- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352661 przez [email protected]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suari-czesc dalsza już jest hihi
Kimuś-no to cieszę się że się podobała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suari-czesc dalsza już jest hihi
Kimuś-no to cieszę się że się podobała
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez [email protected].
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352663 przez [email protected]
Malina-Adrian Twój to wariat na całego! swietnie to rozegrał-i gratuluje ze sie zgodziła-tez chyba bym sie zgodziłą hehe!
Dorcia-będzie indyk będą kurczaki! krowy i świnie też! aż Lenka powie dość!
ja dobrze gotuje i niestłusto-a smacznie! więc będzie zadowolona
...Michasia też!
Kima-świeciłaś melonami buahahah! ja tam chodze w 2 czesciowym ale cielkso mam okropne-no najtłustsza to ja nie jestem ale ciało mam jak takie ciasto na drożdżówkę!-pupe i nogi normalnie można ugniatać!!!
Anyanka-hahah uśmiałam się z tego textu-i powiem Ci że wiele rzeczy się zgadza buahahah
patrzcie jakie fajne butki Darusiowi właśnie kupiłam-zainspirowałyście mnie tym allegro ha!
były ładniejsze ale po doswiadczeniu na Domisiu wiem że te będa się najlepiej zakładać
allegro.pl/puma-917-lo-inf-roz-18-11-5cm...zep-i2238545107.html
no tak-miałąm iść spac o 10 a tu znowu 12 FUCK!!!
Dorcia-będzie indyk będą kurczaki! krowy i świnie też! aż Lenka powie dość!
ja dobrze gotuje i niestłusto-a smacznie! więc będzie zadowolona
...Michasia też!
Kima-świeciłaś melonami buahahah! ja tam chodze w 2 czesciowym ale cielkso mam okropne-no najtłustsza to ja nie jestem ale ciało mam jak takie ciasto na drożdżówkę!-pupe i nogi normalnie można ugniatać!!!
Anyanka-hahah uśmiałam się z tego textu-i powiem Ci że wiele rzeczy się zgadza buahahah
patrzcie jakie fajne butki Darusiowi właśnie kupiłam-zainspirowałyście mnie tym allegro ha!
były ładniejsze ale po doswiadczeniu na Domisiu wiem że te będa się najlepiej zakładać
allegro.pl/puma-917-lo-inf-roz-18-11-5cm...zep-i2238545107.html
no tak-miałąm iść spac o 10 a tu znowu 12 FUCK!!!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352664 przez Malina86
No żebyś mi tam Michace mizerii i ziemnioka suchego nie dała
Butki super i nawet nie drogie.
Dobranoc !
No żebyś mi tam Michace mizerii i ziemnioka suchego nie dała
Butki super i nawet nie drogie.
Dobranoc !
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352673 przez [email protected]
Malina ja też od 7 nie spie...
pogadałam z Domisiem, dałam kakao i płatki i wracam do łóżka
i tak spac poszłam dopiero o 1 bosmy się jeszcze molestowali
...po wczorajszej gonitwie z młodym mam okrutne zakwasy na ramionach i szyji:(
...auuuuu boliiiiiiii
Michaśkę zdrowo i smacznie karmić będe na niedzielnych obiadkach hehe
a co do Adasia-noooo musze musze hehe Kocham tego czorta nad życie!
pogadałam z Domisiem, dałam kakao i płatki i wracam do łóżka
i tak spac poszłam dopiero o 1 bosmy się jeszcze molestowali
...po wczorajszej gonitwie z młodym mam okrutne zakwasy na ramionach i szyji:(
...auuuuu boliiiiiiii
Michaśkę zdrowo i smacznie karmić będe na niedzielnych obiadkach hehe
a co do Adasia-noooo musze musze hehe Kocham tego czorta nad życie!
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352680 przez Malina86
Sarenko to dobrze, że będziesz dbać o Michaske, ja Grubensowi tez krzywdy nie dam zrobić.
Mała zasnela i ja też idę spać. Zapowiada się piękny dzień.
Mała zasnela i ja też idę spać. Zapowiada się piękny dzień.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352688 przez emkapl84
Hejka !!!!
Po pierwsze muszę się wziąć za siebie i wreszcie pisać poprawną polszczyzną bo ja chyba nigdy w postach nie używam "ą, ę ż "itp a wy zawsze
Po drugie nie wchodziłam wczoraj prawie w ogóle na forum bo dopadł mnie kolejny dół związany z pracą M...poza tym pisałam mu list motywacyjny do kolejnej pracy i trochę czasu mi z tym zeszło.
Sarna no to niezła różnica wieku jest między wami ale super, że cię tak od pierwszego wejrzenia wzięło!!
U nas brzydka pogoda...zazdroszczę wam tego słoneczka w Polsce
Malina ja myślę, że Gesslerowa mogła by się wiele nauczyć od twojej teściowej zapoznała by ją z tajnikami kuchni niekonwencjonalnej
Moja mała nadal ma kaszel....daje jej syrop...macie jakieś pomysły co bym jeszcze mogła zrobić w tej sprawie?
Po pierwsze muszę się wziąć za siebie i wreszcie pisać poprawną polszczyzną bo ja chyba nigdy w postach nie używam "ą, ę ż "itp a wy zawsze
Po drugie nie wchodziłam wczoraj prawie w ogóle na forum bo dopadł mnie kolejny dół związany z pracą M...poza tym pisałam mu list motywacyjny do kolejnej pracy i trochę czasu mi z tym zeszło.
Sarna no to niezła różnica wieku jest między wami ale super, że cię tak od pierwszego wejrzenia wzięło!!
U nas brzydka pogoda...zazdroszczę wam tego słoneczka w Polsce
Malina ja myślę, że Gesslerowa mogła by się wiele nauczyć od twojej teściowej zapoznała by ją z tajnikami kuchni niekonwencjonalnej
Moja mała nadal ma kaszel....daje jej syrop...macie jakieś pomysły co bym jeszcze mogła zrobić w tej sprawie?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu #352699 przez madziaska
hejka
My nie śpimy od 6
Sarna,no piękna historia
Emcia, zdrówka dla Natalki. A dla Ciebie wielki
Sarna super z tymi rolkami !
U nas piękna pogoda,więc pewnie cały dzień nic podwórku spędzimy
Miłego dnia babenki Kochane
My nie śpimy od 6
Sarna,no piękna historia
Emcia, zdrówka dla Natalki. A dla Ciebie wielki
Sarna super z tymi rolkami !
U nas piękna pogoda,więc pewnie cały dzień nic podwórku spędzimy
Miłego dnia babenki Kochane
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352703 przez Róża
Sarenko Daruś jest śliczny,a fałdki do wycałowania ciocia ustawia się w kolejce za młodymi forumowymi dziewuszkami :D wiem, ze przegrywam na starcie, no ale warto próbować !!!
No i śliczna historia miłosna naprawdę
Że Szymico to bigamista ?!?!?! No pięknie on po prostu kocha dziewczynki
A swoja drogą jakbyśmy połączyły dzieciaczki w pary, zobaczcie jakie fajnie miałaby teściowe, zero problemów, a nie jakieś czarownice
Vestusia, śliczny ten leżaczek, zazdroszczę, my mamy takiego gruchota starego, ale dostaliśmy go więc nie ma co narzekać, ale też mi się wydaje że niedługo Szymek będzie pupą po podłodze w nim szorował
Malina86 napisał:
Malinko, Twoje teksty są bezcenne od rana mam dobry humor dzieki Tobie
Kimuś, to za 2 m-ce tez będziemy trzymać kciuki :*
Emka, nie wiem co poza syropkiem może okelpuj natalce plecki delikatnie taką dłonią lekko ugiętą (jak do serwowania w siatkówce:) żeby jej się nie poosadzało nic na oskrzelach ani na płuckach? jeszcze mi przyszło do głowy, że może to przez powietrze suche? może jakieś wilgotne ręczniki powieś w okolicy gdzie Natalka się bawi?
No i śliczna historia miłosna naprawdę
Że Szymico to bigamista ?!?!?! No pięknie on po prostu kocha dziewczynki
A swoja drogą jakbyśmy połączyły dzieciaczki w pary, zobaczcie jakie fajnie miałaby teściowe, zero problemów, a nie jakieś czarownice
Vestusia, śliczny ten leżaczek, zazdroszczę, my mamy takiego gruchota starego, ale dostaliśmy go więc nie ma co narzekać, ale też mi się wydaje że niedługo Szymek będzie pupą po podłodze w nim szorował
Malina86 napisał:
Tak sobie pomyslalam, ze jak bedzie goraco w weekend to moze sie poopalam na dzialce u rodzicow, no wiec poszlam stroje kapielowe poprzymierzac. O matko i corko jaka tragedia! Mam takie jedno bikini z kroliczkiem Playboya na cycku, ale nawet go nie przymierzalam, a malz trul mi tylek, ze mam zalozyc. No to zalozylam... taki ze mnie kroliczek Playboya jak z koziej dupy dvd! Predzej moge byc Krolikiem Bugs-em, albo Zajacem Poziomka! Chyba jednak pozostane blada.
Malinko, Twoje teksty są bezcenne od rana mam dobry humor dzieki Tobie
Kimuś, to za 2 m-ce tez będziemy trzymać kciuki :*
Emka, nie wiem co poza syropkiem może okelpuj natalce plecki delikatnie taką dłonią lekko ugiętą (jak do serwowania w siatkówce:) żeby jej się nie poosadzało nic na oskrzelach ani na płuckach? jeszcze mi przyszło do głowy, że może to przez powietrze suche? może jakieś wilgotne ręczniki powieś w okolicy gdzie Natalka się bawi?
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352707 przez Róża
Aaaa co jeszcze jeśli używacie pampersów to jest fajna promocja w TESCO od wczoraj
3 * Economy Pack za 110 zł i z tego jesczze dychę oddają w bonie na zakupy więc 3 paczki za 100, więc jedna za 33,33
Jesli to taka sama paka jak te które były kiedyś w realu, to w paczce 4 jest 54 sztuki, tyle co w Dadach, wiec pampki lepsze, a róznica nieduża
O
3 * Economy Pack za 110 zł i z tego jesczze dychę oddają w bonie na zakupy więc 3 paczki za 100, więc jedna za 33,33
Jesli to taka sama paka jak te które były kiedyś w realu, to w paczce 4 jest 54 sztuki, tyle co w Dadach, wiec pampki lepsze, a róznica nieduża
O
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352714 przez Dorciaition
Dobry
Sarna piękna historia. No i fajnie, że się nie poddaliście, byliście uparci. Dzięki temu jesteście razem i macie dwóch wspaniałych synów
W ogóle to fajnie zaczęłaś ‘pewnego razu”
No mam nadzieję, że będziesz dobrze gotowała mojej Lenci hi hi
Anyanka dobre to hehe
Sarna świetne te butki. Uważaj- allegro uzależnia.
Lenka wczoraj w czasie snu wydawała dziwne dźwięki, wiec ją obudziliśmy. No i dzięki temu nie spała do 4 (od 23) no masakra. Dobre to, że chociaż leżała grzecznie w łóżeczku.
Właśnie zasnęła, wiec też to wykorzystam.
Róża, a gdzie wasza historia???
Pampersiki mam na razie, ale dzięki za info
Sarna piękna historia. No i fajnie, że się nie poddaliście, byliście uparci. Dzięki temu jesteście razem i macie dwóch wspaniałych synów
W ogóle to fajnie zaczęłaś ‘pewnego razu”
No mam nadzieję, że będziesz dobrze gotowała mojej Lenci hi hi
Anyanka dobre to hehe
Sarna świetne te butki. Uważaj- allegro uzależnia.
Lenka wczoraj w czasie snu wydawała dziwne dźwięki, wiec ją obudziliśmy. No i dzięki temu nie spała do 4 (od 23) no masakra. Dobre to, że chociaż leżała grzecznie w łóżeczku.
Właśnie zasnęła, wiec też to wykorzystam.
Róża, a gdzie wasza historia???
Pampersiki mam na razie, ale dzięki za info
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #352743 przez vestusia
Dżem dobry
Sarna Ty to aparatka jesteś Nawet nie pomyślałam, że Ci się mój Bob mógł spodobać. Zresztą zrobiłam mu tu taką antyreklamę, że nawet jakby był jakimś Alvaro to żadna by na niego nie poleciała
Co do paznokci to tak samo jak u Ciebie (te u nóg). A u rąk obcinam tak co 3-4 dni. Dziś właśnie wypada ten dzień He, He, He
Madziaska – te sweterki to dla mnie.
A Sz. Nieźle Ci pojechał, no ale miał prawo się obrazić He, He, He
Sarna co do tych rolek i wózka. Mam ochotę zrobić to samo ale właśnie nie zrobię, bo boję się, co sobie ludzie pomyślą ha, ha, ha
Ale musiałaś mieć Nerwa o ten bieg z „dociążeniem” ha, ha, ha. Ale się uśmiałam. Ja ostatnio jak szłam do przychodni to wsadziłam Zuzię do nosidła, bo przychodnia jest za blokiem, który stoi przed moim. No i też nią mimo wszystko wytrzęsłam i co? I jak wlazłam do przychodni to mnie obrzygała, więc nie byłam zadowolona. Dobrze, że do domu nie miałam daleko He, He, He
Suari – to racja. Zuzia zadowolona z leżaczka, ale ja bardziej ha, ha, ha Jakbym była taka mała to sama bym się w niego władowała ha, ha, ha
Malina no jajca niesamowite!! Ten Twój A. to naprawdę zakochał się w Tobie od pierwszego wejrzenia. A babka u jubilera to pewnie miała ładnego karpia na buzi heheheh
Sarna trzymałaś nas wszystkie w napięciu z Twoją Love Story He, He, He
Anyanka dobre to o dzieciach, uśmiałam się. Choć ja nie zmieniam pieluch co godzinę
Sarna Ty to jesteś odważna kobita muszę przyznać!!! Ale superaśna historia, taka zabawna też. Adaśko to starszy od Ciebie a rodzice to wszyscy od razu myślą, że taki to zawróci w głowie, a przede wszystkim z brzuchem Cię zostawi Widać miłość od pierwszego wejrzenia No i dobre to, że leciałaś z ozorem na cycach ha, ha, ha Musiało to zabawnie wyglądać. No i fajnie, że Adaś nikogo sobie w tym czasie nie znalazł
No a oświadczyny super romantyczne. Aż zazdroszczę, bo mojego to nie stać na taki romantyzm. Gbur z niego i tyle. Że też się w nim zakochałam (chyba nie byłam trzeźwa ha, ha, ha)
O jakie fajne butki Ja takie zacznę kupować, jak Zuzia będzie już stawiać pierwsze kroki Na razie takie bardziej papuciowa te
Malina, w razie czego, na obiad u Sarny, zapakujesz Michaśce do plecaka kawał mięcha He, He, He
Emcia – zdrówka dla Natalki I uszy do góry, będzie dobrze
Róża dzięki za info o promocji na pampki. Muszę się przejechać, bo mi się kończą.
Madziaska – ta wysypka już prawie zniknęła. Jedynie widzę jeszcze bladą plamkę po tych dwóch plackach. Daję jeszcze te kropelki i smaruję kremem nivea sos.
NO Zuzia płacze, więc muszę ją iść karmić. Odezwę się pewnie później, bo na spacer idziemy. Piękna pogoda, więc trzeba korzystać.
Sarna Ty to aparatka jesteś Nawet nie pomyślałam, że Ci się mój Bob mógł spodobać. Zresztą zrobiłam mu tu taką antyreklamę, że nawet jakby był jakimś Alvaro to żadna by na niego nie poleciała
Co do paznokci to tak samo jak u Ciebie (te u nóg). A u rąk obcinam tak co 3-4 dni. Dziś właśnie wypada ten dzień He, He, He
Madziaska – te sweterki to dla mnie.
A Sz. Nieźle Ci pojechał, no ale miał prawo się obrazić He, He, He
Sarna co do tych rolek i wózka. Mam ochotę zrobić to samo ale właśnie nie zrobię, bo boję się, co sobie ludzie pomyślą ha, ha, ha
Ale musiałaś mieć Nerwa o ten bieg z „dociążeniem” ha, ha, ha. Ale się uśmiałam. Ja ostatnio jak szłam do przychodni to wsadziłam Zuzię do nosidła, bo przychodnia jest za blokiem, który stoi przed moim. No i też nią mimo wszystko wytrzęsłam i co? I jak wlazłam do przychodni to mnie obrzygała, więc nie byłam zadowolona. Dobrze, że do domu nie miałam daleko He, He, He
Suari – to racja. Zuzia zadowolona z leżaczka, ale ja bardziej ha, ha, ha Jakbym była taka mała to sama bym się w niego władowała ha, ha, ha
Malina no jajca niesamowite!! Ten Twój A. to naprawdę zakochał się w Tobie od pierwszego wejrzenia. A babka u jubilera to pewnie miała ładnego karpia na buzi heheheh
Sarna trzymałaś nas wszystkie w napięciu z Twoją Love Story He, He, He
Anyanka dobre to o dzieciach, uśmiałam się. Choć ja nie zmieniam pieluch co godzinę
Sarna Ty to jesteś odważna kobita muszę przyznać!!! Ale superaśna historia, taka zabawna też. Adaśko to starszy od Ciebie a rodzice to wszyscy od razu myślą, że taki to zawróci w głowie, a przede wszystkim z brzuchem Cię zostawi Widać miłość od pierwszego wejrzenia No i dobre to, że leciałaś z ozorem na cycach ha, ha, ha Musiało to zabawnie wyglądać. No i fajnie, że Adaś nikogo sobie w tym czasie nie znalazł
No a oświadczyny super romantyczne. Aż zazdroszczę, bo mojego to nie stać na taki romantyzm. Gbur z niego i tyle. Że też się w nim zakochałam (chyba nie byłam trzeźwa ha, ha, ha)
O jakie fajne butki Ja takie zacznę kupować, jak Zuzia będzie już stawiać pierwsze kroki Na razie takie bardziej papuciowa te
Malina, w razie czego, na obiad u Sarny, zapakujesz Michaśce do plecaka kawał mięcha He, He, He
Emcia – zdrówka dla Natalki I uszy do góry, będzie dobrze
Róża dzięki za info o promocji na pampki. Muszę się przejechać, bo mi się kończą.
Madziaska – ta wysypka już prawie zniknęła. Jedynie widzę jeszcze bladą plamkę po tych dwóch plackach. Daję jeszcze te kropelki i smaruję kremem nivea sos.
NO Zuzia płacze, więc muszę ją iść karmić. Odezwę się pewnie później, bo na spacer idziemy. Piękna pogoda, więc trzeba korzystać.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352746 przez [email protected]
Madziu-na pewno tak już zostanie! kochana! ja to wiem! hehe za bardzo za soba jesteście i innych experymentow nie potrzeba-u nas też hehe
z tym że ja o Adamie nie moge powiedzieć że on tylko ze mną... no ale za to jestem to JEDYNĄ hehe
Emcia-też chciałam napisac żebyś małą oklepywała, a jak kaszel gulgoczągy, albo bylgocze jej podczas oddychania to z przodu, klatke piersiowa też oklepuj
co do pracy-eh no stresó no niemiara, ale jeszcze sie odkujecie! w każdym małżenstwie przychodzą ciężkie czasy finansowe, trzeba to tylko przetrwać i nie doprowadzić żeby ten okes zniszczył związek
Doria-a to tak ona gotowała dla Geslerki, ja myślałąm ze dla niej pracowała!
a moge zapytac jaki Wy macie interes? ciekawość mnie zżera hehe
w ogole to w tym wszystkim zapomniałąm napisać Wam najważniejszego!!!!!!
Rade to taki dupny do dziewczyn był i nie wiedział kogo nate studniówke zaprosić, a ja się bardzo Adamowi podobałam, ale on wiedział że jest dla mnie za stary więc chciał dobrze dla brata! i namówił Radka żeby mnie zaprosił hehe
ale i tak z Radkiem nic z tego nie wyszło, a ja poznałam Adama i serduszka w oczach mam do dzisiaj
z tym że ja o Adamie nie moge powiedzieć że on tylko ze mną... no ale za to jestem to JEDYNĄ hehe
Emcia-też chciałam napisac żebyś małą oklepywała, a jak kaszel gulgoczągy, albo bylgocze jej podczas oddychania to z przodu, klatke piersiowa też oklepuj
co do pracy-eh no stresó no niemiara, ale jeszcze sie odkujecie! w każdym małżenstwie przychodzą ciężkie czasy finansowe, trzeba to tylko przetrwać i nie doprowadzić żeby ten okes zniszczył związek
Doria-a to tak ona gotowała dla Geslerki, ja myślałąm ze dla niej pracowała!
a moge zapytac jaki Wy macie interes? ciekawość mnie zżera hehe
w ogole to w tym wszystkim zapomniałąm napisać Wam najważniejszego!!!!!!
Rade to taki dupny do dziewczyn był i nie wiedział kogo nate studniówke zaprosić, a ja się bardzo Adamowi podobałam, ale on wiedział że jest dla mnie za stary więc chciał dobrze dla brata! i namówił Radka żeby mnie zaprosił hehe
ale i tak z Radkiem nic z tego nie wyszło, a ja poznałam Adama i serduszka w oczach mam do dzisiaj
Moderatorzy: ilona