BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349653 przez kima
Ja też widziałam i też nie mówie, druga mądra :laugh: Daruś nie tylko słodki jak śpiocha, ale w jakiej on pościeli superanckiej śpiocha B)

haha Sarenka wystaw tą swoją dupcie do pocałowania Kalinie :laugh:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #349654 przez Malina86
Wiecie co ja chyba też nie będę w tej spacerowce wozić jeszcze, chyba, ze gdzieś na chwilę np. do sklepu. Ja jej nie rozkladam na płasko, bo właśnie o to chodzi, ze Misia na płasko leżeć nie chce. Jakby leżała spokojnie to bym w gondoli wozila i bez sensu byłoby brać spacerowke i ja rozkładać. Michaska lapie się za bok gondoli i siada. Nie wiem co robić :huh:

Madziaska ja dzisiaj ugotowalam Misi zupę i uwierz, ze była równie mdla jak ze słoików, bo niczym nie doprawialam, a i tak Młoda wciągala jak szalona.
12 lata 8 miesiąc temu #349661 przez Malina86
Mam takich znajomych, którzy bardzo dużo i tłusto jedzą. Generalnie kuchnia staropolska u nich panuje. Swoje dziecko też tak żywią, jak ich synek miał 4 mce to dawali mu schabowego do polizania itd. Teraz mlody ma 6 lat i waży 46 kg! Wstydzi się wyjsc na plażę, dzieci się z niego śmieją. Ja dwa lata temu wazylam 46 kg!
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349663 przez Dorciaition
Kubuś cudo! I te dołeczki. Lenka ma po jednej stronie :)
Na pierwszym zdjeciu jaką elegancką fryzurkę ma :)
Mamuśka Synuś bosski.

Kocham patrzeć na te nasze maluchy.

Malinka śliczny awatarek :)

Idę lulkać, do juterka

:kiss: :kiss: :kiss:

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349666 przez Malina86
Ło kurcze, a co to za "ciacho" na fotach?! Jak jutro pokaże Michasce to oszaleje!
12 lata 8 miesiąc temu #349669 przez [email protected]
Kredzia-ja małemunie daje jeszcze papek, tak tylko dałam ciutelke banana spróbować, dosłownie kawałeczek na języczek. Moj maluszek też nie jadł jak go tak dziąsła bolały...nie bój nic-zacznie jesc:) tylko wiem jak to boli-kiedy maluszka boli:/

Anakol-udanych chrzcin! Miło że powracasz do nas:)

Kimuś-najlepszego dla mężowego!!! Super torcik-nie jadlam jeszcze takiego połączneia!
Hohohoho to mnie rozbawiła Twoja historia z tucznikiem hahaha-ale widzisz ludzie maja mózgi, niestety coś nie chc ich używać!

Emka-zdjecia z basenu super! I super ze wesele w koncu okazalo sie super!

Dorcia-moja familia tak samo działała z synkiem-pół roku i jadł frytki, sadzone jajka itp-masakra-teraz Remig jest otyły i to bardzo-w dodatku opozniony w rozwoju-ale kuzynka cpała i zrobili go na haju i cpała na początku ciązy....potem jak widac też nie dbała.

Lusia-no widzisz nie dziwie sie ze sie wkurzył-bo dlaczego ciągle muszą brać wasz??? A słowa ehhh słowa są straszne, a najgorsze ze czasem niewiadomo kiedy płyną-ja wczoraj nazwałam Adama
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
a on pije bardzo rzadko-tylko ze ja dostaje na tym punkcie jakiś fobii-Adam mi wypomniał jakiś czas temu ze tak reaguje bo sama napić sie nie moge już od ponad 3 lat-zastanawiałam się jakim pępym trzeba być żeby coś takiego powiedzieć-ale zaczynam sie teraz zastanawiać czy nie miał racji-bo skąd ta nagła nienawiść do alkoholu we mnie?
Najważniejesze że potem doszliście do porozumienia. A twoj dzien u rodzicow udany!

Malinka-no widzisz-to jak tescie zapukają pusc głosno muzyke i nie wpuszczaj-znowu sie obrazą:P

Mój Domiś urodził się pod koniec lipca jak miał 7 miesięcy dopiero siedział-ale sam jeszcze raczej nie siadał nie pamietam teraz, tak czy siak do spacerowki wsadziłam go dopiero wiosną jak ciepło było. Na szczescie maxi-cosi gondole duże są. Nasza spacerówka ma rozne poziomy siedzenia/lezenia-wiec jak już Daro będzie dobrze siedział to spacerówka-on z reszta jak Domiś lepiej śpi w domu niż na spacerze-na dworze jest za ciekawie zeby spac :)

I ja tam gotowac papek nie będę-po prostu mi się nie chce.

Zaraz poszukam fotak moze znajde gdzieś Kaline :P
12 lata 8 miesiąc temu #349673 przez [email protected]
Nie mam jej zdjęcia, myslalam zebedzie na fotkach z urodzin ale niet.

Boże Kinuś Twój synuś to model urodzony!
śliczny jest-a ten loczek na czubku głowy jest rozbrajający!!!!

Dorciu dziekuje kochana za słowa o Darusiu śpiącym:)
moze upoluje lepsze ujęcie next time z uśmieszkiem

jutro tez dodatm fotki jakies
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349675 przez luska
Docia teraz doczytała o tej koleżance

O nie Kubunio wyiata a to ostatnie zdjecie z tymi roziwanym włosami ach cudo :P :P

Nam małoda dzis tak na spacerze wydziwiała , ae co się dziecinie dziwic , jak sie naspała i nie leżenie jej w głowie , ale za to ,że na zmiane na reekach była u mnie i u mamy to fotek troszke narobiłyśmy

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349676 przez [email protected]
macie tu chociaz Lamy z dzisiejszego wypadu:)
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349677 przez [email protected]
Lusia a gdzie macie tak pięknie?
i Ty jak ślicznie wyglądasz! a dzieciaczki widzę do Ciebie podobne:*:*:*
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349678 przez luska
Sarna hehe słodkie są

Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349679 przez luska
Sarenko to park pałacowy ,.Moja mam ma tak przed blokiem pratycznie , jakieś 5minut drogi, a fatycznie jest tam ślicznie , teraz to nie ma jeszcze kwiatów ,a w lato no bajka :blushTa ślicznie hehe , bo skrzetnie ukrywam swoje niedoskonałości ,a mała to raczje do Ł podobna , no Olo to wierna kopia mamusi :silly:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #349683 przez [email protected]
a mała podobna do brata więc i do Ciebie:D
...jakie niedoskonałości?!?!? oj Lusia Lusia
mój młody w stopach zasmakował tylko na siedząco-a raczej na leżaczku zwija się w kulke i liże paluchy a na plecach nie-Domiś w ogole tak nie robił...
a ja tak umiem! wezme stope do twarzy hehehe
tu masz moje dzisiejsze ciało-wiele nie widać ale innego nie mam zdjęcia że mnie całą widać

Kurde!!! Adam zgasił swiatło w sypialni:/
to bede musiała pokombinować hahaha
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #349687 przez emkapl84
A ja chyba od 2 miesiecy wożę Natalkę w spacerówce..tylko też ma taką ze na siedzaco i na leżąco może byc wiec chyba ok :laugh:
a na basenie bardzo się Natalce podobało kilka razy zrobiła wystraszona minkę ale ogolnie to luzik :) a basen mamy zwykly chlorowany ale wydaje mi sie ze mniej niz w Polsce bo po wyjsciu nie czuję tak bardzo zapachu chloru na ciele....i cieplutka woda :lol:
dobranoc :kiss: :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #349698 przez vestusia
Dżem dobry Mamuśki.

Nie było mnie troszkę, ale sporo się działo.
W sobotę oczywiście dzień leciał

A wieczorem dostałam esa od brata, że będzie jutro, po czym, po jakichś 20 min. domofon a potem dzwonek do drzwi i stanął w nich brat. No szok ale radość jednocześnie.
Ucałował Zuzię na śpiocha, bo ona już słodko spała, posiedział troszkę a potem porwał Boba na balety. Wrócili o 3:30 w nocy he, he, he :D (albo nad ranem). Wczorajsza niedziela minęła z bratem, dziś dzień też tak będzie leciał, więc mało będę pisać...

Jeżeli idzie o spacerówkę, to myślę, że jest to też kwestia wózka. Ja mam taki dostosowany do małych dzieci z 3 stopniową regulacją siedzenia (calego, nie samego oparcia, bo to takie kubełkowe siedzonko) i Zuzia jest w pozycji półleżącej. W innej zresztą nie może być przez to ulewanie. Taka pozycja jak w leżaczku. Co do innej spacerówki to zgadzam się, żeby nie sadzać dziecka, dopóki samo tego nie zrobi.

Emcia widziałam fotki z basenu - rewelacyjne!

No a Wasze dzieciaczki są superowe!!!

Luska, piękne fotki i widoczki!!

Kima - KUbunio wymiata!

Muszę spadać chwilowo, bo mama na skype i ogarnę się a potem wpada brat... no i Zuza wstaje!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia