- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351382 przez mia1082
Dorcia hehe mam nadzieje ze nadrobie spróbuje wieczrkiem wejść z drugiego kompa u mojego A zobaczymy czy się da ale to dopiero jak Kacprus pójdzie spać na noc.
Ha ha ha madziaska Hanulka wymiata w tej wanience pełen relaks
Ha ha ha madziaska Hanulka wymiata w tej wanience pełen relaks
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez mia1082.
Temat został zablokowany.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351392 przez vestusia
No nie, Was to nawet na chwilę zostawić nie można
Widzę obiadowo się zrobiło.
U mnie dziś zupa koperkowa a na drugie ziemniaki z kurczakiem i ogórek kiszony. Nic więcej nie chciało mi się wymyślać
Madziaska - jaka Hanulka zadowolona w wannie
Chyba mamy taką samą wanienkę, kupowana w Ikei?
U nas na spacerku wiało, więc poszłyśmy na zakupy i wróciłyśmy do domku.
Zuzia marudzi więc odezwę się później, bo zabieram się za robienie obiadu.
A, i zamówiłam leżaczek z Allegro. Bo ten mój to tak mnie wkur**, że szkoda gadać.
O taki o:
allegro.pl/fisher-price-rozowy-lezaczek-...tis-i2272755422.html
Idę, odezwę się później.
A i mam pytanie a propos jedzenia. Malina, jak Twoja teściowa może robić na obiad ziemniaki z mizerią i wy szliście do niej z mięsem? Nosz kuźwa, ten teść to jest królikiem, że ona mu nie gotuje porządnie??? Co to w ogóle za obiad????
Widzę obiadowo się zrobiło.
U mnie dziś zupa koperkowa a na drugie ziemniaki z kurczakiem i ogórek kiszony. Nic więcej nie chciało mi się wymyślać
Madziaska - jaka Hanulka zadowolona w wannie
Chyba mamy taką samą wanienkę, kupowana w Ikei?
U nas na spacerku wiało, więc poszłyśmy na zakupy i wróciłyśmy do domku.
Zuzia marudzi więc odezwę się później, bo zabieram się za robienie obiadu.
A, i zamówiłam leżaczek z Allegro. Bo ten mój to tak mnie wkur**, że szkoda gadać.
O taki o:
allegro.pl/fisher-price-rozowy-lezaczek-...tis-i2272755422.html
Idę, odezwę się później.
A i mam pytanie a propos jedzenia. Malina, jak Twoja teściowa może robić na obiad ziemniaki z mizerią i wy szliście do niej z mięsem? Nosz kuźwa, ten teść to jest królikiem, że ona mu nie gotuje porządnie??? Co to w ogóle za obiad????
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351400 przez Dorciaition
Ha ha ale Hanulce dobrze. Jak by na plaży leżała Rewelacyjne zdjęcie
Róża dawaj
Vestusia super ten leżaczek. Naprawde. Spodobał mi się
Róża dawaj
Vestusia super ten leżaczek. Naprawde. Spodobał mi się
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351435 przez [email protected]
Dorcia-Ty rozbijaczu szczęśliwych związków!!! Hahah żartuje oczywiście, bo przecież jakby był szczescliwy to za Tobą by sie nie oglądał-a że Ty kochańsza ładniejsza i w ogóle sza to Kyniu Ciebie wybrał-i bardzo dobrze! Masz teraz wspaniałe małżeństwo i cudowną córcie!
Dorcia jak planujesz to nie sprzedawaj-mójk Daro ciagle w domisiowych ciuchach-prawie nic mu jeszcze nie kupiłam!...chyba ze wolisz od nowa kupowac. Powiem Ci ze przy Domisu tez tak miałam ze wyciągałam z szafy nowe a za małe rzeczy-a Daro teraz na tym kożysta hehe
A skąd wiesz ze jakies Sabku nas podgląda?
Róża-ta lekarka juz drugi raz tak zrobiła? Zmień przychodnie jesli macie taką mozliwość, bo to jest chore!
Emka-piszesz że ładna ta czarna dziewczynka, ale Twoja Natalka najpiękniejsza...wiesz ostatnio czytałam taki fajny text
NA ŚWIECIE JEST JEDNO NAJPIĘKNIEJSZE DZIECKO-MA JE KAŻDA MAMA
Fajne prawda? Ja tez oczywiście uważam że nie ma łądniejszych nad moich chłopaków hehe
Wooow świetna historia zwiąsku Waszego, i widzisz, nawet z patologicznej rodziny dzieci potrafią wyjść na ludzi i prowadzić normalne życie. Najwazniejsze ze potrafi docenic to co ma i dzielić się tym z innymi-normalnie taki bohater z Twojego Marcina! Udziela się dla biednych dzieci i jaki wspaniały jest dla Ciebie!
Natalka na focie z biblioteki wygląda jakby raczkowała:)
Katka-ale fajna historia i widać jak bardzo byliście i zapewne jesteście nadal, no ale jak bardzo byliście za soba skoro tyle wytrzymaliście w rozjazdach!
Suari-no to Igorek waży swoje!!! Ale on miesiąc starszy więc niedługo pewnie i nasze klocki go dogonią hehe Suari sliczny synuś!!! Dawno nie było jego zdjęć
Malina-a przepraszam bardzo czym Ty niby „dojebałaś tesciowi”? ta babka ma nieźle nasrane pod deklem! A co do pracy-to zobaczysz-jeszcze przyjda dobre czasy kochana:*
Mainka czadowa historia!!! Widzisz bardzo często tak bywa ze związki trwające latami rozpadają się nagle a nastepny związek gna jaksz szalony! Albo chodzą8 lat, a po slubie miesiąc rozwód haha
Swietna historia-tylko ze przez takie tempo nie poznalas dobrze tesciów haha a moze miałabyś szane z Adrianem zamieszkać gdzieś daleko daleko
Michaśka tez boska!!! Na pierwszym zdjeciu jak eskimosek:)
Kima-ja Domisiowi od pierwszego słoiczka dawałam po całym hahah a Kubunio jest czadowy! Wymiękam z niego za każdym razem! Co do włosów jhaha to ja tez nie mierze-ale na slob dałam na włosy specjalna odzywke „wydobywajaca kolor” i jak po pół roku byłam włosy podciąć to fryzjerka mówiła zemam 7cm odrost-czyli rosna jakoś 1 cm namiesiąc- i w sumie jak patrzena nieszczęsna grzywke to tak jest, albo i szybciej
Mia-1000 lat dla Kacperka!!! Fajnie ze wypad się udał tylko ta podróż-bidula z ciebie, a z praca super sprawa! Zeby wszystkie mamuty miały tak dobrze!
Lusia-mój Daro tez pełza dochodzi tak gdzie chce-tzn nie az tak na pare metrów ale 2-3m dociera do celu-a jeczy przy tym wrczy i smieje się naprzemian haha
I Gratki dla Aurelci z apierwsze przewoty!
Vestusia-Daro tez miał taki okres ze zapomniał jak sie na plecki spowrotem przewrócić pisałam kiedyś o tym Wam:D
widzisz-wymusił Piotr na Tobie te miłośc haha ale kochasz gowiec jest dobrze-oby jeszze on troszkę zmienił podejscie i będzie czadowo nie prawdasz?
Anakol-ja teraz kupuje spacerówke casatto jest fajna i sprawdzona przez kolezanke-moj maxi cosi spacerowka rozklada sie jak chcesz ale na wakacje go niewezmebo sie bagaze nie zmieszczą tym razem jak juz w 4 jedziemy i to na 3 albo 4 tygodnie wiec musze miec spacerowke co sie ładnei składa
To tahttp://www.cosatto.com/products/pushchairs/swift-lite-supa-pushchair/little-monster kosztuje 870
Fajna jest jeszcze bardzo quynny zapp xtra-bo tez jest regulowana i taka sprytna-a kosztuje jakoś 600
Madzia-Hanutka jest cudowna! I duza z niej Dama widać
Róza-no musze sprawdzic pikassa-ale juz w Psie sie na szczescie nauczyłam:) bo zawsze Rawy tylko zmieniałąm-a no i mój aparat sam tez winietuje-ale mało
Oby Szymciowi prędko prędko się poleprzyło :*:*:*
Anyanka-ja uważam że wegetarianim czy nawet weganizm nawet dla dziecka jak najbardziej-ale tylkopod stałą opieką i kontrolą dietetyka i lekarza, a nie na włąsną rękę
Mój Adam był jaroszem 12 lat ale rok temu z hakiem zrezygnował, ale już nie mam czasu pisać.
Mojej historii miłosnej tez teraz nie opowiem bo czasu brak!
Dobra skończyłam!
Musze traz siepomalować bo zaraz korepetycje mam a po 3 do Jeleniej Góry startujemy
Co do obiadu to myslałam o pizzahut ale sera nie moge-wiec nie bede patrzec jak Adam z Domisiem jedzą więc w domu będzie indyk z sałatką
Buźka kochane!
Dorcia jak planujesz to nie sprzedawaj-mójk Daro ciagle w domisiowych ciuchach-prawie nic mu jeszcze nie kupiłam!...chyba ze wolisz od nowa kupowac. Powiem Ci ze przy Domisu tez tak miałam ze wyciągałam z szafy nowe a za małe rzeczy-a Daro teraz na tym kożysta hehe
A skąd wiesz ze jakies Sabku nas podgląda?
Róża-ta lekarka juz drugi raz tak zrobiła? Zmień przychodnie jesli macie taką mozliwość, bo to jest chore!
Emka-piszesz że ładna ta czarna dziewczynka, ale Twoja Natalka najpiękniejsza...wiesz ostatnio czytałam taki fajny text
NA ŚWIECIE JEST JEDNO NAJPIĘKNIEJSZE DZIECKO-MA JE KAŻDA MAMA
Fajne prawda? Ja tez oczywiście uważam że nie ma łądniejszych nad moich chłopaków hehe
Wooow świetna historia zwiąsku Waszego, i widzisz, nawet z patologicznej rodziny dzieci potrafią wyjść na ludzi i prowadzić normalne życie. Najwazniejsze ze potrafi docenic to co ma i dzielić się tym z innymi-normalnie taki bohater z Twojego Marcina! Udziela się dla biednych dzieci i jaki wspaniały jest dla Ciebie!
Natalka na focie z biblioteki wygląda jakby raczkowała:)
Katka-ale fajna historia i widać jak bardzo byliście i zapewne jesteście nadal, no ale jak bardzo byliście za soba skoro tyle wytrzymaliście w rozjazdach!
Suari-no to Igorek waży swoje!!! Ale on miesiąc starszy więc niedługo pewnie i nasze klocki go dogonią hehe Suari sliczny synuś!!! Dawno nie było jego zdjęć
Malina-a przepraszam bardzo czym Ty niby „dojebałaś tesciowi”? ta babka ma nieźle nasrane pod deklem! A co do pracy-to zobaczysz-jeszcze przyjda dobre czasy kochana:*
Mainka czadowa historia!!! Widzisz bardzo często tak bywa ze związki trwające latami rozpadają się nagle a nastepny związek gna jaksz szalony! Albo chodzą8 lat, a po slubie miesiąc rozwód haha
Swietna historia-tylko ze przez takie tempo nie poznalas dobrze tesciów haha a moze miałabyś szane z Adrianem zamieszkać gdzieś daleko daleko
Michaśka tez boska!!! Na pierwszym zdjeciu jak eskimosek:)
Kima-ja Domisiowi od pierwszego słoiczka dawałam po całym hahah a Kubunio jest czadowy! Wymiękam z niego za każdym razem! Co do włosów jhaha to ja tez nie mierze-ale na slob dałam na włosy specjalna odzywke „wydobywajaca kolor” i jak po pół roku byłam włosy podciąć to fryzjerka mówiła zemam 7cm odrost-czyli rosna jakoś 1 cm namiesiąc- i w sumie jak patrzena nieszczęsna grzywke to tak jest, albo i szybciej
Mia-1000 lat dla Kacperka!!! Fajnie ze wypad się udał tylko ta podróż-bidula z ciebie, a z praca super sprawa! Zeby wszystkie mamuty miały tak dobrze!
Lusia-mój Daro tez pełza dochodzi tak gdzie chce-tzn nie az tak na pare metrów ale 2-3m dociera do celu-a jeczy przy tym wrczy i smieje się naprzemian haha
I Gratki dla Aurelci z apierwsze przewoty!
Vestusia-Daro tez miał taki okres ze zapomniał jak sie na plecki spowrotem przewrócić pisałam kiedyś o tym Wam:D
widzisz-wymusił Piotr na Tobie te miłośc haha ale kochasz gowiec jest dobrze-oby jeszze on troszkę zmienił podejscie i będzie czadowo nie prawdasz?
Anakol-ja teraz kupuje spacerówke casatto jest fajna i sprawdzona przez kolezanke-moj maxi cosi spacerowka rozklada sie jak chcesz ale na wakacje go niewezmebo sie bagaze nie zmieszczą tym razem jak juz w 4 jedziemy i to na 3 albo 4 tygodnie wiec musze miec spacerowke co sie ładnei składa
To tahttp://www.cosatto.com/products/pushchairs/swift-lite-supa-pushchair/little-monster kosztuje 870
Fajna jest jeszcze bardzo quynny zapp xtra-bo tez jest regulowana i taka sprytna-a kosztuje jakoś 600
Madzia-Hanutka jest cudowna! I duza z niej Dama widać
Róza-no musze sprawdzic pikassa-ale juz w Psie sie na szczescie nauczyłam:) bo zawsze Rawy tylko zmieniałąm-a no i mój aparat sam tez winietuje-ale mało
Oby Szymciowi prędko prędko się poleprzyło :*:*:*
Anyanka-ja uważam że wegetarianim czy nawet weganizm nawet dla dziecka jak najbardziej-ale tylkopod stałą opieką i kontrolą dietetyka i lekarza, a nie na włąsną rękę
Mój Adam był jaroszem 12 lat ale rok temu z hakiem zrezygnował, ale już nie mam czasu pisać.
Mojej historii miłosnej tez teraz nie opowiem bo czasu brak!
Dobra skończyłam!
Musze traz siepomalować bo zaraz korepetycje mam a po 3 do Jeleniej Góry startujemy
Co do obiadu to myslałam o pizzahut ale sera nie moge-wiec nie bede patrzec jak Adam z Domisiem jedzą więc w domu będzie indyk z sałatką
Buźka kochane!
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez [email protected].
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #351438 przez madziaska
Vestusia sliczny ten lezaczek
sarna to bardzo blisko mnie bedziesz dzisiaj. Mam 38 km do JG. Aaaa wlasnie, Malina kiedy dokladnie bedziesz w JG???? Moze sie spotkamy tam z Sarenka, moze jeszcze ktoras do nas dolaczy ?????? Vestusia TY tez bardzo daleko nie masz chyba
sarna to bardzo blisko mnie bedziesz dzisiaj. Mam 38 km do JG. Aaaa wlasnie, Malina kiedy dokladnie bedziesz w JG???? Moze sie spotkamy tam z Sarenka, moze jeszcze ktoras do nas dolaczy ?????? Vestusia TY tez bardzo daleko nie masz chyba
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez madziaska.
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351458 przez [email protected]
Madzia 2.05 bede w Książu-tam masz chyba jeszcze blizej co?
a jesli chodzi o spotkanie to jestem jak najbardziej za!!!
w ogole wszystkie tez musimy sie wreszcie zgadac!!!
a jesli chodzi o spotkanie to jestem jak najbardziej za!!!
w ogole wszystkie tez musimy sie wreszcie zgadac!!!
- emkapl84
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351478 przez emkapl84
Byłam dziś w pracy bo musiałam podrzucic kilka papierow i tak mnie szefowa na "dzien dobry" wkurzyła, ze masakra!!! nie chce mi sie opisywac całej syt w sumie nic ciekawego...całe szczescie wszytsko skonczyło sie prawie po mojej mysli a do pracy wracam 9 lipca...
Natalka od godziny siedzi w krzeseleczku i gra na swoim pianinku ...dałam jej snikersa do polizania...tak tylko na sekundke nie dłuzej ale zrobiła zdziwiona minke a M własnie wpadł z bukietem kwiatkow z tekstem zebym sie juz tak bardzo wszytskim nie przejmowała, ze bedzie ok z praca dzis idzie na nocke
Ja na obiad miałam snikersa
Natalka od godziny siedzi w krzeseleczku i gra na swoim pianinku ...dałam jej snikersa do polizania...tak tylko na sekundke nie dłuzej ale zrobiła zdziwiona minke a M własnie wpadł z bukietem kwiatkow z tekstem zebym sie juz tak bardzo wszytskim nie przejmowała, ze bedzie ok z praca dzis idzie na nocke
Ja na obiad miałam snikersa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351488 przez Dorciaition
madziaska napisał:
Ja chcę też
Vestusia sliczny ten lezaczek
Ja chcę też
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Mniej Więcej
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351501 przez mia1082
Mój Kacprus już dwie godz kima i tak śmiesznie zaslonil się podpisała jakby go światło razilo tak słodko wyglada. Ale dziś dał mamie nadrobić prace domowe:) pogardzil dziś indykiem z dynia na rzecz cycucha:( z jednej strony mu się nie dziwie bo ta dynia ochydna jest
Vestusiu lezaczek super bardzo mi się podoba no i wozio sarenki tez czadowy z tym potworkiem .
Dorcia pisalas cos o golabkach? Rzuć jednego może doleci bo mi skala narobilas
Sarenko rzeczywiście z praca mi się udało nie mogłam życzyć sobie lepiej a już tak się martwilam co dalej bo żłobka u nas niestety nie ma
Malina no fatalnie z ta praca trzymam kciuki za kolejna równie atrakcyjna.... A co z tym totkiem bo mnie tu chwilke nie było
Jeszcze cos miałam napisać ale pamięć zawodzi ten telefon mnie wykonczy. Klepie klepie i kilka linijek a 30 min z głowy
Vestusiu lezaczek super bardzo mi się podoba no i wozio sarenki tez czadowy z tym potworkiem .
Dorcia pisalas cos o golabkach? Rzuć jednego może doleci bo mi skala narobilas
Sarenko rzeczywiście z praca mi się udało nie mogłam życzyć sobie lepiej a już tak się martwilam co dalej bo żłobka u nas niestety nie ma
Malina no fatalnie z ta praca trzymam kciuki za kolejna równie atrakcyjna.... A co z tym totkiem bo mnie tu chwilke nie było
Jeszcze cos miałam napisać ale pamięć zawodzi ten telefon mnie wykonczy. Klepie klepie i kilka linijek a 30 min z głowy
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #351510 przez mia1082
Aaaaaaaaaaa już wiem co Emka gratki dla męża będzie dobrze z praca co do kwiatów to znalazłas szczesciaro faceta aż Ci go zazdroszczę może ma brata hehehe co do snikersa to się usmialam. ja wczoraj dałam Kacperkowi cała marchewke i wiecie ze skubany ugryzł kawałek tymi dwoma zabkami
Moderatorzy: ilona