- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351022 przez Malina86
Dorcia no malzonek moj wykazal sie nie lada odwaga, ale twierdzil, ze od dawna zakochany byl we mnie i musial kluc zelazo poki gorace
Ejjj lubcie mnie
mia witamy ponownie
Dorcia, ale Krzysia podumowalas haha Niech przepluka gardlo jakimis %
Ejjj lubcie mnie
mia witamy ponownie
Dorcia, ale Krzysia podumowalas haha Niech przepluka gardlo jakimis %
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351026 przez Dorciaition
Nie lubimy
Malina on do % dziś się nie nadaje. Spi
No i dobrze, że A taki odważny! Ale stresa to musiał mieć niesamowitego
Malina on do % dziś się nie nadaje. Spi
No i dobrze, że A taki odważny! Ale stresa to musiał mieć niesamowitego
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351046 przez [email protected]
Wy bestie okrutne i niedobre!!!
tyle stron? i na każdej same litanie!!!!!!!
ciekawe czy uda mi się dzisiaj to nadrobić bo widzę że tu jakieś love story same
tyle stron? i na każdej same litanie!!!!!!!
ciekawe czy uda mi się dzisiaj to nadrobić bo widzę że tu jakieś love story same
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351055 przez Dorciaition
Sarna powodzenia
Suari jak zwykle jesteś wylewna
Ale też odważna skoro zdecydowałaś się na taką podróż. no i oświadczyny na Dominikanie. Ach... Zazdroszczę
Suari jak zwykle jesteś wylewna
Ale też odważna skoro zdecydowałaś się na taką podróż. no i oświadczyny na Dominikanie. Ach... Zazdroszczę
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351065 przez emkapl84
a ja wygrałam te aukcje
www.ebay.co.uk/itm/180864672739?ssPageNa....l2649#ht_500wt_1287 i zaplaciłam za koszulke z nexta 2.5 zł
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351066 przez Kredka
hej ja tak na chwilkę. Padam juz. Jutro Was nadrobie bo Wy jak szalone tyle str naprodukowalyscie. MY dzis prawie zaly dzien na dworzu Kilometrow nabilismy dzis ze ho ho... moze mi moja dupa spadnie i wyjdzie mi to na dobre...
Ide bo ledwo na oczy patrze. Jutro postaram sie szczegolowo opowiedziec jak to bylo z nami... bayyyyyyy
dobranoc
Ide bo ledwo na oczy patrze. Jutro postaram sie szczegolowo opowiedziec jak to bylo z nami... bayyyyyyy
dobranoc
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351068 przez anyanka
Hej!
Kredka ta pediatra mówi że Bartek powinien potroić swoją wagę urodzeniową czyli wg niej powinien ważyć ok 9 kg i wtedy byłoby dobrze. Kazała dawać mu gluten, mięso i soki. Z glutenem wolę jeszcze poczekać, mięsa dawać nie zamierzam a soki no cóż kupne mają tyle w sobie cukru że nie będę małemu ich dawać. Sama mu gotuje obiadki a do picia dostaje kompot z jabłek, herbatkę rumiankową, pokrzywową i rooibosa. Wiem ze dziecku można tez dać słabiutką miętę Jedynie deserki jak na razie ma kupne, ale zawsze czytam etykiety co ile ma owoców w sobie
Kredka ta pediatra mówi że Bartek powinien potroić swoją wagę urodzeniową czyli wg niej powinien ważyć ok 9 kg i wtedy byłoby dobrze. Kazała dawać mu gluten, mięso i soki. Z glutenem wolę jeszcze poczekać, mięsa dawać nie zamierzam a soki no cóż kupne mają tyle w sobie cukru że nie będę małemu ich dawać. Sama mu gotuje obiadki a do picia dostaje kompot z jabłek, herbatkę rumiankową, pokrzywową i rooibosa. Wiem ze dziecku można tez dać słabiutką miętę Jedynie deserki jak na razie ma kupne, ale zawsze czytam etykiety co ile ma owoców w sobie
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #351072 przez luska
hhej
W koncu jest co poczytać
Batmanko dzieciaczki są superasne , Nadziej to już duża pannica
Suari ja chce więcej zdjęć Igorka , bo o n jest prześliczny
Różyczko co za pinda już więcej do takiej zdziry bym nie poszła!!!!Zdrówka dla Szymusia
Madzia to pewnie pierwsza miłośc was obojaga Strasznie miło sie czyta takie historie
Swoja opisze jak wrócę do domu bo ma to wszystko w pamiętnikach
Kredzia dokładnie , jak cos komuś pisane to nie ominie nas to.......
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A co do ciuszków to ja oddaje do komisu
[hideMalina to to zawsze musisz mi wątrobę rozwalić hehe , A twój A to taki szybki Bili , ale powiem ci , ze ja znam kilka takich przypadków , że para byli po 10 lat po czym sie rozchodzili , a za 2 lata już był ślub z kimś "nowy"
U nas to już taki przesad chodzi , bo to chyba tak można nazwać , że jak po 5latch bycia ze soba śluby nie będzie to będzie rozstanie[/hide]
OOMadzia a co mi się wydawało , ze ty chcesz miec więcje dzieciaczków niz jedno.
Kimus Kubunio jak zwykle wymiata
No Malina nastepne z Miśiaj powalacie na kolana
Mia z paraca to rzeczywiście fajnie ci wyszło, Młody 9kg ju wazy to chyba najwiekszy z naszych dzieciaczków forumowych ale i chyba najstarszy
Dokładnie pomyslałam to samo Surai jak zwykle wylewna hehehe No ale za to też odważna
W koncu jest co poczytać
Batmanko dzieciaczki są superasne , Nadziej to już duża pannica
Suari ja chce więcej zdjęć Igorka , bo o n jest prześliczny
Różyczko co za pinda już więcej do takiej zdziry bym nie poszła!!!!Zdrówka dla Szymusia
Madzia to pewnie pierwsza miłośc was obojaga Strasznie miło sie czyta takie historie
Swoja opisze jak wrócę do domu bo ma to wszystko w pamiętnikach
Kredzia dokładnie , jak cos komuś pisane to nie ominie nas to.......
A co do ciuszków to ja oddaje do komisu
[hideMalina to to zawsze musisz mi wątrobę rozwalić hehe , A twój A to taki szybki Bili , ale powiem ci , ze ja znam kilka takich przypadków , że para byli po 10 lat po czym sie rozchodzili , a za 2 lata już był ślub z kimś "nowy"
U nas to już taki przesad chodzi , bo to chyba tak można nazwać , że jak po 5latch bycia ze soba śluby nie będzie to będzie rozstanie[/hide]
OOMadzia a co mi się wydawało , ze ty chcesz miec więcje dzieciaczków niz jedno.
Kimus Kubunio jak zwykle wymiata
No Malina nastepne z Miśiaj powalacie na kolana
Mia z paraca to rzeczywiście fajnie ci wyszło, Młody 9kg ju wazy to chyba najwiekszy z naszych dzieciaczków forumowych ale i chyba najstarszy
Dokładnie pomyslałam to samo Surai jak zwykle wylewna hehehe No ale za to też odważna
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #351079 przez luska
No to was w końcu nadrobiłam , bo totalny brak czasu .U mamuski to w swoim żywiole ciągle gdzieś , ciągle coś...a tak to ja lubię
Ach moja mała od wczoraj tez na brzuszek w końcu się przekręca .Poza tm wiecie co cwaniara robi , jak leży na brzuszku to głowa na ziemie paluszkami u nóg się zpiera tez o podłoge , tyłek podnosi i tak pełza do przodu.Nie wiem czy wiecie o co chodzi Myślałam ,że robi to przypadkowo , od tak .Ale dziś leżała z moja mam na łóżku i koniecznie chciała dotkną bluzki i nie dosięgała , wiec głowa w poduszkę palcami sie zaprała i tak "szła " do przodu aż w końcu była na tyle blisko , ze dosięgła , jaką radochę miała.
Ach moja mała od wczoraj tez na brzuszek w końcu się przekręca .Poza tm wiecie co cwaniara robi , jak leży na brzuszku to głowa na ziemie paluszkami u nóg się zpiera tez o podłoge , tyłek podnosi i tak pełza do przodu.Nie wiem czy wiecie o co chodzi Myślałam ,że robi to przypadkowo , od tak .Ale dziś leżała z moja mam na łóżku i koniecznie chciała dotkną bluzki i nie dosięgała , wiec głowa w poduszkę palcami sie zaprała i tak "szła " do przodu aż w końcu była na tyle blisko , ze dosięgła , jaką radochę miała.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona