BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352661 przez [email protected]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Suari-czesc dalsza już jest hihi

Kimuś-no to cieszę się że się podobała :D
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #352663 przez [email protected]
Malina-Adrian Twój to wariat na całego! swietnie to rozegrał-i gratuluje ze sie zgodziła-tez chyba bym sie zgodziłą hehe!

Dorcia-będzie indyk będą kurczaki! krowy i świnie też! aż Lenka powie dość!
ja dobrze gotuje i niestłusto-a smacznie! więc będzie zadowolona
...Michasia też!

Kima-świeciłaś melonami buahahah! ja tam chodze w 2 czesciowym ale cielkso mam okropne-no najtłustsza to ja nie jestem ale ciało mam jak takie ciasto na drożdżówkę!-pupe i nogi normalnie można ugniatać!!!

Anyanka-hahah uśmiałam się z tego textu-i powiem Ci że wiele rzeczy się zgadza buahahah

patrzcie jakie fajne butki Darusiowi właśnie kupiłam-zainspirowałyście mnie tym allegro ha!
były ładniejsze ale po doswiadczeniu na Domisiu wiem że te będa się najlepiej zakładać:)
allegro.pl/puma-917-lo-inf-roz-18-11-5cm...zep-i2238545107.html

no tak-miałąm iść spac o 10 a tu znowu 12 FUCK!!!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352664 przez Malina86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No żebyś mi tam Michace mizerii i ziemnioka suchego nie dała ;)
Butki super i nawet nie drogie.

Dobranoc !
12 lata 8 miesiąc temu #352671 przez Malina86
O kurcze ja pierwsza dziś!
Misia dyskutuje w lozeczku :) przecież jest środek nocy!
12 lata 8 miesiąc temu #352673 przez [email protected]
Malina ja też od 7 nie spie...
pogadałam z Domisiem, dałam kakao i płatki i wracam do łóżka
i tak spac poszłam dopiero o 1 bosmy się jeszcze molestowali
...po wczorajszej gonitwie z młodym mam okrutne zakwasy na ramionach i szyji:(
...auuuuu boliiiiiiii :(

Michaśkę zdrowo i smacznie karmić będe na niedzielnych obiadkach hehe

a co do Adasia-noooo musze musze hehe Kocham tego czorta nad życie!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352680 przez Malina86
Sarenko to dobrze, że będziesz dbać o Michaske, ja Grubensowi tez krzywdy nie dam zrobić. :)

Mała zasnela i ja też idę spać. Zapowiada się piękny dzień.
12 lata 8 miesiąc temu #352688 przez emkapl84
Hejka !!!!
Po pierwsze muszę się wziąć za siebie i wreszcie pisać poprawną polszczyzną bo ja chyba nigdy w postach nie używam "ą, ę ż "itp a wy zawsze :laugh:
Po drugie nie wchodziłam wczoraj prawie w ogóle na forum bo dopadł mnie kolejny dół związany z pracą M...poza tym pisałam mu list motywacyjny do kolejnej pracy i trochę czasu mi z tym zeszło.
Sarna no to niezła różnica wieku jest między wami ale super, że cię tak od pierwszego wejrzenia wzięło!!
U nas brzydka pogoda...zazdroszczę wam tego słoneczka w Polsce
Malina ja myślę, że Gesslerowa mogła by się wiele nauczyć od twojej teściowej :lol: :lol: zapoznała by ją z tajnikami kuchni niekonwencjonalnej :laugh:
Moja mała nadal ma kaszel....daje jej syrop...macie jakieś pomysły co bym jeszcze mogła zrobić w tej sprawie?
12 lata 8 miesiąc temu #352699 przez madziaska
hejka :)

My nie śpimy od 6 :P

Sarna,no piękna historia :)

Emcia, zdrówka dla Natalki. A dla Ciebie wielki :kiss:

Sarna super z tymi rolkami ! :)

U nas piękna pogoda,więc pewnie cały dzień nic podwórku spędzimy :)

Miłego dnia babenki Kochane :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #352702 przez emkapl84
Anyanka zapomniałam napisać, że mnie totalnie rozbawił ten post o pierwszym, drugim i trzecim dziecku :laugh: :laugh: :laugh: czytałam to M i sie chichrałam ale jego to jakoś nie bawiło :dry: :dry:
12 lata 8 miesiąc temu #352703 przez Róża
Sarenko Daruś jest śliczny,a fałdki do wycałowania ;) ciocia ustawia się w kolejce za młodymi forumowymi dziewuszkami :D:D :D wiem, ze przegrywam na starcie, no ale warto próbować !!!
No i śliczna historia miłosna :) :) :) naprawdę :)

Że Szymico to bigamista ?!?!?! No pięknie :D on po prostu kocha dziewczynki :)

A swoja drogą jakbyśmy połączyły dzieciaczki w pary, zobaczcie jakie fajnie miałaby teściowe, zero problemów, a nie jakieś czarownice :D

Vestusia, śliczny ten leżaczek, zazdroszczę, my mamy takiego gruchota starego, ale dostaliśmy go więc nie ma co narzekać, ale też mi się wydaje że niedługo Szymek będzie pupą po podłodze w nim szorował :)

Malina86 napisał:

Tak sobie pomyslalam, ze jak bedzie goraco w weekend to moze sie poopalam na dzialce u rodzicow, no wiec poszlam stroje kapielowe poprzymierzac. O matko i corko jaka tragedia! Mam takie jedno bikini z kroliczkiem Playboya na cycku, ale nawet go nie przymierzalam, a malz trul mi tylek, ze mam zalozyc. No to zalozylam... taki ze mnie kroliczek Playboya jak z koziej dupy dvd! Predzej moge byc Krolikiem Bugs-em, albo Zajacem Poziomka! Chyba jednak pozostane blada.

Malinko, Twoje teksty są bezcenne :) od rana mam dobry humor dzieki Tobie :D

Kimuś, to za 2 m-ce tez będziemy trzymać kciuki :*

Emka, nie wiem co poza syropkiem :( może okelpuj natalce plecki delikatnie taką dłonią lekko ugiętą (jak do serwowania w siatkówce:) żeby jej się nie poosadzało nic na oskrzelach ani na płuckach? jeszcze mi przyszło do głowy, że może to przez powietrze suche? może jakieś wilgotne ręczniki powieś w okolicy gdzie Natalka się bawi?
12 lata 8 miesiąc temu #352707 przez Róża
Aaaa co jeszcze :) jeśli używacie pampersów to jest fajna promocja w TESCO od wczoraj :)

3 * Economy Pack za 110 zł i z tego jesczze dychę oddają w bonie na zakupy :) więc 3 paczki za 100, więc jedna za 33,33 :)

Jesli to taka sama paka jak te które były kiedyś w realu, to w paczce 4 jest 54 sztuki, tyle co w Dadach, wiec pampki lepsze, a róznica nieduża :)

O :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352714 przez Dorciaition
Dobry

Sarna piękna historia. No i fajnie, że się nie poddaliście, byliście uparci. Dzięki temu jesteście razem i macie dwóch wspaniałych synów :)
W ogóle to fajnie zaczęłaś ‘pewnego razu” ;)

No mam nadzieję, że będziesz dobrze gotowała mojej Lenci hi hi :silly:

Anyanka dobre to hehe

Sarna świetne te butki. Uważaj- allegro uzależnia.

Lenka wczoraj w czasie snu wydawała dziwne dźwięki, wiec ją obudziliśmy. No i dzięki temu nie spała do 4 :ohmy: (od 23) no masakra. Dobre to, że chociaż leżała grzecznie w łóżeczku.

Właśnie zasnęła, wiec też to wykorzystam.

Róża, a gdzie wasza historia???

Pampersiki mam na razie, ale dzięki za info :kiss:

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #352726 przez madziaska
dorcia, zapomniałam się zapytać. Jak tam ta kreseczka u Leni na nóżce,zniknęła?
No i Vesta,a Zuzi wysypka?
12 lata 8 miesiąc temu #352743 przez vestusia
Dżem dobry :D

Sarna Ty to aparatka jesteś :D Nawet nie pomyślałam, że Ci się mój Bob mógł spodobać. Zresztą zrobiłam mu tu taką antyreklamę, że nawet jakby był jakimś Alvaro to żadna by na niego nie poleciała :D
Co do paznokci to tak samo jak u Ciebie (te u nóg). A u rąk obcinam tak co 3-4 dni. Dziś właśnie wypada ten dzień He, He, He :D

Madziaska – te sweterki to dla mnie.
A Sz. Nieźle Ci pojechał, no ale miał prawo się obrazić He, He, He :D

Sarna co do tych rolek i wózka. Mam ochotę zrobić to samo ale właśnie nie zrobię, bo boję się, co sobie ludzie pomyślą ha, ha, ha :D
Ale musiałaś mieć Nerwa o ten bieg z „dociążeniem” ha, ha, ha. Ale się uśmiałam. Ja ostatnio jak szłam do przychodni to wsadziłam Zuzię do nosidła, bo przychodnia jest za blokiem, który stoi przed moim. No i też nią mimo wszystko wytrzęsłam i co? I jak wlazłam do przychodni to mnie obrzygała, więc nie byłam zadowolona. Dobrze, że do domu nie miałam daleko He, He, He :D

Suari – to racja. Zuzia zadowolona z leżaczka, ale ja bardziej ha, ha, ha :D Jakbym była taka mała to sama bym się w niego władowała ha, ha, ha :D

Malina no jajca niesamowite!! Ten Twój A. to naprawdę zakochał się w Tobie od pierwszego wejrzenia. A babka u jubilera to pewnie miała ładnego karpia na buzi heheheh :D

Sarna trzymałaś nas wszystkie w napięciu z Twoją Love Story He, He, He :D

Anyanka dobre to o dzieciach, uśmiałam się. Choć ja nie zmieniam pieluch co godzinę ;-)

Sarna Ty to jesteś odważna kobita muszę przyznać!!! Ale superaśna historia, taka zabawna też. Adaśko to starszy od Ciebie a rodzice to wszyscy od razu myślą, że taki to zawróci w głowie, a przede wszystkim z brzuchem Cię zostawi :) Widać miłość od pierwszego wejrzenia :D No i dobre to, że leciałaś z ozorem na cycach ha, ha, ha :D Musiało to zabawnie wyglądać. No i fajnie, że Adaś nikogo sobie w tym czasie nie znalazł :)
No a oświadczyny super romantyczne. Aż zazdroszczę, bo mojego to nie stać na taki romantyzm. Gbur z niego i tyle. Że też się w nim zakochałam (chyba nie byłam trzeźwa ha, ha, ha)

O jakie fajne butki :) Ja takie zacznę kupować, jak Zuzia będzie już stawiać pierwsze kroki :D Na razie takie bardziej papuciowa te :)

Malina, w razie czego, na obiad u Sarny, zapakujesz Michaśce do plecaka kawał mięcha He, He, He :D

Emcia – zdrówka dla Natalki :kiss: I uszy do góry, będzie dobrze :)

Róża dzięki za info o promocji na pampki. Muszę się przejechać, bo mi się kończą.

Madziaska – ta wysypka już prawie zniknęła. Jedynie widzę jeszcze bladą plamkę po tych dwóch plackach. Daję jeszcze te kropelki i smaruję kremem nivea sos.

NO Zuzia płacze, więc muszę ją iść karmić. Odezwę się pewnie później, bo na spacer idziemy. Piękna pogoda, więc trzeba korzystać.
12 lata 8 miesiąc temu #352746 przez [email protected]
Madziu-na pewno tak już zostanie! kochana! ja to wiem! hehe za bardzo za soba jesteście i innych experymentow nie potrzeba-u nas też hehe
z tym że ja o Adamie nie moge powiedzieć że on tylko ze mną... no ale za to jestem to JEDYNĄ hehe

Emcia-też chciałam napisac żebyś małą oklepywała, a jak kaszel gulgoczągy, albo bylgocze jej podczas oddychania to z przodu, klatke piersiowa też oklepuj
co do pracy-eh no stresó no niemiara, ale jeszcze sie odkujecie! w każdym małżenstwie przychodzą ciężkie czasy finansowe, trzeba to tylko przetrwać i nie doprowadzić żeby ten okes zniszczył związek

Doria-a to tak ona gotowała dla Geslerki, ja myślałąm ze dla niej pracowała!
a moge zapytac jaki Wy macie interes? ciekawość mnie zżera hehe

w ogole to w tym wszystkim zapomniałąm napisać Wam najważniejszego!!!!!!
Rade to taki dupny do dziewczyn był i nie wiedział kogo nate studniówke zaprosić, a ja się bardzo Adamowi podobałam, ale on wiedział że jest dla mnie za stary więc chciał dobrze dla brata! i namówił Radka żeby mnie zaprosił hehe
ale i tak z Radkiem nic z tego nie wyszło, a ja poznałam Adama i serduszka w oczach mam do dzisiaj :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia