- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347005 przez Kredka
Mikus spał do 11:10 i przebralismy pampka i dałam mu jesc, ledwo co zjadł i ulał..nosz ku..wa!! Współczuje Wam mamom z dzieciaczkami z refluksem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
P.S. DZieki za przypomnienie, skleroza mnie jakas dopadła.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
P.S. DZieki za przypomnienie, skleroza mnie jakas dopadła.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #347016 przez Dorciaition
My po spacerku, wpadam tylko na chwilę.
Idę robić botwinkę. Krzysiu uwielbia, ale nie wiem czy dam radę ;/
Idę robić botwinkę. Krzysiu uwielbia, ale nie wiem czy dam radę ;/
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347106 przez iva 20
My juz po spacerku polazilam ponad godzine i przyszlam do domku bo mi juz zimno bylo a lala dalej spi troche wytchnienia
Katka fajnie czasami wyjsc sobie na takie pogaduchy , pogadac z kims i sie rozerwac:)
Na obiadek zrobie chyba pomidorowa jeszcze nie wiem a ta godzina wkoncu wyjdzie ,ze nic nie zrobie hihi
Katka fajnie czasami wyjsc sobie na takie pogaduchy , pogadac z kims i sie rozerwac:)
Na obiadek zrobie chyba pomidorowa jeszcze nie wiem a ta godzina wkoncu wyjdzie ,ze nic nie zrobie hihi
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347140 przez Kredka
My już przyszlismy ze cmentarza.Zapalilam lamki i zaniosłam wiązankę.Caly spacer Mikołaj przespał. Teraz siedzi w lezaczku i patrzy sie na mnie i sie smieje. MImo iz ostatni raz jadł o 11 to jesc nie chce i rob co chcesz.Jest juz 15 wypycha cyca jezykiem i sie smieje to dziecko zyje powietrzem czy co?
Chwile tu zajrzalam i zaraz znowu 2 podejscie, moze cos zje bo juz mijają 4 godziny...wczesniej co zjadł to ulał i coz w tyz zoladeczku zostalo?
Pogoda do d...wieje, na chwilę się przejasniło, słonce wyszlo i myslałam ze juz tak zostanie a tu nagle nie wiadomo skąd chmury nadeszły...
DORCIAITION powodzenia z botwinkową. Ja nie lubie i nie gotuje.
zmykam, pozniej sie odezwę, moze wkoncu te moje dziecie zje
Chwile tu zajrzalam i zaraz znowu 2 podejscie, moze cos zje bo juz mijają 4 godziny...wczesniej co zjadł to ulał i coz w tyz zoladeczku zostalo?
Pogoda do d...wieje, na chwilę się przejasniło, słonce wyszlo i myslałam ze juz tak zostanie a tu nagle nie wiadomo skąd chmury nadeszły...
DORCIAITION powodzenia z botwinkową. Ja nie lubie i nie gotuje.
zmykam, pozniej sie odezwę, moze wkoncu te moje dziecie zje
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347154 przez Suari
Kredka- ja też nie uważam, że pójście z dzieckiem na cmentarz to nic złego, dobrze, że masz swoją rodzinkę to masz na kogo przelewać miłość.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347210 przez Malina86
Ja nie wiedzialam jak sie za Miśke zabrac jak mi sie osrakala po szyje, a co dopiero po takiej ekslozji
Ja nie wiedzialam jak sie za Miśke zabrac jak mi sie osrakala po szyje, a co dopiero po takiej ekslozji
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347216 przez madziaska
Faktycznie dzisiaj pustki, dziewczyny nadrobią wieczorem
Sauri,ja z kupa miałam przygodę wczoraj. Przed kąpielą rozbieram Hanię i mowie do niej 'gdzie się podziała nasza kupka?''(przez cały dzień nie robiła). Za chwilkę Hania jakoś dziwnie skupiona Patrzę na dupke,a tam leci, SZ nie zdążył podać papieru,chyba nie muszę kończyć
Hania zjadła pół słoiczka moreli Kaszkę dzisiaj odpuszcze. Spała dzisiaj na dworze znowu 3 godz. Zdążyłam zrobić pierogi,wyprasować tonę ubrań,odpocząć. Teraz leży pod stojakiem gimnastycznym i gada do niego
Chłopek gratuluje Trzecia będzie dziewuszka
Sauri,ja z kupa miałam przygodę wczoraj. Przed kąpielą rozbieram Hanię i mowie do niej 'gdzie się podziała nasza kupka?''(przez cały dzień nie robiła). Za chwilkę Hania jakoś dziwnie skupiona Patrzę na dupke,a tam leci, SZ nie zdążył podać papieru,chyba nie muszę kończyć
Hania zjadła pół słoiczka moreli Kaszkę dzisiaj odpuszcze. Spała dzisiaj na dworze znowu 3 godz. Zdążyłam zrobić pierogi,wyprasować tonę ubrań,odpocząć. Teraz leży pod stojakiem gimnastycznym i gada do niego
Chłopek gratuluje Trzecia będzie dziewuszka
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347221 przez Dorciaition
O wow Suari no to Igor zrobił Tobie niespodziankę, no i zapewnił robotę, co by mamusi się nie nudziło
[/hide]Malina Twój A ze Szwagierką to identycznie jak K ze swoją siostrą. No jak bym o nich czytała.[/hide]
Madziaska morola to ulubiony owoc Lenki. Uwielbia. Ale wcale się nie dziwię, bo mi też smakuje.
[/hide]Malina Twój A ze Szwagierką to identycznie jak K ze swoją siostrą. No jak bym o nich czytała.[/hide]
Madziaska morola to ulubiony owoc Lenki. Uwielbia. Ale wcale się nie dziwię, bo mi też smakuje.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu #347222 przez luska
No to mogę normalnie odpisywać
Iva skoro sie facet oferuje to czemu nie.Jeżeli nie chce nic za paliwo to tez bym sie nie upierała ;)Ale żeby nie było to coś w podziekowaniu bym dała jakś kawke , czekolade dobrą , wniaczka.
Vestsuia pewnie , ze po takich spotkaniach i odchamieniu się człowiek chodzi inaczej , ja z takich spotkań tez nie rezygnuje.kocham moje maluchy nad życie ale moje życie tylko na nich sie nie kończy.........
docia pytałas o te brzuszki , tak robie się zmobilizowałam .Byłam juz na na6w 9 dzień!!Ale śiweta były , odpuściłam.....i jakoś sie spowrotem nie mogłam za nie zabrać .Od wczoraj podejscie nr dwa , ale zaczełam juz od dnia 3 , spowrotem nie jem po 18 i jeszcze by sie słodycze przydało wywalis ale z tym to jakoś mi naprawde cięzko
Malina ty to masz dobrze z Michaśia , ta to ci spi
chłopek to moje gratulacje!!!!
Iva skoro sie facet oferuje to czemu nie.Jeżeli nie chce nic za paliwo to tez bym sie nie upierała ;)Ale żeby nie było to coś w podziekowaniu bym dała jakś kawke , czekolade dobrą , wniaczka.
Vestsuia pewnie , ze po takich spotkaniach i odchamieniu się człowiek chodzi inaczej , ja z takich spotkań tez nie rezygnuje.kocham moje maluchy nad życie ale moje życie tylko na nich sie nie kończy.........
docia pytałas o te brzuszki , tak robie się zmobilizowałam .Byłam juz na na6w 9 dzień!!Ale śiweta były , odpuściłam.....i jakoś sie spowrotem nie mogłam za nie zabrać .Od wczoraj podejscie nr dwa , ale zaczełam juz od dnia 3 , spowrotem nie jem po 18 i jeszcze by sie słodycze przydało wywalis ale z tym to jakoś mi naprawde cięzko
Malina ty to masz dobrze z Michaśia , ta to ci spi
chłopek to moje gratulacje!!!!
Moderatorzy: ilona