- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
a my chrzciny będziemy mieć 16 marca, właśnie mam tez potwierdzone, a drugie szczepienie 20.02
a nie wiem czy mówiłam jaka niespodzianke mi mój D zrobił na ta moją 30stke?? z groupona zabukował nam hotel w kołobrzegu )) i teraz w piątek na weekend smigamy właśnie:)
samiiiii ))) klarcia do moich rodziców, kapiś u teściów:)
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
qwiecie co zrobił dzisiaj Chicko( 5 letni west) - wszedl na łożko w sypialni i Kapi chciał mu zabrać poduszkę i go machnąć nia aopn sie na niego rzucił i całe szczęście, że nasza opiekunka chwyciła Kapisia na ręcę bo by go wtwarz ugryzł!!! mały w płacz przeraźliwy bo sie tak wystraszył, ja przybiagłam wzięłam poduszkę i zaczęłam krzyczeć na Chicko i walnęłam go ta poduszką z 3 razy, wiecie że chciał mnie ugryźć!!! warczał i się rzucał!!!
Jezuu tak sie wystraszyłam...Boże mógłby naprawdę krzywdę zrobić..niby mały ładny piesek...nie mozna ufać to sa zwierzęta..instykt wygrywa...
cholera przecież pies nie ma prawa warzeć na swojego właściciela!!!1 powiem Wam,że sie naprawde wystrzaszyłam i nie wiem czy nie zacząć się zastanawiać co zrobić... zwłaszcza, że dwa dni temu na D. też warknął jak chciał go wyugonić z kanapy.
Dodam, że ma szlaban od 2.5 roku na kanapy iłóżka od kiedy jest Kapiś...a teraz zgłupiał, przestal; słuchać na wołanie z ogrodu, zaczał uciekać poza ogród i wraca sobie ze spaceru po 5 godzinach....
nie podoba mi sie to..no i dzieci sa dla mnie najważniejsze...
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
O Basia zazdroszczę wyjazdu ! Baw się dobrze i odpoczywaj sobie
Tak się właśnie zastanawiałam jak to z dwójką małych dzieci, ale skoro masz opiekunkę to fajnie. Masz pewnie czas dla siebie, bo i mała grzeczna
Żyć nie umierać
No a z psem niefajnie.. może jakieś szkolenie? Całe szczęście,że nic się nie stało. Wiadomo,że to tylko zwierzę i nie można mu ufać. Tylko ja to swojego traktuję jak członka rodziny, więc próbowałabym wszystkich możliwych rzeczy żeby go tylko nie oddać
Gorla zdrówka dla Małej
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
On przecież nie wie dlaczego jest coś małego w domu co płacze, miauczy a kotem nie jest Po za tym to terrier. Potrzebuje dużo ruchu. Może jakiś dłuższy spacer, nowa zabawka i więcej drapania ??
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
Korzystam z okazji że mała śpi Mamy się dobrze Mała rośnie jak na drożdżach Troszkę problemów mamy z kolkami ostatnio tak od 19 do 22-23 z nimi walczę potem tak do 2-4 śpi a potem to rożnie
Mam pytanie czy podajecie już swoim dzieciaczkom herbatki i jakie Bo karmię tylko i wyłącznie piersią i zastanawiam się czy już nie wprowadzić czegoś nowego no i jak często
A to moja pociecha mała
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ja mojemu podaje herbatki Hipp: z koperku, na uspokojenie i rumiankową.
Tylko,że karmię MM więc on potrzebuje tak ok 200 ml dziennie. Oczywiście uspakajająca nie działa jak nazwa wskazuję Ale czytałam,że mleko z piersi zawiera sporo wody = tyle aby maluszek nie czuł pragnienia
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Diablica fajnie że do Nas wpadłaś Jagódka jest śliczna, heheh do schrupania!!!
My kąpiemy Isie różnie coś między 19stą a 20stą. I kąpiemy ją codziennie, przede wszystkim ze względu na to uczulenie!! No i już miała super skórę a tu dziś rano patrze a ona ma wysypkę na poliku Już nie wiem co robić, pewnie znów trzeba będzie iść do dermatologa...
Byliśmy u okulisty - o organizacji w szpitalu wole nie wspominać , no i wszystko ok. Byliśmy na usg główki też ok. No i byliśmy na usg bioderek i tez ok!! Mimo że pieluchowałam ją chyba 2 razy Wszystko się dobrze rozwija
Basiu może Chiko poczuł się zagrożony albo atakowany??? Musisz bardzo uważać na niego... Przykre to
Co do herbatek to ja podaje tez herbatkę , najczęściej z kopru, rzadko z rumianku. No ale ja też karmię mm. Co prawda Isia nie wypija 200 ml dziennie, czasem 30 a czasem 90 dziennie. Lekarz mi mówił że małe dzieci mogą pić ile chcą i nie należy im tego ograniczać. Ale jak jest z karmieniem piersią to nie wiem, dopoić zawsze można raczej krzywdy jej to nie zrobi.
Moja mała juz tak się rusza że nie można jej nawet na chwile z oka spuścić... W związku z czym zamówiłam jej kojec-łóżeczko. www.allegro.pl/show_item.php?item=2984653190
mam nadzieje że się sprawdzi No i jest szersze niż standardowe
Pozdrawiam!!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Zuzu na pewno badanie wyjdzie dobrze