BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #352308 przez vestusia
No Zuzia dopiero wstała 20 minut temu. Kurier przyszedł!!!:D

Leżaczek wygląda super, ale muszę poczekać na Piotrka, bo trzeba go skręcić, a tam jakieś śrubki są i sama nie chcę niczego popaprać.

No to zbieramy się na spacer!! :D

Do napisania wieczorkiem! :D
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #352333 przez Suari
Dzień doberek !!!!! :)
A my wrócilismy po prawie 3 godzinnym spacerku, przerwa na kawkę, przebranie dupolka, jedzenie i idziemy dalej w teren :laugh:
ja ostatnio olałam kuriera, zazwyczaj dzownią z samego rano i umawiają się na godzinę, ten nie dzownił, więc stwierdziłam, że mam go gdzieś, nie będę się kisić cały dzień w domu :)

Śliczna Zuzanka :)

100 lat dla Szymcia :) :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #352343 przez Malina86
My juz po spacerku. Goraco!!!

Od jutra przesiadamy sie na spacerowke to juz postanowione. To co ona wyczynia w tej gongoli to szok. A wozic na siedzaco w gondoli to niebezpieczne. Pol drogi przejechala lezac na brzuchu z glowa tam gdzie nogi! :lol:

Ide obiad robic, a po obiedzie jak maz wroci to chyba idziemy jeszcze raz :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352348 przez [email protected]
kilka fotek
pielucha
cycek
i moze wreszcie napisze co u nas
dupa...Domis sie obudził!!!!!!!!!!!
12 lata 8 miesiąc temu #352350 przez [email protected]
ok a teraz pielucha, cycek i moze cos napisze...
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352383 przez Dorciaition
Sarna Daruś jest cuuudowny! nie mogę się napatrzeć. No i faktycznie pulpecik z niego. Fajniutki :lol:
No i same zdjęcia jak zwykle rewelacyjne.

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #352416 przez Malina86
O sarenka zapomnialam napisac: Misia chce Grubensa Twojego na chlopaka! Jaki on przystojny! Woli monogamiczne zwiazki, a z Szymciem to nie wiadomo :silly:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352417 przez Dorciaition

Nie mogę z Ciebie Malina. Twój małż to ma z Tobą wesoło ;)

Ej to będziemy rodziną :lol:

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #352487 przez Malina86
Dorcia no nasze Gwiazdy beda mialy ta sama tesciowa :lol:
Sliczny avatarek :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352516 przez Dorciaition
Będą miały przechlapane :blink: :blink:

Opowiadać będą o niej na forum ;) :silly:

Moje dziecię już śpi, oby do rana :)

12 lata 8 miesiąc temu #352539 przez vestusia
Myślałam, że tu będzie więcej postów ;-)

Suari super, że na dworze spędziliście czas ;-)

Sarna, Daruś po prostu rewelacyjny a Ty masz talent do robienia fotek. Są świetne i takie profesjonalne! :D

Malina Ty aparatko, z Ciebie to zawsze się śmieję. Dorcia ma rację - mąż ma z Tobą wesoło.

No ale Dorcia to też niezła aparatka he, he, he :D

Dziewczyny, leżaczek jest rewelacyjny!!! Żałuję, że wcześniej kupiłam ten swój, bo jest tak badziewiasty, że szok. Tzn. może inne dziecko leżałoby w nim dobrze, ale przez ten Zuzi refluks on doprowadzał mnie do szału, jak ona ciągle w nim zjeżdżała!!

No a Zuzia dziś pobiła rekord. Jak wstała jakoś o 13, poszłyśmy na spacer z Anetą i Michałkiem, to nie spała łącznie 5 godzin! W domu zaczęła w końcu marudzić, to ją wykąpaliśmy i poszła spać po 18, bo nie było sensu robić jej drzemki, bo i tak spałaby na dobre do rana.

Zaraz wkleję Wam fotki tego leżaczka. Naprawdę jest superaśny, chyba cieszę się z niego bardziej niż Zuzia. Choć i ona była szczęśliwa i widać, że jej się podobał :D

A mój Bob jutro idzie do pracy a potem ma aż 9 dni wolnego!! Jak się nie pozabijamy przez ten czas, to będzie super buehehe :D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352543 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #352551 przez Dorciaition
Wow, ale Zuzia spała. Oby przez to w nocy też ładnie lulkała.

Ja aparatka? No co Ty :silly: Zresztą Ty też lepsza nie jesteś :silly:

Nie mogę się już doczekać jak do babci pójdziesz. :) :laugh:

Leżaczek rewelacyjny! Bardzo mi się podoba. Widać Zuzi też. Jak ona fajnie pytki trzyma. Widzę, że paznokietki ładnie obcięte he he :blink: Girki są cudaśne, jak cała Zuzka. Policzyłam Zuzi palce- ma 5 :) Mam jakieś zboczenie- Leni też ciągle liczę ;)

Zazdroszczę, że Bob ma tyle wolnego. Mój to nawet w święta będzie pracował. :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352564 przez Malina86
Dzien dobry wieczor!

Zuzka w foteliku slodka i fotelik superowy. Haha Bob jeszcze skreca, a Zuzia juz siedzi :) No i pytki do calowania. Jakie paluszki dlugie ma :)

Ja ogarnelam paznokcie u rak i stop bo jak jutro bedzie znowu tak goraco to ide w jakis sandalach, bo dzisiaj mi sie nogi w adidasach ugotowaly.

Tak sobie pomyslalam, ze jak bedzie goraco w weekend to moze sie poopalam na dzialce u rodzicow, no wiec poszlam stroje kapielowe poprzymierzac. O matko i corko jaka tragedia! Mam takie jedno bikini z kroliczkiem Playboya na cycku, ale nawet go nie przymierzalam, a malz trul mi tylek, ze mam zalozyc. No to zalozylam... taki ze mnie kroliczek Playboya jak z koziej dupy dvd! Predzej moge byc Krolikiem Bugs-em, albo Zajacem Poziomka! Chyba jednak pozostane blada.
12 lata 8 miesiąc temu #352567 przez kima
Hejka, Wy to wszystkie jesteście aparatki :laugh: ciągle z którejś "sikam" :laugh:

Vestusiu, tekst Maliny, a ja napisałam, bo ona mi tak ostatnio napisała (nie wiem czy to jest czytelne i zrozumiałe :lol: )

Dorcia ale odkrycie, że Zuzka ma 5 palców (znowu sikam "policzyłam jej palce - ma 5!") :laugh: :laugh: :laugh: no nie mogę z Was :laugh:

Vestusia nie zmieniałam post, a edytowałam zaraz po wklejeniu przez literówki, zawsze staram się pisać poprawną polszczyzną ;)

Oj Sarninka, strzeż się, będą tu o Tobie niezłe historie wypisywane, ciekawe czy pobiją opowieści o czarownicy :laugh:

Vestusia, proszę jutro złożyć babci wizytę, bo ja już nie mogę się doczekać sweterków! :laugh:

A na tych fotkach to dostrzegłam kończyny Boba, na jednym rękę, na drugim nogę :laugh: a na pierwszym to dobrze, że Zuzanka nie spadła, bo Bob jeszcze wiertarką wiercił :laugh:

A teksty mojego taty to rzeczywiście, ostatnio mi mówił, żebym go mocno trzymała, bo napewno mi zaraz spadnie ;) albo żebym na przejściu uważała, co by nas auto nie przejechało, ale jak mi się przypomni coś bardziej śmiesznego to nie omieszkam napisać :laugh:

Dorcia z tą cebulką to padłam :ohmy: :laugh: niech spróbuje zjeść Cię w sosie własnym :laugh:

Daro cudny, ileś Tych czapek zakupiła Sarninko? jakie ma wałeczki, wycałuj je ode mnie!

Któraś pytała o ten mój fitnesik, w każdy dzień jest nacisk na inne partie ciała, ale na początku to tak bardziej ogólnie, raz są ramiona/piersi/klp, raz uda/biodra/pośladki a czasem te stepy, generalnie leje się tak ze mnie jak z dzika! i mam wrażenie, że tylko ja się tam tak poce ;) i chyba najgrubsza tam jestem, no są może jeszcze ze dwie laski z figurą mojego pokroju, a reszta to siksy takie jak Wy :P

Umówiłam się za chwilkę z kumpelą do tesco ;) zapomniałam Wam napisać, jak ostatnio świeciłam melonami na basenie :laugh: wyciągam mój strój kąpielowy, w sumie nie byłam rok na basenie, "pacze" a tak strój się chyba zleżał, bo w niektórych miejscach zrobił się całkiem przezroczysty, akurat na cycach i troche na plecach :laugh: ale co tam w wodzie nie było widać :laugh:

dobra lecę szalone kobiety, baj!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka