BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 6 miesiąc temu #212317 przez Doti
zaraz mnie normalnie rozniesie, tylko przyjechał mój z pracy to tak mnie z równowagi wytrącił że szkoda słów... tak się powstrzymuje od płaczu jak tylko mogę... :( :( :(
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #212319 przez iva 20
Doti to ty z rtego samego rocznika co ja :blink: bo ja tez 20 skonczylam teraz :)
okej dziewczynki ja teraz smigac lulac i sie wyspac zycze wam dobrej nocy Kochane mysle ze dzisiaj pospie a nie co pol godziny bede sie budzic :( :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 6 miesiąc temu #212374 przez Milla
Dobry wieczór :) Ja zabieram się za pączusia. Mężuś przywiózł po pracy, szkoda żeby się zmarnował :laugh: Mały śpi, ja zerkam na Emkę a za chwilę obejrze Przepis.
Co do uzależnień to kiedyś ściągnęłam sobie na komórkę diamenty a potem węża. Wciągnęły jak diabli :laugh:
Teraz poza Wami mam jeszcze forum ogrodnicze. Jak oglądam te zdjęcia to jestem normalnie chora.
Cały dzień biję się z myslami o leżeniu na patologii ciąży. Podziwiam Olkę że tyle tam wytrzymała. Super, że wróci już z malutką do domku. Ja jestem domatorką, gdy wyjeżdżałam na studia lub na szkolenia w pracy strasznie tęskniłam za domem. A teraz gdy jest Hubi to już całkowicie. No ale jak trzeba to trzeba. To dla dobra Pauli.

20 lat??? Kiedy to było. Jezu to ja dla Was wapniak jestem :laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #212395 przez Milla
Batmanik napisał:

Ale fajnie ze ola z Natalka moze juz na dniach beda w domciu:))
a ja sie poplakalam z mojej bezradnosci i zlego samopoczucia:( i tego ze zaczyna mi brakowac mojego - chcialabym sie przytulic wyplakac ale wiecie to tylko facet wkoncu i na wiele nie moge liczyc;)
a co do skurczow to ja rodzilam niedawno bo rok temu i nie pamietam jak to jest hehe:)
tylko pozazdroscic takiej tesciowki Milla -o mojej to szkoda gadac ale moze wkoncu babsztyl pojdzie po rozum do glowy albo my wkoncu pojdziemy na swoje:))
co do gier na nk to ja nie gram jestem tylko od forum naszego uzalezniona hehe:)
kurcze dziewczyny musi byc dobrze nie schizujmy sie teraz ale koncowka taka bedzie - jakis skurczyk jakis ucisk a my juz czarne mysli mamy:))
moze uda mi sie jeszcze do Was zajrzec bo juz siostra chodzi i marudzi kiedy zejde jej:))
a co do drugiego imienia - i wogole imnienia dla naszj dzidzi chcialabym zeby nazywala sie Nadia Nadzieja....ale w gre wechodzi tylko Nadzieja chyba do rejstracji pojade sama albo mojmu dam jakies tabsy hehe Nadzieja ladne imie ale no wiecie...;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 6 miesiąc temu #212416 przez luska
Nie no zwariował na 3 h was nie można zostawić bo się ma do nadrabiania :blush:

Ankol a ja bym sie z tobą z chęcia zamieniła ale tak max na 3 dni :silly: Ale cie rozumie bo ja z młodym siedzę tydzień już ponad w domu , nigdzie nie łazimy , bo on chory i dlatego już mnie te dołki łapały(a funkcjonuje normalnie tyle , ze nigdzie na spacery nie jeździmy na "kawki" , do mamuśki)Teraz po zakupach to nawet wstawiłam 3 pranie :P

Batamnik a ja bym nie by7ła pewna tak do końca czy zaraz polecisz , bo z tego co widzę i słyszę to po zdjęciu krążka , odstawieniu leków nagle dzidzia ma nas w d.... i postanawia sobie posiedzieć ;)

A moj uparciuszke siedzi po lewej , girki ma po prawej i z tej strony przeważnie daje czadu :dry:

Jo anka jak juz zaczniesz i w padniesz w rytm to moment ze wszystkim się obrobisz :)

A te kłucia to nie skurcze , jak brzuch twardniej to skurcz.Ale Docia spoko to trzecia ciąża moja , która zmierz ku końcowi i ja ci nie powiem dokładnie jakie są odczucia przy skurczach :silly: Zawsze mi na ktg wychodziły, a ja ich nie czułam , a jak byłam pewna , że mam skurcz to dupa.........

oo nie simsy , kiedy ja będę miała na nie czas .A jestem ich maniaczka po nocach grałam , miałam wszystkie części jakie tylko są możliwe.No i z tego co wiem na ps3 są zjeb...... dużo więcej fajnych opcij niż na pc.No ale po 40 moze bede miała chwile :lol: :S
13 lata 6 miesiąc temu #212427 przez luska
Eh spoko laseczki ta bezradnos sie niedługo skonczy.......Mi nie tyle w ciazy dokuczała z Olem ale potem to był horror :dry: Wiecie jakie ja miałam luki w pamieci.trzy razy potrwfiłam wracac do kuchni bo zapomniałam po co ja tam poszłam :dry: Ryczałam nie raz z tego powodu , bo taki debil byłam :S Mam nadzieje , że mi się to nie powtórzy bo się będę znowu wkur...... :S
Teraz tez jest oki ,no mam problem ze schlaniem ale spoko , daje rade.Na razie jedyne ograniczenia hehehe nie mogę jeździć samochodem teścia , ma profilowane siedzenia , bardzo się wygodnie siedzi , ale ja ma tak nisko brzuch , że normalnie nogi muszę mieć na za 15 trzecia i nie mogę wtedy pedałami manewrować :huh:

No my po zakupach i mi już trochę lepiej.Kupiłam oczywiscie słodkie rajstopki , rochżowe z krówka na tyłeczku :kiss: No i jak mi nie potrzebne to promocje.Lovela 1.8kg do tego litrowy płyn do płukania za 16zł.Taniocha bo normalnie za 1,8kg to wszędzie chcieli powyżej 20zł.No i wzięłam , jeść nie woła , stać może .A przez 3 miechy wypadało by jednak delikatniejszych środku używać

Mila a ile twój synek ma dokładnie??
13 lata 6 miesiąc temu #212431 przez Dorciaition
Milla nie przesadzaj. Ja mam 25, wiec wielkiej różnicy nie ma.

Ha ha Luśka za kilka lat Olo zaopiekuje się Aurelką, a Ty sobie pograsz :)

Doti, co się stało? nie powstrzymuj się, tylko płacz- mi to pomaga. Na mojego meża też czasami nie mam sił. Popłacze sobie w kąciku i mi lepiej ;)

Batmanik, a dlaczego musi być u Was Nadzieja, a nie Nadia? Musicie na jakiś kompromis pójść.
Mojemu już dziś podoba się Lenka, choć rejestracji też sie boję. Obawiam się, że poda imię Julia. On gorzej niż kobieta w ciąży zmienia zdanie ;)

Milla smacznego :)

Ide już do wyrka. Nawet przepisu nie mam siły obejrzeć. Jakaś zamulona jestem. Poczytam gazetkę i lulać.

Do juterka Mamuśki

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #212454 przez Batmanik

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

no zobaczymy czy poleca ja teraz czy nie...czas pokaze....a piatku to doczekac sie nie moge:) no i boje sie wyciagania krazka:( ale jak i zalozenie przezylam to i moze teraz nie bedzie zle:)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #212461 przez Batmanik
moj jest uparty jak osiol i nie ma innej opcji jak Nadzieja- mi sie to imie podoba ale nie kazdy tak do tego podchodzi jak ja - i boje sie ze beda sie z niej smiac...no i do imienia Nadzieja zadne inne nie pasuje na drugie....dlatego myslalam dac Nadia Nadzieja juz lepiej...no i mi sie bardzo podoba zestawienie Igor i Nadia:)))
ale dla mnie to zawsze bedzie poprostu Nadia:)) no i Oktawia mi sie podoba :)

Dorcia znam taki przypadek ze koles poszedl rejestrowac corka i mial podac Ola a podal Ela hehe no ale wszyscy na nia mowia OLa:)

13 lata 6 miesiąc temu #212542 przez Batmanik
wy juz spicie- ja jeszcze latam po allegro w posazukiwaniu prezentow i nie wiem co kupic mojemu :unsure:
wogole wzielam leki i cos roztrzesiona jestem:(
igora moja juz sie krecil- łobuz a jak go wzielam na rece to sie przytulil do cycka i mleko polecialo :blush: wiecie co i tak siedze sobie i mysle ze to fajnie miec dar karmic dzidzie piersia ale jakie to malo seksowne jest- nawet dla faceta z ktorym sie jest- chyba nas pozniej nie traktuja jak obiekt porzadania tylko juz chyba inaczej :unsure:
13 lata 6 miesiąc temu #212612 przez iva 20
a gdzie wy dziewczynki sie podziewacie ???? :lol: :lol: wstawac spiochy !!! :silly:
ja przespalam cala noc tylko mala wstala o 4 i mysle ze ona tylko dlatego wstaje bo mezus wstaje i musi sie przywitac bo to jest w dzien wdzien hehe jaka ona kochana jest :lol:
a ja siedze u tesciowej w mieszkaniu bo maja jakas dezynfekcje bloku zrobic a oni w polsce sobie odpoczywaja wiec przyszlam i czekam ....
u mnie zimno jak cholera na dworze 2 stopnie amezus mowi ze lod na dachu juz :P
Batmanik Nadia imie jest bardzo ladne bo sama sie nad nim zastanawialam na poczatku jak do was pisalam to mialam po uwage to imie :blink:
13 lata 6 miesiąc temu #212617 przez sylwira1721
ja postanowiłam ze jak bede miała kiedys tam córe to dam na imie Nadia :lol: the best jest to imie :lol:
iva a jak chcesz dac na imie?? :kiss: i zauważyłam że masz 20 lat? :) ja 19 :P
13 lata 6 miesiąc temu #212618 przez vestusia
Dżem dobry :)

Ja już też nie śpię :)

Aniaa_ kurczę, to teraz sobie myślę, że lekarze faktycznie zbagatelizowali różne objawy u tej Twojej koleżanki. Kurka. Czasami lekarzom się wydaje, że my chyba panikujemy, ale jak widać czasami to naprawdę ma poważne skutki. Dobrze, że z koleżanką jest już lepiej. Najważniejsze, że lekarze zareagowali w porę po fakcie i że teraz wraca do zdrówka.

No i nasza Olcia - oby szybciutko wróciła z Małą do domku :)

Dorcia, Szlachcianka faktycznie z tej Daisy. A mnie się przypomniało, jak byliśmy raz nad wodą (w tym roku) i tam biegał taki pies, za którym właścicielka wołała "Waćpanno!". Z Piotrkiem mieliśmy niezły ubaw, bo nie mogliśmy pojąć, jak można tak nazwać psa he, he, he :D

Dorcia no i nie pisz mi tutaj, że wyglądałaś w tej kurtce jak grubas. Gorzej niż ja na pewno nie wyglądasz :)

Ja też stara już jestem, 27 wiosenek skończonych :)

Luska, jest mała szansa, że właśnie w czasie, gdy Olo będzie zajmował się Aurelką, Ty będziesz mogła naparzać w Simsy. Chociaż może wtedy będziecie już działać nad 3 dzieckiem :D

Aniaa_ dobrze, że zrobiłaś sobie dzień odpoczynku. Rzeczywiście czasami potrafimy przesadzić w tym, co robimy :)

Batmanik ale się uśmiałam z tych 5 metrów sznurka :P Aparatka z Ciebie :) Ale na pewno tak nie jest, spokojnie. To nam się wydaje, że jesteśmy wielkie. A facet i tak nas kocha. Nio a co do tego, czy patrzy na nas jako na kobietę, gdy karmimy dziecko? Hmmm.... chyba odkąd jesteśmy w ciąży to już na nas inaczej patrzą niż na obiekt pożądania i seksualny. A jak będzie dzidzia to już w ogóle troszkę będą musieli zmienić swoje podejście do nas :) Ale wszystko ma swoje uroki :)

Iva, ja też tak miałam, że jak tylko Piotrek wstawał, to i Młoda się budziła. Do teraz tak jest, chociaż teraz te pory jej budzenia się są różne. W sumie to śmieję się, bo niby czytam, że w tym okresie ciąży Dzidzia w brzuszku najwięcej śpi. Ja mam wrażenie, że moja nie śpi w ogóle. Piotrek z kolei mówi, że przecież jak ja śpię, to też się ruszam. Racja. Ale jak mam w takim razie odróżnić to, kiedy Zuzia rusza się we śnie, a kiedy rusza się, bo nie śpi? He, he, he :D

No wstawać śpiochy. Już późna godzina :P
13 lata 6 miesiąc temu #212624 przez Batmanik
Witam,
ja wstalam polamana:(i głowa mi peka:(
moj smyk juz sie wbil mi na kolanka i zaglada co pisze i bardzo go myszka zainspirowala:)
u nas cos sie slonko przebija:)
ja jade dzis porobic zakupy i zawiesc zeby jutro w biegu nie robic
hehe i tak sie dowiedzialam ze bedzie jutro i w poznaniu czyli do wieczora mam czas:))
dzis to nawet lozeczko ubiore i nakryje zeby sie nie zakurzylo
ide na jakas kawke bo dopiero wstalam i jestem jakas zamulona:)
do pozniej
13 lata 6 miesiąc temu #212626 przez Batmanik
hahaha Vestusia Wacpanno :side: ale ludzie maja swira hehe moj D...tak nie raz do mnie mowi albo hrabina Halina :) gamon jeden pomimo tego ze mam na imie Paulina to ciagle slysze Halina :)
oj z tymi psami ale to tylko nasza winna ze one takie,,kanapowe psy" sa...moi rodzice maja ratlerka - trzesidupka bo jej ciagle zimno a jak deszcz pada to na dwor nie wyjdzie
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia