- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- MaLiNaUK
- Wylogowany
- gaworzenie
prawdziwychkobietjuzniema.blog.onet.pl/2...6/a-zaczelo-sie-tak/ Do poczytania w wolnej chwili.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
A mam pytanie do mam dziewczynek... gdzie kupujecie takie opaski na głowe dla córeczek?? Bo ja nigdzie nie moge dostać?? Te co mam to są ciasnawe...
Ania tak to z rodziną... my za to jesteśmy w bardzo zoognionym konflikcie z moją szwagierką... i to już półtora roku Nawet gratulacji nie złożyłą R... W ogóle ją nic nie obchodzi... R. się jej wyrzekł dla mnie... Bardzo mnie boli cała ta sytuacja... nigdy nie byłam w żadnym konflikcie...
Dajcie potem znać dziewczyny co te położne powiedziały.
No i mam jeszcze jedno pytanie... czy u was też hormony buzują??? U mnie jest masakra!!! Sto razy gorzej niż w ciąży!!! Rycze co chwilkę albi wrzeszcze, wszystko mnie drażni!!! No i wyszły mi krostki na twarzy... a ja nigdy nic nie miałam, nawet w ciąży chyba 2 mi tylko wyszły... a teraz 5 naraz...
No i w ogóle czuje się taka zaniedbana..... szczerze mówiąc moje ciało po ciązy to riuna!!! Mam tyle rozstępów... 14 kg nadwagi... Cycki nie te... no i oczywiście znów zmalały... no ale najgorsze te rozstępy... na brzuch troszeczke ale głównie na biodrach, udach i nawet łydkach... jestem poprostu oszpecona....
W związku z powyższym w ruch poszedł steper... chociaż nie powinnam ćwiczyć ale już nie moge na siebie patrzeć!!! Nie chce truć R. więc żale się wam... czasem sobie myśle jak on może ze mną wytrzymać?? Wyglądam tak strasznie... Tyle pieknych kobiet wokól a on ma mnie... no i ciągle krzycze albo rycze... w żadne ciuchy się nie mieszcze... musiałam sobie specjalnie spodnie kupić... jestem totalnie zaniedbana... cały czas chodze w domowych rozciągniętych ciuchach... bez makijazu... niepomalowane paznokcie.... odrost... włosy związane w kucyk... achhh... ale za to we wtorek ide do fryzjera może coś ze mną zrobi??? I może jeszcze wcisne się na żele do kosmetyczki przed świętami?? Nie chciałąm ich juz zakładać ale jak poczuje się lepiej to jednak warto.
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Na placzki mi sie nie zbiera wiec u mnie chyba ok z hormonkami
chociaz moj mial w sobote wigilie w pracy i mialam potem jakas faze zazdrosci ze tanczyl z innymi kobietami, ze ja gruba a one szczuplutkie... Nie wiem co mi sie poprzewracalo w glowie ale maz mnie zaraz uspokoil, wiec jak narazie tylko raz zlapalam jakąs dziwna faze i juz nawet "przytulanki" mamy za soba bo nie wytrzymalam (dalam rade rowne 4 tygodnie) mężulek sie bardzo cieszyl heh
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
No my też niewytrzymaliśmy... u nas mineło niecałe 5 tygodni. Ale bardzo się bałam, szczególnie jak widziałam tą rane w macicy na usg. Generalnie troche bolało ale to ja chyba bardziej się bałam i stresowałam niż czułam jakiś ból. No nastepnym razem już się odpręże
Opaski zamówiłam na allegro, ciekawe czy dojdą do świąt??
Pozdrawiam!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Zbieram na laserowe usuwanie rozstępów. Jakieś parę tysięcy ha ha ha może za rok, dwa...
Chciałam kupić Maćkowi strój Mikołaja na wigilie. W Smyku już nic nie ma, szał zakupów swiątecznych straszny...
Widziałyście takie ciuszki na allegro?? oczywiście chłopięce
Co dajecie dzieciaczkom do picia? Ja podaję koper włoski, ale jemu chyba niekoniecznie smakuje, wody wgl nie chce. Widziałam herbatkę rumiankową od pierwszego miesiąca i chyba ją kupie bo ten koperek to obrzydliwy
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Ja małej podaje albo wode samą , albo z glukozą, albo herbatę z kopru albo z rumianku - takie instatnt. Proponuje odrobinkę glukozy dodać to będzie smaczniejsze, może Maciek sie zdecyduje
Zuzu ja znalazłam tyle:
allegro.pl/listing.php/search?sg=1&strin...%82aj&category=89722
allegro.pl/listing.php/search?category=1...=Poka%C5%BC%C2%A0%3E
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Sander ja mam chłopca ale opaski w h&m widziałam
A co do humorków to już pisałam, że z tym to u mnie porażka... ja to nazywam depresją. Swojego ciała też nie umiem jakoś zaakceptować mimo,że kg nie mam żadnego z przed ciąży...
Kacper wzywa... uciekam
Odezwę się później
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
tylko właśnie czy dojdzie...
Hm chyba go ubiorę w ciuszki kalvina cleina ha ha dostałam takie z londynu, bd modnie wystrojony za późno się zabrałam na te stroje mikołajowe...
Sander a możesz podać przepis na te swoje pierniczki?? Smaka mi narobiłaś a jeszcze widziałąm takie ozdoby jadalne do pierniczków, chcę zrobić
Kaska karmisz jeszcze piersią? Co bd jadła w święta? Ja najbardziej uwielbiam pierogi z kapustą i esencjonalnym, mocnym barszczykiem czerwonym z dodatkiem goździków... A w tym roku nie wiem co mam zjeść? Serek wiejski, pierogi z serem...? Mam pomysł na rybkę- upiekę sobie łososia w masełku z koperkiem
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Dla Mai mam sukienkę czerwoną i czapę mikołaja
Co do seksu po pierwsze nie mam ochoty padam na pysk, po drugie się boję.. ostatnio patrzyłam jak to tam wygląda i jakas taka pocharatana, sprawdzałam szwy palcami hehe chyba zarosłam jakoś tam malo miejsca hehe jutro mam gina, muszę sie odgruzować Mąż juz mi stęka że ledwie wytrzymuje... 3 miechy przerwy
U nas uczulenie na proszek chyba.. nie wiem...
Jutro mam szczepiene Mai i dalej nie wiem jaką szczepionke wziąć.
Wczoraj pojechalismy na wielkie świąteczne zakupy.. całą rodziną.. masakra jakaś!!!! po 2 godz. myślałam ze starego zabiję hehe póki co na czwartek umówiłam sie z mamą na zakupy. Marecki zawoezie mnie do rodziców. Dziewczyny zostaną z dziadkiem a my pzelecimy sie po sklepach jupiii!!!!!!!!!!!!!
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
nie odzywałam się, ale nie że Klarcia nie daje mi wejśc tutaj, bo malutka odpukać śpi je śpi je, naprawdę więc uff...rewelacyjnie, czasami tylko pdo wieczór marudna płaczliwa trochę bo brzuszek ja męczy (podaje espumisan kilka kropelek).
My jesteśmy generalnie w trakcie budowy, na przyszłe lato planujuemy przeprowadzkę (nie wiem czy pisałam o tym kiedyś) no więc aktualnie to buszuje po necie i szukam płytek, oglądam kominki, projekty kuchni, aranżacje wnętrz... więc to mnie pochłania
Co do humorów- u mnie zeroo burzy hormonalnej, więc super, czuje sie i fizycznie i psychicznie super.Do tego stopnia,że już planuje imprezę z okazji mojej 30stki bo w styczniu mam ijuż mam rezerwację w klubie zrobioną hihi
A wczoraj byłam na solarium 8minut jezuuuu jaka radośc hehehe, od razu sie lepiej czuje :)poza tym używam balsamy ujędrniające wyszczuplające i inne takie, żeby już ciało wracało do ładnego wyglądu.5 kg mi zostało i tak naprawdę wszystkie ciuchy mi są dobre, bo w tej ciązy tylko brzuszek miałam, nie to co z Kapim.
Sander- nie martw się, wrócisz do formy:) a zerkinj sobie na treningi ewy chodakowskiej, ponoć naprawdę fajnie działają ja też mam w planie za jakiś czas zacząc:)
Małej do picia wodę z gluko narazie, dopeiro za tydzień podam koperek włoski.
A te opaski racja, ani jednej nie mam jeszcze:)
a tu moja Klarunia właśnie dzisiaj zmierzyłam pierwsza kieckę hihi, tylko rajtki za długie wszystkie jeszcze
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Przepis na pierniczki:
1,5 kg mąki
4 jajka
500 gram margaryny
400 gram miodu
2 szklanki cukru
2 opakowania przyprawy do piernika
4 łyżki sody
3 łyżki kakao
1/2 kostki smalcu
Jeżeli chodzi o pieczenie to musisz sama wyczuć, ja już nie pamiętam ale chyba koło 150 stopni, a czas maksymalnie 15 minut. Po pierwszej blaszce będziesz wiedziała. PS. To duża porcja!!
Basiunia śliczna niunia, a te włoski super!!!
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
allegro.pl/opaska-retro-vintage-na-swiet...cja-i2854841666.html
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Byłam jeszcze raz w Smyku. Znalazłam ubranko w reniferki dla Maciusia.