- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Kredka
- Wylogowany
- gadatliwa
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346057 przez Kredka
MALINA kazdy ma prawo do swojego zdania. MYsle że takie zaproszenie z zaznaczeniem że bez dziecka jest nie w porzadku. Bo np ja nie bardzo miałabym z kim zostawic dziecka. NO i to znaczy że nie powinnam isc na wesele.Mysle że to czy ktos idzie z dzieckiem i bedzie go pilnować, czy bez dziecka to powinna byc dezycja osoby zaproszonej. Ja na swoim weselu prosiłam z dziecmi. Jak tańczylismy taniec weselny to wypuscili na nas pełno malutkich baloników. Dzieciaki miały superową radochę.
No ale to tylko moje skromne zdanie.
No ale to tylko moje skromne zdanie.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Kredka.
Temat został zablokowany.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346064 przez emkapl84
Ja jestem tego zdania co kredka ze jak sie kogos zaprasza na wesele to nieladnie jest zaznaczac,ze bez dziecka, ymbardziej,ze ta dziewczyna wie, ze ja tu nie mam nikogo, komu moglabym powiezyc Natalke...w sumie rozumiem tez twoje podejscie Malina,ze z dzieciakami czasem jest problem itp ale to powinna byc kazdego sprawa czy chce isc z dzieckiem czy nie...duzo tez zalezy od rodzicow, ktorzy powinni sie umiec zajac swoim dzieckiem na weselu, a nie zeby dzieciaki totalnie szalaly i robily co tylko im sie podoba...
Malina strasznie wspolczuje tej sytuacji z praca...u mnie tez srednio..M siedzi w domu...smazy wlasnie placki ziemniaczane ale mam zrabany nastroj przez to wszystko
Malina strasznie wspolczuje tej sytuacji z praca...u mnie tez srednio..M siedzi w domu...smazy wlasnie placki ziemniaczane ale mam zrabany nastroj przez to wszystko
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346066 przez iva 20
Witam :*
za wami nadarzyc to motorek w dupce nie pomoze czytalam tak na szybko ale nic nie pamietam hiihi
u mnie nowosc moja cora slicznie mowi MAMA jestem taka szczesliwa jak jej cos nie pasuje albo cos chce to tak glosno mama jak sie bawi to do zabawek gada takim juz innym glosikiem jak by z nimi rozmawiala
w sprawie finansowej to dzisiaj wkurzona bylam bo co u niego auto robilismy chce do jutra pieniadze a umawialismy sie na 25 ....
ja co do spania w nocy to jest masakra wstaje co 2 godziny albo nawet nie jest gorzej niz byla niemowalakiem bynajmniej spala po 3 , 4 godzinki chodze nie wyspana ,a anadotaek wstanie o 4 lub 5 nad ranem i isiedzi sobie wyspana a mi rece opadaja
Emka co do wesela to bym nie poszla bo ty masz rodzine a nie od razu tekst bez dziecka niech prosi innych bez dzieci troszke nie wporzadku wiedzac ,ze masz dziecko i moze nie bedziesz mogla Natali z nikim zostawic .... no ale kazdy ma swoje zdanie.
Lenka ,Olafek wszystkiego Naj od cioci Ivy i Nadii :* buziaki
malina no to Misia sie obrocila hehe to ja ostatnio mialam mala na lozku a ja patrze a ona lezy pozniej na skraju ,ze nogi jej wystawaly poza lozko myslalam ,ze zawalu dostane
za wami nadarzyc to motorek w dupce nie pomoze czytalam tak na szybko ale nic nie pamietam hiihi
u mnie nowosc moja cora slicznie mowi MAMA jestem taka szczesliwa jak jej cos nie pasuje albo cos chce to tak glosno mama jak sie bawi to do zabawek gada takim juz innym glosikiem jak by z nimi rozmawiala
w sprawie finansowej to dzisiaj wkurzona bylam bo co u niego auto robilismy chce do jutra pieniadze a umawialismy sie na 25 ....
ja co do spania w nocy to jest masakra wstaje co 2 godziny albo nawet nie jest gorzej niz byla niemowalakiem bynajmniej spala po 3 , 4 godzinki chodze nie wyspana ,a anadotaek wstanie o 4 lub 5 nad ranem i isiedzi sobie wyspana a mi rece opadaja
Emka co do wesela to bym nie poszla bo ty masz rodzine a nie od razu tekst bez dziecka niech prosi innych bez dzieci troszke nie wporzadku wiedzac ,ze masz dziecko i moze nie bedziesz mogla Natali z nikim zostawic .... no ale kazdy ma swoje zdanie.
Lenka ,Olafek wszystkiego Naj od cioci Ivy i Nadii :* buziaki
malina no to Misia sie obrocila hehe to ja ostatnio mialam mala na lozku a ja patrze a ona lezy pozniej na skraju ,ze nogi jej wystawaly poza lozko myslalam ,ze zawalu dostane
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #346076 przez Malina86
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kredzia pewnie, ze kazdy moze miec wlasne zdanie, rowniez w kwestii zapraszania gosci na wlasne wesele. Zreszta nie wiem co mialoby robic male dziecko do 5:00 rano na weselu. Idac za przykladem tej mojej kuzynki to zwineli sie o 22:30, no, ale najwazniejsze, ze dzieci mialy radoche Zwlaszcza z rozpierdzielenia wszystkich balonow i oproznienia calej fontanny czekoladowej Mysle, ze i rodzicom sie czasem nalezy troche "radochy". Poza tym uwazam, ze wpuszczenie dziecka w stado tanczacych i podpitych doroslych to wrecz zagrozenie dla niego.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kredzia pewnie, ze kazdy moze miec wlasne zdanie, rowniez w kwestii zapraszania gosci na wlasne wesele. Zreszta nie wiem co mialoby robic male dziecko do 5:00 rano na weselu. Idac za przykladem tej mojej kuzynki to zwineli sie o 22:30, no, ale najwazniejsze, ze dzieci mialy radoche Zwlaszcza z rozpierdzielenia wszystkich balonow i oproznienia calej fontanny czekoladowej Mysle, ze i rodzicom sie czasem nalezy troche "radochy". Poza tym uwazam, ze wpuszczenie dziecka w stado tanczacych i podpitych doroslych to wrecz zagrozenie dla niego.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu #346086 przez chłopek
kredka a co do orange to ja z nich zrezygnowalam wkurzali mnie tylko, mam teraz w play i jestem bardziej zadowolona.
my od siostry dostalismy zaproszenie z dzieckiem no ale Ksawcio był za mały i został ze szwagierka byl tylko na poprawinach, teraz od brata tez dostaniemy ze z dziecmi no i tylko na obiad pójdziemy bo nie mamy z kim dzieci zostawić zreszta ja nie bede co chwila do domu jedzic żeby maluszkowi dac jesć
my od siostry dostalismy zaproszenie z dzieckiem no ale Ksawcio był za mały i został ze szwagierka byl tylko na poprawinach, teraz od brata tez dostaniemy ze z dziecmi no i tylko na obiad pójdziemy bo nie mamy z kim dzieci zostawić zreszta ja nie bede co chwila do domu jedzic żeby maluszkowi dac jesć
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346090 przez Dorciaition
Szalone Wy!
Róża no to Szymuś już daje mamusi popalić, ciekawe co będzie później
Moja mi okulary ściąga
Kimuś współczuję z tą pracą. Lekarz niezły ;0 Mądrala.
No i fajnie masz z tym fittnessem. Ja pierwszy raz idę, wieć jakoś się stresuje. Myślę o tym, że tam same chudzielce będą i głupio mi będzie.
Zapomniałam co wiecej. Mam dziś mega nerwa. Krzysiu nie krzyczał na mnie o linki. Stwierdził tylko, że trzeba kupić nowe. Pewnie za kilka dni to do niego dojdzie i oberwie.
Chłopek ucałuj Ksawcia.
Nie poszłam na te indywidualne ćwiczenia. Poobserwuje jak tam jest w czasie tego fittnesu i moze wtedy się zdecyduje.
Miśka super wygląda. Jaka skupiona, no i wygimnastykowana
Róża no to Szymuś już daje mamusi popalić, ciekawe co będzie później
Moja mi okulary ściąga
Kimuś współczuję z tą pracą. Lekarz niezły ;0 Mądrala.
No i fajnie masz z tym fittnessem. Ja pierwszy raz idę, wieć jakoś się stresuje. Myślę o tym, że tam same chudzielce będą i głupio mi będzie.
Zapomniałam co wiecej. Mam dziś mega nerwa. Krzysiu nie krzyczał na mnie o linki. Stwierdził tylko, że trzeba kupić nowe. Pewnie za kilka dni to do niego dojdzie i oberwie.
Chłopek ucałuj Ksawcia.
Nie poszłam na te indywidualne ćwiczenia. Poobserwuje jak tam jest w czasie tego fittnesu i moze wtedy się zdecyduje.
Miśka super wygląda. Jaka skupiona, no i wygimnastykowana
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu #346102 przez madziaska
boska Miśka !
A ja zaraz zwariuje. hanka wykąpana,najedzona, leży z łóżeczku. Ma spać generalnie. A ona ma brzuchu i czołga się po całym łóżeczku, plując przy tym. Kędyś tak ładnie zasypiala :/
emka ja nie poszłabym. Z lipcu też jedziemy ma wesele, ok 200 km od nas. Biorę Hankę. Wiem,ze z zabawy nici,ale nie zostawię jej na 2 dni. Zwłaszcza,ze cała moja rodzina jedzie. Nie wspominając,ze na naszym weselu też będzie,ale mamy tam pokój,więc babcia pójdzie z nią spać
A ja zaraz zwariuje. hanka wykąpana,najedzona, leży z łóżeczku. Ma spać generalnie. A ona ma brzuchu i czołga się po całym łóżeczku, plując przy tym. Kędyś tak ładnie zasypiala :/
emka ja nie poszłabym. Z lipcu też jedziemy ma wesele, ok 200 km od nas. Biorę Hankę. Wiem,ze z zabawy nici,ale nie zostawię jej na 2 dni. Zwłaszcza,ze cała moja rodzina jedzie. Nie wspominając,ze na naszym weselu też będzie,ale mamy tam pokój,więc babcia pójdzie z nią spać
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- katka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346106 przez katka
Witajcie
Normalnie jestescie szalone. Nie mogłam was nadrobić a teraz już nic nie pamiętam.
Ja dziś byłam z Robciem na Olimpiadzie sportowej przedszkolaków. Niestety nie waszli do finału ale i tak byłam z niego dumna.
Zaraz wam wrzuce jakies foty mojego sportowca
moja Olinka też ma najlepsza zabawę ze swoimi stopkami. A co do rozwoju dzieci to mies przyspieszenia albo opużnienia od książkowego rozwoju to norma. Czyli nasze dzieciaczki moga miec 2 mieś rozrzut w swoich osiągnięciach.
A i najwazniejsze dla naszych 5- miesięczniaków
Normalnie jestescie szalone. Nie mogłam was nadrobić a teraz już nic nie pamiętam.
Ja dziś byłam z Robciem na Olimpiadzie sportowej przedszkolaków. Niestety nie waszli do finału ale i tak byłam z niego dumna.
Zaraz wam wrzuce jakies foty mojego sportowca
moja Olinka też ma najlepsza zabawę ze swoimi stopkami. A co do rozwoju dzieci to mies przyspieszenia albo opużnienia od książkowego rozwoju to norma. Czyli nasze dzieciaczki moga miec 2 mieś rozrzut w swoich osiągnięciach.
A i najwazniejsze dla naszych 5- miesięczniaków
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez katka.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #346118 przez Malina86
katka no gratulacje dla malego sportowca
Dziewczyny pewnie, ze nie ladnie byloby pisac, ze sie kogos zaprasza bez dzieci, no, ale bez przesady chyba nikt tak nie robi co? Nie pisze sie na zaproszeniu zapraszam "Pania... i Pana... bez dzieci"- po prostu sie dziecka nie wpisuje na zaproszeniu i to powinno byc dla zaproszonych jasne, ze bez dzieci.
Dorcia katki nie ma w tabelce i przegapilysmy "urodziny" Olinki. Katka, a Ty sie tak rzadko odzywasz, ze Twoj suwaczek mi sie w oczy nie rzuca i nie pamietam potem.
Spoznione buziaki dla Olinki
Dziewczyny pewnie, ze nie ladnie byloby pisac, ze sie kogos zaprasza bez dzieci, no, ale bez przesady chyba nikt tak nie robi co? Nie pisze sie na zaproszeniu zapraszam "Pania... i Pana... bez dzieci"- po prostu sie dziecka nie wpisuje na zaproszeniu i to powinno byc dla zaproszonych jasne, ze bez dzieci.
Dorcia katki nie ma w tabelce i przegapilysmy "urodziny" Olinki. Katka, a Ty sie tak rzadko odzywasz, ze Twoj suwaczek mi sie w oczy nie rzuca i nie pamietam potem.
Spoznione buziaki dla Olinki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona