- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Wiem ze musze przez to po prostu przejsc ale tak jak mówie czasem jednak zdarzaja sie chwile,dni gdy sie najzwyczajnie boje.
Ale nie ma tego złego w koncu jak mnie dopadnie taki dzien to odrazu pisze na forum bo ma Was
A w ogóle to chciałam zapytac czy ktoras z Was od pewnego czasu wstaje rano
Bo ja to nie wiem co mi sie porobiło jestem w szoku bo wstaje a raczej nie spie juz od 4 czy 4:30 rano.Paranoja
Mój maz sie smieje że ze mna jest na prawde cos nie tak. Bo zamiast korzystac z tego ze nie musze wstawac rano do pracy i spac jak najdluzej to wierce sie,krzatam po domu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Jutro zobacze Mojego Maluszka... nie mogę się poprostu doczekać i tylko o tym myślę... Tak się na Nim stęskniłam a wizyta dopiero na 16stą...
Widać coś już u Was?? Brzuszki rosną czy jeszcze nie?? Ja chyba tylko chce widzieć że rośnie, co prawda w spodnie ledwo się dopinam i najlepiej mi leginsach ale raczej nic nie rzuca się w oczy. Jak byłam na prenatalnych to rozmawiałąm z dziewczyną która miałą ciąże straszą o 5 dni a brzuch miała już całkiem spory, ja do niej byłam płaska jak deska... Teraz to się chce ten brzuszek pokazać całemu światu a potem będzie problem aby go zrzucić...
Pozdrawiam!!
- Aisha
- Wylogowany
- gaworzenie
- Iwuś24
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Miło mi powitać nową Mamusie Może się to forum rozkręci na dobre
Byłam na upragnionym USG nr 3. Zobaczyłam Mój Wspaniały Skarb!!! (Chodź już za nim tęsknie...)Nie dało się zobaczyć co tam siedzi, no ale trudno jeszcze się pokaże czy córunia czy synuś. Maluch ma juz 8,34 cm!! a miesiąc temu miał 3,43... Jest bardzo ruchliwy, robił fikołki, kopał mnie !!! A ja nic nie czułam... Ale jestem bardzo bardzo szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje Słoneczko Kochane nieźle tam w środku dokazuje, potem to da mi to odczuć Zbadany maluszek nosek jest, oczka są, mózg też prawidłowy, nawet 5 paluszków u rączki Jestem poprostu zakochana w tej mojej Mróweczce
Następna wizyta 6.06 Czyli za 3 tygodnie - prywatnie.
A jutro pierwsza wizyta na kasę chorych. Nie wiem czy mam się przyznać że chodze też prywatnie?? No i mam już kartę ciąży.. Mam założyć drugą?? Sama nie wiem... Do tej lekarki na kase chorych mam duże zaufanie... tylko dzięki niej jestem na świecie, uratowała mojej mamie życie...problem w tym że nie pracuje w żadnym szpitalu... Za to prywatnie co wizyte usg, lekarz który pracuje w szpitalu i chciałabym rodzić u niego na dyżurze ... Myśle że mi to ułatwi poród i nie będe się tak męczyć...
Doradzcie dziewczyny co zrobić...!!
Pozdrawiamy!!
- Iwuś24
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja też chodzę prywatnie do Pani ginekolog-położnik, która pracuje w szpitalu i też liczę na względy przy porodzie Trzeba się jakoś ubezpieczyć na przyszłość.
- nicka
- Wylogowany
- gaworzenie
Zostanę mamą po raz drugi! Dziewczyny czuje się strasznie schudłam juz z 3kg, wymiotuje,boli mnie kręgosłup i mam nieustanne mdłości.Z tego co czytam to większość z Was czuje się dobrze! Widocznie taka moja uroda...w pierwsze ciąży do piatego miesiąca schudłam 5kg tak wymiotowałam, teraz prawdopodobnie będę miała powtórke z rozrywki.....tak do 15,16 tygodnia pózniej powinno byc ok. Miałam już dwa usg w piatek idę na trzecie;)))cieszę się bardzo!!Pozdrawiam!
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Witam Nową Mame!!!
Nie wszyscy tak dobrze przechodzą ciąze - nie jesteś sama Ja jeszcze co rano wymiotuje... blee, wcześniej wymiotowałąm nawet w ciągu dnia a teraz każdego ranka... Mam nadzieje że jeszcze troche i to przejdzie Chociaż dla tego Maluszka to moge wymiotować do samego końca
Rozumiem że już jesteś Mamusią?? Masz synka czy córke?? W jakim wieku??
Pozdrawiam!!
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sander ciezka sprawa czy powiedziec ze chodzisz prywatnie.
jesli dobrze znasz ta pania gin to ok bo normalnie to lekrz nie byłby zadowolony ze "grasz na dwa fronty".
Mam dziewczyny do Was pytanko.
Wczoraj generalnie wiem ze przesadziłam z wysiłkiem bo cały dzien spedziłam na nogach ale to byla wyjatkowa sytuacja. Wieczorkiem byłam jeszcze na zakupach i poczulam silne ukucia w prawym jajniku no i sie przestraszyłam.Teraz jest ok. Czy ten bol mogł byc spowodowany przemeczeniem?
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do brzuszka to powoli u mnie tez zaczyna sie pokazywac z czego sie ciesze
Po usg wiem ze moj dzidzius prawidowo sie rozwija,narzady sie uksztaltowaly wiec niech teraz rosssssnie i rozwija sie tak jak kazdej z nas zycze zeby tak bylo
- nicka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Aisha
- Wylogowany
- gaworzenie
Nawet się nie opłaca iść gdzieś do restauracji
Nie mogę się doczekać mojego usg..tutaj w uk musze czekać do 13 czerwca, taką nam dali date. Chciałabym wiedzieć że maleństwo jest zdrowe, nawet nie wiecie jak bardzo
- Aisha
- Wylogowany
- gaworzenie
Nawet się nie opłaca iść gdzieś do restauracji
Nie mogę się doczekać mojego usg..tutaj w uk musze czekać do 13 czerwca, taką nam dali date. Chciałabym wiedzieć że maleństwo jest zdrowe, nawet nie wiecie jak bardzo
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
czy pobolewa albo pobolewało Cie pojednej i drugiej stronie jajnikow(tzn mysle ze to jajniki nie wiem jak to zlokalizowac)te kucia wystepuja tez jak jest spojenie lonowe po srodku.
Nie wiem co o tym myslec
tak sie pocieszam ze to jest wina rozciagajacych sie wiezadeł i macicy no ale juz niczego nie jestem pewna
naczytałam sie w internecie i teraz zaczełam sie martwic-sama na siebie jestem zła
W ogole jesli ktoras z Was tak ma lub miala prosze odpiszcie