- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
Ja też byłam na wizycie... na zatoki tylko inhalacje i nic więcej, jakoś musze przetrwać... No ale Nasza Izka już powoli się szykuje Szyjka się skróciła i mam rozwarcie "na opuszek palca". Lekarz poweidział że narazie bez leków, kontrola za 2 tygodnie Waży 1728 gram. Stwierdził że tak ładnie wszystko wygląda że nie powinnam mieć problemów z porodem Mam nadzieje że Niunia wytrzyma jeszcze 5 tygodni żebyśmy zdążyli dostać ten kredyt...
Pozdrawiam!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
najlepsza wiadomosc na tej wizycie to to ze wstydzioszek pokazal co ma miedzy nogami bedzie syn :* zeby tylko mu sie za bardzo nie spieszylo na swiat,niech sobie 5 tygodni jeszcze poodpoczywa. aaaaa i termin z konca listopada zmienil sie na poczatek listopada
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja zamówiłem koszule już taka do karmienia jak się dowiedziałam, ze są problemy. No i teraz się przyda. kupiłas takie uszyywniane te Staniki czy miękkie?tak się zastanawiam czy mi biust nie urośnie jeszcze....
Ania faktycznie długo się wstydził. Masz wybrane imię? I czemu tak dziwnie z tym terminem ?
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
A co do stanika to zamówiłam o 1 rozmiar większy, miękki... szczerze mówiąć kompletnie się na tym nie znam... Zobaczymy jak przyjdzie co do czego... A moja siostra mnie wyśmniała, powiedziałą że nawet zwykły będzie ok.
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
byle nie wyskoczy 1 listopada hehehe
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sander- ja mam termin na 13stego, rodzimy prawie równo
Ania- wypluj te słowa, nie może być ani 1.11 ani 30.10
Iza znów gdzieś zaginęła w akcji...
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
A ja wczoraj byłam na pierwszym spotkaniu organizacyjnym szkoły rodzenia a dzisiaj już idę na 15:30 na gimnastykę a potem na wykład Oczywiście idę z mężem który nie zawsze będzie mógł uczestniczyć w zajęciach
No i nie mogę uwierzyć bo wczoraj to przeżyłam "Wielkie Święto Narodowe" Mój brat sprawił mi wyprawkę Parę ciuszków i przewijak Pal licho że używane ale liczy się sam fakt że to od niego Bo faceci to raczej nie garna się do takich rzeczy
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Ja nie chodze do szkoły rodzenia, ale tą internetową śledze. Zaczełam też robić te ćwiczenia co oni pokazują - mam nadzieje że zdąże się wzmocnić przed porodem.
Szczerze mówiąc coś się martwie o IZE... Nic się nie odzywa... Mam nadzieje że jest ok!
U mnie piękna pogoda!!
Zycze miłego dnia - tzn życzymy
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
Zuzu strasznie ci współczuje Troszkę źle postąpili angry: Ale niestety tak już w tej Polsce jest
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Boicie się porodu? Mnie dopadają pierwsze lęki, boję się zacznie się wszystko w nocy kiedy każdy jest zdezorientowany i nie wie o co chodzi, zdecydowanie lepiej się czuje jak jest jasno I boję się,że trafie na jakiś nie miły personel co mnie zostawi samą i przyjdzie na obchód kontrolnie ...
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
tak Was podczytuje, ale na komorce ciezko pisac. ja tak jak mowilam leze sobie w szpitalu. kazdy lekarz gada co innego jeden, ze mnie zostawia tydzien lub 2 drugi ze nie ma sensu bo nie ma skurczy- dobrze ze chociaz ich nie ma
u Was widze tez poszlo troche do przodu. odpoczywajcie sobie zeby urodzic chociaz w tym 38 tyg. mam nadzieje ze ja wytzymam do konca. ciagle tlumacze lobuziakowi ze to jeszcze nie czas
co do porodu to jakos sie jeszcze nie boje, predzek ze wczesniej urodze... czego oczywiscie nie chce. mam fajna polozna wiec jestem spolojna
mialam chodzic do szkoly rodzenia ale w takiej syyuacji chyba to bedzie niemozliwe. szkoda. bede musiala sobie poradzic bez
diABLIca widzisz jakiego masz dobrego brata naciagnij go jeszcze na cos
sander jak zdrowko¿
co z iza? odezwij sie jak nas podczytujesz
ktos chetny zrobic ta liste z datami porodu itp? ja jak wroce moge ewentualnie zrobic taka prowizoryczna w exelu :)ale musze dorwac swojego laptopa, bo ostatnio korzystalam z ipada na tym badziewiu sie nie znamwcale... ATECHNICZNOSC