BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #346505 przez emkapl84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A z tymi imprezkami z dzieciakami to mnie chyba zle zrozumiałas bo ja tez nie jestem za tym, zeby ciagac dzieci na imprezy i gdybym miala z kim zostawic Natalke to nawet bym sie nie zastanawiala...
A Michasia jaka zdolna juz na komputerzetak profesjonalnie pisze :laugh:
Natalka jeszcze nie guga za bardzo..ostatnio to mam wrazenie ze probuje spiewac bo takie melodyjne dzwieki wydaje...no wiec bedzie albo akrobatka albo piosenkarka :laugh:
Do M dzis zadzwonili ze mial wczoraj isc na nocke do pracy ale tel nie odbieral!!!!!nosz cholercia nie mial zasiegu i nocka przepadła...ale idzie jeszcze dzis na noc i w piatek na dzien moze jeszcze cos w weekend wpadnie...eh ten system pracy mnie rozwala po prostu...
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #346511 przez Malina86
emcia Kochana ja Cie zrozumialam i wiem, ze Ty po prostu nie masz za bardzo wyjscia i dlatego Natke zabierasz, ale tak jak pisala Vestusia sa osoby, ktore pomimo, ze maja z kim dziecko zostawic to i tak je wezma bez znaczenia czy ktos sobie tego zyczy czy nie i jeszcze gotowe sa sie obrazic, ze ktos bez dzieci zaprasza.
Natalka bedzie akrobatka jak nic! Umiejetnosci ma niezwykle- ja bym padla jakbym tak miala noge trzymac chocby przez 10 sekund :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #346514 przez emkapl84

12 lata 8 miesiąc temu #346518 przez Malina86

12 lata 8 miesiąc temu #346524 przez emkapl84

12 lata 8 miesiąc temu #346525 przez emkapl84
chyba powinnyśmy coś o dzieciach napisac bo to w sumie forum o dzieciach a my tu zawsze swoje sprawy wywlekamy :lol: :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346527 przez Malina86

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346530 przez Malina86
Hahaha no to pisze: "cos o dzieciach" :lol: :lol: :lol:

Niedlugo bede musiala poszukac forum: "Zapytaj komornika" hahahaha :lol:
12 lata 8 miesiąc temu #346541 przez madziaska

12 lata 8 miesiąc temu #346569 przez Malina86

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346629 przez Kredka
osz Wy niedobre!!! Tyle naprodukować :angry: no i znów cały wieczor z głowy, bo musze Was nadrobic bo nie usnę.

Dzien mi minął super. Przyjechala tesciowa a ja mialam czas na ogarniecie w spokoju mieszkania. No i co najwazniejsze nie musialam prasować, czego nie cierpię :blush: Tesciowa lubi prasować. Tak mówi. Nie wiem, jak można lubić prasować????? :unsure:
Jutro tez moze przyjedzie i jak bedzie ladna pogoda to wyjdzie z Mikołej na spacer a ja wypastuje panele, wywietrze, bo ta pasta śmierdzi i nie chce aby Mikolaj wdychał te opary.

Zmykam bo Mikus juz sie niecierpliwi. Czekam na męża, bo poszedł na poczte cos wpłacic i kąpiemy bąbla a potem lulu. No i oczywiscie wczesniej forum, no bo jakze inaczej.
Wczoraj wieczorem chciałam zajrzec jeszcze do Was ale jak polozyłam sie kolo męzusia to
usnęłam nie wiadomo kiedy. Obudzilam sie po północy z mega czkawką. Nakarmilam malego i znow w kimono.
Do pozniej!!!! Bo Miki kwęka w lezaczku!!!

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346667 przez Dorciaition
Nadrobiłam, ale żeby odpisać wszystkim to byłby nie lada wyczyn ;)

Forum o dzieciach, ale czasami też trzeba pogadać o innych sprawach :)

Kredzia gdybyś nie karmiła to pomyślałabym, że to czkawka pijacka :silly:
Oo jaką masz pomocną teściówkę. :)

Ja cały czas walczę z tą babą od tego pałąka. Ona jest jakaś
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
. Dawno tak nie klnęłam B) Ale tak mnie dobija, takie rzeczy pisze jak jakaś małolata. Teraz weszłam na lapka żeby rozpocząć spór w allegro, ale napisała, że może mi dosłać cześci których nie ma. no zobaczymy. najpierw się zapytałam czy będę sprawnie działać.

Róża chętnie bym się z Tobą podzieliła tortillą, ale za późno przeczytałam i wszystko zdążyliśmy zjeść. Następnym razem ok?

Vestusia Ty bidulko, na sałacie jedziesz. Ale przynajmniej będzie efekt, a nie jak u mnie.
Ha ha a te przekąski, które zostały faktycznie ktoś musiał zjeść, przecież nie mogły się zmarnować

Malinka po jakim czasie pozwolili Wam wymienić kolczyki. Nam po 3 tyg, ale nie mogę się już doczekać.

Mam pytanie do dziewczyn, które nie wracają od razu do pracy? Idziecie na urlop wychowawczy czy na bezrobocie?

Lenci tak spodobało się przewracanie na brzuszek, że cały dzień dziś ćwiczyła. Co ją położę na plecki to ona myk i jest na brzuszku.

W ogóle w nocy nie spała 2 godziny, a w dzień dziś 3,5 godziny na raz. Już się boję dzisiejszej nocy.

Vestusia pamiętasz ten dresik? Ty go też kupiłaś czy nie?

Alanek[*] :(
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #346672 przez Dorciaition
Do Miśki

Dnopdn, jdoja, japondohd. Osnuwbdwkdwqp ndoqhwe ndowqihed , a ujbdoqw.

Ona będzie wiedziała o co chodzi ;)

Alanek[*] :(
12 lata 8 miesiąc temu #346691 przez luska
hej kochane

hehe padłam Docia z tego stwierdzenie , ze w miesnym i komornikiem nie chciała bys być hehehe, ze komornikiem to mniej wiecej wiem czemu bys nie chciała byc , a w mięsnym??

Kredzia to masz całkiem pomocną teściówke:)

Iva tak jak pisze Madza z tym glutenem , ja akurat małej jeszcze zupek nie chce wprowadzać wiec daje samą kasze manne na wodzie, po łyżeczce.

Malina hehehe no ja tego nie rozumiem.Aurelka by mi musiała przetłumaczyć ;)

My dzis też dosyc ciekawie minął dzionek.Byliśmy u Kuzynki i Mai czyli kuzyneczki aurelki tej o 2 tygodnie młodszej , posiedziałysmy mu pogadałysmy , dziewczynki , Olo sie nabiegał, a teraz dzieciaki spia ja sie biore za brzuszki i też mykam do wyrka :)

buzikai mauski :kiss: :kiss:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346692 przez madziaska

A jak tam Leńci nóżka? byłaś u lekarza?

Kurka, nie wiem co robić z Hania. Chodzi o to wprowadzanie jedzonka. Na początku jeszcze jako tako szło. Tzn owoce jadła, parę łyżeczek lub pół słoiczka dziennie. kaszek nie chce wogole,próbowałam z rożnymi smakami. Dzisiaj kupiłam kleik kukurydziany,też nie. Z południe podałam jej marchewkę z ryżem,płakała więc dałam cyca i pospała na podwórku 3.5 godz. Myślałam,ze jak się obudzi będzie głodna to zrobię drugie podejście,niestety był ryk,wiec dałam cycka. Chodzi mi o te,ze ona zaczyna juz płakać jak daje jej coś innego niż cycka. Nie chce ja zrazic do jedzonka. Nie wiem co robić,czy nadal próbować? A możeona nie jest jeszcze gotowa? Może powinnam spróbować np za miesiąc ? Pomocy! :( no i czy można tak przestać,jeśli juz zaczęłam podawac?

luśka,tzn,ze dajesz małej tylko łyżeczkę tel kaszki dziennie tak?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia