BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348670 przez madziaska
hej mamuśki :)

Pisałam do Was posta i tel mi się rozładował ;) Hania śpi ma tarasie,więc mam chwilkę ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kurcze juz nie pamiętam co jeszcze miałam napisać ;) idę sobie strzelić kawkę ;)
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #348710 przez Róża
Dzień dobry :) jak tutaj cichutko, chyba wszyscy spacerują :D

Mój gamoniek pobił rekord snu, wstał 8:15 usnął 20:!5 :) oczywiście szamał cyca w nocy nie raz, ale na śpiocha wszystko :D

Suari, uwielbiam Twojego Igora, matko, jaki to już duży chłopak, wierzyć się nie chce, że ten czas tak zasuwa !

Kredka, tak, mama jest chyba całym swiatem dla takiego Malca, a jak cudownie jest kiedy Maluszek daje jej to odczuć :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Katka, bidulo, odeśpij sobie, jutro weekend, może odsapniesz sobie? :) a może skowronek dłużej pokima? :)

Vestusia, o jakim krzesełku piszecie? nie wiedziałam, że można coś takiego kupić, chyba poszukam na allegro bo na mojego pulpecika nie mam pomysłu, powoli się przestaje mieścić w wanience, jak kopie nóżkami, to niestety już kopie w wanienke ;]

12 lata 8 miesiąc temu #348741 przez Suari

Róża- to też spanie ma Szymek :) u nas standardowo jest dłuższa podbudka między 6 a 7 na pogaduszki, ale potem jeszcze idzie spać. Róża ja miałam na myśli takie krzesełko:
allegro.pl/krzeselko-do-kapieli-aquababy...aby-i2228675715.html

Ja dziś w końcu odwiedziłam US, bo czas goni a pit sam się nie zaniesie :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348751 przez Malina86
Czesc Kochane!

Ja dopiero do domu zjechalam.

Bylam w Urzedzie Pracy, chociaz to powinien sie nazywac Urzad Bezrobotnych, bo nikt mi jeszcze nigdy zadnej oferty pracy tam nie przedstawil.

Chcialam Wam jeszcze odpisac, ale Misia marudzi, a malz na pilce. Odezwe sie potem.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348759 przez Dorciaition
Helloł.

Czytałam już z rana, ale dziś mój dzień sprzątania, no i piękna pogoda.

To krzesełko jest świetne, już wcześniej je widziałam, no i zastanawiałam się czy do prysznica może być. Ale skoro tak mówcie to pewnie tak. Już zapisałam stronkę. Zakupię później bo na razie mam szlaban na allegro. Wczoraj Krzysiu mnie zrypał, że codziennie u nas kurierzy. B)

Malina co masz za niekapek, że taka mała dziurka?

Vestusia
odstrzeliłas się jak ten szczur tzn ładnie czy brzydko? ;)

Róża, no pięknie Szymuś lulkał :)

Suari pit to pit, ale my jeszcze becikowego nie mamy załatwione :/

Malina kochana Twoja mama. Fakt- głupia sytuacja, ale teraz ona Wam pomoże, a może kiedyś Wy jej.`

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #348815 przez luska
hej laseczki

Sarna wow ale ci rosnie grubensik :ohmy:

Malina z butelkami nie pomoge, a z plamami tez mam problem.Teraz prałam z vaniszem i sie tak wszystko nie doprało , teraz top co sie nie doprało zalałzm waniszem , jeszcze raz wrzuce i zobaczymy .Najlepiej to odrazu sprać ;)

Docia to nie masz co narzekac na tesciówke w sumie :)
12 lata 8 miesiąc temu #348818 przez luska
U nas pogoda superowa , cieplutko i słonecznie .Z maluchami poszłam na spacerek ale z tą moja kuzka musiałam po 1,5 h wracac, bo glopdna ale za to olo został z tesciówka do 19.A teraz jest tak padniety , ze nie mozemy sie z nim poradzic , znaczy Ł nie może , bo ja do was pisze :P
A moja mała dzis dostało owoce i się okazało , ze umie szeroko pyszczek otwierać, no i dzis dostała biszkopta .Wzięłam sobie do kawy biszkopty , a ja lubie jak sa twarde , jak kupuje to zawsze otwieram paczke żeby wyschły i dalam dzis małej bo takim kotkiem sie na mnie patrzyła , ze szok .Wsuwała az jej się uszy trzęsły , całego wymemłała!!!Mlodej sie też maruda właczyła , buziaki
12 lata 8 miesiąc temu #348853 przez madziaska

Lusia,dałaś AURELCE biszkopta tak do rączki? Takiego suchego? Nie krztusiła się?

Jak Hania pobrudzi ubranka,od razu je namaczam i plamy schodzą ;) Nie czekam aż wyschnie,bo wtedy faktycznie ciężko sprać.
12 lata 8 miesiąc temu #348865 przez Suari
Dorcia- powiedz Krzysiowi, że sąsiadom paczki odbierasz, bo ich w domu nie ma ;) i leć załatwiać becikowe, bo cię listopad zastanie i dooopa zbita będzie. Nam udało się załatwić podwójne, tzn jedno to co przysługuje wszystkim, a drugie od gminy, kasa leży odłożona, będzie na bilety na wakacje :laugh:

Malina- rzeczywiście historia prawie miłosna na film się nadaje, ale lepiej późno niż wcale na taką deecyzję. A z pracą to na pewno się ułoży.
12 lata 8 miesiąc temu #348869 przez luska
Madzia tak suchego i do raczki a ona sobie go rozmiękczała tym memłaniem i jadła.nie krztusiła się , bo właśnie była tak twardy , ze tylko jak go rozmemłała to coś się oderwało ;)

Suari to fajnie , ze wam się udało załatwić to drugie , my się tez staraliśmy ale lipa , bo Ł jest watowcem B)no ale ten 1000 był odłożony na wakacje i nawet nie wiem kiedy się rozszedł B)
12 lata 8 miesiąc temu #348871 przez Malina86
Hej Babenki!

Suari jakie dokumenty trzeba bylo zlozyc na to drugie becikowe? Tak sobie mysle, ze moze i my bysmy sie zalapali.

Dorcia niekapek mamy Disneya.
Kiedys pytalas czy ja tez mam imie meza wytatuowanego- oczywiscie....ze nie :) Jeszcze mnie nie pogielo :)

Ja wczoraj przy sniadaniu dalam Misi na chwile skorke od chleba i potem zalowalam, bo byl straszny ryk jak jej zabralam. Bardzo jej sie podobalo, ale doslownie przez 30 sekund juz sobie kawalek uciumkala wiec tzreba siedziec i patrzec.
12 lata 8 miesiąc temu #348873 przez [email protected]
Kimus- robaki to w kupie a nie w gardle, ale od robaków kaszel-bez sensu ale tak ponoc sie dzieje. Pytałam własnie skąd te robale bo przieciez czysto mamy, rece kaze myc-wiadomo ze na dworze rece brude i wedruja do buzi, a słodycze Domis je tylko w weekend-ale powiedziała lekarka ze od psa-ja odrobaczam psa co pol roku tak w razie wu ale ponoc na łapach przynosi i na podłodze są...

Co do jabuszek kochana to sie nakleja słowo na jabłku jak jeszcze nie jest czerowne i ono tak dojrzewa ze czerwienieje od słońca a pod naklejkami nie. Zrywa sie takie jablko wczesniej i naswietla zeby na drzewie z naklejkami nie wisiało :D

Kurde kima a tescie wymiatają hahahaha!!! Bawią się sami no cóż-maja retekst chociaz zeby kupowac zabawki-zrozum ich przeciez zabawka itak jest nowa hahahah ale to zabawne :D

Kredzia-kurka wodna-nie daj sie kochana...moze i ten dom zostanie kiedys Wasz ale sama wiesz jakim kosztem-sprzątanie bez poszanowania,, ogolne zaniedbanie i do tego popijajacy tesc i awantury-nie daj sie bo to psychiczna wykańczalnia będzie :* a i sama wiesz kochanie jak zajmowałaś się babcią-teście tez będa żyli gdzieś do Waszej 50-60 więc kurde większość życia na kupie. Trzymaj sie maleńka!!!

Malinka-ja jak Domisiowi dawałam soczki bo on tez na cycu-to bardzo zadko wyparzałam, czasem zalewałam wrzątkiem-ale smoczki co kilka dni wrzątkiem zalewałam. Maleństwo na serduchu boskie! Alesz ona ma pocieszną buźkę :D

No...to tyle napisałam rano apotem internet mi sie zaiwsił:/
Już nadrabiam reszte-o ile nie usne:P
12 lata 8 miesiąc temu #348886 przez Suari
Malina- musiałabyś sprawdzić jak u Ciebie w mieście jest, my trochę musieliśmy kombinować, bo nie jesteśmy tu zameldowani, ale mamy umowę na wynajem mieszkania ;) i dałam im wszystkie dokumenty jakie tylko miałam żeby udowodnić, że tu mieszkam, z banku, zus-u, uczelni i takie tam. W każdym razie od momentu złożenia do momentu otrzymania kasy na konto minęło może 2 tygodnie albo nawet i nie.
12 lata 8 miesiąc temu #348887 przez madziaska
sarna, słyszałam juz kiedyś,ze przyczyną długotrwałego kaszlu mogą byc pasożyty. Oby Domisiowi szybko przeszło :)

Sauri, zapomniałam napisać,cudasek z Twojego Igorka :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu #348890 przez Malina86
Suari, a to u nas nie ma tego becikowego... Bo to tylko w niektorych miastach. Myslalam, ze moze straliscie sie o to, ktore sie nalezy rodzinom o malych dochodach.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia