BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

12 lata 1 miesiąc temu #553294 przez ewelka1505
No z tą wiosną to tez tak slyszalam. Mam nadzieje ze to prawda :) moja ulubiona pora roku :) byleby nie padalo heh
Zuzu rywalizacja powiadasz??? W sumie dobry pomysl :silly: bede miala motywacje zeby nie żreć slodyczy hehe no ale to ja od jutra zaczynam bo dzisiaj jem pączusie :silly: juz o 8 opierdzielilam jednego :ohmy: mam zamiar ograniczyc sie do 3 zeby nie miec potem wyrzutow sumienia hehe no ale zobaczymy jak to bedzie :blink:
No a Maciej moze rzeczywiscie dojrzal do tego heh okaze sie na dniach :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #553592 przez Zuzu19
Ewelka ja sama jestem jak pączek więc mam zamiar zjeść tylko jedneko - w sumie już to zrobilam. :P Ale jakbym miala takie domowe jak Ty nie żalowalabym sobie :D Najtrudniej bd mi zerwac związek z ciateczkami... Ale trzeba!!! Też uwielbiam wiosne :D sloneczko, ptaszki, zielono wszędzie :) i najwazniejsz cieplo ale nie za gorąco. :D

12 lata 1 miesiąc temu #553777 przez kaska
Ewelka weź podeślij ze 3 :woohoo: :lol: :blush:

uwielbiam słodycze :) Za pączkami to tak średnio, no ale jak własnej roboty to bym się skusiła. Mniammi :)

Basia super,że wyjazd się udał :)
A co do pampersów to też 3 używamy

Zuzu chusteczki pampersa są zawsze gdzieś w promocji po 5 zł. Za 4 opakowania daje 19.99 :blink: Ale jakoś ostatnio spodobały mi się te firmy cleanic. Próbowałyście ich??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #553857 przez gorla
Sander a czemu usg główki macie? super że wszystko w porządku :)

My wczoraj mielimy usg bioderek i jest ok, ortopeda odhaczony. Usg główki mamy za 1,5 mies. kontrolnie do końca pierwszego roku zycia musimy chodzic do neurologa.

Majka juz zdrowa ale za to Oliwka dzis lży z gorączka, masakra jakaś a na sobote planowałam wyjazd do rodziców, zeby po mieście polatać zakupki porobić i doopa. Juz mam doła od tego siedzenia w chacie

Dziewczyny miałyście juz chrzciny?? co maluchy dostały?

Moja bratowa ma dzis pierwsze spotkanie w szkole rodzenia :) ehh kiedy to było hehe niedawno ja chodziłam

Maja ma pampersy 3 , z 2 tyg temu przeszliśmy na wyższe to ciasnawo było. Nie dopajam małej bo karmie piersia, jak była chora to piła koperek irumianek, ale Maja nie umie pić z butelki lepiej jej idzie ze strzykawki. Jak bede kończyc karmienie to nie przejde na butle tylko na kubeczek ze specjalnym ustnikiem.

Dziewczyny pączek zaliczony?? Ja dwa zjadłam i kawka zbozowa do tego, pychotka :silly:

Używałyście te husteczki z emolientami???

ewelka maz zdolniacha :)

12 lata 1 miesiąc temu #554336 przez Baasiuniaa
Ewelka!!! kurka jasna szczyt mojego D. to jajecznica hihih wypas że Ci pączki zrobił:)))
i bezy extra jeszce nigdy nie robiłam:)
a pączków już dzisiaj nie robiłam (zrobiłam z 2 tyg temu i już dzisiaj nie miałam siły )
zjadłam 2 żeby nie było :P ale robiłam trening tez chodakowskiej więc miałam prawo na pączula hihi

W Kappahl są śliczne ciuszki dla maluszków:)mam karte klienta tam i wysyłaja smsy z rabatmi i wtedy serio się opłaca. Byłam dzisiaj miałam kupić Klarsonowi pidżamki i co hehe wyszłam z leginsami, kieckami itd :) dla małej nie ze dla siebie hehe

Dzisiaj założyłam małej 3 pampersy o niebo lepiej:)

a na my na chrzciny to czekamy i czekamy dopeiro 16.03 będą bo w lutym rodzince nie pasi:)

12 lata 1 miesiąc temu #554571 przez ewelka1505
No to ja zjadłam wczoraj 3 pączuszki heh tak jak zakładałam na szczęście :silly: Ale od dzisiaj koniec ze słodyczami B) mam nadzieje... :silly:
U nas na chrzcinach to Pola przeważnie kaske dostała :) no i tam takie kartki i kasiazeczki pamiątkowe i zloty łancuszek z bozią. Ale w sumie lepiej ze kase dostala to moglam jej pokupowac to co bylo potrzebne :)
Basia twoja niunia ma super czuprynke heh :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #554638 przez Sander
Odpisze ale tylko moment.. bo sesja trwa... brrr a tu już jeden egzamin w plecy... :P

Isia przytyła w 28 dni 970 gram!!!!!!!!! To dla mnie szok!! Bo wcześniej tyła po około 700 gram miesiecznie.

Bużka!!

Potem napisze tzn w sobote popołudniu :)

12 lata 1 miesiąc temu #555435 przez Sander
Mam dość!!!!!!!!!!

Poszłam na piętro a R został z Isią, i nagle słyszę jej potworny krzyk... R zrzucił na nią karuzele!!!!!!!!!!!! Biedulka wrzeszczała 15 minut!!! A ja 2 godziny..... Na szczęsie nic jej się poważnego nie stało... ma tylko lekkie zaczerwienienie na czółku w jednym miejscu. Oczywiście jeszcze pokłóciłam się z R. :( Nie moge je z nim zostawić nawet na chwile... I co karuzela niby sama spadła... ciekawe jak??? Jak jest przecież na haczyku zawieszona... a R. w ciągu 1 minuty połamał ją w mak... aż brak słów.... Czuje się jakbym miała dwoje dzieci a nie jedno :(

12 lata 1 miesiąc temu #555876 przez ewelka1505
Oj Sander dobrze ze małej nic powaznego sie nie stało. No coz napewno nie zrobil tego specjalnie, ale mysle ze teraz bedzie mial nauczke na przyszlosc i bedzie juz bardzo ostrozny :)

12 lata 1 miesiąc temu #555979 przez Baasiuniaa
...bo każdy facet to jak kolejne dziecko...pocirsze Cie..ja mam już 3 w sumie :P i chickusia do tego:))
ja rano byłam juz biegać dzisiaj, ale dobrzeeee;))))

miłego weekendu dziewczynki

12 lata 1 miesiąc temu #556306 przez Zuzu19
Sander teraz już wiesz dlaczego to właśnie kobiety są matkami :)

Widziałyście to?
dziendobry.tvn.pl/video/niania-znecala-s...,1,newest,75878.html

Ja bym taką s*kę spaliła, powiesiła nie wiem co jeszcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #556424 przez ewelka1505
Matko Świeta.... mam nadzieje ze dziecku nic powaznego sie nie stalo...
Ja bym ją chyba rozpier.... No jestem w szoku normalnie :angry: jak mozna takie malenkie dziecko tak bic :( az mam lzy w oczach :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #556708 przez Zuzu19
Ciekawe czy jakiś wyrok wariatka za to dostanie. Ja bym jej wgl nie dała prawa do adwokata- do obrony. Skoro podniosła rękę na niewinne, bezbronne dziecko jej się obrona nie należy!!!

No Pola ma sztywną główkę. Mega wygoda jak już tak nie lata na boki :) Maciejowy szybko " zesztywniał ". Wszyscy się dziwili. Już nawet od 2tygodni podnoszę go trzymając pod pachami :) Wreszcie! Oczy jeszcze ciemne, M tak samo. Ciekawe kiedy nabiorą tego właściwego koloru :S

12 lata 1 miesiąc temu #556726 przez ewelka1505
No ciekawe wlasnie kiedy :unsure: chociaz mam cicha nadzieje ze takie jej zostaną juz B) bo strasznie mi sie podobają, takie ciemnoniebieskie :) sama chcialabym takie miec :silly:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #556761 przez gorla
ja pier***** zajeb**** bym ta babe , jakby mi kto moje dzieci tyknal :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: bym rozszarpała tą sukę!!!! aż mnie telepie z nerwów.. wyobraziłam sobie jak ona moja Maje .. ehhh a mój mąż zabiłby ja na bank

Maja miała ciemnoniebieskie a teraz ma juz jasno niebieskie, ja mam zielone, ciekawe czy jej sie jeszcze kolor zmieni. Oliwia m zielone po mnie :)

U nas ciąg dalszy choroby... Oliwia gorączkuje :dry: :dry: :dry:

Ja non stop zwracam mojemu M. uwage bo coś zle robi, nieraz szlak mnie trafia...najbardziej sie boje jak zostaje zz Majka że zasnie , on azasypia o każdj porze jak tylko głowę przyłoży do poduszki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka