BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 2 miesiąc temu #212785 przez vestusia
I dalej nie wiem, jak zacytować to, co któraś z Was napisała. Zaznaczam tekst, daję go w ten "cytat" i nic. I widzicie jaki efekt he, he, he :D
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #212788 przez vestusia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #212794 przez Suari
vestusia napisał:

I dalej nie wiem, jak zacytować to, co któraś z Was napisała. Zaznaczam tekst, daję go w ten "cytat" i nic. I widzicie jaki efekt he, he, he :D

Vestusia- klikasz na dole po prawej stronie "cytuj" i piszesz pod tekstem, nic nie musisz zaznaczać :)
13 lata 2 miesiąc temu #212796 przez Milla
Co do piesków to kumpela mi opowiadała że jej ojciec noszący taką niepełną sztuczną szczękę (uzupełnienie kilku zębów) o mały włos by ją stracił. Zdjął po jedzeniu i położył na ławie a ich wielki pies zlapał te zęby i się nimi zabawił. Musieli na siłę mu je zabierać no i wezwać protetyka bo niestety nie pasowały :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #212802 przez anakol
vestusia napisał:

Vestusiu, jak ja chcę zacytować kogoś, to zamiast "Odpowiedz", klikam "cytuj" pod wypowiedzią tej osoby i wtedy okienko do pisania posta już się otwiera z tym cytatem i z "Vestusia napisał" :side:
13 lata 2 miesiąc temu #212803 przez Milla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #212808 przez jo_anna20
He he -ja tez budżetówka i głodowa pensyjka za wyczołgiwanie się po 8 godz. z pracy podpierając się nosem :)

Mnie właśnie napadli listonosze :) Przyszly mi te staniki do karmienia(2szt.) co "reklamowałyście" :) i moi rodzice zamówili owieczkę:
allegro.pl/duza-spiaca-owieczka-cloud-b-...rca-i1856884258.html

No jest boska!!! :)

Co do butów to nic mi nie mówcie.... od kilku dni właściwie nie wychodzę, bo nie mam butów na deszcz, w które bym weszła.... Niby nie mam bardzo spuchniętych nóg, ale ja mam bardzo szczupłą stopę i wszystkie buty są zawsze na wcisk. A teraz wcisnąć to nie mam siły :(
13 lata 2 miesiąc temu #212809 przez anakol

13 lata 2 miesiąc temu #212811 przez Suari
Milla napisał:

13 lata 2 miesiąc temu #212813 przez Milla

13 lata 2 miesiąc temu #212816 przez Suari
Milla napisał:

13 lata 2 miesiąc temu #212820 przez Suari
jo_anna20 napisał:

He he -ja tez budżetówka i głodowa pensyjka za wyczołgiwanie się po 8 godz. z pracy podpierając się nosem :)

Mnie właśnie napadli listonosze :) Przyszly mi te staniki do karmienia(2szt.) co "reklamowałyście" :) i moi rodzice zamówili owieczkę:
allegro.pl/duza-spiaca-owieczka-cloud-b-...rca-i1856884258.html

No jest boska!!! :)

Co do butów to nic mi nie mówcie.... od kilku dni właściwie nie wychodzę, bo nie mam butów na deszcz, w które bym weszła.... Niby nie mam bardzo spuchniętych nóg, ale ja mam bardzo szczupłą stopę i wszystkie buty są zawsze na wcisk. A teraz wcisnąć to nie mam siły :(

Fajna ta łowca :laugh: też się zastnawiałam nad nią :)
13 lata 2 miesiąc temu #212821 przez vestusia
Suari napisał:

vestusia napisał:

Vestusia- klikasz na dole po prawej stronie "cytuj" i piszesz pod tekstem, nic nie musisz zaznaczać :)

Suari, jesteś Wielka :D Nauczyłaś blondynkę cytować :D
13 lata 2 miesiąc temu #212822 przez Milla

13 lata 2 miesiąc temu #212823 przez Suari
Milla napisał:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia