BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #350464 przez Suari
Z tego co widzę to chyba żyrafka Sophie ;) mamy grzechotkę z nią :)

Kredka- u nas w KRK jest becikowe od miasta.

Dorcia- ja część ciuszków "upchałam" rodzicom :)

Batmanik- cudne dzieciaczki i podobne do siebie dwiekrople wody :)

Róża- w takiej sytuacji to myśli się o dziecku, a nie żeby dowalić takiej pindzie, może kiedyś się odegrasz na niej ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #350477 przez emkapl84
Sarna no super te fotki!!!!!przepiekna ta dziewczynka..no ale moja natka oczywiscie piekniejsza :blink: :lol: :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ogólnie mozna by opowiadac i opowiadac o naszym zwiazku!!!!moze napisze ksiazke???? :laugh: :blink:
12 lata 8 miesiąc temu #350483 przez Dorciaition
Emka piękna historia :) No pewnie, pisz książke :)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #350545 przez Róża
Cześć dziewuszki,
nocka ciężka, bo zakatarzona, trzeba było czyścić nosek, bo az bulgotało, przez to i Szymek nie spał za dobrze, bo skoro ja mu grzebałam w nosku to się wybudzał rzecz jasna, ale dziś się uśmiecha, widać,m ze ciapnięty, ale nie kaszle w zasadzie, katar już mniejszy, mam nadzieję, ze przejdzie bez silniejszych leków :)

Sprawdziłam, ze ten lek który ta lekarka w przychodni nam wypisała niby miał być antywirusowy a to syrop rozkurczajacy na stany zapalne pluc i oskrzeli, wiem ze ja nie jestem ani lekarzem ani farmaceuta, ale skoro dzieciatko ma katar i pokasluje, i ma czyste dolne drogi oddechowe, to po co jako głowny lek? ;/

Kima, no masz racje, Twoje okreslenie do tej pani dr pasuje jak ulal, pierwszy raz kliknelam na ten napis Spoiler-uwagi i zobaczylam, ze jak sie kliknie to wtedy coś tam pisze :D blondynka :D

Kredeczko miłego dzionka, dobry pediatra, to bardzo wazna osoba przy malutkim dziecki, niestety nasz przyjmowal rano, a balam sie czekac do dzis :)

Dorcia, życzenia zdrówka od cioci przekazałam Szymkowi, podziękował, po swojemu :) wiem, powinniśmy się odezwać, chyba czas się tego nauczyć, bo przeciez już nie jesteśmy dziećmi, a taka kwoka pewnie nie tylko nas tak potraktowała ....

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Suarii odegram się przy najbliższym szczepieniu jak bedę u mojej, bo ona jest kierowniczką przychodni, po prostu powiem, ze dziecko nie brało leków, które są w karcie, no i bede musiala wytlumaczyc dlaczego :) chociaż tyle :)

Emka, wzruszyłam się naparwdę, piękna historia :) :) :)

U nas nic nadzwyczajnego nie było, opiszę jak usiądę potem do kompa :)

Szymek kima lece podszykowac obiad :)
12 lata 8 miesiąc temu #350749 przez katka
Witajcie
My byłysmy dziś z Olinką u audiologa na kontroli słuchu i jest wszystko w najlepszym porządku :lol:

Kobitki ale cudne zdjęcia

Róza do kogo chodzisz prywatnie do lekarza z Szymusiem. A i dużo zdrówko życzymy i od Olinki :kiss: :kiss: :kiss:

Emka Dorcia widocznie wasi byli wam pisani

A teraz ja wam troszke opisze tylko prosze sie nie śmiać.

12 lata 8 miesiąc temu #350762 przez Suari
My po szczepieniu- miał dwa kłucia, bo też na WZW B, troche pokwękał przy wkłuwaniu, ale zaraz mu przeszło. Mój klocek waży 9115 g :)
12 lata 8 miesiąc temu #350812 przez Róża
Katka super że u Olinki ze słuchem wszystko ok :) dzikujemy mamie i Olince :*
Byłam u Małgorzaty Skulimowskiej, przyjmuje na millenijnej, to jest za końcowym 9 na predocinku zaraz, fajna babka

Suarii dobrze, ze Igorek dzielnie zniósł szczepienie :) i co za waga !!!

A mój smyk z katarem lepiej, nie kaszle ale zaczyna sie robcic cieply, miał 37,3 na razie, ale boje sie ze lapie goraczke na popoludnie ... chyba dam nurofen jak wstanie bo teraz przykimał ...i cały czas by spał chorowitek, wczesniej na 2,5 godziny mi usnal ;/
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350813 przez madziaska
hejka :)

Sauri, Igorek jaki juz duży :) No i bidulek przy tel inhalacji.

Każda historia miłosna wyjątkowa ;)

Moja Hania spala dzisiaj do 8.20,szkoda,ze tak nie jest codziennie ;)

Chyba pójdziemy na jeszcze jeden spacerek :)

buziaki mamuśki :kiss:

I oczywiście dużo zdrówka dla naszego Szymonka :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #350820 przez kima
Hejka :)

Kubuś mi odstawił 15 minutową histerię zanim zasnął, wydawało mi się, ze jest śpiący, bo nie spał dzisiaj, tyle co na spacerze półtorej godziny a i to dość czujnie, oczy wpółotwarte, więc wzięłam na ręce, zaczęłam lulać, a tu ryk masakryczny! Zaczęłam wątpić, czy rzeczywiście był śpiący, ale oczy mu się już tak kleiły i śpi narazie 10 minut ;)

Dorcia, ja zawsze powtarzam "co komu Pan Bóg przeznaczy, to się przed nim rozkraczy"hehe widocznie byliście dla siebie, a on może z tą koleżanką był po to, żeby zbliżyć się do Ciebie :) Ja ciuszki narazie upycham po szafach, do worków i gdzieś wciskam, nie sprzedaje, szkoda mi, planuje jeszcze dzieciaczki, a Ty myślisz mieć tylko jedną Lenkę? :)

Emka ciekawa historia, ale dobrze, że M wyszedł na ludzi, skoro miał tak nieciekawie w domu :)

I pytam się gdzie jest nasza "wyrodna matka", która nie wyparza butelek i pierze w zwykłym proszku hehehehehhe? :laugh:

Rosołek się robi, muszę zaraz odpalić depilator, bo troche zarosłam tu i ówdzie, a dzisiaj basenik :)

Dorcia ja chyba niegdy "nie schudnę za bardzo" jak to określiłaś, no chyba, że schudłabym z 50kg :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350823 przez Dorciaition
Malina dlaczego nic nie piszesz ja się pytam :unsure:

Wow, ale Igorek pięknie waży. Mamusia ma co dźwigać :)

Kima :)

Vestusia brata gości :)

Planuję wlasnie, ale tyle tego mam ze szok. Dzis wynalazlam 3 kiecki za małe już :(

Oj nie przesadzaj z tą wagą :P

U mnie tez dzis rosołek :)

12 lata 8 miesiąc temu #350825 przez Suari
Madzia- no biedaczek męczył się jak był chory, a czasami to nie wyglądał na chorego. Co do inhalacji= to nie chciał wyjąć smoczka i dlatego jak już go wyjęłam to dałam mu inhalator i dzielnie z nim walczył :) u nas pada deszcz, pogoda od samego rana niezbyt, tak, że tylko na szczepieniu byliśmy.

Lekarz dziś powiedział, że duży z niego chłopak, mieści się w 90 centylu, jedynie główka tak między 75 a 90.

Co do spanie- wstałam dziś o 10 :laugh: a Igor o 10.20, ale za to w nocy i nad ranem to ja mam pobudki co dwie godziny, czasami nawet częściej.

Róża- zdrówka dla Szymcia :kiss: a powiem ci, że na katar robiłam Igorowi inhalację z rumianku, siedziałam z nim blisko garczka i wdychaliśmy, bo ja też wtedy byłam chora :)
12 lata 8 miesiąc temu #350830 przez Suari
Kima- wyrodna matka ma gościa, brat do niej przyjechał, więc pewnie jemu poświęca czas :) ale wybaczmy jej, że nas tak zaniedbuje, co ? ;)
12 lata 8 miesiąc temu #350832 przez Dorciaition
Suari napisał:

Kima- wyrodna matka ma gościa, brat do niej przyjechał, więc pewnie jemu poświęca czas :) ale wybaczmy jej, że nas tak zaniedbuje, co ? ;)

No nie wiem :silly:

A Malina, Anakol, Iva, Mia to gdzie? Anii wybaczamy bo chrzciny.

12 lata 8 miesiąc temu #350833 przez emkapl84
A my byłysmy dzis w bibliotece...chyba sie Natalce podobało
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #350839 przez emkapl84

Madzia ale fajnie, ze Hania spała tak dlugo...moja spi po 12 godzin ostatnimi czasy...przed 19 juz jest padnieta i śpi jakoś do 6...mnie to bardzo odpowiada bo jestem rannym ptaszkiem i zawsze wstawałam o 6 :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia