BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193491 przez kima
ale ze mnie debil właśnie widze, że ten link co wysłałam, to jest tylko poszewka na poduszke :side: a nie sama poduszka :side:

allegro.pl/rogal-poduszka-do-karmienia-z...wka-i1798837476.html tu jest ten rogal :P
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #193493 przez kima
Da tych, które się jeszcze nie zaopatrzyły w pościel, albo mają ich za mało

allegro.pl/posciel-3el-120x90-na-suwaczk...and-i1798837458.html

zresztą fajne rzeczy ma ten sprzedawca :)
13 lata 3 miesiąc temu #193494 przez aniaa_
allegro.pl/hartmann-wielorazowe-majtki-p...nio-i1801895798.html ja o tych majtkach pisałam

A to ci dopiero miałaś sen, ale nie ma sie co przejmować będziesz dobra mamą jak juz teraz to przezywasz, co ja mam powiedzieć ja mi sie zdarzało psa nie nakarmić i jeszcze krzyczeć na niego że biedak piszczy ;) ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu #193497 przez kima
Matko, to ja w takich gaciach z siatki mam latać :ohmy: :ohmy: :ohmy:

chyba padne B)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193501 przez aniaa_
Kima lepsze takie niż żadne :lol: :lol: :lol: a jak ma nam sie szybciej rana zagoić to niech już bedzie ;)

A co do wanienki to ja też planuje kupić najzwyklejsza z wbudowanym termometrem jak dostane gdzieś u nas na miejscu a jak nie to trudno bedzie bez :)
13 lata 3 miesiąc temu #193503 przez kima
Masz rację, ale przerzucić się z ładnej kobiecej koronkowej bielizny na takie majciochy to wiesz :laugh: ale jak trzeba, to trzeba, dla Dzidzi wszystko :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193505 przez aniaa_
Dokładnie, ale to tez na te pierwsze dni, wiec sie przeboleje, później jak już z nas mniej bedzie leciało to tez inaczej bedzie :)

A teraz zadam dziwne pytanie, a jaki rozmiar pieluch tetrowych macie????
13 lata 3 miesiąc temu #193516 przez kima
Ja jeszcze nie mam, ale myśłałam, że 80 X 80.

Aniaa Ty myślisz na początku dawać tetre do pupy? Bo mówią, że dla chłopczyka to na początek chociaż powinno się, ale zdania podzielone. Ja zamierzam, ale zobacze jak to wyjdzie w trakcie. Ciekawe czy Luśka z Batmanką dawały, bo mają chłopaków, czy od razu na pampersach? Luśka chyba kiedyś pisała, że nie bawiła się w tetre, ale nie wiem, czy sobie nie zmysliłam tego :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #193522 przez aniaa_
Nie no co Ty Kima ja nawet nie planuje ich używać do pupy :), tak żeby gdzieś podłożyć np. na ramie czy cos jak sie dzidzi uleje, a do szpitala tez mamy zabrać ze soba ze 3 szt. ale do pupy to nieeee :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #193523 przez kima
posikałam się z tego :ohmy: :lol: :lol: :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #193526 przez aniaa_
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Słodki
13 lata 3 miesiąc temu #193531 przez kima
Różne opinie słyszałam, wiem, że to może się wydawać "staromodne" ale słyszałam, że chłopczykom daje się tetre na początek, że niby jajek nie przegrzewają, tak jak pampersy... sama nie wiem, znając życie, to pewnie nie będzie chciało mi się w to bawić.

A to, że na podłożenie pod buźkę, czy tam między bioderka to wiem, zawsze trzeba troche zakupić :)
13 lata 3 miesiąc temu #193536 przez aniaa_
No ja nie słyszałam oo tej tetrze dla chłopaków, no nic może dziewczyny sie cos więcej wypowiedzą jak to u nich było.
13 lata 3 miesiąc temu #193558 przez vestusia
Co Wy chcecie od tych majtek. Są seksi :P A tak poważnie to naprawdę lepiej, że chociaż takie niż zupełnie bez. I łapać w locie podkład albo chodzić jak kaczuszka ze skrzyżowanymi nogami :P

Co do tej tetry między nogi, to też nic mi nie wiadomo. Ja zakupię łącznie 10 sztuk właśnie do takich celów, jak piszecie - do podłożenia na ramię, do przewinięcia, do lekarza, jak będzie ważone, żeby podłożyć. Ale nie do zakładania na dupeczkę :D

A kicia śliczna. Tu przydałoby się wkleić zdjęcie mojej Funi z napisem "nasrałam Wam na półkę w aucie" :P
13 lata 3 miesiąc temu #193570 przez Batmanik
Witam! Ja zaraz wchodze do lekarza....jestem po sesji z malym u fotografa na roczek....a co do tetry to ja nie dawalam od razu w pamoersy a tetrowe mialam wlasnie do karmienia,na wyjscia...ostatnio mialam przygode z tetra bo maly dostal uczulenia od oryginalnych pampersow ale wytrzymalam tylko jeden dzien, bo Igor to totalny lejek i w nocy go przebieram to i tak jeszcze potrafi sie przelac czort maly... Do pozniej laseczki odezwe sie po wizycie...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia