- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #212997 przez Batmanik
no dokladnie prezent wymarzony:)
a wlasnie mi sie przypomnialo jak chcialam dzis wjechac na plac ale gosciu wyjezdzal busem - i stal przed brama wiec ja chcialam wjechac ale zorientowalam sie ze nie dam rady wjechac bo tylko pol otwartej jest
i zgadnijcie kto szybciej wyszedl otworzyc brame- no kur...ja bo gamon sie nie pofatygowal
a wlasnie mi sie przypomnialo jak chcialam dzis wjechac na plac ale gosciu wyjezdzal busem - i stal przed brama wiec ja chcialam wjechac ale zorientowalam sie ze nie dam rady wjechac bo tylko pol otwartej jest
i zgadnijcie kto szybciej wyszedl otworzyc brame- no kur...ja bo gamon sie nie pofatygowal
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #213004 przez Dorciaition
Doti ha ha, ale ten Twój to wymyślił. Zresztą mój też twierdzi, że siedzę w domu i mi odwala
Czytam różne bzdury (tak mówi), a potem się jego czepiam
Ostatnio go zapytałam w którym tygodniu ciazy jestem, no i oczywiście nie wiedział 
Ha ha Vestusia super pomysł z tymi naczyniami. Badź twarda i za nic ich nie zmywaj. Niech sie chłop nauczy. I tak ma dobrze, że obiadki dostaje.
Anakol w poprzedniej ciąży też miałam umowę, która w czasie się kończyła. Ale po porodzie zaniosłam i tak wszystko do firmy i oni to załatwili, więc może Twoi też się tym zajmą. Dobrze by było. Bo faktycznie kupa roboty z tym.
Ha ha Batmanik, Twój mężuś też ma wyobraźnie. Widze, że co jeden to lepszy.
Vestusia ja też myśle teraz cały czas o tej owieczce, spodobała mi się.

Ha ha Vestusia super pomysł z tymi naczyniami. Badź twarda i za nic ich nie zmywaj. Niech sie chłop nauczy. I tak ma dobrze, że obiadki dostaje.
Anakol w poprzedniej ciąży też miałam umowę, która w czasie się kończyła. Ale po porodzie zaniosłam i tak wszystko do firmy i oni to załatwili, więc może Twoi też się tym zajmą. Dobrze by było. Bo faktycznie kupa roboty z tym.

Ha ha Batmanik, Twój mężuś też ma wyobraźnie. Widze, że co jeden to lepszy.
Vestusia ja też myśle teraz cały czas o tej owieczce, spodobała mi się.

- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213029 przez Milla
Hejka.Tu możecie przeczytać o potrzebnych dokumentach
www.zus.pl/default.asp?p=4&id=431
www.zus.pl/pliki/poradniki/Swiadczenia%2...%20macierzynstwo.pdf
Za mnie załatwiał wszystko mąż, nie musiałam sama biegać.
Macierzyński liczy się od dnia porodu, można wziąć 2 tygodnie wcześniej (nie wiem po co), przecież każda z nas myśli o tym by jak najdłużej być z dzieckiem. Chociaż kiedyś w Rozmowach u Drzyzgi była babka która chyba po dwóch tygodniach chciała wrócić do pracy-karierowiczka.
www.zus.pl/default.asp?p=4&id=431
www.zus.pl/pliki/poradniki/Swiadczenia%2...%20macierzynstwo.pdf
Za mnie załatwiał wszystko mąż, nie musiałam sama biegać.
Macierzyński liczy się od dnia porodu, można wziąć 2 tygodnie wcześniej (nie wiem po co), przecież każda z nas myśli o tym by jak najdłużej być z dzieckiem. Chociaż kiedyś w Rozmowach u Drzyzgi była babka która chyba po dwóch tygodniach chciała wrócić do pracy-karierowiczka.
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213035 przez Suari
vestusia napisał:
Patrz vestusia
allegro.pl/spiaca-zyrafa-w-podrozy-cloud...awa-i1852699674.html
Jo_anna20 popatrz, znalazłam tę samą owieczkę, ale tańszą
Tzn. może nie taka sama, bo ta mniejsza, ale podobna
allegro.pl/spiaca-owieczka-w-podrozy-clo...-mj-i1859639119.html
Patrz vestusia

allegro.pl/spiaca-zyrafa-w-podrozy-cloud...awa-i1852699674.html
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213038 przez iva 20
ale naskrobalyscie !!!! z tym nadrabianiem ciezko mi idzie pozniej siedze z kartka i sobie zapisuje heheh co ktora napisala
no ja juz w domku podstawili jakies dwa pudelka na te robaki u tesciowej i poszli 
co do macierzynskiego to jestem ciemna bo nic niewiem dla mnie ciemna dziura jesli chodzi o to
:P
hehe Vestusia a ten twoj piesek bardziej chyba reaguje na imie gamon niz te co jej daliscie heheh bo zawsze o niej piszesz Gamon wic ona chyba juz wie ze to o niej mowa
ja wlasnie wstawiam sobie frytaski

co do macierzynskiego to jestem ciemna bo nic niewiem dla mnie ciemna dziura jesli chodzi o to

hehe Vestusia a ten twoj piesek bardziej chyba reaguje na imie gamon niz te co jej daliscie heheh bo zawsze o niej piszesz Gamon wic ona chyba juz wie ze to o niej mowa

ja wlasnie wstawiam sobie frytaski

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213040 przez Milla
allegro.pl/lampka-nocna-zolw-projektor-g...g33-i1849473772.html
Kupiłam Hubiemu w zeszłym roku, mój ma jeszcze dodatkowo 5 melodyjek. Super sprawa.
Kupiłam Hubiemu w zeszłym roku, mój ma jeszcze dodatkowo 5 melodyjek. Super sprawa.
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213042 przez iva 20
Milla napisał:
super zolwik tez bym chciala zamawiac na allegro tylko by mi mosieli wysylam za granice a to tez sa kosztyallegro.pl/lampka-nocna-zolw-projektor-g...g33-i1849473772.html

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213044 przez Milla
iva 20 napisał:
Iva a nie macie jakiegoś "swojego" Allegro?Może tam by było taniej.Milla napisał:
super zolwik tez bym chciala zamawiac na allegro tylko by mi mosieli wysylam za granice a to tez sa kosztyallegro.pl/lampka-nocna-zolw-projektor-g...g33-i1849473772.html
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213050 przez iva 20
tutaj wlasnie nie ma takiego czegos jak allegro i na dodatek takie ceny jak w polsce to nie mozliwe . a wiesz nie chce sie prosic w polsce albo kupywac i czekac az pojade do polski i sobie to odebrac bo to bez sensu jak sie kupi jakas rzecz to sie czlowiek cieszy jak ja ma od razu

- anakol
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #213052 przez anakol
My kupiliśmy dla Natalki taką lampkę
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90150976/
Jest super, jak mój mąż ją przywiózł to sami siedzieliśmy jak dzieci w ciemnym pokoju i świeciliśmy sobie
Aż się śmialiśmy z siebie, że to dla nas bardziej niż dla niej 
Można ją ustawić tak, ze świeci na różowo cały czas, a można tak że co jakiś czas zmienia kolor świecenia (różowy, czerwony, żółty, zielony). Bajerka
W dodatku tak sobie myślę że poza zielonym to te kolory są takie mniej więcej jak dzidziuś widzi w brzuchu przez skórę, to może się będzie czuła bezpieczniej? I może będzie łatwiej zasypiać, jak jej się będzie co jakiś czas zmieniał kolor poświaty na ścianach, raz czerwona, raz żółta
Fajne są takie gadżety dla dzieci
Jest super, jak mój mąż ją przywiózł to sami siedzieliśmy jak dzieci w ciemnym pokoju i świeciliśmy sobie

Można ją ustawić tak, ze świeci na różowo cały czas, a można tak że co jakiś czas zmienia kolor świecenia (różowy, czerwony, żółty, zielony). Bajerka

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 27
13 lata 6 miesiąc temu #213053 przez luska
hej kobietki
Dopiero teraz mam czas , w,sumie to nie bo na dole sajgon
, ale musiałam tez się napić moich "siusków".A o dziwo dopiero w tej ciazy zaczęłam pic kawę , nigdy mi nie podchodziła.a teraz nawet dwie dziennie ale z biedronki pychotka , delikatna w smaku bardzo rozpuszczalna i jedna łyżeczka pól na pol z mlekiem 
Vestusia niedobra jesteś dla tej psinki heheh .Nie no żartuje oczywiscie i w pełni się z tobą zgadzam
Mila no to juz duży chlopak .Moj własnie rozpoczyna po raz kolejny, probe nocikowa, dzis doszedł nocnik .Wiec mamuska mu wytłumaczyła , ze to prezent , ze teraz susiu tu robimy i kupke itd......on jest kumaty chłopczyk wiec teraz moja kolej w wykazaniu sie .bo siada na ten nocnik bez problemu
A pisałam wam jak poprzedni traktował..........no od 10 w sumie raz siusiu zrobił do nocnika ale siada chetnie , ale i tak kupsko zwalił koło nocnika hehehe .Ale jak na pierwszy raz to i tak super.No smoka sobie nie wyobrażam , żeby Olo jeszcze ciągnął i mam nadzieje , ze teraz albo nie dam wcale , albo tez szybko zrobimy papa
No yorki sa cudowne , ale sie przekonałam do pogladow rodziny meza , że zwierze w domu.....nawet mowy nie ma.Chyba bym oswiała jak by mi wskakiwało na łozko latało po dywanie itd Raczej sie przymierzam na dużego na podwórze ale to tez musimy siatkę zrobić no i dzieciaki muszą podrosnąć , bo chce naprawdę dużego nowofunlada wodołaza
O kuzwa hehe no jak by pies mojemu Łukaszowi pogryzł telefon.........pewnie już by było po psie
Vestusiu nie zaopatruj sie za dużo w jedynkę , bo już 2-3 miesięczna dzidza to na 2 przechodzi
No niestety z tymi pampkami to masakra , dlatego tak mi zależy na nauce siusiania Oleska 
Dziewczyny nie ma sie czego bać , podstawa to chcieć i nie szukać na sile problemu
No ja to wogole nie widzę innej opcji jak cycem
No ale tez się nie zapieram bo nie wiadomo jak to wszytko się potoczy, rożnie to może być 
JO anka boska ta owieczka
A z butami nie mam problemów chodzę na obcasie ogólnie nie mam problemu i chodzę w tym co przed ciąża(no wiadomo , ze szpile konkretne odpadają)
Mila teraz ci żyć dziewczyny nie dadzą hehehe
Doti prosze ciebie , krus to porażka hehe .Ale co tam ponarzekać można .W sumie jestem bezrobotna a dostaje za l4 hehe 10zł za dzień ,
i do tego mi zajeb.......za jeden kwartał co mieliśmy opóźnienie z opłatą z tydzień.No ale jak by nie patrzeć te 3 tys wpadną + z gminy no i nam się należny z mopsu , ale mój się honorem unosi i powiedź , ze jak złoże jakiś wniosek to wpier......
z jednej strony ma racje
Ale co pieniądze piechota nie chodzą
Dopiero teraz mam czas , w,sumie to nie bo na dole sajgon

Vestusia niedobra jesteś dla tej psinki heheh .Nie no żartuje oczywiscie i w pełni się z tobą zgadzam

Mila no to juz duży chlopak .Moj własnie rozpoczyna po raz kolejny, probe nocikowa, dzis doszedł nocnik .Wiec mamuska mu wytłumaczyła , ze to prezent , ze teraz susiu tu robimy i kupke itd......on jest kumaty chłopczyk wiec teraz moja kolej w wykazaniu sie .bo siada na ten nocnik bez problemu

No yorki sa cudowne , ale sie przekonałam do pogladow rodziny meza , że zwierze w domu.....nawet mowy nie ma.Chyba bym oswiała jak by mi wskakiwało na łozko latało po dywanie itd Raczej sie przymierzam na dużego na podwórze ale to tez musimy siatkę zrobić no i dzieciaki muszą podrosnąć , bo chce naprawdę dużego nowofunlada wodołaza
O kuzwa hehe no jak by pies mojemu Łukaszowi pogryzł telefon.........pewnie już by było po psie

Vestusiu nie zaopatruj sie za dużo w jedynkę , bo już 2-3 miesięczna dzidza to na 2 przechodzi

Dziewczyny nie ma sie czego bać , podstawa to chcieć i nie szukać na sile problemu

JO anka boska ta owieczka

A z butami nie mam problemów chodzę na obcasie ogólnie nie mam problemu i chodzę w tym co przed ciąża(no wiadomo , ze szpile konkretne odpadają)
Mila teraz ci żyć dziewczyny nie dadzą hehehe

Doti prosze ciebie , krus to porażka hehe .Ale co tam ponarzekać można .W sumie jestem bezrobotna a dostaje za l4 hehe 10zł za dzień ,

Moderatorzy: ilona