- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka1505- 9.11.12
Malina UK- 11.11.12 Syn Antek
Sander- 12.11.12
Zuzu19- 13.11.12 Syn Maciek
Agataż- 23.11.12 Córcia Klara
Diablica87- 25.11.12
Ania1985- i tu nie wiem co wpisać 25.11 lub 5.11
Co z Izą?????
Dopiszcie imiona swoich dzieci, nie wszystko mi się udało wyłapać, jednak to nie było takie proste.
Mam nadzieję,że nie zrobiłam jakiejś gafy, najwyżej poprawimy
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja jeszcze zupełnie dobrze się nie czuje ale i tak jest lepiej niż było
Nie wiem jak wy ale ja jestem ostatnio zmęczona, wczoraj to o 18stej się już kładłam do łóżka...
Mój Skarbuś od kąd jestem chora dużo intensywniej się rusza... albo się źle czuje albo urosła na tyle że teraz mocniej ją czuje...
O porodzie aż starch myśleć... szczerze mówiąc naprawde się boje ale staram się o tym nie myśleć... Czuje że to już nie długo... tzn fizycznie, nie psychicznie... cały czas mnie bolą te kości przy spojeniu łonowym... wszystko jest taki własnie obolałe... i cycki zrobiły się takie ciężkie że mam wrażenie że rozrosły się nawet na boki... ale może to dlatego że lekarz mi powiedział o tym rozwarciu - i teraz o tym myśle... Niech siedzi sobie jeszcze moja żabka w śrdoku... potem będe chciała żeby weszła tam z powrotem
Kasiu życze szybkiego powrotu ndo domku i żadnych skurczy!!!!! Pewnie się tam nudzisz biedna...
Zuzu bardzo się cieszę że się zabierzesz za tą liste będziemy miały wszystko jak na dłoni!! Uprzejmię Cię prosze wpisz mnie jednak na 15.11.2012 bo to termin z miesiączki i niech tak zostanie bo z tym wzrostem to nigdy nie wiadomo... No i będzie Córcia - Izabella
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco!!!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka1505- 9.11.12
Sander- 15.11.13 Córcia Izabella
Diablica87- 25.11.12
Ania1985- i tu nie wiem co wpisać 25.11 lub 5.11
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Nie odzywałam sie bo byłam w szpitalu dzis wrociłam.
W tamten piatek zrobiłam te nieszczesne badania na glukoze i watrobe.Z glukoza juz ok ale wyszedl gorszy problem
Wyniki z prob watrobowych 5 razy podwyzszone i od razu dostalam skierowanie na szpital...
Mała dostała 2 dawki celestonu na plucka tak na wszelki wypadek.
Zrobiono mi serie badan bo nie wiedza co mi dolega.Nawet miałam konsultacje u gastrologa...Ojjj duzo by opowiadac.Generalnie dzis puscili mnie tylko dlatego ze po lekach ktore mi dawali troszke te wyniki obnirzyły sie ale do tego zeby bylo super to bardzo daleko.Natomiast reszte wynikow badan bede miała dopiero 28.09. i wtedy mam znow sie stawic do szpitala....
Troche pisze chaotycznie ale jest pozno a chcialam zobaczyc co u was mimo ze padam.
Wogole prawie wszystkie leki odstawili mi ktore bralam do tej pory w ciazy.Dostałam nowe ale to na watrobe a z tych starych to mam nadal clexan,magnezin i zamiast fenoterolu no-spe.
Zuzu ja juz nie biore fenoterolu i jest ok tzn mam skurcze ale one sa niegrozne.
A teraz news nie wiem jak to mozliwe bo lekarze tez byli w szoku bo rzadko sie zdarza -Wydluzyła mi sie szykja
Wogole niunie tez przebadali na fest ze ho ho
W 30/3 wazyła 1,320 i wszelkie przepływy sa prawidłowe.
Pociesza mnie fakt ze jesli nie znajada przyczyny moich złych badan a ciaze trzeba bedzie rozwiazac(o tym mowili mi lekarze bo to jest tez grozne dla dziecka)to Julka dostała sterydy.
Na dzis to tyle dziewuszki
pa
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelka1505- 9.11.12
Sander- 15.11.13 Córcia Izabella
Diablica87- 25.11.12
Ania1985- 25.11 lub 5.11 Syn Aleksander
Iza- Córcia Julia tylko na kiedy termin????
Ania to Ci współczuje nocki... Wiem co to znaczy. W nocy wszystko co Nam dolega dokucza bardziej niż za dnia Było wziąć 2 Rennie , miętowe albo ice najlepszy
Iza- Twoja wątroba zaczęła wysiadać bo za dużo leków za pewne... Ale jak już odstawili mam nadzieję,że Ci przejdzie... Dobrze,że Juleńka na tym nie ucierpiała Trzymajcie się ciepło
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
iza jak sie czulas po fenoterolu? mnie lekarz ostzeal ze bede sie trzasla,kolatanie serca itd.ja raczej jestem po nim taka nie do zycia nic mi sie nie chce,tylko bym lezala,lekko mnie trzepie ale da sie wytrzymac
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Troszku rzadko pisze,ale czytam w miare na bierzaco co u Was:) tez chce sie do listy zapisac! my mamy termin na 06.11 Zuzanna Zuzu wiem,ze to charakterne imie,ale tak sie do niego przywiazalismy,ze nie ma juz innej opcji
Wczoraj kupilam sobie staniki do karmienia, kolezanka polecila z H&M takie bez usztywniaczy i drutow, wiec od razu wzielam w dwupaku
Wozek juz odebralismy od szwagierki, wiec to z glowy. w wikend jeszcze koleznka ciuszki ma przywiezc. A od dwoch dni tylko piore i prasuje posciel ubranka kocyki itp moj kregoslup troche sie buntuje :/
Na zgage moja gin polecila tez migdaly, ale u mnie nie pomagaja :/
Mielismy sie wybrac na wycieczke do szpitala obejrzec oddzial,ale mam taki wstret do szpitali, ze chyba juz wole na zywca, jak przyjdzie ten dzien go zwiedzic..
To trzymajcie sie dziewczyny,na wikend wyjezdzam,wiec wpadne znow w poniedzialek
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Co do zgagi to ja naprawde wam polecam - mleko... Ja nie lubie mleka ani letniego ani tym bardziej ciepłego. Popijam takie z lodówki, ewentualnie chwilke odstane i na mnie to działa!!! Napewno zdrowsze niż branie leków Tylko warto sobie popić jak już się zaczyna troche... więc teraz pije mleko litrami
Pozdrawiam!!!!!!
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Sander- mleko takie samo w sobie w życiu, nigdy! zresztą na mnie chyba nie działa bo mój dzień zaczyna się od płatek owsianych gotowanych na mleku. I tak po sniadaniu mam zgagę...