- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347225 przez Malina86
chłopek no to super! Ksawcio pewnie zadowolony Najwazniejsze, ze z dzidziusiem wszystko ok.
Wrzucam Wam moja Michaśke: Ja to lubie meczyc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wrzucam Wam moja Michaśke: Ja to lubie meczyc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
Temat został zablokowany.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347229 przez madziaska
Hania chyba uczulona na ta morele. Tydzień temu dałam jej banana z morela i miała krostki na buzi,myślałam,ze to przez orzechy,których sporo zjadłam. Teraz widzę,ze kilka krostek znowu ma ma buzi. Dałam jej rano. Tak szybko m
mogły uczulić?
Michasia super !
mogły uczulić?
Michasia super !
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347239 przez luska
Docia właśnie kiedy suwaczek zmieniłaś , fajny podoba mi sie
Ach no i bym zapomniała ..........niewytrzymałam dolam młodej dziś ta zupke marchewkową
Docia właśnie kiedy suwaczek zmieniłaś , fajny podoba mi sie
Ach no i bym zapomniała ..........niewytrzymałam dolam młodej dziś ta zupke marchewkową
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez luska.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347290 przez Kredka
SUARI ale Cie urządził synek co by sie mamusi nie nudzilo.
MALINA Misia to zawodowa modelka
LUSIA Aurelce smakowalo widać Olo jaki przejęty pierwszą zupką siostrzyczki. SLiczne dzieciaczki.
CHŁOPEK musicie zrobic liste ulubionych imion. NO i z tych wspolnie ulubionych wybrać jedno.
MADZIASKA odstwa jak na razie morele. Za jakis czas sprobuj dac Hani. To ze co teraz uczulilo nie znaczy ze za jakis czas tez bedzie
MALINA Misia to zawodowa modelka
LUSIA Aurelce smakowalo widać Olo jaki przejęty pierwszą zupką siostrzyczki. SLiczne dzieciaczki.
CHŁOPEK musicie zrobic liste ulubionych imion. NO i z tych wspolnie ulubionych wybrać jedno.
MADZIASKA odstwa jak na razie morele. Za jakis czas sprobuj dac Hani. To ze co teraz uczulilo nie znaczy ze za jakis czas tez bedzie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kredka.
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347416 przez katka
Witajcie
Suari ale sie uśmiałam. Normalnie sie popłakałam z tej kupy
Malina mina nr 1 jest boska. Masz w domu modelke.
Luska widać że Aurelce smakowała zupka.
Chłopek jak miała być Kornelia to może byc Kornel
My bardzo miło spedziłysmy popołudnie. Fajnie tak poplotkować i spotkac sie z kolezankami
Suari ale sie uśmiałam. Normalnie sie popłakałam z tej kupy
Malina mina nr 1 jest boska. Masz w domu modelke.
Luska widać że Aurelce smakowała zupka.
Chłopek jak miała być Kornelia to może byc Kornel
My bardzo miło spedziłysmy popołudnie. Fajnie tak poplotkować i spotkac sie z kolezankami
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347421 przez Dorciaition
witam z wieczora
Malutko do nadrabiania
Luśka powodzenia w dalszych ćwiczeniach
Widać, że jedzonko Aurelce smakuje. A jak Oluś zainteresowany he he
Miśka jak zwykle rozbrajająca. Ciekawe po kim te minki robi
Madziaska podobno jedzonko może uczulać już po pół godzinie, wiec możliwie, że to po moreli.
Vestusia Zuzanka jaka malusia była hehe a Ty z bratem niesamowicie podobni
Suwaczek dziś zmieniłam z rańca
Wróciłam z Zumby. O jaa, ale tam trzeba się naskakać. Cycki mnie bolą od trzęsienia nimi Ale jestem zadowolona, choć chyba byłam tam najstarsza. Same małolaty W poniedziałek idę do innej instruktorki, moze tam też będa takie seniorki jak ja
Inaczej sobie wyobrażałam dziewczynę, która będzie to prowadzić. Myślałam, że będzie wysoką, szczupłą pięknością, a to taka malusia purchaweczka ale tańcowała super
No i jak co dzień Lencia
Malutko do nadrabiania
Luśka powodzenia w dalszych ćwiczeniach
Widać, że jedzonko Aurelce smakuje. A jak Oluś zainteresowany he he
Miśka jak zwykle rozbrajająca. Ciekawe po kim te minki robi
Madziaska podobno jedzonko może uczulać już po pół godzinie, wiec możliwie, że to po moreli.
Vestusia Zuzanka jaka malusia była hehe a Ty z bratem niesamowicie podobni
Suwaczek dziś zmieniłam z rańca
Wróciłam z Zumby. O jaa, ale tam trzeba się naskakać. Cycki mnie bolą od trzęsienia nimi Ale jestem zadowolona, choć chyba byłam tam najstarsza. Same małolaty W poniedziałek idę do innej instruktorki, moze tam też będa takie seniorki jak ja
Inaczej sobie wyobrażałam dziewczynę, która będzie to prowadzić. Myślałam, że będzie wysoką, szczupłą pięknością, a to taka malusia purchaweczka ale tańcowała super
No i jak co dzień Lencia
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347459 przez Suari
Chłopek- gratulacje
Malina- mina Misi genialna, aż się chce całować takie słodkości
Luśka- twoja Aurelka też słodka. no i Lenka- te wasze dziewczyny nie odgonią się od chłopaków ciekawe jak tatusiowie będą reagować
Luśka co jest z tymi brzuszkami ? napisz jak będziesz miała chwilę, bo chyba się w końću zmobilizuję
A wiecie co ? jak już sprzątałam po całej akcji to znalazłam kupęęęęę w łazience na mydle w płynie, tzn na pojemniku, mam nadzieję, że to wszystko i nigdzie żadnej niespodzianki nie znajdę
Malina- mina Misi genialna, aż się chce całować takie słodkości
Luśka- twoja Aurelka też słodka. no i Lenka- te wasze dziewczyny nie odgonią się od chłopaków ciekawe jak tatusiowie będą reagować
Luśka co jest z tymi brzuszkami ? napisz jak będziesz miała chwilę, bo chyba się w końću zmobilizuję
A wiecie co ? jak już sprzątałam po całej akcji to znalazłam kupęęęęę w łazience na mydle w płynie, tzn na pojemniku, mam nadzieję, że to wszystko i nigdzie żadnej niespodzianki nie znajdę
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347478 przez luska
Nie wierze co tu tak cicho , nawet w weekend nie ma takich pustek
Docia no najwazniejsze , że jesteś zadowolona :laugh:Lenka jak zwykle przez cudaśna Docia a gdzie kupiłas te rajstopki??Sa superackie , a ja nigdzie nie moge dostaj rajtek białych w czerwone albo czarne groszki ew. serduszka , kokardki
Chłopek moja Aurelka według pierwszego usg i to wypas 4d miała byc chłopcem na 100% ale miałam wtedy wkur.....hehe bo instykt i moje upodobania samowe mówiły mi co innego No i sie sprawdziło
suari w sumie nic z tymi brzuszkami nie jest hehehe ale nie robie takich zwykłych tylko aerobiczną szóstkę weidera, czyli taki jakby zestaw ćwiczen
Docia no najwazniejsze , że jesteś zadowolona :laugh:Lenka jak zwykle przez cudaśna Docia a gdzie kupiłas te rajstopki??Sa superackie , a ja nigdzie nie moge dostaj rajtek białych w czerwone albo czarne groszki ew. serduszka , kokardki
Chłopek moja Aurelka według pierwszego usg i to wypas 4d miała byc chłopcem na 100% ale miałam wtedy wkur.....hehe bo instykt i moje upodobania samowe mówiły mi co innego No i sie sprawdziło
suari w sumie nic z tymi brzuszkami nie jest hehehe ale nie robie takich zwykłych tylko aerobiczną szóstkę weidera, czyli taki jakby zestaw ćwiczen
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez luska.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #347482 przez Malina86
Heloł
Postanowilam i ja sie zmobilizowac i robic brzuszki Jutro zakwasy murowane
Poza tym dostalismy zaproszenie na grila na 3 maja do znajomych. Bardzo chce isc, ale nie wiem czy pojdziemy bo wszystko zwiazane jest z kasa.
Dorcia Lenka jest mega slodka. Caly czas sie zastanawiam do kogo ona jest podobna... Chyba do Krzysia co?
Miśki minki to po tatusiu
Stanik sportowy sobie kup
Vestusia to prawda, bardzo podobni jestescie z bratem.
Ide na YCD i na Redsa oczywiscie Generalnie w lodowce mam tylko Redsa
Postanowilam i ja sie zmobilizowac i robic brzuszki Jutro zakwasy murowane
Poza tym dostalismy zaproszenie na grila na 3 maja do znajomych. Bardzo chce isc, ale nie wiem czy pojdziemy bo wszystko zwiazane jest z kasa.
Dorcia Lenka jest mega slodka. Caly czas sie zastanawiam do kogo ona jest podobna... Chyba do Krzysia co?
Miśki minki to po tatusiu
Stanik sportowy sobie kup
Vestusia to prawda, bardzo podobni jestescie z bratem.
Ide na YCD i na Redsa oczywiscie Generalnie w lodowce mam tylko Redsa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347491 przez Dorciaition
Luska rajstopki kupila moja bratowa w Anglii swojej 1,5 rocznej corci. Napisane jest na nich ze sa na 2 lata. Ocipielii Ale dzieki temu dostalam kilka par
Malina taki mam plan z tym stanikiem
Dobrze ze jest Reds. Czlowiek bez jedzenia dlugo wytrzyma, gorzej bez picia Kurcze szkoda tego grilla. Oby szybko sie i Was wyjasnilo z ta praca.
A Lenka nie wiadomo. Co czlowiek to inna opinie. Ale usta na pewno moje, kolor oczu moj, ksztalt oczu to ewidentnie Krzysiu bo ma takie speczyficzne no i dluga po nim. Bo Miska to czysta mamusia co?
Malina taki mam plan z tym stanikiem
Dobrze ze jest Reds. Czlowiek bez jedzenia dlugo wytrzyma, gorzej bez picia Kurcze szkoda tego grilla. Oby szybko sie i Was wyjasnilo z ta praca.
A Lenka nie wiadomo. Co czlowiek to inna opinie. Ale usta na pewno moje, kolor oczu moj, ksztalt oczu to ewidentnie Krzysiu bo ma takie speczyficzne no i dluga po nim. Bo Miska to czysta mamusia co?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
Moderatorzy: ilona