BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #351513 przez emkapl84
Co do mojego M to az taki wspaniały to nie jest :lol: :laugh: ma troche wad :lol: :lol: :lol: ale o nich nie pisze :lol: :lol:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #351522 przez emkapl84
Moja siostra ma synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!własnie sie dowiedziałam bo miała usg!!!!!jedyne co to ze ma w głowce jakiegos małego torbielka, ale pani doktor powiedziała, ze w 95% takie cos sie wchłania...no mam nadzieje
12 lata 8 miesiąc temu #351529 przez Dorciaition
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. napisał:

Dorcia-a ty foch? takiego posta odwaliłam i żadnej odpowiedzi?!?

Sarnuś nadrobię :) :kiss: Nie przepuszczam żadnego posta :)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #351531 przez madziaska
Emcia gratulacje dla siorki :)

sarna do ksiaza niecale 30km ode mnie ;)

Dorcia to wpadaj w nasze strony ;) Pojdziemy z bobasami na Śniezke ;)

Mia u mnie golabki ;) Juz jednego Ci wyslalam :P
12 lata 8 miesiąc temu #351560 przez vestusia
Sarenko ja czekam na Waszą historię Miłosną :) Lubię czytać takie rzeczy :)

Emcia - gratulacje dla siorki! No i oby to się wchłonęło, bo aż mi się słabo zrobiło... najważniejsze, to zdrowe dzieciątko!

Ja przeczytałam wszystko, a o wielu rzeczach jak widać zapomniałam.

Mia teraz mi się przypomniało o tej Waszej podróży. Kurka to się bidulo namęczyłaś tym krzykiem. Nam Zuzia ostatnio w drodze godzinę się darła a potem zasnęła. No a 3 godziny wrzasku to można oszaleć. Ale może dlatego, że prowadziłaś auto (jak domniemam?) no a Kacperek Cię nie widział i dlatego płakał.

No Natalcia w tej bibliotece wymiata. Faktycznie przygniotła Murzynka he, he, he :D

Emcia z tym Snikersem to Ty niezła jesteś :D
Mój Bob ostatnio dziwnie był cicho z Zuzią. Wchodzę do pokoju a on co? Dał jej skórkę od chleba!! Ona chwilę pomemlała, ale nie bardzo wiedziała co z nią zrobić. Ja jej ją zabrałam i zjadłam ha, ha, ha :D

Sarna będziesz musiała i tak zaopatrzyć się w nowe ciuszki - bardziej różowe, bo następna dzidzia to Florcia więc spokojnie możesz część posprzedawać he, he, he :D
Muszę Ci tę fasolkę wysłać, tylko muszę zapytać Piotrka czy ona się wyhoduje, bo ja się na tym nie znam :D

A ja wczoraj Zuzi ugotowałam ziemniaka i dwa kwiaty brokuł. Wczoraj coś wybrzydzała a dziś zjadła. Powiem Wam, że mi to lepiej smakowało niż danie ze słoiczka :D

Leżaczek będzie jutro :D

No a co do spotkania to Madziaska w sumie z Oleśnicy nie mam chyba aż tak daleko, no ale teraz to ja jestem w Kędzierzynie.

Idę, bo Zuza stęka!

Odezwę się wieczorkiem!!

:D
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351635 przez Róża
Dorcia, to poczekam aż mały wyzdrowieje i wtedy przyjadę ;) na spokojnie, żebyś nie musiała się spieszyć :D

Sarna, czekamy na kolejne love story ;)

Emka, gratki dla siostrzyczki ;)
No to Natalka będzie miała siostrzeńca :D

A tu Szymonek ;) aktualny ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #351706 przez Malina86
Vestusia lezaczek super! Jak kiedys bede miala kase to tez taki kupie :)

Szymon model!!! Czy on ma juz dziewczyne? :) Bo tutaj swatanie trwa widze, a moja Michaśka dalej nie ma chlopaka :) Co Szymcio by powiedzial na to? :lol:

emcia super, ze u siorki bedzie chlopak! Torbiel napewno sie wchlonie!

madziaska nie wiem dokladnie kiedy bede w JG i czy wogole nam sie uda, no, ale jak juz to w lipcu.

Malz dzwonil, ze musi zostac w pracy dwie godziny dluzej, takze dopiero po 18:00 bedzie.

Bylam dwie gdziny na spacerku z kolezanka "mamuska". Jak sie tak gada to dwie godziny zleca nie wiadomo kiedy. Poza wspolnym tematem "dzieci" mamy jeszcze jeden- poj****** tesciowe :)
12 lata 8 miesiąc temu #351724 przez vestusia
Witam ponownie :D

Róża ale z Szymcia model :D Widać lubi aparat :D No i jak fajnie za pytki łapie, moja Zuzia nadal niet :angry: :angry:

Malina, mam nadzieję, że ten leżaczek będzie fajny, bo mojego to mam serdecznie dość. Nie dość, że Zuzia zapada się w nim - a doprowadza mnie to do szału, to jeszcze pasy do zapinania (ten środkowy co jest między nogami) ma tak daleko, że musiałaby mieć chyba taką dup* jak ja, żeby to weszło między nogi. No porażka na całego.

Malina - fajnie tak z koleżanką Mamuśką pogadać :D No a Twoi teściowie to są wyjątkowi. Zwłaszcza teściówka. Z niej to nie mogę po prostu.

Moja Zuzia zasnęła godzinę temu i jeszcze śpi. Idę ją zaraz obudzić, bo chyba zamierza spać do rana.

A tu cisza jak ja mam akurat chwilę dla siebie :D
12 lata 8 miesiąc temu #351728 przez Malina86
Vestusia nasz lezaczek beznadziejny tez, bo im Misia ciezsza tym bardziej on dobija do gleby i Michaśka coraz bardziej na lezaco w nim jest.
A z tym miesem na obiad to mialam nie brac, ale kuzwa jak pomyslalm, ze mam jesc ziemniaki z mizeria to wzielam. Zreszta T nawet mizerii nie potrafi zrobic. Pokroila nie obranego ogorka na centymetrowe plastry i zalala smietana. Zero soli, pieprzu, octu czy soku z cytryny, cebulki czy szczypiorku no nic, ot ci mizeria :)
12 lata 8 miesiąc temu #351730 przez vestusia
Ty Malina chyba masz taki leżaczek z bijącym serce? Albo coś źle kojarzę?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351733 przez Malina86
Tak ten z serduchem mamy lezaczek.

12 lata 8 miesiąc temu #351737 przez vestusia

12 lata 8 miesiąc temu #351744 przez katka
Witajcie
My dzis po szcepieniu Olinka waży rowniutko 7500 i przy szczepieniu nawet bardzo nie zaplakała. Aż sie pielęgniarka zdziwila ze taka spokojniutka.

Malina od Szymona wara jest Olinki i my mamy blizej jak by co to Olinka bedzie pierwsza :silly:

A propo wegetarianizmu to dzieci moga być na takiej djecie tylko pod kontrolą dietetyka, który ustala ile innych i jakich produktów dziecko powinno zjadać.

A i :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla chłopaczków.

A hania w wannie wymiata. :woohoo:

malina ale mieliscie super proszony obiad :silly: nie powiem bo ja lubie proste potrawy typu młode ziemniaczki z siadłym mlekiem ale na taki obiad nikogo bym nie zaprosiła.

Uciekam kochaniutkie na mały relaks do wanny
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351760 przez Malina86

Osz Ty katka wredoto jedna :silly: Ma ten Szymek branie :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351772 przez Malina86

Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka