- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350464 przez Suari
Z tego co widzę to chyba żyrafka Sophie mamy grzechotkę z nią
Kredka- u nas w KRK jest becikowe od miasta.
Dorcia- ja część ciuszków "upchałam" rodzicom
Batmanik- cudne dzieciaczki i podobne do siebie dwiekrople wody
Róża- w takiej sytuacji to myśli się o dziecku, a nie żeby dowalić takiej pindzie, może kiedyś się odegrasz na niej
Kredka- u nas w KRK jest becikowe od miasta.
Dorcia- ja część ciuszków "upchałam" rodzicom
Batmanik- cudne dzieciaczki i podobne do siebie dwiekrople wody
Róża- w takiej sytuacji to myśli się o dziecku, a nie żeby dowalić takiej pindzie, może kiedyś się odegrasz na niej
Temat został zablokowany.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350477 przez emkapl84
Sarna no super te fotki!!!!!przepiekna ta dziewczynka..no ale moja natka oczywiscie piekniejsza
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ogólnie mozna by opowiadac i opowiadac o naszym zwiazku!!!!moze napisze ksiazke????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ogólnie mozna by opowiadac i opowiadac o naszym zwiazku!!!!moze napisze ksiazke????
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350545 przez Róża
Cześć dziewuszki,
nocka ciężka, bo zakatarzona, trzeba było czyścić nosek, bo az bulgotało, przez to i Szymek nie spał za dobrze, bo skoro ja mu grzebałam w nosku to się wybudzał rzecz jasna, ale dziś się uśmiecha, widać,m ze ciapnięty, ale nie kaszle w zasadzie, katar już mniejszy, mam nadzieję, ze przejdzie bez silniejszych leków
Sprawdziłam, ze ten lek który ta lekarka w przychodni nam wypisała niby miał być antywirusowy a to syrop rozkurczajacy na stany zapalne pluc i oskrzeli, wiem ze ja nie jestem ani lekarzem ani farmaceuta, ale skoro dzieciatko ma katar i pokasluje, i ma czyste dolne drogi oddechowe, to po co jako głowny lek? ;/
Kima, no masz racje, Twoje okreslenie do tej pani dr pasuje jak ulal, pierwszy raz kliknelam na ten napis Spoiler-uwagi i zobaczylam, ze jak sie kliknie to wtedy coś tam pisze blondynka
Kredeczko miłego dzionka, dobry pediatra, to bardzo wazna osoba przy malutkim dziecki, niestety nasz przyjmowal rano, a balam sie czekac do dzis
Dorcia, życzenia zdrówka od cioci przekazałam Szymkowi, podziękował, po swojemu wiem, powinniśmy się odezwać, chyba czas się tego nauczyć, bo przeciez już nie jesteśmy dziećmi, a taka kwoka pewnie nie tylko nas tak potraktowała ....
Suarii odegram się przy najbliższym szczepieniu jak bedę u mojej, bo ona jest kierowniczką przychodni, po prostu powiem, ze dziecko nie brało leków, które są w karcie, no i bede musiala wytlumaczyc dlaczego chociaż tyle
Emka, wzruszyłam się naparwdę, piękna historia
U nas nic nadzwyczajnego nie było, opiszę jak usiądę potem do kompa
Szymek kima lece podszykowac obiad
nocka ciężka, bo zakatarzona, trzeba było czyścić nosek, bo az bulgotało, przez to i Szymek nie spał za dobrze, bo skoro ja mu grzebałam w nosku to się wybudzał rzecz jasna, ale dziś się uśmiecha, widać,m ze ciapnięty, ale nie kaszle w zasadzie, katar już mniejszy, mam nadzieję, ze przejdzie bez silniejszych leków
Sprawdziłam, ze ten lek który ta lekarka w przychodni nam wypisała niby miał być antywirusowy a to syrop rozkurczajacy na stany zapalne pluc i oskrzeli, wiem ze ja nie jestem ani lekarzem ani farmaceuta, ale skoro dzieciatko ma katar i pokasluje, i ma czyste dolne drogi oddechowe, to po co jako głowny lek? ;/
Kima, no masz racje, Twoje okreslenie do tej pani dr pasuje jak ulal, pierwszy raz kliknelam na ten napis Spoiler-uwagi i zobaczylam, ze jak sie kliknie to wtedy coś tam pisze blondynka
Kredeczko miłego dzionka, dobry pediatra, to bardzo wazna osoba przy malutkim dziecki, niestety nasz przyjmowal rano, a balam sie czekac do dzis
Dorcia, życzenia zdrówka od cioci przekazałam Szymkowi, podziękował, po swojemu wiem, powinniśmy się odezwać, chyba czas się tego nauczyć, bo przeciez już nie jesteśmy dziećmi, a taka kwoka pewnie nie tylko nas tak potraktowała ....
Suarii odegram się przy najbliższym szczepieniu jak bedę u mojej, bo ona jest kierowniczką przychodni, po prostu powiem, ze dziecko nie brało leków, które są w karcie, no i bede musiala wytlumaczyc dlaczego chociaż tyle
Emka, wzruszyłam się naparwdę, piękna historia
U nas nic nadzwyczajnego nie było, opiszę jak usiądę potem do kompa
Szymek kima lece podszykowac obiad
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350749 przez katka
Witajcie
My byłysmy dziś z Olinką u audiologa na kontroli słuchu i jest wszystko w najlepszym porządku
Kobitki ale cudne zdjęcia
Róza do kogo chodzisz prywatnie do lekarza z Szymusiem. A i dużo zdrówko życzymy i od Olinki
Emka Dorcia widocznie wasi byli wam pisani
A teraz ja wam troszke opisze tylko prosze sie nie śmiać.
My byłysmy dziś z Olinką u audiologa na kontroli słuchu i jest wszystko w najlepszym porządku
Kobitki ale cudne zdjęcia
Róza do kogo chodzisz prywatnie do lekarza z Szymusiem. A i dużo zdrówko życzymy i od Olinki
Emka Dorcia widocznie wasi byli wam pisani
A teraz ja wam troszke opisze tylko prosze sie nie śmiać.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350812 przez Róża
Katka super że u Olinki ze słuchem wszystko ok dzikujemy mamie i Olince :*
Byłam u Małgorzaty Skulimowskiej, przyjmuje na millenijnej, to jest za końcowym 9 na predocinku zaraz, fajna babka
Suarii dobrze, ze Igorek dzielnie zniósł szczepienie i co za waga !!!
A mój smyk z katarem lepiej, nie kaszle ale zaczyna sie robcic cieply, miał 37,3 na razie, ale boje sie ze lapie goraczke na popoludnie ... chyba dam nurofen jak wstanie bo teraz przykimał ...i cały czas by spał chorowitek, wczesniej na 2,5 godziny mi usnal ;/
Byłam u Małgorzaty Skulimowskiej, przyjmuje na millenijnej, to jest za końcowym 9 na predocinku zaraz, fajna babka
Suarii dobrze, ze Igorek dzielnie zniósł szczepienie i co za waga !!!
A mój smyk z katarem lepiej, nie kaszle ale zaczyna sie robcic cieply, miał 37,3 na razie, ale boje sie ze lapie goraczke na popoludnie ... chyba dam nurofen jak wstanie bo teraz przykimał ...i cały czas by spał chorowitek, wczesniej na 2,5 godziny mi usnal ;/
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350813 przez madziaska
hejka
Sauri, Igorek jaki juz duży No i bidulek przy tel inhalacji.
Każda historia miłosna wyjątkowa
Moja Hania spala dzisiaj do 8.20,szkoda,ze tak nie jest codziennie
Chyba pójdziemy na jeszcze jeden spacerek
buziaki mamuśki
I oczywiście dużo zdrówka dla naszego Szymonka
Sauri, Igorek jaki juz duży No i bidulek przy tel inhalacji.
Każda historia miłosna wyjątkowa
Moja Hania spala dzisiaj do 8.20,szkoda,ze tak nie jest codziennie
Chyba pójdziemy na jeszcze jeden spacerek
buziaki mamuśki
I oczywiście dużo zdrówka dla naszego Szymonka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- kima
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350820 przez kima
Hejka
Kubuś mi odstawił 15 minutową histerię zanim zasnął, wydawało mi się, ze jest śpiący, bo nie spał dzisiaj, tyle co na spacerze półtorej godziny a i to dość czujnie, oczy wpółotwarte, więc wzięłam na ręce, zaczęłam lulać, a tu ryk masakryczny! Zaczęłam wątpić, czy rzeczywiście był śpiący, ale oczy mu się już tak kleiły i śpi narazie 10 minut
Dorcia, ja zawsze powtarzam "co komu Pan Bóg przeznaczy, to się przed nim rozkraczy"hehe widocznie byliście dla siebie, a on może z tą koleżanką był po to, żeby zbliżyć się do Ciebie Ja ciuszki narazie upycham po szafach, do worków i gdzieś wciskam, nie sprzedaje, szkoda mi, planuje jeszcze dzieciaczki, a Ty myślisz mieć tylko jedną Lenkę?
Emka ciekawa historia, ale dobrze, że M wyszedł na ludzi, skoro miał tak nieciekawie w domu
I pytam się gdzie jest nasza "wyrodna matka", która nie wyparza butelek i pierze w zwykłym proszku hehehehehhe?
Rosołek się robi, muszę zaraz odpalić depilator, bo troche zarosłam tu i ówdzie, a dzisiaj basenik
Dorcia ja chyba niegdy "nie schudnę za bardzo" jak to określiłaś, no chyba, że schudłabym z 50kg
Kubuś mi odstawił 15 minutową histerię zanim zasnął, wydawało mi się, ze jest śpiący, bo nie spał dzisiaj, tyle co na spacerze półtorej godziny a i to dość czujnie, oczy wpółotwarte, więc wzięłam na ręce, zaczęłam lulać, a tu ryk masakryczny! Zaczęłam wątpić, czy rzeczywiście był śpiący, ale oczy mu się już tak kleiły i śpi narazie 10 minut
Dorcia, ja zawsze powtarzam "co komu Pan Bóg przeznaczy, to się przed nim rozkraczy"hehe widocznie byliście dla siebie, a on może z tą koleżanką był po to, żeby zbliżyć się do Ciebie Ja ciuszki narazie upycham po szafach, do worków i gdzieś wciskam, nie sprzedaje, szkoda mi, planuje jeszcze dzieciaczki, a Ty myślisz mieć tylko jedną Lenkę?
Emka ciekawa historia, ale dobrze, że M wyszedł na ludzi, skoro miał tak nieciekawie w domu
I pytam się gdzie jest nasza "wyrodna matka", która nie wyparza butelek i pierze w zwykłym proszku hehehehehhe?
Rosołek się robi, muszę zaraz odpalić depilator, bo troche zarosłam tu i ówdzie, a dzisiaj basenik
Dorcia ja chyba niegdy "nie schudnę za bardzo" jak to określiłaś, no chyba, że schudłabym z 50kg
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350823 przez Dorciaition
Malina dlaczego nic nie piszesz ja się pytam
Wow, ale Igorek pięknie waży. Mamusia ma co dźwigać
Kima
Vestusia brata gości
Planuję wlasnie, ale tyle tego mam ze szok. Dzis wynalazlam 3 kiecki za małe już
Oj nie przesadzaj z tą wagą
U mnie tez dzis rosołek
Wow, ale Igorek pięknie waży. Mamusia ma co dźwigać
Kima
Vestusia brata gości
Planuję wlasnie, ale tyle tego mam ze szok. Dzis wynalazlam 3 kiecki za małe już
Oj nie przesadzaj z tą wagą
U mnie tez dzis rosołek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350825 przez Suari
Madzia- no biedaczek męczył się jak był chory, a czasami to nie wyglądał na chorego. Co do inhalacji= to nie chciał wyjąć smoczka i dlatego jak już go wyjęłam to dałam mu inhalator i dzielnie z nim walczył u nas pada deszcz, pogoda od samego rana niezbyt, tak, że tylko na szczepieniu byliśmy.
Lekarz dziś powiedział, że duży z niego chłopak, mieści się w 90 centylu, jedynie główka tak między 75 a 90.
Co do spanie- wstałam dziś o 10 a Igor o 10.20, ale za to w nocy i nad ranem to ja mam pobudki co dwie godziny, czasami nawet częściej.
Róża- zdrówka dla Szymcia a powiem ci, że na katar robiłam Igorowi inhalację z rumianku, siedziałam z nim blisko garczka i wdychaliśmy, bo ja też wtedy byłam chora
Lekarz dziś powiedział, że duży z niego chłopak, mieści się w 90 centylu, jedynie główka tak między 75 a 90.
Co do spanie- wstałam dziś o 10 a Igor o 10.20, ale za to w nocy i nad ranem to ja mam pobudki co dwie godziny, czasami nawet częściej.
Róża- zdrówka dla Szymcia a powiem ci, że na katar robiłam Igorowi inhalację z rumianku, siedziałam z nim blisko garczka i wdychaliśmy, bo ja też wtedy byłam chora
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350832 przez Dorciaition
Suari napisał:
No nie wiem
A Malina, Anakol, Iva, Mia to gdzie? Anii wybaczamy bo chrzciny.
Kima- wyrodna matka ma gościa, brat do niej przyjechał, więc pewnie jemu poświęca czas ale wybaczmy jej, że nas tak zaniedbuje, co ?
No nie wiem
A Malina, Anakol, Iva, Mia to gdzie? Anii wybaczamy bo chrzciny.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350839 przez emkapl84
Madzia ale fajnie, ze Hania spała tak dlugo...moja spi po 12 godzin ostatnimi czasy...przed 19 juz jest padnieta i śpi jakoś do 6...mnie to bardzo odpowiada bo jestem rannym ptaszkiem i zawsze wstawałam o 6
Madzia ale fajnie, ze Hania spała tak dlugo...moja spi po 12 godzin ostatnimi czasy...przed 19 juz jest padnieta i śpi jakoś do 6...mnie to bardzo odpowiada bo jestem rannym ptaszkiem i zawsze wstawałam o 6
Moderatorzy: ilona