- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Ja zaplacilam za opakowanie 3 (64 sztuki) 28,99. I wszystkie rozmiary sa w takiej cenie. Opakowanie rozmiaru 2 ma 78 sztuk.
A i w takim razie "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO" dla twojego chłopa
Moja Pola tez juz od jakiegos czasu sie usmiecha do nas i zaczela sobie gadac uwielbiam to
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- izzybell
- Wylogowany
- Moderator
Szukam rady doswiadczonych kolezanek, jestem z grudnioweczek i musze karmic synka z butli. Mleka mi nie brakuje ale nie wiem w jaki laktator zainwestowac.ten ktory mam okazal sie calkowitym niewypalem (sisi baby care). Przetestowalyscie jakis model godny polecenia?
Udanego sylwestra zycze, masy cierpliwosci i szczescia w nadchodzacym roku.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
co do krwawienia to tez bylam taka przekonana ze to okres 3dni tak jak przed ciaza i bol w ledzwiach przed wiec moze to i okres. no oby!
izybel ja mam avent philipsa reczny i u mnie sie sprawdza, a czesto sciagam bo maly musi jesc jak jestem na studiach co 2weekend. no i ja bym umarla na zajeciach gdybym nie sciagnela
Dziekujemy za zyczenia i rowniez zdrowka i udanego sylwestra z malenstwem. No i oczywiscie powodzenia w karmieniu!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ewelka to u mnie chyba sa ciut drozsze te dada ale moge sie mylic bo ja zawsze je tylko wrzucam do wozka i ide dalej
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Izzybell ja mam takze laktator avent philipsa reczny i z czystym sumieniem moge polecic
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Majka pierwszy raz sie uśmiechnęła jak miała miesiac, wcześniej jak miała 2 tyg. smiała sie przez sen nieświadomie. Słodkie to hehe taki bezzębny uśmieszek
Co do świąt to za dużo nie pamiętam, byłam chora przeziębiona Majka dawała czadu, świeta mi przez palce przeleciały, nawet nie zjadłam za bardzo wigilii
- MaLiNaUK
- Wylogowany
- gaworzenie
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
i jak sie udalo swietowanie??? Kacpra nawet huk petard nie obudzil- zero reakcji
Mam pytanko: czy Wasze dzieciaczki spia w swoich lozeczkach czy z Wami? moj najchetniej spalby z nami, ale staram sie go odkladac. Czasami ja zasypiam pierwsza wtedy wygrywa Zawsze sie smieje, ze to on mnie usypia a nie ja jego
Ogolnie u nas zasypianie wyglada tak ze zasypia albo na rekach ,bron Boze bez lulania, no chyba ze mocno na mnie krzyczy hehe no albo wlasnie leze z nim, glaszcze po policzku i zasypiamy. Takim moim marzeniem jest zeby zasypial u siebie, ale udalo sie tylko 2 razy :/
No i ostatnio ten maly cwaniak upodobal sobie przed snem moje rece! lapie je i probuje wsadzac sobie do buzi. A jak tylko probuje dac mu cyca to na mnie krzyczy. no ale smoka nie dostanie, uparta jestem , chociaz dwa w domku leza
No a tak poza tym to najchetniej ogladal by telewizor i jak tylko go zobaczy to smieje sie i gada z nim te swoje abuuu, aguuu. Z tym tez jestem uparta i nie pokazuje
No i przedewszystki zdrowka dla Was i Waszych Pociech w tym Nowym Roku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Poki co Pola z nami spi w lozku bo szczerze tak mi najwygodniej, ale musze zacząc ją odkladac do lozeczka wkoncu bo potem nie bedzie chciala spac w swoim lozeczku i bedzie problem heh A i rowniez zycze wszystkim mamusia duzo szczescia, pomyslnosci i zdrowka
Jutro wybieramy sie na szczepienie, ciekawe jak to przezyjemy
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
No to Pola sporo waży, a ja myślałam,że Kacper taki pulpet a on tylko 5200 heheh
Jak ja mam czas to nikt tu nie zagląda
Haloo Dziewczyny gdzie jesteście? Co u Was??
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Ja codziennie zagladam tu ale nie zawsze cos pisze Spokojnie moge posiedziec na necie przy Poli bo albo spi albo spokojnie sobie lezy, rzadko marudzi wiec jest luzik
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
No ja z tym siedzeniem nie mam tak dobrze Kacper jak już pisałam robi sobie drzemki po 15 min czyli nic nie zdarzę w tym czasie zrobić... Jak ja bym chciała żeby on chociaż tak raz 3h przesypiał w ciągu dnia No ale chociaż w nocy ładnie śpi. Tzn budzi się często na cyca, bo to mały żarłok, ale nie marudzi tylko je i znowu śpi
Aaaa przepraszam zdarzało mu się dłuższe spanie. Raz nawet udało nam się obejrzeć film
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Może wypróbuję
A jak one spisują się w nocy? Chłonne są??