- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352571 przez vestusia
Dorcia Kochana, źle doczytałaś - Zuzia NIE SPAŁA od 13 godziny w ogóle, więc po 18 poszła spać i śpi już
Bob tak ma, że niby coś skręcone, ale potem jeszcze "dokręca"
Dorcia uśmiałam się, ale dziękuję, że mi policzyłaś te palce. Może to zabawne, ale po urodzeniu jak mi Zuzię zabrali, to potem zapytałam położnej, czy ona ma po 5 palców u każdej ręki i nogi ha, ha, ha. Zaśmiała się i powiedziała, że gdyby nie miała tyle, to na pewno by mi o tym od razu powiedzieli he, he, he. Więc nie tylko Ty masz takie zboczenie, no ale ja raz policzyłam i już więcej tego nie robię
Malina no nie mogę z Ciebie! Ha, ha, ha
Jesteś Króliczek Plejboja i założę się, że wszystkie mamy tutaj takie samo zdanie he, he, he.
I faktycznie ja też muszę się wziąć za swoje nogi he, he, he W sumie gorąco i nie miałam plana, żeby na komunię było aż tak ciepło, ale w razie "W" mam jeszcze takie butki, w których byłam na weselach w zeszłym roku, więc będą pasować.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z paznokciami to w sumie doszłam do wprawy i już nie mam takiego problemu przy obcinaniu niż na początku. Ale nie lubię u nóg i denerwuje mnie, bo mam wrażenie, że te paznokcie u małych palców (oprócz dużego) jakoś tak się zawijają. Wkurza mnie to i ciągle na nie patrzę. A jak paznokcie u nóg Waszych pociech??
Bob tak ma, że niby coś skręcone, ale potem jeszcze "dokręca"
Dorcia uśmiałam się, ale dziękuję, że mi policzyłaś te palce. Może to zabawne, ale po urodzeniu jak mi Zuzię zabrali, to potem zapytałam położnej, czy ona ma po 5 palców u każdej ręki i nogi ha, ha, ha. Zaśmiała się i powiedziała, że gdyby nie miała tyle, to na pewno by mi o tym od razu powiedzieli he, he, he. Więc nie tylko Ty masz takie zboczenie, no ale ja raz policzyłam i już więcej tego nie robię
Malina no nie mogę z Ciebie! Ha, ha, ha
Jesteś Króliczek Plejboja i założę się, że wszystkie mamy tutaj takie samo zdanie he, he, he.
I faktycznie ja też muszę się wziąć za swoje nogi he, he, he W sumie gorąco i nie miałam plana, żeby na komunię było aż tak ciepło, ale w razie "W" mam jeszcze takie butki, w których byłam na weselach w zeszłym roku, więc będą pasować.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A z paznokciami to w sumie doszłam do wprawy i już nie mam takiego problemu przy obcinaniu niż na początku. Ale nie lubię u nóg i denerwuje mnie, bo mam wrażenie, że te paznokcie u małych palców (oprócz dużego) jakoś tak się zawijają. Wkurza mnie to i ciągle na nie patrzę. A jak paznokcie u nóg Waszych pociech??
Temat został zablokowany.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352580 przez vestusia
No Kima ja to sikam dziś cały dzień. Nieźle musiały wyglądać te melony he, he, he. A to nie przymierzyłaś zanim poszłaś na basen????
No to ja nie wiem jak czytałam wcześniej posta, skoro nie doczytałam.
To hasło od Maliny to zrozumiałam o co kaman
Ale i tak jest niezłe.
Ja do babci boję się iść. Zresztą, ona pali faje i ja nie chcę truć Zuzi. Ale może dla Was zrobię to, ale może nie jutro, nie chcę się stresować. Może z Bobem tam podejdziemy któregoś dnia, bo w kupie raźniej he, he, he
Zaraz obejrzę Geslerową, jeść mi się chce, ale dietę trzymam (staram się). Pewnie Bob zrobi zaraz tosty i skuszę się na jednego. Ajć, słabo z tą moją silną wolą schudnięcia.
No to ja nie wiem jak czytałam wcześniej posta, skoro nie doczytałam.
To hasło od Maliny to zrozumiałam o co kaman
Ale i tak jest niezłe.
Ja do babci boję się iść. Zresztą, ona pali faje i ja nie chcę truć Zuzi. Ale może dla Was zrobię to, ale może nie jutro, nie chcę się stresować. Może z Bobem tam podejdziemy któregoś dnia, bo w kupie raźniej he, he, he
Zaraz obejrzę Geslerową, jeść mi się chce, ale dietę trzymam (staram się). Pewnie Bob zrobi zaraz tosty i skuszę się na jednego. Ajć, słabo z tą moją silną wolą schudnięcia.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #352581 przez Malina86
Hahaha Kima teraz ja sikam Melony mnie rozbroily!!!
Vestusia u Misi z paznokciami wrecz odwrotnie- mam wrazenie, ze one rosna "do gory". A wogole ma bardzo male te pazurki i ciezko je obciac.
Wlasnie patrzylam na fote Boba z Zuzia i zostawilam wlaczona i poszlam do kibelka, a moj sie pyta co to za erotyczne komentarze jakiemus "gachowi" zostawiam O i focha ma
Vestusia u Misi z paznokciami wrecz odwrotnie- mam wrazenie, ze one rosna "do gory". A wogole ma bardzo male te pazurki i ciezko je obciac.
Wlasnie patrzylam na fote Boba z Zuzia i zostawilam wlaczona i poszlam do kibelka, a moj sie pyta co to za erotyczne komentarze jakiemus "gachowi" zostawiam O i focha ma
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352590 przez kima
100 lat i zdrówka dla Szymcia naszego
Vestusia przymierzałam, bo ja w stroju wychodzę z domu i biorę ciuchy (swoją drogą kiedyś zapomniałam majtek, bo na strój założyłam spodnie, o drodze powrotnej nie będę opowiadać ) ale nie miałam już czasu, żeby szukać dwu częściowych, zresztą chyba bym się nie odważyła w dwuczęściowym teraz pokazać
Na wokandzie pisała tylko informacja o zmianie sali
a pazurki Kubuś ma też maluśkie, ciężko obciąć, ale są bardziej takie jak rogaliki i przez to ciężko obciąć
Vestusia, zmuś się i idź do babuszki, zrób to dla nas
Vestusia przymierzałam, bo ja w stroju wychodzę z domu i biorę ciuchy (swoją drogą kiedyś zapomniałam majtek, bo na strój założyłam spodnie, o drodze powrotnej nie będę opowiadać ) ale nie miałam już czasu, żeby szukać dwu częściowych, zresztą chyba bym się nie odważyła w dwuczęściowym teraz pokazać
Na wokandzie pisała tylko informacja o zmianie sali
a pazurki Kubuś ma też maluśkie, ciężko obciąć, ale są bardziej takie jak rogaliki i przez to ciężko obciąć
Vestusia, zmuś się i idź do babuszki, zrób to dla nas
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez kima.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352592 przez Dorciaition
Malina bo Cie kopnę. Chciałabym być takim Króliczkiem Bugsem jak Ty.
Nie przeginaj. Dżaga z Ciebie jak ulał
Kima Ty też aparatka. Często nie mogę z Twoich postów
Twój fitnessik jakis fajniejszy. U nas jakiś taniec i tyle. Zreszta zobaczę jutro bo idę na fat burner i latino, ciekawe co to będzie.
U mnie ostatnio na zumbie były 2 grubsze ode mnie, jakos przyjemniej mi było
Krzysiu własnie patrzy na mnie i mówi, że mi odbija już od tego siedzenia w domu, bo cieszę się do kompa Niech spada
A, z góry przepraszam za błędy, ale coś mi shift nawala :/
Vestuśka sorrki, faktycznie źle przeczytałam. No to Zuzia na pewno będzie ładnie spała.
Pamiętam te Twoje sandałki- ładne, więc na pewno będą ślicznie wyglądały na Twoich pytach.
Ha ha no ja licżę te palce jak pieprznięta. Bobowi też policzyć? Trochę widać jego girkę
Lenia tez paznokcie u nóg ma takie zakręcone, tzn takie jak są już dłuższe nie odstają, nie idą prosto, tylko na dół, przy skórze. Nie wiem jak to opisać.
Lecę na Gesslerkę. Nie mówiłam Wam- moja teściowa dla niej przez wiele lat w wakacje gotowała.
Kubuś jak zawsze cudaśny! Minka słodka. Ucałuj Go mocko
Nie przeginaj. Dżaga z Ciebie jak ulał
Kima Ty też aparatka. Często nie mogę z Twoich postów
Twój fitnessik jakis fajniejszy. U nas jakiś taniec i tyle. Zreszta zobaczę jutro bo idę na fat burner i latino, ciekawe co to będzie.
U mnie ostatnio na zumbie były 2 grubsze ode mnie, jakos przyjemniej mi było
Krzysiu własnie patrzy na mnie i mówi, że mi odbija już od tego siedzenia w domu, bo cieszę się do kompa Niech spada
A, z góry przepraszam za błędy, ale coś mi shift nawala :/
Vestuśka sorrki, faktycznie źle przeczytałam. No to Zuzia na pewno będzie ładnie spała.
Pamiętam te Twoje sandałki- ładne, więc na pewno będą ślicznie wyglądały na Twoich pytach.
Ha ha no ja licżę te palce jak pieprznięta. Bobowi też policzyć? Trochę widać jego girkę
Lenia tez paznokcie u nóg ma takie zakręcone, tzn takie jak są już dłuższe nie odstają, nie idą prosto, tylko na dół, przy skórze. Nie wiem jak to opisać.
Lecę na Gesslerkę. Nie mówiłam Wam- moja teściowa dla niej przez wiele lat w wakacje gotowała.
Kubuś jak zawsze cudaśny! Minka słodka. Ucałuj Go mocko
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #352594 przez vestusia
Malina, to teraz musisz męża przeprosić ładnie. Załóż ten strój króliczka he, he, he
Kima ale Kubunio słodki. A jakiego z tyłu ma bodyguarda w postaci psiaka he, he, he
Dorcia - ja też śmieję się do kompa a wtedy Bob pyta, z kim rozmawiam ha, ha, ha
Też bym chciała być takim królikiem jak Malina. Ona to jak zwykle gada bzdury
Dorcia no co Ty gadasz z tą teściówką?? Ale serio, serio czy se jaja robisz?
Ja też lecę na Geslerkę. Tosty się robią. A zjem jednego!
Dobranoc Laski, bo pewnie zasnę i zajrzę tu jutro :*
A, Dorcia, mnie się wydaje, że Zuzi właśnie rosną te paznokietki tak, jak opisujesz u Lenki. I wkurza mnie to, bo wbijam sobie do głowy, że jej wrosną w paluchy. No masakra ciągle sobie coś wkręcam
Kima ale Kubunio słodki. A jakiego z tyłu ma bodyguarda w postaci psiaka he, he, he
Dorcia - ja też śmieję się do kompa a wtedy Bob pyta, z kim rozmawiam ha, ha, ha
Też bym chciała być takim królikiem jak Malina. Ona to jak zwykle gada bzdury
Dorcia no co Ty gadasz z tą teściówką?? Ale serio, serio czy se jaja robisz?
Ja też lecę na Geslerkę. Tosty się robią. A zjem jednego!
Dobranoc Laski, bo pewnie zasnę i zajrzę tu jutro :*
A, Dorcia, mnie się wydaje, że Zuzi właśnie rosną te paznokietki tak, jak opisujesz u Lenki. I wkurza mnie to, bo wbijam sobie do głowy, że jej wrosną w paluchy. No masakra ciągle sobie coś wkręcam
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez vestusia.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352601 przez Malina86
Dorcia z Ciebie tez nie moge! Tak policz Bobowi paluchy- tylko pamietam, ze lacznie powinien miec 21
Hahaha moja tesciowa tez gotowala dla Geslerki hahahahaah Daniem popisowym byla mizeria i ziemniak Kto uwierzyl??? Jakby moja tesciowka jej gotowala to dzisiaj wygladala jak jej bidny york o ile jeszcze by byla na tym swiecie
Hahaha moja tesciowa tez gotowala dla Geslerki hahahahaah Daniem popisowym byla mizeria i ziemniak Kto uwierzyl??? Jakby moja tesciowka jej gotowala to dzisiaj wygladala jak jej bidny york o ile jeszcze by byla na tym swiecie
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352605 przez madziaska
kima,nie pozwalam Ci pokazywać więcej mojego zięcia Jeszcze która się z nim zakocha,a on jest mojej Hanki i juz !
Vestusia, piękny ten leżaczek A Zuzia jaja fajowa
No i nasz Grubensik wymiata
VESTA,a ten sweterek to dla Ciebie, czy Zuzi?
Miałam juz dzisiaj nic nie pisać. Wogole mama mi ostatnio mówi,ze juz jakaś chorobę mam,bo ciągle z tym tel chodzę i Forum czytam. Ostatnio z józku juz leżę,oczywiście z tel,Sz pyta "chcesz się calować ?",ja mowie,ze zaraz tylko odpiszę Obraził się
Vestusia, piękny ten leżaczek A Zuzia jaja fajowa
No i nasz Grubensik wymiata
VESTA,a ten sweterek to dla Ciebie, czy Zuzi?
Miałam juz dzisiaj nic nie pisać. Wogole mama mi ostatnio mówi,ze juz jakaś chorobę mam,bo ciągle z tym tel chodzę i Forum czytam. Ostatnio z józku juz leżę,oczywiście z tel,Sz pyta "chcesz się calować ?",ja mowie,ze zaraz tylko odpiszę Obraził się
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352627 przez [email protected]
STO LAT STO LAT DLA SZYNKA!!!
Malinka-no to dobrze że Misia się zdecydowała bo Daro juz sie niecierpliwił
Malina-łosz kurka hahahahah sikaaaaaaam!!! Zając Poziomka hahaha chyba raczej Zając Malina!!!
EEEEJ! DORCIA-ja bedę najzajebiściejszą teściowa na świecie!!!
Tesciowa dla geslerki robiła? To juz wiem ze geslerka sciemnia bo musiałą tesciową przeterminowanych rzeczy nauczyć przetwarzać haha!
Kima-kurde! Ty też? Jeszcze bedziecie zazdroscily takiej tesciowej!
A czapeczki sama robiłam! Tzn te kolorowe sa kupione
Co do sprawy to ciule jedne-wiesz, Ci z prawa zawsze sa ponad prawem!
A Kubus jaki amant wymiękam!!!
Vestusia-super że leżaczek dotarł! A Zuzanka w nim wygląda pięknie i jaka zaciekawiona nowymi zabawkami! W ogole to piękna dziewuszka jest!
Aaaaaa i Twój Bob to też fajny! Taki misiowaty prawda?...nie to żebym Ci na chłopa leciała-bo ja tam tylko za moim Adaśiem i w nim zakochana że ho ho...no ale takich misiów to ja lubie
U moich obu chłopaków paznokcie u nóg też się zawijają-jakby chciał wbić się w palce! Prócz dużych
A jak czesto swoim obcinacie? Jezu! Moim chłopakom tak zapierniczają że obu musze obcinac u rąk 2 razy w tygodniu! Tznmi tez tek rosną ale jaobgryzam więc tak nie widac:/
Malinka-no to dobrze że Misia się zdecydowała bo Daro juz sie niecierpliwił
Malina-łosz kurka hahahahah sikaaaaaaam!!! Zając Poziomka hahaha chyba raczej Zając Malina!!!
EEEEJ! DORCIA-ja bedę najzajebiściejszą teściowa na świecie!!!
Tesciowa dla geslerki robiła? To juz wiem ze geslerka sciemnia bo musiałą tesciową przeterminowanych rzeczy nauczyć przetwarzać haha!
Kima-kurde! Ty też? Jeszcze bedziecie zazdroscily takiej tesciowej!
A czapeczki sama robiłam! Tzn te kolorowe sa kupione
Co do sprawy to ciule jedne-wiesz, Ci z prawa zawsze sa ponad prawem!
A Kubus jaki amant wymiękam!!!
Vestusia-super że leżaczek dotarł! A Zuzanka w nim wygląda pięknie i jaka zaciekawiona nowymi zabawkami! W ogole to piękna dziewuszka jest!
Aaaaaa i Twój Bob to też fajny! Taki misiowaty prawda?...nie to żebym Ci na chłopa leciała-bo ja tam tylko za moim Adaśiem i w nim zakochana że ho ho...no ale takich misiów to ja lubie
U moich obu chłopaków paznokcie u nóg też się zawijają-jakby chciał wbić się w palce! Prócz dużych
A jak czesto swoim obcinacie? Jezu! Moim chłopakom tak zapierniczają że obu musze obcinac u rąk 2 razy w tygodniu! Tznmi tez tek rosną ale jaobgryzam więc tak nie widac:/
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #352640 przez [email protected]
Dobra kurde napisze wreszcie co u mnie bo tylko Wam pisze i pisze!
Darusiowe oczko od 2 dni lepiej a od dziś już w ogole jak zdrowe! Ale dojutra jeszcze bede kropic antybiotykiem. U Domisia robaków nie znalezli więc skąd kuźwa ten kaszel od 2 miesięcy już?
Adam zaczął grać w coś na kompie i od 2 tygodnie siedzi na moim miejscu na kanapie-miałąm idealnie pod moją dupkę wysiedziane a on mi zmienił-już nie jest tak cudnie wygodnie buuu
Dzisiaj duuuużo na dworze byłam-prawie cały dzień!
Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest takie dziwne jak jade na rolkach i pcham wózek? Ludzie patrzą się na mnie jak na psychola conajmniej:/ albo na kosmite...niewane-ja lubie hehe
Byłam 3 razy na mieście raz z rolkami, raz pieszo i raz z małym na brzuchu-tzn w nosidełku-ale sie nabiegałam bo mi domiś uciekł na rowerze i myslałam ze zdechne jak z tym klocem na brzuchu biegłam! No 9 kg myslalam ze mi nogi odpadną-na koniec mały mnie orzygał-no tak nim wytrżesłam! Ochrzaniłam Domisia ostro-płakał całą droge do domu, ja smierdziałąm rzygami, Daro płakał bo miał dość i tylko pies szczesliwy ze sobie pobiegał.....tragedia nie mam siły iść do łózka nawet!
Wiele jeszcze pisać miałam i oczywiście zapomniałam!!!!!!!!!!
Teraz opisze Wam moje love story hehehe
Obiecałam to macie!
Darusiowe oczko od 2 dni lepiej a od dziś już w ogole jak zdrowe! Ale dojutra jeszcze bede kropic antybiotykiem. U Domisia robaków nie znalezli więc skąd kuźwa ten kaszel od 2 miesięcy już?
Adam zaczął grać w coś na kompie i od 2 tygodnie siedzi na moim miejscu na kanapie-miałąm idealnie pod moją dupkę wysiedziane a on mi zmienił-już nie jest tak cudnie wygodnie buuu
Dzisiaj duuuużo na dworze byłam-prawie cały dzień!
Dziewczyny powiedzcie mi czy to jest takie dziwne jak jade na rolkach i pcham wózek? Ludzie patrzą się na mnie jak na psychola conajmniej:/ albo na kosmite...niewane-ja lubie hehe
Byłam 3 razy na mieście raz z rolkami, raz pieszo i raz z małym na brzuchu-tzn w nosidełku-ale sie nabiegałam bo mi domiś uciekł na rowerze i myslałam ze zdechne jak z tym klocem na brzuchu biegłam! No 9 kg myslalam ze mi nogi odpadną-na koniec mały mnie orzygał-no tak nim wytrżesłam! Ochrzaniłam Domisia ostro-płakał całą droge do domu, ja smierdziałąm rzygami, Daro płakał bo miał dość i tylko pies szczesliwy ze sobie pobiegał.....tragedia nie mam siły iść do łózka nawet!
Wiele jeszcze pisać miałam i oczywiście zapomniałam!!!!!!!!!!
Teraz opisze Wam moje love story hehehe
Obiecałam to macie!
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut