- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
I dalej nie wiem, jak zacytować to, co któraś z Was napisała. Zaznaczam tekst, daję go w ten "cytat" i nic. I widzicie jaki efekt he, he, he
Vestusia- klikasz na dole po prawej stronie "cytuj" i piszesz pod tekstem, nic nie musisz zaznaczać
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
I dalej nie wiem, jak zacytować to, co któraś z Was napisała. Zaznaczam tekst, daję go w ten "cytat" i nic. I widzicie jaki efekt he, he, he
Vestusiu, jak ja chcę zacytować kogoś, to zamiast "Odpowiedz", klikam "cytuj" pod wypowiedzią tej osoby i wtedy okienko do pisania posta już się otwiera z tym cytatem i z "Vestusia napisał"
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- jo_anna20
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mnie właśnie napadli listonosze Przyszly mi te staniki do karmienia(2szt.) co "reklamowałyście" i moi rodzice zamówili owieczkę:
allegro.pl/duza-spiaca-owieczka-cloud-b-...rca-i1856884258.html
No jest boska!!!
Co do butów to nic mi nie mówcie.... od kilku dni właściwie nie wychodzę, bo nie mam butów na deszcz, w które bym weszła.... Niby nie mam bardzo spuchniętych nóg, ale ja mam bardzo szczupłą stopę i wszystkie buty są zawsze na wcisk. A teraz wcisnąć to nie mam siły
- anakol
- Wylogowany
- rozmowna
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
He he -ja tez budżetówka i głodowa pensyjka za wyczołgiwanie się po 8 godz. z pracy podpierając się nosem
Mnie właśnie napadli listonosze Przyszly mi te staniki do karmienia(2szt.) co "reklamowałyście" i moi rodzice zamówili owieczkę:
allegro.pl/duza-spiaca-owieczka-cloud-b-...rca-i1856884258.html
No jest boska!!!
Co do butów to nic mi nie mówcie.... od kilku dni właściwie nie wychodzę, bo nie mam butów na deszcz, w które bym weszła.... Niby nie mam bardzo spuchniętych nóg, ale ja mam bardzo szczupłą stopę i wszystkie buty są zawsze na wcisk. A teraz wcisnąć to nie mam siły
Fajna ta łowca też się zastnawiałam nad nią
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vestusia napisał:
Vestusia- klikasz na dole po prawej stronie "cytuj" i piszesz pod tekstem, nic nie musisz zaznaczać
Suari, jesteś Wielka Nauczyłaś blondynkę cytować
- Milla
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa