BezpiecznaCiaza112023

MAMY LISTOPADOWE :-)

11 lata 10 miesiąc temu #596309 przez Zuzu19
Ha ha ha " brzuch jej bd przeszkadzał " Bd się gimnastykować do nóg to jeszcze bd jędrny ha ha Maciek ma taki cellulit, czasem mi się wydaję,że oprócz buzi to jest on wszędzie :silly:

Ja też słyszałam,że od połowy Marca ma być słonecznie, wiosennie... :dry: A teraz straszą ,że na Śmingusa Dyngusa bd można porzucać śnieżkami, no świetnie :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #596334 przez kaska
Zuzu kurczę mówiłam,że nie ogarniam tych miesięcy :blush: To samo w ciąży było dlatego się tyg posługiwałam :blush: :P

Ewelka to się uśmiałam z tego brzucha :lol:

Zuzu co Ty gadasz?? Toż Maciej o chudzinka. Gdzie on gruby :S

Któraś z Was pisała,że jej włosy wypadają. No kurczę mi też :angry: Nie dość,że mam 3 na krzyż to połowę wyrwie Kacper a połowa wypadnie :dry: Łysa będę :blush:

aaa Zuzu mówiłaś,że Maciej do Ciebie nie podobny a ja tak pacze i powiem Ci,że kłamałaś :P hehe

Kiedy się topi marzannę? Bo może trzeba wyjść i ją utopić,żeby ta zima poszła :lol: :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #596384 przez Zuzu19
I szczupaki mogą mieć cellulit :silly: Jak go przewijam to tyłek aż ma dołeczki od niego :silly:

Ha ha Kaska chyba Ty jako pierwsza mówisz,że on do mnie podobny :blink: Mam nadzieję,że bd do mnie podobny podobno jak chłopak się w mamcie wda to jest mega przystojny :lol:

Ewelka chyba wspominała coś o włosach ...
A mi się w ciąży włosy baaardzo poprawiły i tfu tfu odpukać niech to się nie zmiania :) A wypadają pewnie od karmienia piersią :blink:

Kaska ja to się prędzej w śniegu zakopię niż doczekam topienia marzanny :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #596396 przez kaska
Ja tam mogę ją utopić ale w stawie co najwyżej bo mam blisko? :silly: To też się liczy? :lol:

Ale dzieci cellulit?
Kurczę no ja też mam a do grubych nie należę.

Mi się włosy w ciąży mega poprawiły za to teraz porażka... :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #596461 przez ewelka1505
Moja Polcia tez ma cellulit :p

O tych wlosach to ja pisalam. W ciazy mialam super, ale wlasnie jakos 2-3 miesiace po porodzie zaczely wylazic :silly: po calym domu walają sie moje kłaki :p mam nadzieje ze to minie bo bede lysa :( biore witaminy i mam zamiar kupic skrzypovite albo cos w tym stylu, moze pomoze

11 lata 10 miesiąc temu #596477 przez Zuzu19
Na poprawę owlosienia glowy polecam Revalid. :) Tylko nie wiem jak on sie ma do karmienia piersią...

11 lata 10 miesiąc temu #596528 przez kaska
Ewelka no właśnie mam tak samo... Ja biorę te same witaminy co brałam w ciąży. I biorę je bez przerwy...
No właśnie to jest pytanie, czy można coś brać? Chociaż ja mam nadzieję,że samo przejdzie. :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #597088 przez Baasiuniaa
a sie tu rozpisałyście hehe :))) normalnie czat z fejsbuka :P
u mnie tez pierdzielone białe gówno napadało (wlkp ) ;/;/;/
klarcia sie mega chichra jak ja podnoszę za rączki do siadu, ale główka to sie koleboce jeszce, ale to dziewczyy wczesnie jeszce wiecie do siadu..ze spokojem :) nie poganiajcie tych bąbli :))
klarcia tęz ładuje do buzi po 3 paluszki hehe, nie ślini sie ale rączki sa smaczne, gryzaki nudne:)
dzisiaj kupiłam nosiedłko womar- zuzuTy chyba tez to masz nie? ale sie ucieszyła jak ja włozylismy no radocha jak 150 :) bo wreszcie widać ludzi i pokój a nie sufit tylko :P
no i zrobiłam zapas słoiczków w tesco łiiii :))) jutro sprobujemy obiadek chyba pierwszy pyrki z dynia :)
poza tym to chyba nie pisalm, Kapi mial kryzsy ostanie 2 tyg i wstawal...o 5.15 :( i to byl koniec spania...wiec dolina...w dzien musial sie kimnąc bo to 19.30 nie wytzrymałby. ale pogadalam z moja Mamcią i mi doradziął zebym go wybudzła po godzinie i wiecie ze od 4 nocek spi do 6.30 wiec już bomba :) a dzisiaj przyszel do nas o 3 w nocy wpakowal sie do wyrka i mowi: mamusiu mialem zły sen bede teraz z Toba śpic :) i spal do 7 :)) czaddd heheh
a włosy- ja polecma henna vax (w aptece, zielarskim i na allegro tez sa) niedrogie a rewelcahjnie regeneruje włosy !!
Dziewczyny a jak u Was hormonalnie seksualnie? bo ja kurcze jakos tak srednio z ochota ostanio...;/ a kiedys to dżisassss nimfomanka.... a teraz....lipowato troche, az mi samej głupio...może to niewyspanie... sama nie wiem..u Was jak z tymi sprawami ?

11 lata 10 miesiąc temu #597162 przez Zuzu19
Basia no ja mam te nosidło Womar . Ale powiem Ci,że sądziłam ,że łątwiej bd mi się zakładała tą uprząż :lol: Szczególnie jak wszystkie paski są porozpinane to jeszcze nie pamiętam co do czego :blink: Na razie mało go używamy, na wiosnę bardziej nam się przyda :blink:

A ja po Hennie Vax zaczęłam tracić włosy garściami :dry:

Basia Ty masz dwójkę dzieci więc to chyba zrozumiałe,że jesteś niewyspana.
Ja przy jednym padam jak mucha :silly:

Wiosna przyjdzie to wiecie... Namiętność odżyje :woohoo:

Dziś 1 dzień wiosny :)

Aaaaaa Warszawa biała :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #597198 przez Zuzu19
A ZAPOMNIAŁAM DODAĆ !!

DZIŚ W SUPER PFARM SĄ MEGA OBNIŻKI NA PIELUSZKI PAMPERS :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #597252 przez ewelka1505
Ja w dzien to mam ochote, ale mąż w pracy :p a wieczorem jak sie tylko poloze to zaraz odlatuje i mąż musi sie spieszyc do lozka zanim usne bo potem to juz dupa :p na pewno troche rzedziej mamy przytulanko niz wczesniej ale nie jest zle :)
Tylko teraz niestety mąz zmuszony jest zmienic prace bo w obecnej to troche lipne ma te zarobki a wydatkow troche mamy... I chce pracowac jako kierowca tira na miedzynarodowce :( Zawsze sie jarał tymi ciezarowkami chociaz ja nie wiem co w tym fajnego, no ale to facet wkoncu. I cholera jak pojedzie to nie bedzie go po 3 tygodnie :( moze to glupie ale zastanawiam sie jak on wytrzyma bez sexu 3 tyg? No ale nic... musze mu ufac...

11 lata 10 miesiąc temu #597291 przez Zuzu19
Ewelka- Patrycjusz jeździ też tirem po Europie, zatrudniony jest we Francji, i w domu jest co 5-6 tyg, więc 3 tyg to niewiele :silly: Tak się wydaję z początku,że to bardzo długo ale potem to szybko mija :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #597304 przez ewelka1505
O kurde 6 tyg to juz masakra :p Jestem poprostu przyzwyczajona ze mam go na codzien, trzeba bedzie sie przestawic.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #597344 przez Zuzu19
Patrycjusz wyjechał 4.03 a wraca tak 8 .o4 może trochę później. Ale pieniądzę konkretne i można sobie pozwolić na wyjście kino, restauracja, zakupy nie tylko dla Maciejowego... :) Coś za coś... A w Pl wiadomo nie każdemu się udaje zarobić więcej niż średnia krajowa :dry:

:laugh: :laugh: Zawsze masz NAS :laugh: :laugh: :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #597546 przez Baasiuniaa
no i po takich 3 tygodniach jak wroci...to ogień w sypialni będzie :P
heheheheh

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka