BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351022 przez Malina86
Dorcia no malzonek moj wykazal sie nie lada odwaga, ale twierdzil, ze od dawna zakochany byl we mnie i musial kluc zelazo poki gorace :)

Ejjj lubcie mnie :silly:

mia witamy ponownie :)

Dorcia, ale Krzysia podumowalas haha :) Niech przepluka gardlo jakimis % :silly:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351026 przez Dorciaition
Nie lubimy :P :P :silly:

Malina on do % dziś się nie nadaje. Spi :S

No i dobrze, że A taki odważny! Ale stresa to musiał mieć niesamowitego ;)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #351046 przez [email protected]
Wy bestie okrutne i niedobre!!!
tyle stron? i na każdej same litanie!!!!!!!
ciekawe czy uda mi się dzisiaj to nadrobić bo widzę że tu jakieś love story same :D
12 lata 8 miesiąc temu #351053 przez Suari
No dobra nie będę wredna ;) i napiszę moją "banalną" historię :laugh: ale tak w wielkim skrócie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #351055 przez Dorciaition
Sarna powodzenia :P :silly:

Suari jak zwykle jesteś wylewna :P
Ale też odważna skoro zdecydowałaś się na taką podróż. no i oświadczyny na Dominikanie. Ach... Zazdroszczę ;)

12 lata 8 miesiąc temu #351056 przez Suari

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #351062 przez Dorciaition
No pewnie! ;)

12 lata 8 miesiąc temu #351063 przez Malina86
To ja Was tez nie lubie :P I wiecej fotek nie daje :P :P :P :lol:

Nudze sie, bo moj oglada mecz i nawet "Przepisu na zycie" nie ogladam. Nagrywa sie :)
12 lata 8 miesiąc temu #351065 przez emkapl84
a ja wygrałam te aukcje www.ebay.co.uk/itm/180864672739?ssPageNa....l2649#ht_500wt_1287 i zaplaciłam za koszulke z nexta 2.5 zł :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #351066 przez Kredka
hej ja tak na chwilkę. Padam juz. Jutro Was nadrobie bo Wy jak szalone tyle str naprodukowalyscie. MY dzis prawie zaly dzien na dworzu :) Kilometrow nabilismy dzis ze ho ho... moze mi moja dupa spadnie i wyjdzie mi to na dobre...

Ide bo ledwo na oczy patrze. Jutro postaram sie szczegolowo opowiedziec jak to bylo z nami... bayyyyyyy
dobranoc :kiss:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #351068 przez anyanka
Hej!
Kredka ta pediatra mówi że Bartek powinien potroić swoją wagę urodzeniową czyli wg niej powinien ważyć ok 9 kg i wtedy byłoby dobrze. Kazała dawać mu gluten, mięso i soki. Z glutenem wolę jeszcze poczekać, mięsa dawać nie zamierzam a soki no cóż kupne mają tyle w sobie cukru że nie będę małemu ich dawać. Sama mu gotuje obiadki a do picia dostaje kompot z jabłek, herbatkę rumiankową, pokrzywową i rooibosa. Wiem ze dziecku można tez dać słabiutką miętę Jedynie deserki jak na razie ma kupne, ale zawsze czytam etykiety co ile ma owoców w sobie :)
12 lata 8 miesiąc temu #351072 przez luska
hhej

W koncu jest co poczytać :P

Batmanko dzieciaczki są superasne , Nadziej to już duża pannica

Suari ja chce więcej zdjęć Igorka , bo o n jest prześliczny :lol:

Różyczko co za pinda już więcej do takiej zdziry bym nie poszła!!!!Zdrówka dla Szymusia :kiss:

Madzia to pewnie pierwsza miłośc was obojaga :) Strasznie miło sie czyta takie historie

Swoja opisze jak wrócę do domu bo ma to wszystko w pamiętnikach :lol:

Kredzia dokładnie , jak cos komuś pisane to nie ominie nas to.......

A co do ciuszków to ja oddaje do komisu

[hideMalina to to zawsze musisz mi wątrobę rozwalić hehe , A twój A to taki szybki Bili , ale powiem ci , ze ja znam kilka takich przypadków , że para byli po 10 lat po czym sie rozchodzili , a za 2 lata już był ślub z kimś "nowy"
U nas to już taki przesad chodzi , bo to chyba tak można nazwać , że jak po 5latch bycia ze soba śluby nie będzie to będzie rozstanie[/hide]

OOMadzia a co mi się wydawało , ze ty chcesz miec więcje dzieciaczków niz jedno.

Kimus Kubunio jak zwykle wymiata :silly:

No Malina nastepne z Miśiaj powalacie na kolana :kiss: :lol:

Mia z paraca to rzeczywiście fajnie ci wyszło, Młody 9kg ju wazy to chyba najwiekszy z naszych dzieciaczków forumowych ale i chyba najstarszy

Dokładnie pomyslałam to samo Surai jak zwykle wylewna hehehe :silly: No ale za to też odważna :)
12 lata 8 miesiąc temu #351073 przez emkapl84
Anyanka dlaczego nie zamierzasz dawac miesa????ja gotuje natalce piersi z kurczaka zmiksowane z warzywkami i uwielbia to jesc..poza tym słoiczki dla dzieci od 4 m zycia zawieraja różne miesa...
12 lata 8 miesiąc temu #351079 przez luska
No to was w końcu nadrobiłam , bo totalny brak czasu .U mamuski to w swoim żywiole ciągle gdzieś , ciągle coś...a tak to ja lubię :lol:

Ach moja mała od wczoraj tez na brzuszek w końcu się przekręca .Poza tm wiecie co cwaniara robi , jak leży na brzuszku to głowa na ziemie paluszkami u nóg się zpiera tez o podłoge , tyłek podnosi i tak pełza do przodu.Nie wiem czy wiecie o co chodzi :silly: Myślałam ,że robi to przypadkowo , od tak .Ale dziś leżała z moja mam na łóżku i koniecznie chciała dotkną bluzki i nie dosięgała , wiec głowa w poduszkę palcami sie zaprała i tak "szła " do przodu aż w końcu była na tyle blisko , ze dosięgła , jaką radochę miała.
12 lata 8 miesiąc temu #351080 przez Malina86
anyanka o to samo chcialam zapytac. Jestescie wegetarianami? A soki dla dzieci np. Gerbery itp. nie zawieraja zadnego cukru.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia