- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Baasiuniaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Napisałam wieczorem posta i go nie ma do diabła!!!!!
zuzu czyść regularnie nosek, zeby bakterie sie nie przemiesciły w dół za 2-3 dni bedzie lepiej, Maja też robi raban przy czyszczeniu
Ewelka dajesz kaszke manna Poli?? już mozemy dawać dziewczynom po malej łyżeczce. Jak Maja dojdzie do siebie z katarem to znów spróbuje marchewki
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Podbrodek zaslania szyje heh
Basia tort przepiekny. I Klarcia jak slodko wygladala w tym ubranku
Gorla jeszcze nie podawalam Poli manny
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Gorla a manny to przypadkiem nie podaje się od 5 miesiąca dzieciom karmionym piersią?? Tak też wyczytałam tu o tą tolerancję chodzi ... Ja mimo tego,że karmię cycem to daje deserki i Kacper aż się trzęsie jak je je A jak myślę,że za dużo już dostał i nie chcę mu dać to zaczyna płakać Jadł już jabłko, jabłko z marchewką i jabłko z bananem. I nawet po tym beka więc chyba się przyjmuje
Basia super tort zjadłabym taki mmmm
Dziewczyny ile mniej więcej kosztowały Was chrzciny?? Robiłyście w domu tak??
Kacper obrócił się z pleców na brzuch 3 razy. Zazwyczaj ma taką zabawę,że mruczy i muszę go przekręcać bo inaczej płacz Na brzuchu też lubi leżeć. No ale do siadu za cholerę nie chce podnosić głowy Myślicie,że już powinien? Czekać aż mu się zachce czy śmigać sprawdzić? Może dramatyzuje, no ale robi wszystko a podnosić głowy nie chce
Wszystkie dzieciaczki już podnoszą>>>????
Coś tam na pewno miałam jeszcze napisać, ale no skleroza. \
Ciężki mam dzisiaj dzień, bo Kacper krzyczy i gryzie ręce aż do czerwoności, a gryzak mu się nudzi po 3 minutach
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ale przychodnia wgl nie przystosowana do przyjmowania tak małych pacjentów. Brak windy - na 4 piętro z fotelikiem. Ba! Z fotelikiem a jak ktoś z wózkiem? No to podziwiam. Ani jakiegos przewijaka, pokoju do karmienia, w poczekalni dwa krzeselka. Masakra jakas. Dobrze,że nie bylo potrzeby przewijania. A obsluga fatalna. Ale co tam najważniejsze,że wszystko ok.
Była u nas pani doktorka. M. ma wirusówke. Ale gardlo czyste więc witaminy i lek na gorączkę wystarczy
Maciejowy się podnosi twardo do siadania i grymasi jak go powstrzymuje.
Ale dziewcztny - wszystko w swoim czasie!!
Sander dbajcie o siebie i szybko wracajcie do zdrowia
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie zawierucha zamiec niesamowita, zimota paskudna a za 2 dni wiosna w kalendarzu
Majce katar nie przechodzi dobrze że Marecki rano jechał z Oliwia do zerowki.. tak pizdzi niesamowicie
zuzu super,ze z uszkamioki wiedziałam, ze bedzie dobrze
sander zdrówka kochana
Maja sie podnosi i przekręca, ale za to nie łapie sie za nóżki i kolanka.. ale tak jak mówi zuzu wszystko w swoim czasie
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Pola za kolanka sie lapie a z tym siadaniem to jest tak ze moze ze 3 razy ją podciągnelam do siedzenia i spoko nic jej glowa nie latala, ale jak jej podaje rece zeby sama podciagnela glowe do siadania to nic z tego ale nie bede jej tak sama podciagac bo jeszcze cos jej sie zrobi... poczekam jak wkoncu sama zacznie
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- gorla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i sypie dalej, ze świata nie widać JA CHCE WIOSNE!!!!!!!! mam juz dośc tego śniegu paskudnego
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Gorla kurczę no ja mu liczę,że ma 4 heheh ale ja z tym zawsze miałam problemy. Myślałam,że jak będzie miał skończone 5 to można dawać... no nic na razie trzymam się deserków, ale skoro mówisz,żeby kaszkę dawać to pewnie niedługo spróbuję. Z łyżeczki ją podawać? Bo z butli to jakoś średnio to sobie wyobrażam
Kacper za nic w świecie nie chce podnosić głowy jak łapie go za ręce to się wkurza broń Boże go nie ciągnę. A znowu jak sam łapie mi ręce to chce włożyć je do buzi...
Za to za kolana już dawno się trzyma, zaczął jeść stopy. No a że z głową sobie nie radzi to i stopy mu z buzi wypadają
Ogólnie na brzuchu po zabawki też wyciąga ręce, chwyta i do buzi. I od wczoraj próbuje na tym brzuchu się przemieszczać. Nie wiem jak to wytłumaczyć. No tak dziwnie skacze i się odpycha
Co do kciuków to czasami mu się zdarza possać, ale bardziej preferuje całe ręce
Czyli mówicie,że mam się nie przejmować?? Kurczę bo na ostatnim szczepieniu babka mi zwróciła uwagę,że głowy nie trzyma jak go podciągnęła. No nic może zaczekam do 29 bo wtedy mam szczepienie i zobaczymy co ona tam powie. No ale skoro robi wszystko oprócz tego to chyba ja jestem jakaś nadopiekuńcza
Gorla u nas też sypie!! strasznie jest. Odpuszczam dziś spacer.
Może gdzieś niedaleko mnie mieszkasz,że pogoda podobna (warm-maz)( chociaż Ty inaczej ferie miałaś więc może na północy gdzieś zamieszkujesz?? )
CHCĘ CIEPEŁKA!! proszę
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Kaska a mój nie odkrył jeszcze,że ma stopy Po kolanach się drapie czasami w wannie
Boże, teraz mnie rozkłąda , od rana biorę gripex, rutinoscorbin, piję mleko z miodem i doopa wcalej się lepiej nie czuję
Ewelka Maciek ssie całą dłoń a jak się da to i dwie na raz ...
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Pola jeszcze stopek nie wklada do buzi, nie wyobrazam sobie tego jak ona to zrobi brzuch jej bedzie przeszkadzal