- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
SZCZĘŚLIWE MAMUSIE LUTY 2012
- MM24
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dolores181
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Sisi82
- Wylogowany
- gaworzenie
- lusieńka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w ten weekend obleciałam razem z tatą mojego maleństwa troszkę sklepów z wózkami, i doszłam do wniosku że w naszym przypadku najlepszy będzie wózek z czterema kółkami, podobno te z trzema są mniej stabilne na nierównych nawierzchniach z "pełnym obciążeniem", który ma kółka pompowane. Skłaniam się ku wózkowi Jedo fyn. Jest to wózek wielofunkcyjny, gondolka, spacerówka i siedzisko do samochodu.
Starsza kuzynka z którą rozmawiałam powiedziała jednak że ze spacerówki to najprawdopodobniej w pewnym momencie zrezygnuję( gdy maleństwo podrośnie i zrobi się bardziej ruchliwe), przeniosę się na wózek typu parasolka, szybko się składa i zajmuje o wiele mniej miejsca, jest dużo lżejszy niż najlepszy wózek wielofunkcyjny.
Może któraś z was słyszała jakieś opinie na temat tego wózka?
- dolores181
- Wylogowany
- gaworzenie
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
A ja z innej zakupowej beczki, wiem, że jeszcze trochę wcześnie, ale tak dziś myszkuję po necie w sprawie wyprawki i zaczęłam się zastanawiać nad koszulą nocną do karmienia i zgłupiałam normalnie. Obstawiam, że urodzę naturalnie i że będę karmić piersią czyli do szpitala obowiązkowo koszulka nocna żeby "wietrzyć krocze" i teraz co rozpinana po obu bokach (na każdą pierś osobno po kilka guziczków), na zakładki (u koleżanki się nie sprawdziły, bo się rozłaziły i chodziła z cycami na wierzchu), czy może na cieniutkich ramiączkach żeby zsunąć i nakarmić?
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-d...s-m-i1782121951.html
Jest dobra jakosciowo i ladnie wyglada, te slynne (z allegro), tanie z zyrafkami maja ogromne rozmiary, ja zamowilam S i niestety okazala sie workiem na kartofle
A pizamke do karmienia mozna zawsze zamowic do domku, bo w szpitalach raczej wymagaja koszul... Pizamke taka mam:
allegro.pl/pizama-do-karmienia-italian-f...y-s-i1786858778.html
- lusieńka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jakoś mnie osobiście to nie przekonuje, al e może wam się przyda i sprawdzi.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Lusieńka - w domu to ja na pewno nie będę w koszuli spać, bo nie znoszę, chodzi mi tylko o koszulę do szpitala, bez której się nie obędzie - powód jest prosty, Sylka dobrze go opisała, dzięki
- dolores181
- Wylogowany
- gaworzenie
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ann wlasnie one chyba nie beda sie rozlazic, bo miedzy zakladkami jest material... Dam znac jak przetestuje Za jakis miesiacMadziaska dzięki za linki tylko że właśnie tej z zakładkami się boję. Pamiętam jak w zeszłym roku koleżanka się z taką męczyła bo za każdym razem jak się pochyliła czy przekręciła na łóżku to cyce miała na wierzchu, a wcale nie ma dużych piersi, bo te zakładki już po kilku godzinach zaczęły się rozchylać. No nic, poczekam jak ją przetestujesz, mam jeszcze czas
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witajcie chcialam poruszyć jeszcze raz temat wózków, za jaki czas bedziecie kupywać i jakie są najlepsze? na szczęscie mieszkam na parterze więc waga nie gra aż tak wielkiej roli, podoba mi sie x lander xa ale gondolka podobno mala i wózek jest ogromny , może espiro enzo evo? ma może ktos z was lub jakas koleżanka? bo chodzi mi tez o to żeby po zmianie na spacerówke była ona zgrabna i nie widoczne żeby było że to z głębokiego
Dolores ja mam Xlandera, on nie jest wielki, raczej wydaje mi sie zgrabny. Dostalam od siostry, byla z niego bardzo zadowolona, moj to model z 2009 roku, jest bardzo wytrzymaly, a gondola normalna... Mimo, ze uzywany, nie posiada zadnych sladow uzytkowania...
- mamapolkowa
- Wylogowany
- gaworzenie
- lusieńka
- Wylogowany
- pierwsze słowa