BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 8 miesiąc temu #350843 przez Dorciaition
Natalka zejdź z tego biednego murzynka ;)

śliczna

Alanek[*] :(
Temat został zablokowany.
12 lata 8 miesiąc temu #350850 przez emkapl84
Dorcia hahhahahaha dobre :lol: :lol: :lol:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350853 przez Malina86
Czesc Mamusie!

Wreszcie mam chwile, zeby przysiasc i naskrobac pare slow.

Przede wszystkim cudowne fotki dzieciaczkow:

Lenia jak zwykle gwiazdeczka wystrojona!
Natalka w krzeselku jaka dorosla dziewczynka. To prawda, ze ona wyglada na starsza niz jest- boska.
Kubunia juz chwalilam- przystojniaczek!
Igor z inhalatorem mnie powalil- madry chlopczyk!
Nadziejka pyzula slodka.

Sarenka pieknie wygladasz, a lamy boskie.

Lusia sexy mamuska jestes!

Róża ta lekarka jakas
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Ja bym na nia naskarzyla od razu, a wogole to jej bym powiedziala tak, ze by jej w piety poszlo! Franca jedna!

U nas tak:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moje dziecko od trzech dni tak pieknie spi, ze jestem w szoku! Zasypia o 19:30 i spi do 9:30 i w nocy nawet nie steknie! Wczesniej musialam wstawac, a to smoczek dac, a to na boczek polyzc, a teraz spi jak susel!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 8 miesiąc temu #350870 przez madziaska

Dorcia ja ubranka narazie odkładam,siostra mówi,ze będzie mieć jeszcze dziecko z co bardzo wątpię,ona z resztą chyba też ;) ja nie planuje mieć drugiego ;) choć całkowicie się nie zarzekam ;) Zobaczymy...

Natka śliczna :)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350885 przez kima
Ożesz Ty Malina, popłakałam się przez Ciebie! Ale historia, kurczę, tak szybko poszło, u nas też, ale zaręczyn na pierwszej randce to nie było :) Często właśnie tak jest, że się chodzi z kim kilka lat, a wychodzi za tego, co się zna parę miesięcy :)

Malina, no nie mogę z tej miny Twojej Miśki w tym serduszku, co ją widzę, to sikam ze śmiechu :laugh: :laugh: :laugh:

Ja z moim P. też chodziłam najkrócej ze wszystkich moich związków i proszę czym się skończyło :laugh:

Spotkałam dzisiaj koleżankę na spacerze, chodziła do klasy obok w podstawówce, też ma dziecko, kilka dni młodsze od Kubusia. I tak sobie rozmawiałyśmy o tym i o tamtym, aż się zgadałyśmy co do jedzenia.. powiedziała, że daje pół słoiczka owocu, chociaż mały się drze, że ma smaka na więcej, ale ona daje tylko pół na dzień :unsure: i tak się zastanawiam czy to normalne, skoro dziecko za tydzień będzie miało pół roku, a ona mu tak "dawkuje" :unsure: Kubuś zjada po całym.

Suari, zastanawiam się właśnie, czy wybaczyć wyrodnej matce jej nieobecność! Pewnie teraz to ona, a nie Bob hula po klubach z bratem :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #350904 przez Malina86
kimuś nie placz i nie sikaj :) No, albo jedno, albo drugie, bo sie odwodnisz Kobieto :lol:
No ja tez nie wiem czemu tak dzieli ten sloiczek, przeciez wielkosc porcji jest dostosowana do wieku. Mi by bylo szkoda Miśce zabrac ;)
Kuba jest przecudny!!!

U mnie wczoraj byla kolzanka z 10-cio miesieczna coreczka i Michaśka tak sie jej bala, ze szok. Tamta zywiol niesamowity, juz prawie chodzi, rzucala sie na Misie i chciala ja calowac, a ta robila podkowke i lzy jak grochy. Chcialymy im fote razem zrobic, ale nie bylo opcji, bo jedna sie chce calowac, a druga ryczy :)

Po poludniu pojechalam sie spotkac z kolezankami z bylej pracy, fajnie bylo, posiedzialysmy w pizzerii, pogadalaysmy- glownie o dzieciach haha :) Ja niestety nie pilam, bo pojechalam autem. W domu bylam chwile po 20:00- Misia wykapna, nakarmiona, przytulilam, dalam buzi i poszla spac. Mezus sobie poradzil doskonale :)
12 lata 8 miesiąc temu #350909 przez emkapl84
Malina a Natalka jak widzi inne dzieci to zaraz zaczyna z nimi gadac chichrac sie machac raczkami i nozkami...ostatnio u znajomych nawet dala sie kilka razy pocalowac w policzek 2 letniemu koledze :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350933 przez madziaska
kimuś, Boziu jaki ten mój zięć jest Śliczny !!! do schrupania :kiss: :kiss: :kiss:

A u nas był dzisiaj 13 miesięczny chłopczyk. hania strasznie do niego chciała iść,dotykała go po buzi. Jaka zdziwiona była,jak ten zaczął zasuwać na czterech. Myślałam,ze mi z kolan zeskoczy. Chyba wydawało jej się,ze też tak potrafi ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350940 przez Malina86
No to jak powrocilam to foty musza byc :)
Załączniki:
12 lata 8 miesiąc temu #350971 przez mia1082
Witam mamusie!
Ehhhhhhh ten wirus Norton zablokował mi główna stronke i ani rusz jestem taka wkurzona bo nie mogę do Was wejść :( katastrofa jakaś!!! Troszkę Was podczytalam ale na tel to cieżko nie to samo co komputer. Zdjęcia sliczniutkie a te nasze dziesiątki to już takie starszaki :) niecdam rady odpisac kochane bo chyba z 1000 postów musiałabym przeczytać :( napisze Wam krótko co u nas i postaram się chociaż z telefonu być na bierzaco. Wróciłam niedawno od mamy wiedziało tam dwa tygodnie i myślałam ze troszkę odpoczne a tu nic z tego. Kacperek już starszy i taki spostrzegawczy ze szok :ohmy: na dzień dobry przywitał dziadków płaczem. Droga autem fatalna. Jechałem na wieczór i myślałam ze Kacprus będzie spał. Płakał prawie cała drogę a to 3 godz samochodem. Jak dojechalismy to miałam wrażenie ze walec po mnie przejechał. Ogólnie wizyta udana troszkę odwiedzin troszkę sklepowego szaleństwa.
Kilka dni temu dzwonili z mojej byłej pracy i pytali czy nie chce dalej tam pracowac :ohmy: Byłam w szoku ze pamiętali o mnie :) poszli mi na rękę i wracam na pól etatu od czerwca :lol: dzięki temu nie będziemy musieli szukać opiekunki. Tak się cieszę bo bliziutko mam i w każdej chwili mogę wyjść i nakarmić mojego glodomorka :).

Kacperek zdrowy i duży chłopak waży już 9 kg :ohmy: Jest taki kochany i taki marudny hehehe

Dobra już Wam nie zanudzam przesylam buziole i pozdrawiam
12 lata 8 miesiąc temu #350977 przez Suari
Ale nam się tu "harlequinowo" zrobiło ;)
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #350990 przez madziaska
mia w końcu się odezwalas :kiss:

Sauri,dawaj swoją historie ;)

Miśka cudna :laugh: !
12 lata 8 miesiąc temu #350993 przez Dorciaition
noo to lubię :) :) Aż miło się 'wchodzi" na forum :)
Madziaska Hanulki też dawno nie było.

Kocham Kubusia! Mówię Wam, że zrobi karierę jako fotomodel. Smieszek mały!

Miśka też jak zwykle piękna, tak jak mamusia. jak Wy tak na co dzień wyglądacie to ja poproszę zdjęcia z jakiejś uroczystości ;)

12 lata 8 miesiąc temu #351001 przez kima
No właśnie już dawno nie było tu mojej synowej :kiss:

Suari opowiadaj swoje love story, właśnie sobie uświadomiłam, że Ty bardzo mało zawsze mówisz o sobie i nigdy nie widziałyśmy chyba Twojego mena B)

Laseczki, ja śmigam na basenik, ciekawa jestem jak będzie :laugh: pewnie "ruchawo" :laugh:

Właśnie Malina, ja to tak nawet na święta nie wyglądałam B) jak Ty na codzień, nie lubię Cię, że jesteś taka ładna :silly: :laugh: :laugh: :laugh: hehehehehe :laugh:
12 lata 8 miesiąc temu #351021 przez Dorciaition
Witaj Mia :)

Fajnie, że z pracą poszli Tobie na ręke ;)

Kima to samo myślałam o Suari. Nic nam nie opowiada niedobra!

Ruchawo to będzie jak wrócisz z basenu w łóżku :silly: :laugh:

Mój Krzysiu chory, a jak chory tzn, że tragedia. Fakt- w ogóle mówić nie może, no nic a nic. Tylko stęka i kwęka. Nudzi mi się z nim ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka