BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347225 przez Malina86
chłopek no to super! Ksawcio pewnie zadowolony :) Najwazniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok.

Wrzucam Wam moja Michaśke: :lol: Ja to lubie meczyc :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347229 przez madziaska
Hania chyba uczulona na ta morele. Tydzień temu dałam jej banana z morela i miała krostki na buzi,myślałam,ze to przez orzechy,których sporo zjadłam. Teraz widzę,ze kilka krostek znowu ma ma buzi. Dałam jej rano. Tak szybko m
mogły uczulić?

Michasia super !
12 lata 8 miesiąc temu #347231 przez chłopek
teraz musimy myslec nad imieniem
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347239 przez luska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Docia właśnie kiedy suwaczek zmieniłaś , fajny podoba mi sie :P

Ach no i bym zapomniała ..........niewytrzymałam dolam młodej dziś ta zupke marchewkową :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #347249 przez luska
hehehe Malina ostatnie zdjecie Miśi mnie powalilo :lol: Ale sie usmiałam z jej miny.

Madzia kurcze nie wiem czy tak szybko az by wyskoczyły ale skoro ostatnio tez wyskoczyły kiedy podałas morele to wszystko jest mozliwe
12 lata 8 miesiąc temu #347252 przez Malina86
madziaska mozliwe, ze to morele. Pediatra mi mowila, ze to jeden z bardziej alergizujacych owocow.

chłopek jakies pomysly na imie dla maluszka?

lusia Aurelcia wyglada na zadowolona przy jedzonku :)
12 lata 8 miesiąc temu #347258 przez chłopek
malina właśnie żadnych :) a może sie lekarz pomylił :) bo dzidzius na boku lezał
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347290 przez Kredka
SUARI ale Cie urządził synek :blink: co by sie mamusi nie nudzilo.

MALINA Misia to zawodowa modelka :)

LUSIA Aurelce smakowalo widać :) Olo jaki przejęty pierwszą zupką siostrzyczki. SLiczne dzieciaczki.

CHŁOPEK musicie zrobic liste ulubionych imion. NO i z tych wspolnie ulubionych wybrać jedno.

MADZIASKA odstwa jak na razie morele. Za jakis czas sprobuj dac Hani. To ze co teraz uczulilo nie znaczy ze za jakis czas tez bedzie

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu #347416 przez katka
Witajcie
Suari ale sie uśmiałam. Normalnie sie popłakałam z tej kupy

Malina mina nr 1 jest boska. Masz w domu modelke.

Luska widać że Aurelce smakowała zupka.

Chłopek jak miała być Kornelia to może byc Kornel :woohoo:

My bardzo miło spedziłysmy popołudnie. Fajnie tak poplotkować i spotkac sie z kolezankami
12 lata 8 miesiąc temu #347418 przez chłopek
katka no tez tak myślałam zobaczymy jeszcze jest czas :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347421 przez Dorciaition
witam z wieczora

Malutko do nadrabiania :dry:

Luśka powodzenia w dalszych ćwiczeniach :)
Widać, że jedzonko Aurelce smakuje. A jak Oluś zainteresowany :) he he

Miśka jak zwykle rozbrajająca. Ciekawe po kim te minki robi :silly:

Madziaska podobno jedzonko może uczulać już po pół godzinie, wiec możliwie, że to po moreli.

Vestusia Zuzanka jaka malusia była hehe ;) a Ty z bratem niesamowicie podobni :)

Suwaczek dziś zmieniłam z rańca :)

Wróciłam z Zumby. O jaa, ale tam trzeba się naskakać. Cycki mnie bolą od trzęsienia nimi ;) Ale jestem zadowolona, choć chyba byłam tam najstarsza. Same małolaty ;) W poniedziałek idę do innej instruktorki, moze tam też będa takie seniorki jak ja ;)
Inaczej sobie wyobrażałam dziewczynę, która będzie to prowadzić. Myślałam, że będzie wysoką, szczupłą pięknością, a to taka malusia purchaweczka ;) ale tańcowała super :)

No i jak co dzień Lencia :)

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #347459 przez Suari
Chłopek- gratulacje :)

Malina- mina Misi genialna, aż się chce całować takie słodkości :)

Luśka- twoja Aurelka też słodka. no i Lenka- te wasze dziewczyny nie odgonią się od chłopaków ;) ciekawe jak tatusiowie będą reagować ;)

Luśka co jest z tymi brzuszkami ? napisz jak będziesz miała chwilę, bo chyba się w końću zmobilizuję ;)

A wiecie co ? jak już sprzątałam po całej akcji to znalazłam kupęęęęę w łazience na mydle w płynie, tzn na pojemniku, mam nadzieję, że to wszystko i nigdzie żadnej niespodzianki nie znajdę ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347478 przez luska
Nie wierze co tu tak cicho , nawet w weekend nie ma takich pustek :P

Docia no najwazniejsze , że jesteś zadowolona :laugh:Lenka jak zwykle przez cudaśna :kiss: Docia a gdzie kupiłas te rajstopki??Sa superackie , a ja nigdzie nie moge dostaj rajtek białych w czerwone albo czarne groszki ew. serduszka , kokardki

Chłopek moja Aurelka według pierwszego usg i to wypas 4d miała byc chłopcem na 100% ale miałam wtedy wkur.....hehe bo instykt i moje upodobania samowe mówiły mi co innego ;) No i sie sprawdziło :P

suari w sumie nic z tymi brzuszkami nie jest hehehe ale nie robie takich zwykłych tylko aerobiczną szóstkę weidera, czyli taki jakby zestaw ćwiczen
12 lata 8 miesiąc temu #347482 przez Malina86
Heloł :)

Postanowilam i ja sie zmobilizowac i robic brzuszki :) Jutro zakwasy murowane :)

Poza tym dostalismy zaproszenie na grila na 3 maja do znajomych. Bardzo chce isc, ale nie wiem czy pojdziemy bo wszystko zwiazane jest z kasa.

Dorcia Lenka jest mega slodka. Caly czas sie zastanawiam do kogo ona jest podobna... Chyba do Krzysia co?
Miśki minki to po tatusiu :)
Stanik sportowy sobie kup :silly: :laugh:

Vestusia to prawda, bardzo podobni jestescie z bratem.

Ide na YCD i na Redsa oczywiscie :) Generalnie w lodowce mam tylko Redsa :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347491 przez Dorciaition
Luska rajstopki kupila moja bratowa w Anglii swojej 1,5 rocznej corci. Napisane jest na nich ze sa na 2 lata. Ocipielii ;) Ale dzieki temu dostalam kilka par :D

Malina taki mam plan z tym stanikiem :)

Dobrze ze jest Reds. Czlowiek bez jedzenia dlugo wytrzyma, gorzej bez picia ;) Kurcze szkoda tego grilla. Oby szybko sie i Was wyjasnilo z ta praca.

A Lenka nie wiadomo. Co czlowiek to inna opinie. Ale usta na pewno moje, kolor oczu moj, ksztalt oczu to ewidentnie Krzysiu bo ma takie speczyficzne no i dluga po nim. Bo Miska to czysta mamusia co? :)

Alanek[*] :(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka