- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Sander- Twoja Isia na pewno bd wysoka skoro już ma takie długie rączki
Ewelka jakie Ci przepisała tabletki na antykoncepcje? Brałaś je już? Ja się boję powrotu tab anty,że mi się przytyje...
Kaska mój w gościach to zdrajca. Ja jestem be i powodem płaczu ale moje koleżanki są dla niego bardzo atrakcyjne Mogą go nosić, karmić, przewijać , usypiać a za mną nawet nie zapłacze
Dziewczyny nie narzekajcie na swoich chłopów! przynajmniej macie się na kogo wkurzać!
Ja każdego dnia jestem sama. Z kąpaniem tez radzę sobie w pojedynkę a Maciek wcale nie ułatwia Ja już od poniedziałku marzę o weekendzie. W końcu idę do szkoły. Wreszcie. Porozmawiam w innym języku niż agu bu i aaaa
Czekam do wiosny bo na razie jak ta grypa panuję to wolę nie wybierać się do koleżanek więc siedzę jak dzikus w domu. Wtedy odżyję
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Znalazłam najpopularniejsze imiona w ubiegłym roku. Maciej jest na 20stym miejscu a myślałam,że to już zapomniane imię
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Dostalam tabletki Ovulan- mogą je stosowac kobietki karmiace piersia bo nie zawieraja estrogenu. Wiec bede stosowac je pierwszy raz Przed ciąża stosowalam Mercilon i nie przytylam nic
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ewelka ciesze się ze wszystko ok!!
Chyba macie racje z tymi facetami... jak im sie nie powie dosadnie to nic nie rozumieją!!
Po szczepieniu żyjemy!! Nie było tak strasznie No płakała troche ale nie tak bardzo, ja wytrzymałąm do trzeciego wkucia... No i większość dnia przespała z przerwami na jedzenie. Moje Małe biedactwo!!
Ja dalej nie mam miesiączki i sama nie wiem czy iśc do gina czy się jeszcze wstrzymać?? Bo wizyta 150 zł, ale jak tam jest coś nie tak?? Chociaz nic nie czuje, żadnych bóli i żadnego plamienia czy krwawienia...
Pozdrawiam!!
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Czy nie uważacie że macieżyństwo to cudowna sprawa??? Ja jestem do szaleństwa zakochana w Moim Szkrabie!!!!! I oboje postanowiliśmy że będzie drugie!!! Ale jeszcze nie teraz, trzeba odczekać....
No i dostałam miesiączke!! A jeszcze wczoraj żadnych objawów nie było
Pozdrawiam!
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
No i okres jest, superrr przynajmniej spokojniejsza jesteś
Basia Ty to masz wyczucie. Czemu dodajesz wiadomości równo ze mną
Fajnie można stroić dziewczynki. Sukienki, opaski, rajstopki A u mnie dresy i śpiochy bo przecież w jeansach nie będzie na co dzień leżał
No właśnie, a kiedy Ty właściwie masz te urodziny??? Bo my tak tu gadu gadu, a życzeń nie złożyłam Nie wiem czy mam składać i przepraszać za spóźnienie czy czekać z tortem na odpowiedni moment
Zuzu a ja nie wiedziałam,że Kacper to tak popularne imię. Sama mam jedno z bardziej popularnych i strasznie go nie lubię A Maćków to ja troszkę znam oj znam. Pewnie zależy od miejscowości.
Ewelka a pytałaś gina o to plamienie?? bo chyba to Ty o tym pisałaś. Powiedział Ci,że masz już normalne cykle??/
Jaki koszt tych tabletek?
Sander wzięłaś te bezpłatne szczepienia?? Ile tam wkuć? 5,6?
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
No i okres jest, superrr przynajmniej spokojniejsza jesteś
Basia Ty to masz wyczucie. Czemu dodajesz wiadomości równo ze mną
Fajnie można stroić dziewczynki. Sukienki, opaski, rajstopki A u mnie dresy i śpiochy bo przecież w jeansach nie będzie na co dzień leżał
No właśnie, a kiedy Ty właściwie masz te urodziny??? Bo my tak tu gadu gadu, a życzeń nie złożyłam Nie wiem czy mam składać i przepraszać za spóźnienie czy czekać z tortem na odpowiedni moment
Zuzu a ja nie wiedziałam,że Kacper to tak popularne imię. Sama mam jedno z bardziej popularnych i strasznie go nie lubię A Maćków to ja troszkę znam oj znam. Pewnie zależy od miejscowości.
Ewelka a pytałaś gina o to plamienie?? bo chyba to Ty o tym pisałaś. Powiedział Ci,że masz już normalne cykle??/
Jaki koszt tych tabletek?
Sander wzięłaś te bezpłatne szczepienia?? Ile tam wkuć? 5,6?
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja to strasznie z doskoku do Was zagladam:/ no nie idzie czasem ogarnac wszystkiego;) szczegolnie jak mezus dlugo w pracy.
Serio juz myslicie o kolejnych bobaskach? ja jak sobie wspomne porod, to mi sie zdecydowanie odechciewa.. Jak minie mi trauma,to pewnie tez juz zaczne normalnie o tym myslec;)
Zuzia ma chyba juz wszystkie mozliwe "niemowlece" dolegliwosci. Jest ciemieniucha, teraz zauwazylam,ze paluszek u nozek sie wrasta,bo jest czerwony, no i jeszcze ten kanalik lzowy zatkany... Maly czlowieczek,a takie duze troski!
Tydzien temu przerabialam jakies mega przeziebienie:/ cale dnie spedzalam na modlitwie,zeby tylko mala sie nie zarazila ode mnie i poki co jest dobrze, mam nadzieje,ze tak zostanie
Mam nadzieje,ze u mnie okres nie pojawi sie,dopoki nie skoncze karmic, niech taka chociaz z tego korzysc dla mnie
A tak z zyczia mojej Zuzi,to coraz wiecej sobie gaworzymy az mim sie lezka w oku kreci jak mi odpowiada,albo wali usmieszki Na macie edukacyjnej tez za dluzgo nie wylezy, szybko jej sie nudza te atrakcje
Mam sposob na jej placz - zwykla najzwyklejsza grzechotka! po prostu uwielbia ten dzwiek!Pare razy jej wcisnelam w lapke zeby sama sobie grzechotala,bo mnie juz reka bolala:P
No i coraz wiecej ubranek idzie w odstawke! mam wrazenie,ze rosnie expresowo!
trzymajcie sie cieplutko,bo zima nadchodzi
Tez dolacze fotke mojego malego olbrzyma
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska pytalam o te krwawienia i mi powiedzial ze u niektorych kobiet podczas karmienia moga wystepowac takie nieregularne krwawienia, ale wcale nie oznacza to ze juz "jajeczkuje". Ale na wszelki wypadek zaproponowal mi tabletki bo to roznie bywa heh Zobaczymy kiedy kolejne krwawienie wystąpi to bedziemy wiedziec czy to juz normalne miesiaczki są. Jezeli chodzi o koszt tych tabletek to ok 30-40 zl, wiadomo zalezy od apteki
YummyMummy śliczna ta Zuzia Ja tez obecnie walcze z ciemieniuchą
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
O Maluszka to będziemy się strać tak za rok, półtora. Może na koniec roku pójdziemy jeszcze na swoje - do mojego wymarzonego domu!! Musze się pochwalić że mąż już dziś strop załatwia!! A ruszyliśmy 10 listopada!!
Co do szczepień to my braliśmy 5w1, rotawirusy i pneumokoki. Rota doustne, reszta w igle - 3 wkucia Koszt 610 zł
Powrzucajcie jeszcze jakieś zdjęcia!! Tak fajnie je się ogląda!!
Buziak!
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś do szkoły Ha ha ha nigdy tak chętnie się do szkoły nie wybierałam jak teraz. Szkoda,że takiego zapału nie miałam za czasów gimnazjum, liceum ...ach
A po szkole do kina na ten film Bejbi Blues, napiszę Wam recenzję
Miłej Soboty
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzu czekam na recenzje bo tez mam zamiar obejrzec ten film