- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Sander przyznaj się co tam jej dajesz, że tak śpi
Zresztą Basia, a Ty swojej co podajesz,że taka grzeczna??
Dajcie jakiś przepis na taką grzeczność dzieciaczków to z chęcią skorzystam,
No ja swojego czasu, jak jeszcze chodziłam w ciąży to kupiłam sporo rzeczy w lumpeksach No trzeba przebierać. Nie kupiłabym butów, skarpetek itp. Tylko,że ten zapach... bleee Mam taki jeden w którym tak nie pachnie, ale teraz mieszkam zbyt daleko...
Zuzu możesz jeszcze zobaczyć w pepco- tylko uważaj bo niektóre to tak dziadowskie,że raz nałożysz i trzeba wyrzucać , textil market, w tesco są super ubranka tej firmy f&f. Jak dobrze pamiętam to mieszkasz w Warszawie to pewnie cały ich sklep jest są jeszcze w c&a. Zależy ile masz ochotę wydać na te ciuchy Ja ostatnio nawet dorwałam body w carrefourze tylko tam jakaś dziwna rozmiarówka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Mocno rzucają się w oczy te takie zagojone>??
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Basiu faktycznie malutka grzeczna, ale ja tam nie będę narzekać bo mogło być gorzej
No ja w lumpiku też jeszcze butów ani skarpetek nie kupiłam ale body i śpiochy jak najbardziej! Polecam też komisy dziecięce!! Ciuszków pełno
Dorzuciłam zdjęcia do galerii O jeszcze raz polecam aguagu.pl Ma się swój własny album dostępnych dla wszystkich i wszędzie
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Kaska moje rozstepy na biodrach i piersiach sa juz od kilku lat zagojone. Sa takie perlowe. Sa krotkie i cienkie wiec nie rzucaja sie tak bardzo w oczy. Moja kolezanka po ciazy ma caly brzuszek w pregach, a jej rozstepy sa dlugie i szerokie wiec bardzoo je widac.
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Już przestańcie o tych rozstępach, nie ma co się dołować z rana
Noe wiem czy powinnam ale chyba pochwalę M. Spał dziś bez przerw od 23 do 5 rano. Spałam 6 godzin- jestem wyspana jak nie wiem Pierwszy raz tak pospałam od kiedy się urodził No ale drugą stroną medalu jest fakt,że od 21 do 23 mnie męczył A to smoczek, a to mu pić, a tu jeść no ale jak ma mi dawać spać 6 godzin jednym ciągiem jestem w stanie zapomnieć ,że był marudny Gm tylko się zastanawiam czy to nie jest jednoznaczne z tym,że dziś cały dzień bd szalał??
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
I jak Maciej szalał???
Pozdrawiam dziewuszki!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
A Dziś Maciej był cudowny. Jadł, spał, jadł, spał trochę się pośmiał ( wstawiam foto) Nie poznawałam go
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
No Zuzu to oby Maciej taki byl jak najczesciej
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka karmie a kupki robi rzadziej ale 2 na dzien to najmniej. Raz mu die zdarzylo jedna. zazwyczaj od 2do4. moze to zalezy od tego co jemy? zmienilas cos w diecie? moze wiecej czekolady? ja bym sie tym nie przejmowala jak nie boli brzuszek
Zuzu ja to z tymi rozstepami to tak mam... kazdego ranka mi dzien psuja-jak tylko na nie spojrze
wszystkie po kosmetologii to musicie.znac.jakies czary mary na nie )
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska jakbym znała te czary mary to mój brzuch był by już " zdrowy "
Ja Ci mogę zaproponować terapie szokową - pokaże Ci swoje okaleczenie i Ci przejdzie marudzenie na temat Twoich drobnych paru rozstępów
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Aj z tym Maciejem to Ty się masz. Już myślałam,że sama zostanę z takim charakternym dzieckiem
Mam ochotę się porządnie wyspać, Wy też?
Kto ma jakiś fajny przepis na babeczki z karmelem/masą karmelową/kajmakiem???? plisss plisss taką mam ochotę
Zuzu ja wiem,że to ciężkie, ale jak Maciek chociaż na chwilę przekłada głowę, to baw się z nim tak ciągle. W końcu odpuści. Ja z Kacprem miałam to samo. Jak już nie miałam pomysłów to pokazywałam mu albo lampę, albo ( o zgrozo, wyrodna jestem) telewizor. Nie jestem za tym żeby dzieci go oglądały, ale inaczej czasami nie działało. Teraz już trzyma głowę na jednej i na drugiej stronie bez telewizora
w poniedziałek do ortopedy to Ci napiszę czy pieluchowanie działa....
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
o której godzinie kąpiecie maluchy, macie już regułę czy różnie?
u nas z racji tej, że już są dwa bąble do ogarnięcia to najwygodniej jest jak Kacperka wsadzamy pod prysznic i się sam kąpie/bawi, a któreś z nas w tym czasie obok kąpie Klarcie w wanience. Najczęściej ok 19, chociaż zauważyłam że mała to pierwsze spanie po kąpieli ma najdłuższe, więc jak j,a o 21 wykąpiliśmy do to1 spała..ale nie ma reguły jeszcze, bo wczoraj o 19 i spała do północy, więc rewelacja..ale za to później 2.30 i 5 ...więc czar prysł hehe
u Was jak to wygląda?
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ja robię ciastka z masą karmelową po najniższej lini oporu. Kupuje już gotowe takie foremki ciasteczkowe z ciasta kruchego i mleko skondensowane w puszcze... Puszkę do wrzątku , potem do tych foremek i na górę jakiś orzech, migdał... Mało roboty, zmywania a efekt mniami
Z tym telewizorem to u mnie tylko wychodzi podczas Pierwszej Miłości -tylko ten serial go interesuje
U Nas kąpiel jest po Na Wspólnej ok 20.30. No chyba,że Maciejowy jest już padnięty bardzo to ok 20. Potem śpi do 2.
No pospał pół godziny Królewicz i już wzywa
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
My mielismy w niedziele chrzciny a Majka dziś z gorączką, dostała antybiotyk. Jutro szczepienie miało być i doopa
Teraz spi.. o!spała, lecę