- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350032 przez Dorciaition
he he nie Kochana. Wspomniałam sobie te szpitalne czasy, no i historia Waszej miłości
Pamiętam jak pisałyśmy gdy leżałaś w szpitalu i następnego dnia, gdy Cię wypisali zadzwoniłaś, że wychodzisz do domu, a ja się pytam czy urodziłaś. Blondynka he he, na pewno by Cie wypuścili w dzień porodu
Własnie przyszły brakujące rzeczy do pałąka, wyjęłam wszystkie narzędzia i montuje
Suari butki są dobrze założone, tylko za duże, więc trzymały się tylko na pięcie Pokazuj Igorka.
Z Daisy Lencia już lepiej, tzn pies z daleka, a Lenka wręcz przeciwnie- bardzo się nią interesuje i gdy jest w zasięgu ręki to ją szarpie.
W sobotę dawałam tak na niby Lence na dupkę żeby zobaczyć co Daisy zrobi, no i atakowała mnie. Obronny piesek ;0
Wow Batmanik ale masz kluseczkę. No właśnie, pokazuj fotki. Wymieniłaś już kolczyki?
Moje dziecko śpi od już 3 godzin
Kima ha ha oj mógłby być mój małż modelką, choć teraz już lepiej wygląda niż na tym zdjęciu
Vestusia jeszcze nie chrzciła.
Kimuś jeszcze trochę poczekaj i działajcie z córeczką. choć Kubuś taki cudasek, że synek też może być. Macie talent
O wow codziennie jesteś- super. Tylko żebyś nam za bardzo nie schudła Ja dziś śmigam na Zumbę.
Co do mojej znajomości z Krzysiem to bardzo długa historia i trochę brzydka, tzn oboje nie ładnie się zachowaliśmy, ale to wieczorkiem opowiem.
Widzisz jaki ten świat mały. Twój mąż pewnie od pierwszego wejrzenia się zakochał. Nastarał się troszeczkę, ale na pewno było warto
Sabku odezwij się. Widzę, że nas często podglądasz.
Pamiętam jak pisałyśmy gdy leżałaś w szpitalu i następnego dnia, gdy Cię wypisali zadzwoniłaś, że wychodzisz do domu, a ja się pytam czy urodziłaś. Blondynka he he, na pewno by Cie wypuścili w dzień porodu
Własnie przyszły brakujące rzeczy do pałąka, wyjęłam wszystkie narzędzia i montuje
Suari butki są dobrze założone, tylko za duże, więc trzymały się tylko na pięcie Pokazuj Igorka.
Z Daisy Lencia już lepiej, tzn pies z daleka, a Lenka wręcz przeciwnie- bardzo się nią interesuje i gdy jest w zasięgu ręki to ją szarpie.
W sobotę dawałam tak na niby Lence na dupkę żeby zobaczyć co Daisy zrobi, no i atakowała mnie. Obronny piesek ;0
Wow Batmanik ale masz kluseczkę. No właśnie, pokazuj fotki. Wymieniłaś już kolczyki?
Moje dziecko śpi od już 3 godzin
Kima ha ha oj mógłby być mój małż modelką, choć teraz już lepiej wygląda niż na tym zdjęciu
Vestusia jeszcze nie chrzciła.
Kimuś jeszcze trochę poczekaj i działajcie z córeczką. choć Kubuś taki cudasek, że synek też może być. Macie talent
O wow codziennie jesteś- super. Tylko żebyś nam za bardzo nie schudła Ja dziś śmigam na Zumbę.
Co do mojej znajomości z Krzysiem to bardzo długa historia i trochę brzydka, tzn oboje nie ładnie się zachowaliśmy, ale to wieczorkiem opowiem.
Widzisz jaki ten świat mały. Twój mąż pewnie od pierwszego wejrzenia się zakochał. Nastarał się troszeczkę, ale na pewno było warto
Sabku odezwij się. Widzę, że nas często podglądasz.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
Temat został zablokowany.
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350044 przez Dorciaition
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- anyanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350133 przez anyanka
Hej dziewczynki!
Fajne macie fotki maluszków Waszych
Dzis bylam z malym u pediatry, miał byc szczepiony ale nie szczepila bo chce opinie od neurologa... Straszyla rehabilitacja, ech.. Wsciekla w ogole wyszlam od niej.
Maly wazy 7400g (wg niej za malo, srednia wagi na ten wiek u chlopcow to 8200g) i mierzy 70cm. Od porodu urosł 20cm
Fajne macie fotki maluszków Waszych
Dzis bylam z malym u pediatry, miał byc szczepiony ale nie szczepila bo chce opinie od neurologa... Straszyla rehabilitacja, ech.. Wsciekla w ogole wyszlam od niej.
Maly wazy 7400g (wg niej za malo, srednia wagi na ten wiek u chlopcow to 8200g) i mierzy 70cm. Od porodu urosł 20cm
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350175 przez luska
hej kochane
Vestusia tp co zrpbił brat niespodzianke , ale zamisat Boba top mogł ciebie na balety zabrać
Docia no Lenka to taki cukiereczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
wow Batmanka też asz kolcuszka.
Kima dokładnie moja mam ma miękkie serce ,ale za to bardzo twardy tyłek
Kimuś u twojego to chyba była miłość od pierwszego wejrzenia
Hhe zapłon no masz niezły ,ale rzeczywistsze te wszystkie wtedy smsy strasznie człowiekowi się milo na serduchu robiło
Anyanka na siatce centylkowej sprawdź , bo nie ma co panikować
A Natka jak zainteresowana misiem , super
Vestusia tp co zrpbił brat niespodzianke , ale zamisat Boba top mogł ciebie na balety zabrać
Docia no Lenka to taki cukiereczek
wow Batmanka też asz kolcuszka.
Kima dokładnie moja mam ma miękkie serce ,ale za to bardzo twardy tyłek
Kimuś u twojego to chyba była miłość od pierwszego wejrzenia
Hhe zapłon no masz niezły ,ale rzeczywistsze te wszystkie wtedy smsy strasznie człowiekowi się milo na serduchu robiło
Anyanka na siatce centylkowej sprawdź , bo nie ma co panikować
A Natka jak zainteresowana misiem , super
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez luska.
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #350197 przez Batmanik
Dorcia wymienilam juz kolczyki po raz drugi:) raz zalozylam od chrzesnej a raz od moich rodzicow:))
mam metlik w glowie i cala sie trzese- sklocilam sie z moim - szlak by go jasny trafil porazka totalna- brak slow rece i nogi opadaja przy nim:(
chlone to popisze z wami jeszcze i wrzuce fotki mojej kluseczki:)
mam metlik w glowie i cala sie trzese- sklocilam sie z moim - szlak by go jasny trafil porazka totalna- brak slow rece i nogi opadaja przy nim:(
chlone to popisze z wami jeszcze i wrzuce fotki mojej kluseczki:)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350279 przez madziaska
dobry wieczór
Batmanik,ale masz kluseczkę Co się stało Kochana? Ty się bidna kiedyś wykończysz
Emcia,ja juz kiedyś pisałam,ze Natka wygląda na zdj. jakby miała co najmniej rok Ona długa jak moja Hanka Śliczności :*
Dorcia,lenka superowa, truskawkowa
Batmanik,ale masz kluseczkę Co się stało Kochana? Ty się bidna kiedyś wykończysz
Emcia,ja juz kiedyś pisałam,ze Natka wygląda na zdj. jakby miała co najmniej rok Ona długa jak moja Hanka Śliczności :*
Dorcia,lenka superowa, truskawkowa
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350281 przez Dorciaition
Anyanka Bartuś będzie pewnie jak mój mąż- chudy i długi
Emcia fajne krzesełko, no i najważniejsze, że Natalce się podoba. Pięknotka z niej
Ja się dziś wypociłam na Zumbie. Inna instruktorka- dała większy wycisk. Ale to dobrze.
Witaj Mia i co tam?
Emcia fajne krzesełko, no i najważniejsze, że Natalce się podoba. Pięknotka z niej
Ja się dziś wypociłam na Zumbie. Inna instruktorka- dała większy wycisk. Ale to dobrze.
Witaj Mia i co tam?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- Batmanik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej