, i ten moment jak ją wycinali...jezu-znowu płacze:(
Malinka-uwielbiam jak mowisz na nią czarownica haha a z mezem tez tak mowicie?
kochane o 9 rano było 18 stopni! ide z chłopakami na dwor! za ladnie zeby siedziec w domu tylko dmucha troche:/
jak poloze chlopakow to napisze wrescie love story hehe
aha idzieki za wytlumaczenie YCD-nigdy nie ogladalam swoją drogą...
Dorcia, Vestusia-no a spróbujcie sobie wyobrazic tapete w motylki tosz
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
pierdolca
Vestusia-kurier przecie zawsze dzowni ze nadjezdza albo ze juz jest i sie z nim umawiasz z ejuz albo za pare minut-przynajmniej u nas:/
Kwiat Pustyni ogladalam, i ten moment jak ją wycinali...jezu-znowu płacze:(
Malinka-uwielbiam jak mowisz na nią czarownica haha a z mezem tez tak mowicie?
kochane o 9 rano było 18 stopni! ide z chłopakami na dwor! za ladnie zeby siedziec w domu tylko dmucha troche:/
jak poloze chlopakow to napisze wrescie love story hehe
aha idzieki za wytlumaczenie YCD-nigdy nie ogladalam swoją drogą...
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352193 przez vestusia
Kurdę Sarna ja też właśnie mam nadzieję, że kurier zadzwoni, ale jak byłam w Oleśnicy i zamawiałam wiele rzeczy to bywało różnie, praktycznie chyba jak łóżeczko mi przywoził kurier to zadzwonił, a na resztę to czatowałam w domu i nie dzwonili. Nie wiem co robić a szkoda mi siedzieć w domu.
Zuzia stęka, bo nie dosięga do stóp, chyba za gruba jest he, he, he.
Idę jej czytać bajkę. Odezwę się za jakiś czas.
Zuzia stęka, bo nie dosięga do stóp, chyba za gruba jest he, he, he.
Idę jej czytać bajkę. Odezwę się za jakiś czas.
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352245 przez Róża
Szymuś dziękuje i częstuje wszystkie dzieciaczki banankami z morelką
Zuzolek jest uroczy i jak się ładnie uśmiecha Słodka Pyzulka
Wszystkie na dworzu a ja w domu !!!
Rok temu też jak była piękna pogoda na wiosnę się kisiłam, musiałam leżeć ;/
Szymciu zdrowiej !!!
Zuzolek jest uroczy i jak się ładnie uśmiecha Słodka Pyzulka
Wszystkie na dworzu a ja w domu !!!
Rok temu też jak była piękna pogoda na wiosnę się kisiłam, musiałam leżeć ;/
Szymciu zdrowiej !!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352267 przez Dorciaition
Cudowna pogoda. Byłyśmy juz na spacerku i zakupach. obkupiłam Lenkę w słoiczki, kaszki itp. Kiedyś moi znajomi mówili, że dziecko miesiecznie kosztuje 200 zł. Chyba tygodniowo.
Vestusia i tak na pewno będziesz pięknie wyglądała na tym przyjęciu. No i Zuzanka doda Tobie uroku
Zuzia śliczna, no i widzisz jak ładnie za pytki już chce się łapać. Skarpetki w Hello Kity Koniecznie zrób jej fote w nowym leżaczku. Ale sie ucieszy.
Uważaj żeby z tego materaca nie spadła
U nas kurierzy nie dzwonią, tylko taki jeden zawsze o 7 rano o której mniej więcej będzie, zawsze ten sam łeb.
Sarna kocham "Kwiat Pustyni". Piękna książka i film. Jeśli któras z Was nie oglądała to bardzo polecam!
Vestusia i tak na pewno będziesz pięknie wyglądała na tym przyjęciu. No i Zuzanka doda Tobie uroku
Zuzia śliczna, no i widzisz jak ładnie za pytki już chce się łapać. Skarpetki w Hello Kity Koniecznie zrób jej fote w nowym leżaczku. Ale sie ucieszy.
Uważaj żeby z tego materaca nie spadła
U nas kurierzy nie dzwonią, tylko taki jeden zawsze o 7 rano o której mniej więcej będzie, zawsze ten sam łeb.
Sarna kocham "Kwiat Pustyni". Piękna książka i film. Jeśli któras z Was nie oglądała to bardzo polecam!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352272 przez Malina86
Vestusia idz na dwor. Jak kurier nie zadzwoni przed to zadzwoni jak Cie nie bedzie w domu to najwyzej nie idz za daleko to podejdziesz. Jak nie dostarczy paczki to bedzie musial dymac drugi raz wiec powinien zadzwonic.
Ja tez spadam na spacer!
Baj!
Ja tez spadam na spacer!
Baj!
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352277 przez vestusia
Róża, nie Ty jedna w domu. Ja jednak czekam na kuriera no i Zuzia zasnęła. Wstanie to zje obiad - dziś ze słoiczka dynia z kurczakiem chyba albo indykiem, nie pamiętam.
Dorcia - na pewno zrobię Wam fotki w nowym leżaczku, bo z tego mojego to na pewno macie niezły ubaw. Ona w nim musi mieć ten koc, bo inaczej zjeżdża jak na jabłuszku z górki a ja mam nerwy o to. Ale jak tylko przyjdzie ten kurier to będzie nowa sesja fotograficzna
Masz Dorcia rację z tym wyżywieniem. Te słoiczki są naprawdę drogie. Dlatego przedwczoraj sama ugotowałam brokuły i ziemniaczka i Zuzi smakowało. Dziś była brokułowa kupa he, he, he
No i patrzcie co znalazłam na Allegro!!!
Ale jestem zła, że ocknęłam się dopiero teraz. Wzór nr 25 pasowałby idealnie do sukienki, jaką ma Zuzia! Do tego jakieś ażurowe rajtuzki i byłoby super!!!
allegro.pl/opaska-buciki-szydelkowe-reko...sna-i2274309121.html
Malina pewnie masz rację, że jakby mnie nie było w domu to wtedy by dzwonił. Generalnie park mam blisko, ale zobaczę jak Zuza wstanie. Może jak Bob wróci to gdzieś z nią wyjdę. Ech, zobaczę.
Dorcia - na pewno zrobię Wam fotki w nowym leżaczku, bo z tego mojego to na pewno macie niezły ubaw. Ona w nim musi mieć ten koc, bo inaczej zjeżdża jak na jabłuszku z górki a ja mam nerwy o to. Ale jak tylko przyjdzie ten kurier to będzie nowa sesja fotograficzna
Masz Dorcia rację z tym wyżywieniem. Te słoiczki są naprawdę drogie. Dlatego przedwczoraj sama ugotowałam brokuły i ziemniaczka i Zuzi smakowało. Dziś była brokułowa kupa he, he, he
No i patrzcie co znalazłam na Allegro!!!
Ale jestem zła, że ocknęłam się dopiero teraz. Wzór nr 25 pasowałby idealnie do sukienki, jaką ma Zuzia! Do tego jakieś ażurowe rajtuzki i byłoby super!!!
allegro.pl/opaska-buciki-szydelkowe-reko...sna-i2274309121.html
Malina pewnie masz rację, że jakby mnie nie było w domu to wtedy by dzwonił. Generalnie park mam blisko, ale zobaczę jak Zuza wstanie. Może jak Bob wróci to gdzieś z nią wyjdę. Ech, zobaczę.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352280 przez Dorciaition
Nie no daj spokój, ten też fajny Ważne, że w czymś zasiada
Chyba też zacznę gotować jak skończą się te słoiczki.
A dlaczego jesteś zła? Nie możesz tego kupić?
Też będę szukała czegoś podobnego na czerwiec. Kiecka jest, ale dodatków brak. Mam tylko nadzieję, że w nią wlezie
Własnie zapsiałam się na jutro na Latino
Lenka śpi, pewnie odsypia nockę pipka jedna.
Chyba też zacznę gotować jak skończą się te słoiczki.
A dlaczego jesteś zła? Nie możesz tego kupić?
Też będę szukała czegoś podobnego na czerwiec. Kiecka jest, ale dodatków brak. Mam tylko nadzieję, że w nią wlezie
Własnie zapsiałam się na jutro na Latino
Lenka śpi, pewnie odsypia nockę pipka jedna.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352285 przez vestusia
Dorcia bo te buciki to oni dopiero robią a czas realizacji to mniej więcej 6 dni. Teraz majówka więc nie wiem czy by zdążyli zrobić, aby doszło to do mnie od 4 maja. Tym bardziej, że poczta też nie wiem jak pracuje, chyba że kurier. Muszę się przejść po mieście i poszukać czegoś podobnego. Ach cipcia ze mnie i tyle.
Moja Zuzia też już śpi od dobrej godziny.
Kurka Dorcia szalejesz z tym tańcem, ale fajnie he, he, he. A też jest jakiś fajny instruktor??
Moja Zuzia też już śpi od dobrej godziny.
Kurka Dorcia szalejesz z tym tańcem, ale fajnie he, he, he. A też jest jakiś fajny instruktor??
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona