- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMY LISTOPADOWE :-)
MAMY LISTOPADOWE :-)
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- Kochanie moje 15.11.12 :)
kaska ja też się nie mogę już schylać, a najgorzej jest na schodach, zasapię się jak jakiś dziadziuś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- zawsze trzeba mieć nadzieje
Idac po schodach tez sie zasapie ze hoho i robie sobie odpoczynki(3 pietro) no i tez nie widze stóp
a z tym tyciem no to ja teraz byłam w ogromnym szoku na wizycie +4 w ciagu miesiaca a tak to do tej pory ksiazkowo po 1 1,5 na miesiac ach...
No ale wiem ze to przez cukrzyce Gin mi mowił ze przez diete schudne wiec chociaz tyle bo tez sie czuje jak sloń
Zuzu jak nie musisz to nie stosuj diety bo juz niedługo i tak nas wszystkie czeka ograniczenie i w ogole nie jedzenie tego co normalnie jemy
Wiec kochana korzystaj poki mozna a pozniej to i tak bedziemy wszystkie super szczupłe laski
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Fajnie ze znalazlas taki link bo skoro ja nie moge normalnie chodzic do takiej szkoły to chociaz obejrze sobie filmy a zawsze cos zostanie w glowie i sie przyda
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
- ania1985
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ale się forum rozkręciło!!!!! Ledwo nadązam za Wami!!
Jeżeli chodzi o kilogramy to chyba najwięcej z Was przytyłam... bo ma już 13,5 na +.... No i widze że mi poszło w brzuch, cycki, ale też w uda i tyłek!! Ciekawe czy to zgubie... Marze żeby wyglądać jak przed ciąża... a kiedyś narzekałam że już jestem za gruba .. hehehe jak to się szybko zmienia
Iza trzymaj się!! Nie ma tego złego co by nadobre nie wyszło, przynajmniej łatwiej wrócisz do swojej wagi po takiej diecie No a dla Maleństwa wiadomo że zrobi się wszystko!! No i zobacz już jesteś w 28 tygodniu!! prawie 3/4 za Tobą!!
No a u mnie tamat wózków to temat rzeka... ale ja bym chciała wózek w stylu retro... tzn nie 100% retro ale bardzo podobny, bo z kwadratową budą bym nie chciała... podoba mi się fabio, acoustic, classic retro... ale chciałabym jeszcze obejżeć je na żywo, nie wiem może pochodze po komisach jeszcze i coś znajde tańszego bo mi chodzi tylko o gondole, bo mam graco trzykołowy sportówke i jest bardzo fajny, ale nie ma gondoli, a zima w foteliku odpada...
Pozdrawiam!!
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Iza u mnie w szkole dla kobiet które mają zagrożoną ciąże, prowadzone są zajęcia w domu Może też masz taką możliwość a nawet o niej nie wiesz??
Co do chodzenia po schodach to też się męczę. Żebra mnie bolą, mam wrażenie,że przesunęły się już pod gardło i je uciskają heheh
Palce od stóp jeszcze widzę, ale muszę się leciutko pochylić Gorzej jest z goleniem... Na czuja już to robię i przy pomocy lusterka Z goleniem nóg całe szczęście sobie jeszcze radzę
ania1985 ja też zawsze chciałam być grubsza, ale w ciąży już mi się odechciało
Kobieta zmienną jest- tak jak powiedziała Sander: "Marze żeby wyglądać jak przed ciąża..."
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A z goleniem mam tak samo-troszke na czuja,troszke lusterko ale z goleniem nog to prosze jednak meza(nie jest łatwo ).Normalnie to bym dała rade sama golic ale nie chce naciskac na brzuszek.
Sander wydaje mi sie ze w komisach powinnasc odnalezc taki wozek.A z ciekawosci az zobacze te wozki retro na necie jak wygladaja.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
No ja później też będę go męczyć z tym goleniem U Ciebie wiadomo, że inna sytuacja więc lepiej niech mąż się wykaże
Z własnej woli kładziesz się do szpitala, czy to zalecenia lekarza?
Wiecie co... tak sobie siedzę i myślę, że bym tak wolała te 2 tyg wcześniej urodzić niż później. Oczywiście jeżeli Mały będzie gotowy jak nie to już niech siedzi ile mu tam trzeba
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska ja też nie chcę urodzić w terminie- bo mam na 13stego.
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
Ja to się nie mogę doczekać, dlatego bym chciała wcześniej. A z tymi terminami to różnie bywa.Oby się na tyle rozwinął żeby był zdrowy
A dzwoniłaś? trzeba sprawdzać te przy szpitalu- tzn tak mi się wydaje Ja nie mieszkam w jakimś dużym mieście, bo w Olsztynie(180tys)i o dziwo oferują takie lekcje. Tylko,że u mnie nie ma darmowych szkół rodzenia. No i na całe miasto są tylko 3. Tzn tylko o tylu słyszałam i czytałam
Dzisiaj jestem mega szczęśliwa, bo myślałam,że będę musiała wziąć dziekankę, ale najprawdopodobniej uda mi się postudiować indywidualnie i będę musiała pojechać na same zaliczenia Jupiiiii
A i mały chyba będzie miał na imię Kacper jeszcze myślimy, ale ważne, że już coś ruszyło. Myślałam,że nie wymyślimy do listopada heheh
Ps obejrzałam całą szkołę rodzenia on-line
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Tzn gin mi powiedział ze i miesiac moge lezec w szpitalu po zdjeciu szwu i nawet po terminie moge urodzic bo roznie to jest.Mi sie wydaje ze gin nie chce ryzykowac zreszta ja tez nie
Zuzu nie wierz w przesady
Kaska ja tez bym nie chciała rodzic po terminie bo bym juz chyba osiwiała z nerw
- iza
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No to czynicie Kaska postepy z imieniem bravo.U mnie natomiast nie wiem w koncu jakie bedzie imie. Miala byc Lena ale mezowi sie odwidzialo wiec mowie Julia to tez nie jest przekonany.Jemu podoba sie Zuzia...Normalnie rece opadaja Ale wkrecam mezowi ze do malej od dawna mowie Julia i raczej musi tak juz zostac.Moze to cos pomoze taki malutki podstep
- kaska
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuzu19
- Wylogowany
- rozmowna
Kaska- a ja mieszkam w Warszawie, i wszystko jest płatne , a jak jest bezpłatne to już nie ma msc wolnych bo już są zapisy na przyszły rok. I o. Tusk ozukuje,że koietom w ciąży się wszystko należy
A Kacper to bardzo ładne imię.