- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- YummyMummy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
moja mala tez sie raz gibie jak wariatka,a raz ciszaaa, wiec to faktycznie zalezy od widzi mi sie naszych szkrabow
Jutro czeka mnie 8h podrozy autem,bo jedziemy do tesciow. W koncu odbierzemy tez wozek od siostry meza no i te wory ubranek, ktore podobno sie uzbieraly. Ciekawe czy sie w samochod zmiescimy z tym wszystkim
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
A ja tylko 4 kg na plusie a brzuch coraz wiekszy sie robi wiec nie wiem jak to u mnie dziala
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Temat rozstępów też jest mi znany... wyszły mi ale na udach nie na brzuchu... chociaź jakoś się tym nie przejmuje bo dużo dużo gorszy jest wszechobecny cellulit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Którego w ogóle nie moge się pozbyć... Wcześniej miałam troche, a teraz jest masakra.... na basen chyba wcale już nie pójde a krótkie spódniczki też odpadają... nie moge się doczekać kiedy będe mogła zacząć ćwiczyć , mój mąż ma mi zorganizować jakieś ćwiczenia po których cellulit zniknie... no ciekawa jestem... a rozstępy i tak wyblakną... a swoją drogą co stosujecie na te rozstępy??? ja stosuje aa mama i ja. tylko że na udach się nie smarowałam.... i to są efekty.
Pozdrawiam!!!
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Czy wy tez cierpicie na bezsennosc?
Poczytałam troche w necie i niby wynika ze to jest normalne na tym etapie ciazy.
Chociaz plus jest tego taki ze na spokojnie szukam rzeczy dla malej na allegro
Dzis np znalazłam naklejki na sciane (troche mi to zajelo bo nie chciałam banalnych typu kubus puchatek lub hello kity )i do tego lampke na sciane
Moj maz to chyba zawału dostanie Ostatnio powiedział ze odłaczy internet bo przez moje zakupy z torbami pojdziemy
Nie wiem czy wam wczesniej pisałam ale nareszcie ruszyla budowa mojego wymarzonego domu
Milego dnia zycze
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Ja ze spaniem też mam problemy, nie moge zasnąć tak przynajmniej do północy, w nocy się budze, a nad ranem mogłabym spać... Też jestem na etapie o cudownej nazwie "DOM"!!! Tzn czekam na pozwolenie, powinno być tak około za tydzień, w środe byłam rozmawiać z budowlańcami i w tym roku jeszcze będa fundamenty Już nie moge się doczekać !!!! Iza a jaki masz projekt??? My mamy "dom przy głogowej 4", ale z moimi przeróbkami. No i jeszcze kredyt musze załatwieć, nim się Mała urodzi... bo nie będe miała odpowiedniej zdolności... Wierze że lada dzień przyjdzie pozwolenie i machina ruszy!!!!!!!! Na jakim etapie budowy jesteście??
Pozdrawiam!!!
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
Ja przechodziłam budowanie domu i życzę cierpliwości do robotników i biurokracji:D
Od 10 tyg ciąży nie mogłam pić herbaty, brzydziła mnie, od wczoraj znów piję , mniami z cytrynką.
- diablica87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Jestem w "CIĄŻY"
Nie tomna jestem
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
hehe czyli nie tylko ja mam problem ze spaniem
Sander w poniedzialek beda juz wylewac fundamenty i generalnie na ten rok to tyle ale my mielissmy duzo roboty z dzialka(musielismy wyciac drzewka,zburzyc 2 domy) i widząc juz to co teraz jest jestem zadowolona.
Moj projekt to
www.domoweklimaty.pl/projekty-domow/wszy...projekt-2078_kora-ii
No i tez tak jak u Ciebie po przerobkach.Chociaz wew nic nie zmienialismy-tylko okna.Zmieniłam ze w kuchni bedzie okno narozne a w salonie z 2 zrobiłam jedno wieksze a drzwi balkonowe bez zmian
A w ogole mielismy problem z szukaniem projektu bo dzialka jest waska a długa a przepisy pewnie wiesz co mowia...ale na szczescie jakos sie wszystko udalo
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Iza widze że naprawde nie możesz dospać biedna... Projekt fajny, mądre ułożenie pomieszczeń, fajne te garderoby szczególnie na piętrze No my też mamy dość wąską działke ale nie aż tak.
Ja od kilku miesięcy nie pije w ogóle kawy, widziałam program w którym mówili że kofeina utrzymuje się u kobiety w ciąży do 12 h, a u dziecka aż 3 dni... i okazuje się że można żyć bez kawy... bez alkoholu... i w ogóle mi tego nie brakuje. Pije jedno dziennie capucino z mlekiem, a jeżeli chodzi o alkohol to raz na jakiś czas piwo "LECH FREE" rozrobione z napojem 3 cytryny albo z sokiem malinowym.
Pozdrawiam!!
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Tak na miły początek dla (przyszłych) mam, które nie mają humoru z powodu rozstępów www.facebook.com/photo.php?fbid=37195482...71998&type=3&theater
Ja też często nie mogę spać, ale z racji tego, że Mały jest troszkę niedelikatny a tak to od początku ciąży wstawałam około 7 , troszkę wcześniej jak chodziłam do pracy
Co do ginekologa to chodzę prywatnie, ale koleżanki chodziły na NFZ i też miały na każdej wizycie usg. Nie ma się czym przejmować, bo usg obowiązkowe są chyba tylko 4??? Chciałam po pierwszej wizycie przenieść się do lekarza z NFZ, ale niestety 3 miesiące czekania to było za długo, więc zostałam u tego lekarza. Do swojej poprzedniej p. doktor nie chciałam iść, bo nie wykryła u mnie nadżerki i zrobiła mi cytologie gdy miałam infekcje i tym samym nastraszyła mnie złym wynikiem więc już wolę nie ryzykować.
Was odrzuciło od herbaty, a mnie od mielonych heheh teraz już chyba jem wszystko co poprzednio
Kawy nie piję, przed ciążą też mi się rzadko zdarzało. Alkoholu nie piłam ani łyka za dużo się filmów naoglądałam o FAS
- ewelka1505
- Wylogowany
- rozmowna
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1