BezpiecznaCiaza112023

Macierzyństwa pierwszy tom ;)

11 lata 3 tygodni temu #860565 przez Sophie25
Gochens wspołczuje znajomej :( :( :(
To straszne chcieć a nie moc oby 2 podejscie sie powiodło ...
Dobrze ze sa te dofinansowania ...

Moja tez spi ale jak długo to wielka niewiadoma :D

Moj mezus tez czasem dla zartów cos głupiego powie nie raz jest to smieszne a nie raz mam tego dosc i sprzeczka a jak ja bym mu cos takie powiedziała to byłby mega foch ... ach faceci bez nich zle z nimi ciezko :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 tygodni temu #860592 przez violcia00
Ja dzisiaj w koncu troche odpoczełam,pospalam rano jeszcze godzinke,pozniej posprzatalam,podlogi mylam a oskarek biegal za mna fajnie to wygladalo :laugh: ,ale strasznie lobuzuje,nie dziwie sie ze moj zmeczony jak pol dnia z nim siedzi :dry: ,teraz juz spi,wiec mam w koncu czas :blush:

jednak pojdziemy na ten roczek,ten kolega przeprosil mojego B,mowil ze to byl zart,a i kolezanka mnie przepraszala,prosila zebysmy przyszli,wiec na chwile wpadniemy,kupilam prezent,tak jak radzilyscie-samochodz z przyczepa a na tej przyczepie jeszcze jedno autko(osobowka) :P ,wydaje fajne dzwieki wiec mlody powinien byc zadowolony,tylko mam nadzieje ze prezent sie nie powtorzy bo impreza ma byc dosc spora,szaleja,ja to napewno takich wielkich urodzin nie bede robic ;)

Srenka Ty to zaszalałas z prezentami,chrzesniak bedzie zadowolony,a koszula bardzo ladna :)

Gochens przykro mi ze znajomym sie nie udalo,mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda,a z mezem nie ma sie co kłócic :silly:

Sophie Tobie tez zycze zeby byly dwie kreseczki :blink:

A Ikunia to chyba nie predko do nas zawita :(

Karolka ciastka wygladaja smakowicie,tez mialam robic,ale czasu zabrakłó :dry:,milego wieczorku z mezem :blush:

Aleksia ja dobrze Cie rozumie moj tez na tylku nie usiedzi,tylko wszedzie go pelno,co chwilaesie podnosi,tak samo zlapie sie za moje nogi jak jem czy cos i juz w gorze,a dzisiaj robil mi porzadki w szafkach :lol:

Mialam dzis pocwiczyc ,ale nie mam natchnienia,musze chyba w tygodniu,bo mimo zmeczenia mam wiecej energii.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Milego wieczorku laseczki :kiss:

11 lata 3 tygodni temu - 11 lata 3 tygodni temu #860603 przez Sophie25
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 tygodni temu #860610 przez violcia00

11 lata 3 tygodni temu #860611 przez Sophie25
Nawet niewiem co jej powiedziec....

Wydaje mi sie ze to nie ciaza.....

11 lata 3 tygodni temu #860614 przez Ikunia1910
hej laseczki

Ja mam urwanie dupy, robimy cały czas ulepszanie mieszkanka. B. kładł sylikon dzis w bordziku i strasznie capi wiec wybywamy z domu na dzien z zośką zeby tego nie wdychać i mu nie przeszkadzać na tych 20 paru metrach.

Dzis byłysmy u gina i udało sie mam zaswiadczenie do becikowego i wszystkie papiery potrzebne juz sa wiec w poniedziałek pewnie B. juz pojedzie złożyć:) zawsze dodatkowy zastrzyk gotówki :)
A poźniej pojechałysmy do dziadków. POgoda miód:)
Niestety ze wzgledu na to ze nie ma nas w domku nie mam kiedy was poczytac i nadrobic.
Mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki zdrowe:*

Sophie pozdrów Milady i niech sie odezwie jak bedzie juz miała pewność:)

Violcia najważniejsze ze przeprosili:* a i dobrze wam zrobi takie wyjście do ludzi troche:)
A i napewno nie mam zamiaru was zostawiac no coś ty :* za bardzo was wszystkie kocham i te wszystkie nasze " czerwcowe" brzdące.

Gochens nie wolno się kłócić, kochac się trzeba:)

Dobranoc
Może jutro uda mi się przeleciec kilka kartek wstecz.

[link=https://www.suwaczki.com/] [/link]

11 lata 3 tygodni temu #860615 przez Marta1985
Co tu się wyprawia .... :)

nO TO sOPHI U CIEBIE TEŻ BEDA 2 :)

jA TAKA NA SZYBKO BO CIEZKI DZIEN MIALAM :) jUTRO WAM PODESLE FOTO I FILM Z bARTUSIEM:)

Ale to wieczorem dopiero bo do południa jutro jedziemy na zakupy. Mi prezent na urodziny, jakies moje kosmetyki, buty z Bartka dla Bartka (np. takie :P www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/4432/w-51244h15.html ) jakiś może strój na roczek ( www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/4432/w-51244h15.html ), zabezpieczenia do kontaktów i prezent dla córeczki mojej kuzynki 4 miesiace młodszej. No i tyle ;)

11 lata 3 tygodni temu #860631 przez aleksiaa88
Bartek kupuje w Bartek heh buty sliczne

Milady :S

11 lata 3 tygodni temu #860632 przez Gochens

Sophie a czemu Ty testujesz dopiero w środę? kurcze tak bardzo trzymam kciukasy !!!

Ika to jak kiedy przyjade do Ciebie to chałupy nie poznam :P

Violcia fajnie że znajomi przeprosili oby tylko w dobrej mierze a nie dla prezentów tak jak to u Hani było :cheer: No a ten samochód na bank się spodoba i trzymam kciuki żeby się nie powtórzył ale wiadomo im więcej autek tym lepiej

Kurka ja jeszcze butów dla Alka nie mam na "teraz" ale póki co nie kupuje bo po cholere jak un nie chodzi a do stania chyba średnio mu są potrzebne.

Film obejrzany mój mąż stwierdził że mam dożywotni zakaz wybierania filmów bo ostatnio oglądamy same gnioty dzięki mnie :lol: :lol: teraz poszedł grać a ja siedze z Wami ! coś mnie głowa ćmi choroba

11 lata 3 tygodni temu #860634 przez Marta1985
No u nas Bartek własnie chodzi ...na spacerze nie chce siedziec w wózku tylko trzeba go prowadzać :) wiec buty musza być :) oczywiściesponsor Babcia z Ddziadkiem :laugh:

11 lata 3 tygodni temu #860648 przez aleksiaa88
Marta a Bartuś chodzi już na całej stopie czy palcach jak to jest u Was?
A u reszty? Każde dziecko najpierw chodzi na palcach czy jak?

Zamiast spać to stoi w łóżeczku i wysyła do mnie dziwne dźwięki o teraz mamuje mmmmmmma e i a jego zaczepki.

11 lata 3 tygodni temu #860649 przez Sophie25
Milady cala w nerwach...mysli ze to nie ciaza alee zrobi jeszcze jutro rano...i napisze do nas ...ufff ciezko ma...

Gochens zrobie w srode zeby bylo dluzej i pewne :-D
Dzieki za kciuki... :-)
Marta fajne te buty :p

11 lata 3 tygodni temu #860651 przez Gochens
No właśnie mój tak czasem koślawi te stópska że stoi na paluchach :S mam nadzieje że nie bede musiala z nim biegac po jakis rehabilitacjach?! czasem ładnie stoi na całych stopach B)

11 lata 3 tygodni temu #860658 przez Marta1985
Na całej stopie :-) ale skubany jak do czegoś ńie sięga to sobie stanie na paluszki;-)

11 lata 3 tygodni temu #860671 przez Kasiasia
Hej
Pisze krotko bo u nas burza roznych wyczerpujacych sytuacji...
ja to chyba spokoj bede miala w grobie dopiero... wiecznie cos!
Sophie przekaż Milady żeby sie trzymala i jakby nie bylo to bedzie dobrze!!!!!!!!!
Milego wieczoru
gochens moj maz od dawna nie pozwala wybierac mi filmow :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka