- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
A co do termometru to mam bezdotykowy. Kupiłam w aptece za 100zł i się sprawdza. Można nim zmierzyć temperaturę w pokoju no i oczywiście ciała. Tylko te termometry pokazują troszkę mniejszą. Zawsze mam koło 36,4 lub 3. Jak leżałam w szpitalu to właśnie tam go podpatrzyłam, Mega wygoda
Kurczę dziewczyny Wy już przygotowane do świąt! A prezenty macie? bo ja kompletnie nie wiem co mam kupić. No i teraz przy małym to tak ciężko. Z wózkiem nie wszędzie da się wejść...
Pierwsze święta naszych Szkrabów u mnie to pewnie będzie tak,że Mały będzie "wędrował" z rąk do rąk biedactwo. A jedziemy na 2 wigilie hehe
No i pewnie dostanie kupę prezentów bo jest najmłodszy w rodzinie Najgorzej,że wszyscy pytają się czego nam brakuję, a my już wszystko albo dostaliśmy albo kupiliśmy sami. Więc mówię,że pampersy bo to się zawsze przyda
Ewelka pultaśna ta Twoja córcia
Ja na te zdjęcie dzieciaczków to mogę patrzeć godzinami
Wstawiajcie więcej!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moj tez juz ma 2 brody,buzke ma jak paczek a nozki chude jak patyczki hehe
ja mam zwykly elektroniczny termometr ale tez mysle nad zakupem bezdotykowego.
w sobote jedziemy po choinke (zywa w doniczce)mam nadzieje ze do swiat wytrzyma w piwnicy (w piatek bedziemy stroic zeby na sobotni chrzest juz stala).
Ewelka wow ale sobie zyca u ciebie za ten chrzest,paranoja u mnie tez jest co laska.
Moj synus mial straszne wzdecia i polozna polecila bobotic i dostal po nich wysypki ;/
Taaak pierwsze swieta z naszymi skarbami my jak co roku spedzimy je z moim ojcem i bratem.a w pierwszy dzie nswiat zjedzie sie reszta rodzenstwa tesciowa pewnie nawet na chrzciny nie przyjedzie a co dopiero na swieta. jeszcze nawet wnuka nie widziala ba nawet od dnia jego narodzin nie zadzwonila
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Aaaaaaaaaaaaa ja mam dziś urodziny, tak nieskromnie się pochwalę
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Ania no to nieciekawą masz tą teściową... eh. No ale co zrobić jak teściowej się nie wybiera.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tak na poważnie to ona powinna żałować i jej powinno zależeć.
Zuzu Twoja nie jest lepsza no różnie to bywa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
A w sobotę można sobie sprawdzić czy wygraliśmy, o tutaj
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
A mojej niuni wyskoczyly jakies krostki na glowce i twarzy. Nie wiem czy to potowki, czy moze ten tradzik niemowlecy... Albo reakcja alergiczna... ale nie jadlam nic nowego wiec juz sama nie wiem. Na szczescie jej to raczej nie swedzi bo sie nie drapie. Jak do poniedzialku nie zejdzie to chyba wybiore sie do lekarza
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
No u Naszej Niuni też co jakiś czas jakieś wychodzą ale na szczęscie pojedyncze, zwykle po dobie znikają i pojawia się inna w innym miejscu... więc może to potówki???
Ewelka i co schodzą ???
Ania a jakie kropelki dostałąś?? Iza ma od urodzenia, tzn zbiera jej się ropka głównie w prawym oczku. Mamy kropelki gentamicin. I zaczynają pomagać Stosowałąm 5 dni, 3 dni przerwy, jak byłam u lekarza to mam jeszcze raz powtórzyć taką serie. A jak to nie da rady to na dyżur do okulisty. No mam nadzieje że to się unormuje!!
No ja już przestałam karmić piersią zupełnie. I nawet w sobote tydzień temu wypiłam dwa drinki!! I sobie wyobraźcie że miałam kaca!!!!!!!!!!!!
Wczoraj mieliśmy bardzo nieprzyjemną sytuacje nasza Isia się zachłysła... ale bardzo mocno... aż się sina zaczynała robić!!!!!!!! To było straszne!!!!!!!! Nie wiedziałąm co mam zrobić!!!!!!!!!! Ani poklepanie nie pomogło, ani pozycja pionowa, potem już nawet starałam się ją obrócić jak najniżej!!! To był jakiś koszmar!!!!! Ryczałam ponad godzine po tym wszystkim
No i walcze z kolkami... Malutka bardzo cierpi... w ciągu całego dnia to może z 2 godziny prześpi, bo te cholery ją budzą!!!! Biedulka moja.... Masaże mało pomagają, wszystkie preparaty najchętniej dałabym jej na raz, byle by coś pomogło!! No musimy to przetrwać, jeszcze troche i coś napewno zacznie działać Dziś po całym dniu z tymi kolkami poszła spać o 22, a obudziła się o 5!! Ja juz sama się budziłam, bo mi było za długo.
Muszę pomyśleć co do jedzenia na te święta zrobić?? Bo w sumie już od soboty można zacząć świętować , tzn już odpocząć, potem święta, znów weekend i sylwester więc trzeba sporo wymyślić Zrobić liste zakupów i jechać je zrobić. No i w tygodniu pierniczki zrobić Jak coś to mam fajny przepis!! Ale wątpie żeby któraś miała czas je robić... Ja robie bo mój chrześniak ma mi pomagać i czeka na nie co roku
Uciekam jeszcze pospac!!
Buziaki!!
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Sander tez bym sie tak stresowala taka sytuacja. Moja czasem sie zachlysnie ale wystarczy poklepac i przechodzi. Na szczescie Twojej dzidzi nic sie nie stalo
Tez musze pomyslec co upichcic na swieta no i jeszcze chrzciny nas czekaja
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Z góry dziękuję za każdy głosik oddany
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa