- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351243 przez madziaska
dziekujemy
Kima, ja tam golaska Kubusia pokazalam Hani
Roza ja nie pomoge co do wozka, bo my jeszcze w gondoli, ale mysle ze jakby byla w pozycji polezacej to tez chcialaby usiasc tak jak to robi w lezaczku, bo z lezacej to nie daje rady
Aaaaaaaaaaa i Mikolajku Kochany duzo zdrowka i szczesvia dla Ciebie Ale ze mnie gapa
Emcia, to zuper, ze wystawili mu taka opinie Z pewnoscia szybciutko cos nowego znagdzie Trzymam kciuki
Kima, ja tam golaska Kubusia pokazalam Hani
Roza ja nie pomoge co do wozka, bo my jeszcze w gondoli, ale mysle ze jakby byla w pozycji polezacej to tez chcialaby usiasc tak jak to robi w lezaczku, bo z lezacej to nie daje rady
Aaaaaaaaaaa i Mikolajku Kochany duzo zdrowka i szczesvia dla Ciebie Ale ze mnie gapa
Emcia, to zuper, ze wystawili mu taka opinie Z pewnoscia szybciutko cos nowego znagdzie Trzymam kciuki
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
Temat został zablokowany.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #351263 przez [email protected]
zasiadam właśnie do śniadania i do Was nadrabiania:) jedyne 5 stron ehhhh
zajmnie mi to rok chyba bo zaraz tata przychodzi na herbatke, musze wymyć włosiwo, dzieci ciagle coś a po południu jedziemy do Jeleniej Góry zrobić dzieciaczkom paszporty...ciekawe czy sie do tej pory wyrobie?
zajmnie mi to rok chyba bo zaraz tata przychodzi na herbatke, musze wymyć włosiwo, dzieci ciagle coś a po południu jedziemy do Jeleniej Góry zrobić dzieciaczkom paszporty...ciekawe czy sie do tej pory wyrobie?
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Szymcio jest już z nami ;)))
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351267 przez Róża
Emka, rewelacyjna opinia, na pewno ułatwi start w nowej pracy !
Madzia, Szymek sie jeszcze mieści, tzn musialam wyjac ta wkladke, w ktorej lezal jeszcze niedawno, bo juz za malutka, ale musze kupic cos lekkiego zeby w czerwcu moc wsiasc bez problemu do autobusu jak bede musiala do zlobka np jechac, no i potem zeby ewentualnie Malego odbierac jak Lukasz bedzie dluzej pracowac, wymyslilam spacerowke z pozycja lezaca i pollezaca, ale poki co ta pollezaca nie wchodzi w gre ;/
A do tej piosenki dzis moj syn się zasmiewa
Madzia, Szymek sie jeszcze mieści, tzn musialam wyjac ta wkladke, w ktorej lezal jeszcze niedawno, bo juz za malutka, ale musze kupic cos lekkiego zeby w czerwcu moc wsiasc bez problemu do autobusu jak bede musiala do zlobka np jechac, no i potem zeby ewentualnie Malego odbierac jak Lukasz bedzie dluzej pracowac, wymyslilam spacerowke z pozycja lezaca i pollezaca, ale poki co ta pollezaca nie wchodzi w gre ;/
A do tej piosenki dzis moj syn się zasmiewa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351284 przez [email protected]
no i mówiłam?
tylko zaczelam nadrabiać i Daro usrał mi się po kolana!!!
hahaha no jak nie urok to...
tylko zaczelam nadrabiać i Daro usrał mi się po kolana!!!
hahaha no jak nie urok to...
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351301 przez Malina86
Haha Różyczko i Misia i scianka cala
U nas z wozkiem tez problem, w gondoli jest dobrze poki spi, a potem afera. W spacerowce nie ma mowy, zeby jezdzila na plasko! Ona chce siedziec, zreszta tak jak pisalam jakby chciala lezezc to nie widze sensu spacerowki w naszym przypadku, bo lezec moze w glebokim, a w spacerowce tylko opcja na siedzaco i wtedy sie podoba Wczoraj w gondoli musialam jej podnosic zaglowek, bo sie darla.
emcia super, ze takie referencje M dostal!
Sama jestem w szoku, ze moje dziecko tak ladnie spi. Zaczelam jej dawac Bebiolon 2 juz, moze to po tym?
U nas z wozkiem tez problem, w gondoli jest dobrze poki spi, a potem afera. W spacerowce nie ma mowy, zeby jezdzila na plasko! Ona chce siedziec, zreszta tak jak pisalam jakby chciala lezezc to nie widze sensu spacerowki w naszym przypadku, bo lezec moze w glebokim, a w spacerowce tylko opcja na siedzaco i wtedy sie podoba Wczoraj w gondoli musialam jej podnosic zaglowek, bo sie darla.
emcia super, ze takie referencje M dostal!
Sama jestem w szoku, ze moje dziecko tak ladnie spi. Zaczelam jej dawac Bebiolon 2 juz, moze to po tym?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Malina86.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351347 przez Dorciaition
witam ponownie.
Vestusia witaj Mam nadzieję, że teraz będziesz już z nami na bierząco.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mia a gdzie Kacperek?
Róża a Szymek?
Hanka piękna, oczy ma cudowne. Ale nie widze żadnego zdjęcia w wannie. Było takie?
Malina mamy to samo z przewracaniem się na brzuszek. No robi to non stop od kilku dni. Nawet mam sfilmowany jej wypadek. Ale Lenia i komoda cała
No i też zapomniała się przekręcać z brzuszka na plecy. Zawsze muszę jej pomagać. Dziwne
Malina może faktycznie po tym mleku. Ja się zastanawiać jakie kupić, może już dwójkę? jedynki zostało mi może na 3 dni.
Emka super, że M dostał takie referencje
Róża u nas też etap takich pieśni
U nas leje! Masakra!
Dziewczyny jakie propozycje na obiad dziś?
Vestusia witaj Mam nadzieję, że teraz będziesz już z nami na bierząco.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mia a gdzie Kacperek?
Róża a Szymek?
Hanka piękna, oczy ma cudowne. Ale nie widze żadnego zdjęcia w wannie. Było takie?
Malina mamy to samo z przewracaniem się na brzuszek. No robi to non stop od kilku dni. Nawet mam sfilmowany jej wypadek. Ale Lenia i komoda cała
No i też zapomniała się przekręcać z brzuszka na plecy. Zawsze muszę jej pomagać. Dziwne
Malina może faktycznie po tym mleku. Ja się zastanawiać jakie kupić, może już dwójkę? jedynki zostało mi może na 3 dni.
Emka super, że M dostał takie referencje
Róża u nas też etap takich pieśni
U nas leje! Masakra!
Dziewczyny jakie propozycje na obiad dziś?
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351354 przez Róża
Malinko, dobrze, że żadna z nich nie poniosła szkody, ani Misia ani ścianka u nas ściana wczoraj pierwszy raz została zaatakowana, na przewijaku leżał Szymek, no i złapał oliwkę jak trzymałam, po czym postanowił pomiziać osiołka no i ściana załatwiona na tłusto ;] a to dopiero początki
Dorcia, odpalę później lapka i wrzucę jakieś fotki, słowo
a u mnie pomidorówka, i znalazłam jakieś placki do tortilli, chyba wyjmę pierś i zrobie obiado-kolację tortillową, Dorcia (?) mi ostatnio smaka chyba narobiła, no i dłużej nie wytrzymam
U nas pogoda ładna, ale musimy siedzieć w domku, eh, zakisze się tu ;]
Dorcia, odpalę później lapka i wrzucę jakieś fotki, słowo
a u mnie pomidorówka, i znalazłam jakieś placki do tortilli, chyba wyjmę pierś i zrobie obiado-kolację tortillową, Dorcia (?) mi ostatnio smaka chyba narobiła, no i dłużej nie wytrzymam
U nas pogoda ładna, ale musimy siedzieć w domku, eh, zakisze się tu ;]
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Róża
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351375 przez mia1082
Ha ha ha Malina ale się usmialam z tego obiadu u mnie zapoznania ziemniaki mięso mielone szpinak i ser żółty mniam uwielbiam ja:)
Mikolajku sto lat kochaniutki!!!
Dorcia z tel nie dam rady dodać zdjęć ta opcja nie jest dostępna niestety
Co do spacerowki to ja mam Graco Symbio i tez jest 3 stopniowe regulacja ale na leżąco to Kacperek jest spokojny jak tylko śpi. Jak nie to woze go w 2 pozycji. Ta 3 to zupełnie siedząca i jeszcze jej nie używam. Czekam jak sam będzie siedział.
Bardzo dziękujemy za zyczonka
Mikolajku sto lat kochaniutki!!!
Dorcia z tel nie dam rady dodać zdjęć ta opcja nie jest dostępna niestety
Co do spacerowki to ja mam Graco Symbio i tez jest 3 stopniowe regulacja ale na leżąco to Kacperek jest spokojny jak tylko śpi. Jak nie to woze go w 2 pozycji. Ta 3 to zupełnie siedząca i jeszcze jej nie używam. Czekam jak sam będzie siedział.
Bardzo dziękujemy za zyczonka
Moderatorzy: ilona