- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Basia Kacper pomaga w opiece nad młodszą siostrą? nie jest zazdrosny??
Szkoda,że Maciek nie może chodzić w sukieneczkach, są takie przesłodkie
Jutro idziemy na usg bioder. Oby było wszystko ok...
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Basia spoznione WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i super ze czujesz sie spelniona
No moja Pola pyziunia jest
My na usg bioderek bylismy tydzien temu i na szczescie wszystko jest wporzadku
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
www.philips.pl/c/avent-karmienie-butelka/28513/cat/
Basia wszystkiego najlepszego, dużo miłości,zdrowia i szczęścia
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Smoczkow tez ma trzy rodzaje i zadnego nie chce. Lubi tylko mamusiowego cysia heh
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
jest. Prawa strona jest ok, lewa trzeba cwiczyc. Trzeba tez Macka pieluchowac. :/ i kontrola za 4tyg.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
aaa i dużo na brzuchu ma leżeć. No i jak nosić to tylko w pozycji pionowej z szeroko rozstawionymi nogami
Co do siusiaka to co lekarz to opinia. W szpitalu mi powiedzieli,że broń Boże nie odciągać od razu. Jak będzie widać,że odchodzi to wtedy stopniowo, ale nie na siłę. Muszę dopytać pediatry. Teraz jak kąpie to tak lekko próbuję, troszkę schodzi. Sama nie wiem co mam robić
Tak samo jest z pieluchowaniem- niektórzy lekarze odradzają bo podobno nic to nie daje...
No a jeszcze dzisiaj zauważyłam taką czerwoną kreskę pod siusiakiem. Nie wiem czy to tak już było i jest czy coś się dzieje. Oby nie zakażenie. Może mu się "tylko" odparzył. Będę obserwować i jak coś to do lekarz w pon. No chyba,że będzie go bolało to wtedy na IP.
Basia Basia oczywiście wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń, zdrówka, miłości i dalszej samorealizacji ( przepraszam,że dopiero teraz, no ale jakoś Kacper nie dał mi nic tu napisać )
Butelkę mam Canpola i Kacper ładnie z niej je. No i cena fajna Zresztą ja ogólnie polecam tą firmę bo parę rzeczy z niej mam i z każdej jestem zadowolona No i jest polska- jakoś wolę dać zarobić swoim
Ewelka mam jeszcze do Ciebie pytanie : bo to Ty chyba mówiłaś,że po okresie miałaś jeszcze plamienia? Zgłaszałaś to ginekologowi? Coś mówił na ten temat??
A no i się ciesz,że smoka nie chce. Zdajesz sobie sprawę jak ciężko później odzwyczaić
Pola to taki pulpecik hihihi
i dużo tu jej dodałaś fiu fiuuu - psuło się coś wcześniej forum i pewnie dlatego Ci się tak dodało
Wcześniej rozmawiałyśmy o naszych pieskach? i jak to u Was teraz wygląda
Chyba jeszcze ktoś pytał się o mycie uszu. No to nie myję. Czyszczę tylko patyczkiem tym dla niemowlaków
Dawać zdjęcia bo ja mogę oglądać godzinami. Później wstawię też Kacpra- jak tylko zgram
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Czytałam właśnie o pieluchowaniu w internecie,że broń boże jak jest nierozwinięte do końca bioderko nie można... On ma lewą stronę IIa- biodro niedojrzałe. Dać takiemu spokój, samo się rozwinie... Nie wiem czy nie iść do innego lekarza, sama nie wiem co zrobić...
co u naszych piesków...
Mój kochany Demon jest ciężko chory Okazało się ,że ma raka skóry na jądrach. No to operacja była 15stego. Kastracja. W trakcie tego wyszło,że rak zaatakował węzły chłonne co u psa znaczy,że jeszcze gdzieś się rozpanoszył. Chemia nie ma sensu. Puki nie cierpi nic się nie da zrobić Jestem podłamana strasznie.Żyjemy razem już 9 lat. nigdy nie był dla mnie zwykłym psem Po operacji zachowuje się jakby nigdy nic, dobrze je, śpi, ale nie wiadomo co się dzieje w jego organizmie Do Maćka jest bardzo spokojnie nastawiony jednak boi się jego płaczu. Ale jak jest M. spokojny to podejdzie do niego, posiedzi obok. Raz nawet go polizał po głowie tym wielkim jęzorem
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Czytałam właśnie o pieluchowaniu w internecie,że broń boże jak jest nierozwinięte do końca bioderko nie można... On ma lewą stronę IIa- biodro niedojrzałe. Dać takiemu spokój, samo się rozwinie... Nie wiem czy nie iść do innego lekarza, sama nie wiem co zrobić...
co u naszych piesków...
Mój kochany Demon jest ciężko chory Okazało się ,że ma raka skóry na jądrach. No to operacja była 15stego. Kastracja. W trakcie tego wyszło,że rak zaatakował węzły chłonne co u psa znaczy,że jeszcze gdzieś się rozpanoszył. Chemia nie ma sensu. Puki nie cierpi nic się nie da zrobić Jestem podłamana strasznie.Żyjemy razem już 9 lat. nigdy nie był dla mnie zwykłym psem Po operacji zachowuje się jakby nigdy nic, dobrze je, śpi, ale nie wiadomo co się dzieje w jego organizmie Do Maćka jest bardzo spokojnie nastawiony jednak boi się jego płaczu. Ale jak jest M. spokojny to podejdzie do niego, posiedzi obok. Raz nawet go polizał po głowie tym wielkim jęzorem
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No i szczepienia p.rotawirusom tez nas czekaja w przyszlym tygodniu,ale jeszcze sie nie umawialam.
Bylam u gina i wszystko w porzadku:) "pocieszyla" mnie,ze jesli teraz przez 12h porodu nie bylo zadnych postepow porodu, to przy nastepnej ciazy czeka mnie cesarka. Tzn jest 10% szans, ze urodze naturalnie. Po prostu nie mam do tego predyspozycji.
O i juz popisalam, mala wzywa;)
Fajnie sie patrzy na te nasze pociechy jak coraz wieksze sa
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Co do smoczka to masz racje jak nie chce to jej nie daje, bo rzeczywiscie ciezko byloby potem oduczyc
Ale z butelkami to mam problem bo zadnej nie chce. A teraz musialam jezdzic na zaliczenia na uczelnie, wiec mala siedziala z babciami. Odciagnelam duzo mleczka, a ona ledwo co jadla pod moja nieobecnosc. I tylko sie stresowalam ze mala pewnie glodna. Potrafila przez np 5-6 godz mojej nieobecnosci wypic doslownie kilka lyczkow. Jak wracalam to odrazu bralam ją do piersi zeby pojadla. A co ciekawe nawet jak jest glodna to zabardzo nie placze. Na szczescie musze tylko jechac jeszcze we wtorek i mam wolne prawie do konca lutego, wiec przez ten czas musze ją jakos nauczyc jedzenia z butli, bo jak ja ją bede miala zostawic