- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
Też czekam z utęsknieniem na wiadomośc co tam siedzi... może 6.06. się uda ale coś czuje że to chłopak... no zobaczymy...
Buziaki!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
- Otrzymane podziękowania: 0
No masz racje poleniuchuje w domku.
Zamierzam wrócic do czytania ksiazek.Lubie horrory Stevena Kinga
Oczywiscie daj znac po wizycie czy udało sie podejrzec Maluszka
Ja mam wizyte na 08.06. wiec tez zdam relacje
Ja juz wariacji z jedzeniem dostaje a Wy
Juz sama nie wiem co bym zjadła
Wczoraj poprosilam meza o pizze.Na poczatku miał opory zeby robic i kazał mi zamowic ale ja wole taka domowa szczegolnie teraz jak jestem w ciazy.No ale na szczescie zgodził sie
Aj wogole z ty jedzeniem....
- Iwuś24
- Wylogowany
- gaworzenie
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Co tam u Was?? Jakiś Maluch już się odezwał??? Mój wczoraj po przebudzeniu leżał na jedenj stronie brzucha. Z jednej strony było płasko, a z drugiej wypukło. W końcu pokazało że ktoś tam mieszka
A jak z samopoczuciem??? Ja już od 25.06 nie wymiotuje!!! Bardzo się z tego ciesze No i mam apetyt na same fastfoody.... Ostatnio nawet śniły mi się frytki z solą - jak tylko wstałam to zaraz je zrobiłam. No i od kilku dni marze o kebabie....
Ile przytyłyście do tej pory??? Ja raz widze 1,5 kg a raz 1kg, ale zaczne się żywić tymi fastfoodami to kiepsko to widze...
Dziś niestety bolał mnie brzuch z jedenj strony, podejżewam że to nerki dają o sobie znać... musiałam się położyć i innej rady nie było. Modliłam się żeby tylko żadne plamienie się nie pojawiło...
W środe wizyta - czekam z utęsknienim!!!!
Pozdrawiam!!!!!!!!!
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na chwile obecna mam +2kg ale to było na ostatniej wizycie a w piatek zobacze ile jeszcze mam niestety do przodu
W sobote znów troszke moja kruszynka pobulgotała a teraz cisza...
Niezła ulga co nie Sander jak juz mdłosci przeszły
Ja tez z tym jedzeniem to wariuje
A apetyt ciagle mi rosnie i rosnie...
Pogoda sie popsuła ale mi osobiscie jest to na reke Wiem,wiem pomyslicie ze zwariowałam ale jak sie lezy prawie non stop w łózku a pogoda za oknem jest brzydka to jest jednak lzej
Co do samopoczucia to teraz jakos mniej mnie cokolwiek boli i jestem z tego powodu szczesliwa
Owszem czasem mnie pobolewa podbrzusze i biodra ale tak to juz musi byc
Mam pytanko,smarujecie sie juz czyms na rozstepy
Ja mam mleczko z ziaji na bazie oliwki ale stwierdzam ze jak je zuzyje do konca to zamowie sobie cos innego.Tzn kolezanka mi poleciła jakas oliwke ktora mozna dostac w aptece tylko nazwy teraz nie pamietam musze do niej zadz w tej sprawie.Suma sumarum mowila ze koszt jej wynosi jakies 60 zł ale ze jest bardzo skuteczna i jej kolezanki tez stosowały i były zadowolone.Nazwa zaczynala sie chyba na lit P ale jutro sie dowiem to napisze nazwe.
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
Ja stosuje oliwke w żelu i krem na rozstepy Perfekta Mama
- Aisha
- Wylogowany
- gaworzenie
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja w tym tygodniu zaczynam 19 tydz juz, mozna powiedziec,ze polowa zleciala;) termin na 07.11 planowany:)
12.06 idziemy na usg 3D popodgladac fasolke i zbadac czy nadal wszystko w porzadeczku sie rozwija:)Juz sie doczekac nie mozemy!
Mi po 2 miesiacach calodniowych mdlosci niestety wrocil apetyt:/ i niestety znow mam smaka na slodycze;( jutro mam wizyte u ginka i cos czuje,ze od ostatniego wazenia troszku za duzo mi przybylo:P
Ja tez leniuchuje od poczatku ciazy, zwolnienie mam od 6tyg praktycznie, bo praca nie nadajaca sie dla kobiet w ciazy,a i kierowniczka sama nalegala zebym poszla, wiec sie nie sprzeciwialam;) tymbardziej,ze dokuczaly mi chyba wszystkie ciazowe dolegliwosci!
Zapisalyscie sie juz gdzies do szkoly rodzenia?albo zajecia dla ciezarowek;)?
- Iwuś24
- Wylogowany
- gaworzenie
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Pare minut temu coś ze mnie poleciało... to chyba wody płodowe ale na szczeście tylko troszeczke... Też tak miałyście??? Dobrze że jutro mam wizytę to się popytam lekarza o to...
Zaczynam się troche martwić, te nerki mnie bolą no i teraz ta wydzielina... Byle do jutra!!!
No i co stosować na skórę brzucha??? Jedni mówią ze zwykłą oliwke, inni że balsam nawilżający a jeszcze inni że krem na rozstępy...
Pozdrawiam!!
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja mialam taka wodnista wydzieline przy braniu luteiny, ginek powiedziala,ze moglo tez miec wplyw zapalenie,ktore mialam:/
A na brzuszek wsmarowywuje oliwke hipp, od paru mam juz wiem,ze pomaga:)
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sander koniecznie sie odezwij i zdaj relacje po wizycie Bo to jak okreslilas wody plodowe raczej WYDAJE mi sie ze nie powinny sie saczyc
Owszem ja biore luteine dopochwowo to tak troche mam wode ale wiem ze to przez lek.
YummyMummy koniecznie załóż sobie suwaczek zebysmy mogly sledzic rowniez Twoja ciaze.
A wogole witamy na forum
Znam juz nazwe tej oliwki na rozstepy jt. PARAMACERIS.
Co do szkoły rodzenia to ja niestety nie wybieram sie Po pierwsze i tak musze lezec a po drugie nawet jakbym mogla sie ruszyc z domku to z kolei nie moglabym liczyc na meza poniewaz ma sluzby na 3 zmiany wiec i tak d... z tego a szkoda
Mysle ze jak ktoras z Was ma szanse i mozliwosci chodzic do szkoly rodzenia to powinna z tego skorzystac.
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa