- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- Doti
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Co do uzależnień to kiedyś ściągnęłam sobie na komórkę diamenty a potem węża. Wciągnęły jak diabli

Teraz poza Wami mam jeszcze forum ogrodnicze. Jak oglądam te zdjęcia to jestem normalnie chora.
Cały dzień biję się z myslami o leżeniu na patologii ciąży. Podziwiam Olkę że tyle tam wytrzymała. Super, że wróci już z malutką do domku. Ja jestem domatorką, gdy wyjeżdżałam na studia lub na szkolenia w pracy strasznie tęskniłam za domem. A teraz gdy jest Hubi to już całkowicie. No ale jak trzeba to trzeba. To dla dobra Pauli.
20 lat??? Kiedy to było. Jezu to ja dla Was wapniak jestem

- Milla
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ale fajnie ze ola z Natalka moze juz na dniach beda w domciu:))
a ja sie poplakalam z mojej bezradnosci i zlego samopoczucia:( i tego ze zaczyna mi brakowac mojego - chcialabym sie przytulic wyplakac ale wiecie to tylko facet wkoncu i na wiele nie moge liczyc;)
a co do skurczow to ja rodzilam niedawno bo rok temu i nie pamietam jak to jest hehe:)
tylko pozazdroscic takiej tesciowki Milla -o mojej to szkoda gadac ale moze wkoncu babsztyl pojdzie po rozum do glowy albo my wkoncu pojdziemy na swoje:))
co do gier na nk to ja nie gram jestem tylko od forum naszego uzalezniona hehe:)
kurcze dziewczyny musi byc dobrze nie schizujmy sie teraz ale koncowka taka bedzie - jakis skurczyk jakis ucisk a my juz czarne mysli mamy:))
moze uda mi sie jeszcze do Was zajrzec bo juz siostra chodzi i marudzi kiedy zejde jej:))
a co do drugiego imienia - i wogole imnienia dla naszj dzidzi chcialabym zeby nazywala sie Nadia Nadzieja....ale w gre wechodzi tylko Nadzieja chyba do rejstracji pojade sama albo mojmu dam jakies tabsy hehe Nadzieja ladne imie ale no wiecie...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Ankol a ja bym sie z tobą z chęcia zamieniła ale tak max na 3 dni

Batamnik a ja bym nie by7ła pewna tak do końca czy zaraz polecisz , bo z tego co widzę i słyszę to po zdjęciu krążka , odstawieniu leków nagle dzidzia ma nas w d.... i postanawia sobie posiedzieć

A moj uparciuszke siedzi po lewej , girki ma po prawej i z tej strony przeważnie daje czadu

Jo anka jak juz zaczniesz i w padniesz w rytm to moment ze wszystkim się obrobisz

A te kłucia to nie skurcze , jak brzuch twardniej to skurcz.Ale Docia spoko to trzecia ciąża moja , która zmierz ku końcowi i ja ci nie powiem dokładnie jakie są odczucia przy skurczach

oo nie simsy , kiedy ja będę miała na nie czas .A jestem ich maniaczka po nocach grałam , miałam wszystkie części jakie tylko są możliwe.No i z tego co wiem na ps3 są zjeb...... dużo więcej fajnych opcij niż na pc.No ale po 40 moze bede miała chwile

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Teraz tez jest oki ,no mam problem ze schlaniem ale spoko , daje rade.Na razie jedyne ograniczenia hehehe nie mogę jeździć samochodem teścia , ma profilowane siedzenia , bardzo się wygodnie siedzi , ale ja ma tak nisko brzuch , że normalnie nogi muszę mieć na za 15 trzecia i nie mogę wtedy pedałami manewrować

No my po zakupach i mi już trochę lepiej.Kupiłam oczywiscie słodkie rajstopki , rochżowe z krówka na tyłeczku

Mila a ile twój synek ma dokładnie??
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Ha ha Luśka za kilka lat Olo zaopiekuje się Aurelką, a Ty sobie pograsz

Doti, co się stało? nie powstrzymuj się, tylko płacz- mi to pomaga. Na mojego meża też czasami nie mam sił. Popłacze sobie w kąciku i mi lepiej

Batmanik, a dlaczego musi być u Was Nadzieja, a nie Nadia? Musicie na jakiś kompromis pójść.
Mojemu już dziś podoba się Lenka, choć rejestracji też sie boję. Obawiam się, że poda imię Julia. On gorzej niż kobieta w ciąży zmienia zdanie

Milla smacznego

Ide już do wyrka. Nawet przepisu nie mam siły obejrzeć. Jakaś zamulona jestem. Poczytam gazetkę i lulać.
Do juterka Mamuśki
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no zobaczymy czy poleca ja teraz czy nie...czas pokaze....a piatku to doczekac sie nie moge:) no i boje sie wyciagania krazka:( ale jak i zalozenie przezylam to i moze teraz nie bedzie zle:)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ale dla mnie to zawsze bedzie poprostu Nadia:)) no i Oktawia mi sie podoba

Dorcia znam taki przypadek ze koles poszedl rejestrowac corka i mial podac Ola a podal Ela hehe no ale wszyscy na nia mowia OLa:)
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wogole wzielam leki i cos roztrzesiona jestem:(
igora moja juz sie krecil- łobuz a jak go wzielam na rece to sie przytulil do cycka i mleko polecialo

- iva 20
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)

ja przespalam cala noc tylko mala wstala o 4 i mysle ze ona tylko dlatego wstaje bo mezus wstaje i musi sie przywitac bo to jest w dzien wdzien hehe jaka ona kochana jest

a ja siedze u tesciowej w mieszkaniu bo maja jakas dezynfekcje bloku zrobic a oni w polsce sobie odpoczywaja wiec przyszlam i czekam ....
u mnie zimno jak cholera na dworze 2 stopnie amezus mowi ze lod na dachu juz

Batmanik Nadia imie jest bardzo ladne bo sama sie nad nim zastanawialam na poczatku jak do was pisalam to mialam po uwage to imie

- sylwira1721
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3

iva a jak chcesz dac na imie??

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Ja już też nie śpię

Aniaa_ kurczę, to teraz sobie myślę, że lekarze faktycznie zbagatelizowali różne objawy u tej Twojej koleżanki. Kurka. Czasami lekarzom się wydaje, że my chyba panikujemy, ale jak widać czasami to naprawdę ma poważne skutki. Dobrze, że z koleżanką jest już lepiej. Najważniejsze, że lekarze zareagowali w porę po fakcie i że teraz wraca do zdrówka.
No i nasza Olcia - oby szybciutko wróciła z Małą do domku

Dorcia, Szlachcianka faktycznie z tej Daisy. A mnie się przypomniało, jak byliśmy raz nad wodą (w tym roku) i tam biegał taki pies, za którym właścicielka wołała "Waćpanno!". Z Piotrkiem mieliśmy niezły ubaw, bo nie mogliśmy pojąć, jak można tak nazwać psa he, he, he

Dorcia no i nie pisz mi tutaj, że wyglądałaś w tej kurtce jak grubas. Gorzej niż ja na pewno nie wyglądasz

Ja też stara już jestem, 27 wiosenek skończonych

Luska, jest mała szansa, że właśnie w czasie, gdy Olo będzie zajmował się Aurelką, Ty będziesz mogła naparzać w Simsy. Chociaż może wtedy będziecie już działać nad 3 dzieckiem

Aniaa_ dobrze, że zrobiłaś sobie dzień odpoczynku. Rzeczywiście czasami potrafimy przesadzić w tym, co robimy

Batmanik ale się uśmiałam z tych 5 metrów sznurka

Iva, ja też tak miałam, że jak tylko Piotrek wstawał, to i Młoda się budziła. Do teraz tak jest, chociaż teraz te pory jej budzenia się są różne. W sumie to śmieję się, bo niby czytam, że w tym okresie ciąży Dzidzia w brzuszku najwięcej śpi. Ja mam wrażenie, że moja nie śpi w ogóle. Piotrek z kolei mówi, że przecież jak ja śpię, to też się ruszam. Racja. Ale jak mam w takim razie odróżnić to, kiedy Zuzia rusza się we śnie, a kiedy rusza się, bo nie śpi? He, he, he

No wstawać śpiochy. Już późna godzina

- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja wstalam polamana:(i głowa mi peka:(
moj smyk juz sie wbil mi na kolanka i zaglada co pisze i bardzo go myszka zainspirowala:)
u nas cos sie slonko przebija:)
ja jade dzis porobic zakupy i zawiesc zeby jutro w biegu nie robic
hehe i tak sie dowiedzialam ze bedzie jutro i w poznaniu czyli do wieczora mam czas:))
dzis to nawet lozeczko ubiore i nakryje zeby sie nie zakurzylo
ide na jakas kawke bo dopiero wstalam i jestem jakas zamulona:)
do pozniej
- Batmanik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj z tymi psami ale to tylko nasza winna ze one takie,,kanapowe psy" sa...moi rodzice maja ratlerka - trzesidupka bo jej ciagle zimno a jak deszcz pada to na dwor nie wyjdzie